És te, te szende szűz, aki új felhasználóként belépsz egy fórumba, és elkezdesz egy ismeretlent flúgosnak nevezni, aztán megjelenik egy név, ami ugyanaz, mint a tiéd, ugyanazzal az avatarral, meg sem lepődsz? Nem írod azt, hogy naháááát, ugyanaz a nevünk és a képünk, hogy lehet ekkora véletlen??!!! Hanem rögtön ezt írod:
charlotte (GG) #15 | tegnap 20:41
elemet a vibridbe gyorsan! :))))))))))))))
Válasz charlotte üzenetére (12)
Te akarod nekem itt a jellemes ártatlan, jóindulatú fórumozót adni? Nekem aztán van bőr a képeden.
charlotte (GG) #15 | tegnap 20:41
elemet a vibridbe gyorsan! :))))))))))))))
Válasz charlotte üzenetére (12)
Te akarod nekem itt a jellemes ártatlan, jóindulatú fórumozót adni? Nekem aztán van bőr a képeden.
látod miért jo a gg mert te charlotte vagy
ő meg tudod ki és ez okoz neki merevedést.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 07. 16. vasárnap 19:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 07. 16. vasárnap 19:40
ő meg tudod ki és ez okoz neki merevedést.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 07. 16. vasárnap 19:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)

Állásfoglalást szeretnék kérni a GG szerkesztőitől és adminjaitól.
Valóban tűrnöm kell, hogy valaki ugyanazzal a névvel és avatarral ír a fórumra, mindössze egy GG utótag különböztet meg tőle. El kell higgyem, hogy ez csupán a véletlen műve, és egy teljesen ártatlan új felhasználó, nem tudván, hogy már van egy charlotte (kis betűvel és madárijesztő avatarral), regelte a nevet külföldről?
Adjak igazat Katicikának, hogy bolhából elefántot csinálok, és kérjek bocsánatot charlotte (GG)-től, hogy rátámadtam?
És ha nem, akkor törölné végre valaki charlotte (GG) hozzászólásait? Már csak azért is mert anyázott a fórumban, ami ugye itt nem szokás...
Valóban tűrnöm kell, hogy valaki ugyanazzal a névvel és avatarral ír a fórumra, mindössze egy GG utótag különböztet meg tőle. El kell higgyem, hogy ez csupán a véletlen műve, és egy teljesen ártatlan új felhasználó, nem tudván, hogy már van egy charlotte (kis betűvel és madárijesztő avatarral), regelte a nevet külföldről?
Adjak igazat Katicikának, hogy bolhából elefántot csinálok, és kérjek bocsánatot charlotte (GG)-től, hogy rátámadtam?
És ha nem, akkor törölné végre valaki charlotte (GG) hozzászólásait? Már csak azért is mert anyázott a fórumban, ami ugye itt nem szokás...
Állásfoglalást szeretnék kérni a GG szerkesztőitől és adminjaitól.
ej.. töröm a magyart... bocsi :$:$
szal.. "ráklikkelni az összes témára, mielőtt új topic kerül nyitásra? Amely témából van már pár..."
szal.. "ráklikkelni az összes témára, mielőtt új topic kerül nyitásra? Amely témából van már pár..."
Nem kéne előbb legalább ráklikkelni az összes témába mielőtt új topicot kerül nyitásra? Ami téma már van pár?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 07. 08. szombat 20:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 07. 08. szombat 20:05

Törölt felhasználó (17632)

Vazelinátor!
Nem kéne előbb legalább beleolvasni egy topicba, mielőtt zárod??? (_maszti a pasi szemeláttára)
Nem kéne előbb legalább beleolvasni egy topicba, mielőtt zárod??? (_maszti a pasi szemeláttára)

indok:
a témábol msn társkereső lesz...
meg masztis topic van kersd meg oda is felteheted a kérésed...
nem nyitunk mindenek ujabb témát...
a témábol msn társkereső lesz...
meg masztis topic van kersd meg oda is felteheted a kérésed...
nem nyitunk mindenek ujabb témát...
Vazelinátor!

Ez még lemaradt kicsit lassab lesz igy és activX-es reklám is van amitt belehet zárni tehát nem zavaró. de valami valamiért.
Üdv,
Üdv,
Ime a megoldás: http://anonymouse.org/anonwww.html
weblap ha ezen keresztül böngészel akkor betudsz lépni.
Üdv, (Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2006. 07. 07. péntek 19:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 07. 07. péntek 19:03
weblap ha ezen keresztül böngészel akkor betudsz lépni.
Üdv, (Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2006. 07. 07. péntek 19:03), amit ide kattintva olvashatsz)

Regisztrációnál nem fogadja el a () [] technikai karaktereket :)
Magyarból meg nem tudsz belépni a hu.goldengate.gg
Csak a goldengate.hu így egy teljesen újnevet regelhetsz azaz újra kel regelned a neved ott
Szerintem kérj tanácsot hogy keres itthonról átjárót. Hogy hozzá férj a hu.goldengate.gg hez
Nem minden mehet ki külföldre ezért van ez igy.
Így is clonozák az emberke a tipikus neveket pl sany, sany1, sany23 stb
Csak a goldengate.hu így egy teljesen újnevet regelhetsz azaz újra kel regelned a neved ott
Szerintem kérj tanácsot hogy keres itthonról átjárót. Hogy hozzá férj a hu.goldengate.gg hez
ÉÉÉÉn türelmes vagyok:D
Én voltam, a technika azért még nem profi:-)
szóval nincs kéznél szigetelőanyag....
szóval nincs kéznél szigetelőanyag....
Hát az tök jó hír, hogy a réseket betömik
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2006. 07. 07. péntek 20:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 07. 07. péntek 20:57
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2006. 07. 07. péntek 20:57), amit ide kattintva olvashatsz)

sya ujra eprecske
be lett tömve a biztonsági rés amivel téged klonoztak de betőmtek többet is azért tartot eddig
be lett tömve a biztonsági rés amivel téged klonoztak de betőmtek többet is azért tartot eddig
sya ujra eprecske
be lett tömve a biztonsági rés amivel téged klonoztak de betőmtek többet is azért tartot eddig (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 07. 07. péntek 19:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 07. 07. péntek 19:29
be lett tömve a biztonsági rés amivel téged klonoztak de betőmtek többet is azért tartot eddig (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 07. 07. péntek 19:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (368273)

Bocs, az előbb én voltam. Kérlek, töröljétek a Gyöngyszirmocska nicket, mert nem tudom, miért, de az jelenik meg belépésnél, pedig nem azzal írtam utoljára.
nem tiltjuk le a ghorrag mert nem ugyan az mint ghorrag (gg) de ha a ghorrag a ghorrag(gg) lejáratására születtet akkor igen
ugyan ez az eljárás pl a csabi és a csabi1 regisztráciok közt ennyi
ugyan ez az eljárás pl a csabi és a csabi1 regisztráciok közt ennyi
Bocs, az előbb én voltam. Kérlek, töröljétek a Gyöngyszirmocska nicket, mert nem tudom, miért, de az jelenik meg belépésnél, pedig nem azzal írtam utoljára.
Regisztrációnál nem fogadja el a () [] technikai karaktereket :)
Nem tudom, mit rinyáltok, rosszabbak vagytok egy 1 napos csecsemőnél is! Bezzeg, ha nektek lopnák el a neveteket, akkor már nem ez a "GG" jelzés zavarna, ugye????!!!
Nem tudom, mit kell folyton hőbölögni, nektek semmi sem jó!
Inkább örülni kellene, hogy próbálják kiküszöbölni a klónozás lehetőségét!
A jelzés tartalma, mint GG -azaz Goldengate- pedig korrekt, hiszen ezen az oldalon vagytok, nem?
Szerintem, aki most fellázadt, azok között "lapul" a tolvaj is......Az zavar, hogy nem tudsz játszadozni, Miss Baby? Remélem, egész nap ezen fogsz sírni!
Nem tudom, mit kell folyton hőbölögni, nektek semmi sem jó!
Inkább örülni kellene, hogy próbálják kiküszöbölni a klónozás lehetőségét!
A jelzés tartalma, mint GG -azaz Goldengate- pedig korrekt, hiszen ezen az oldalon vagytok, nem?
Szerintem, aki most fellázadt, azok között "lapul" a tolvaj is......Az zavar, hogy nem tudsz játszadozni, Miss Baby? Remélem, egész nap ezen fogsz sírni!

Gyártsál csak összeesküvés elméleteket, ha ettől jobban érzed magad, de szerintem Te pontosan mindíg azt szeretnéd, ha mindenki mástól különb lennél és ez az egész faszságod is csak erről szól!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nálad a pont Apuci
Katicika meg megint csinálja a felesleges fesztivált...
Mire jó ez Katicika???
Ki a faszom politizál és hergeli a népet rajtad kívül feleslegesen???????????????
Kurvára nem fogsz hiányozni, ha többet nem írsz, csak neked a kezed száradna le hamarabb, mintsem abbahagynád a szarkavarást...
Vesszek meg, ha értelek.
Sokszor eléggé klinikai esetnek tűnsz Te is...

Katicika meg megint csinálja a felesleges fesztivált...
Mire jó ez Katicika???
Ki a faszom politizál és hergeli a népet rajtad kívül feleslegesen???????????????
Kurvára nem fogsz hiányozni, ha többet nem írsz, csak neked a kezed száradna le hamarabb, mintsem abbahagynád a szarkavarást...
Vesszek meg, ha értelek.
Sokszor eléggé klinikai esetnek tűnsz Te is...

valahogy igy kéne felfogni a dolgot