Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Csak hozzászólások (fórum,kismalac, amatőrök egyéb képek videók hozászolásai) és chat esetén vagyunk kompetensek.

(azaz adminok nem a szerkesztőségben ülnek, s csak az általatok irt tartalom felet van joguk, semmi másra nincs befolyások s rálátásuk.)

Egyéb esetben kérlek kattints az e-mailra a lapalján, s töltsd ki a bejelentőt.
!!! Figyelem e-mail linkes bejelentő esetén választ minden esetben a regisztrációs email címedre, vagy ami emailt megadsz arra kapsz !!!

Az eddigi hozzászólások

... 42 43 44 45 46 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#284   2006. 06. 27. kedd 07:06
vazelinator vazelinator VIP Admin
te géped sem:)
és semmi sem
#283   2006. 06. 26. hétfő 21:50
Fögenyó Fögenyó
Ezek szerint a GG sem atombiztos, könnyedén fel lehet törni.......
#282   2006. 06. 26. hétfő 21:27
Moncy Moncy
De akkor se nem értem (mostmár tleg szőkére festetem a fejem...) ha tesz is új regeléskor szóközt és írtam neki privit hogy hogy a megadott mail címemre pottyant a levélke??
Valaki ezek szerint csak látja az Adminokon kívül a paraszt mail címét...
#281   2006. 06. 26. hétfő 20:24
Dr.Gorcsev Iván Dr.Gorcsev Iván
Gondolom,hogy Brigitta név is ezért jött ide 100-szor ugyanavval a névvel,ja az előbbi kommentemet majd töröljétek!
#280   2006. 06. 26. hétfő 20:13
Csak azért merem megirni,mert ezt a napokban a kismalacon már kitárgyalták,regeléskor csak egy szóközt kell tenni a klónnév elé,és már megy is,az láthatatlan,de betűnek ismeri fel a szóközt,ennyi,mások irták,többen,onnan tudom!
#279   2006. 06. 26. hétfő 19:56
irigykutya. irigykutya. VIP
1 kérdés hogy a bánatba tudja valaki felvenni a mások által használt nick nevet mikor a regisztrálásnál ki irja van már ilyen név????????? confused confused confused confused
#278   2006. 06. 26. hétfő 19:52
Igy már értem,ok!!
#277   2006. 06. 26. hétfő 19:49
Eperkelyhecske
olvasd el a regisztrácios emailed
kaptál levelet
a lap istentöl..
#276   2006. 06. 26. hétfő 19:35
figy ép ez a lényeg hogy a moderátor nem látja az email cimet ennyi mi csak forum moderátorok vagyunk és nem több. 7 db gomdbal van tőbünk mint nektek:)
és itt egyikböl sem tudjuk az email cimet ki varázolni:)
ezt tom is meg erősitheti
#275   2006. 06. 26. hétfő 19:19
Szerintem sem megeröltető kirugni a klón nevet,én naiv vagyok ehhez,de csak elég lenne ha visszanéznék egy fél évvel ezelőtti cimemet,vagy cimet,és megnézni az újj névbitorlóét,és már repülne is,például felvette valaki az én nevemet is,de viszont mindkettőnket kirugtak,a nevemet meg simán feltudja venni bárki! Ezt nem panaszként irtam/csak vélemény/
#274   2006. 06. 26. hétfő 18:58
zeri zeri
Ha nem publikus adatokat megtudhat egy névbitorló, akkor felmerül az admin részéről a beleszarás esetének gyanúja. Két helyről lehet jelszót és titkos emilcímet megszerezni. 1. Attól, akié, 2. a szerverről. Asszem nem lenne különösebben megeröltető dolog a hamis nicket kirúgni a francba.
#273   2006. 06. 26. hétfő 18:45
na beszél fönökel mert agyamra megy... a dolog
#272   2006. 06. 26. hétfő 18:45
segit a jelszo modositás
#271   2006. 06. 26. hétfő 18:42
Moncy Moncy
Jelszó módosítás sem segít?
Nem vagyok kreatív h. naponta újra regeljek h. új nickneveim legyenek..
Max.nem jövök fórumozni...
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2006. 06. 26. hétfő 18:36), amit ide kattintva olvashatsz)
vazelinator VIP Admin
2006. 06. 26. hétfő 18:36
ha a sajátodon az egyételmű jelszó lopás....
azon nincs mit teni
amugy meg a grovcsek iván ügyet is elintézte..
#270   2006. 06. 26. hétfő 18:40
Nem értelek,mit,és hogyan rendezték az ügyemet,tényleg nemértem? letiltottak a múltkor más miatt!
#269   2006. 06. 26. hétfő 18:39
figy sughatok egy jott vetem a fáradságot és meg kértem valakit hogy ugráljon már egy kicsit vissza fele a freegateway -ken
meg lepet engemet egy brigitás ip cimmel :))
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 06. 26. hétfő 18:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 26. hétfő 18:34
Vazi baccus...nézd meg az ip-met engem nehogy kitilts csak az álMoncy-t szomoru1 merges2
Két ip-ről írt: egyik Ukrajnai a másik Tahiti szolgáltató duma duma
#268   2006. 06. 26. hétfő 18:36
ha a sajátodon az egyételmű jelszó lopás....
azon nincs mit teni
amugy meg a grovcsek iván ügyet is elintézte..
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 06. 26. hétfő 18:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 26. hétfő 18:32
Kíváncsi leszek mit nyomoz ki a laptulaj...
Én írtam priv. üzit az álMoncynak... és a saját mailemen landolt, amit regeléskor megadtam... Azért ez számomra elég érdekes...amit elvileg adatvédelemmel látott el a laptulaj... vagy mégsem?
#267   2006. 06. 26. hétfő 18:35
Volt már itt /régen/ is ilyesmi,hogy más nevén irogattak,hát jó szórakozás,már én is kezdem unni,hogy egéssz nap erről folyik a dumcsi,de megértem sajna,és én is azért doktoráltam le gyorsan,mert a kismalacon az én nevemben is irogattak a múltkor és infi engem is letiltott a klónommal együtt,valahol érthető persze,de tegyenek már az illetékesek pontot a végére,mert igy nem szivesen jön ide az ember-csá lányok fiúk,laptulaj ön meg intézkedjen mihamarabb-köszike!
#266   2006. 06. 26. hétfő 18:34
Moncy Moncy
Vazi baccus...nézd meg az ip-met engem nehogy kitilts csak az álMoncy-t szomoru1 merges2
Két ip-ről írt: egyik Ukrajnai a másik Tahiti szolgáltató duma duma
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2006. 06. 26. hétfő 18:31), amit ide kattintva olvashatsz)
vazelinator VIP Admin
2006. 06. 26. hétfő 18:31
neh argudj rám de nem lehetet dönteni hogy ki ki igy hogy ne éljenek visza a nevedel ki tiltotam minden epret
#265   2006. 06. 26. hétfő 18:34
X Törölt felhasználó (9148)
Nyugodj meg Moncy....semmit nem nyomoznak...mindig ez van:((
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 06. 26. hétfő 18:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 26. hétfő 18:32
Kíváncsi leszek mit nyomoz ki a laptulaj...
Én írtam priv. üzit az álMoncynak... és a saját mailemen landolt, amit regeléskor megadtam... Azért ez számomra elég érdekes...amit elvileg adatvédelemmel látott el a laptulaj... vagy mégsem?

... 42 43 44 45 46 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: GG-ufsz GG-ufsz
Nyitás ideje: 2006. 01. 17. kedd
Üzenetek: 1144db
Utolsó üzenet: 2024. 06. 12. szerda

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!