te géped sem:)
és semmi sem
és semmi sem
Ezek szerint a GG sem atombiztos, könnyedén fel lehet törni.......
De akkor se nem értem (mostmár tleg szőkére festetem a fejem...) ha tesz is új regeléskor szóközt és írtam neki privit hogy hogy a megadott mail címemre pottyant a levélke??
Valaki ezek szerint csak látja az Adminokon kívül a paraszt mail címét...
Valaki ezek szerint csak látja az Adminokon kívül a paraszt mail címét...
Gondolom,hogy Brigitta név is ezért jött ide 100-szor ugyanavval a névvel,ja az előbbi kommentemet majd töröljétek!
Csak azért merem megirni,mert ezt a napokban a kismalacon már kitárgyalták,regeléskor csak egy szóközt kell tenni a klónnév elé,és már megy is,az láthatatlan,de betűnek ismeri fel a szóközt,ennyi,mások irták,többen,onnan tudom!
1 kérdés hogy a bánatba tudja valaki felvenni a mások által használt nick nevet mikor a regisztrálásnál ki irja van már ilyen név?????????

Igy már értem,ok!!
Eperkelyhecske
olvasd el a regisztrácios emailed
kaptál levelet
a lap istentöl..
olvasd el a regisztrácios emailed
kaptál levelet
a lap istentöl..
figy ép ez a lényeg hogy a moderátor nem látja az email cimet ennyi mi csak forum moderátorok vagyunk és nem több. 7 db gomdbal van tőbünk mint nektek:)
és itt egyikböl sem tudjuk az email cimet ki varázolni:)
ezt tom is meg erősitheti
és itt egyikböl sem tudjuk az email cimet ki varázolni:)
ezt tom is meg erősitheti
Szerintem sem megeröltető kirugni a klón nevet,én naiv vagyok ehhez,de csak elég lenne ha visszanéznék egy fél évvel ezelőtti cimemet,vagy cimet,és megnézni az újj névbitorlóét,és már repülne is,például felvette valaki az én nevemet is,de viszont mindkettőnket kirugtak,a nevemet meg simán feltudja venni bárki! Ezt nem panaszként irtam/csak vélemény/
Ha nem publikus adatokat megtudhat egy névbitorló, akkor felmerül az admin részéről a beleszarás esetének gyanúja. Két helyről lehet jelszót és titkos emilcímet megszerezni. 1. Attól, akié, 2. a szerverről. Asszem nem lenne különösebben megeröltető dolog a hamis nicket kirúgni a francba.
na beszél fönökel mert agyamra megy... a dolog
segit a jelszo modositás
Jelszó módosítás sem segít?
Nem vagyok kreatív h. naponta újra regeljek h. új nickneveim legyenek..
Max.nem jövök fórumozni... (Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2006. 06. 26. hétfő 18:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 26. hétfő 18:36
Nem vagyok kreatív h. naponta újra regeljek h. új nickneveim legyenek..
Max.nem jövök fórumozni... (Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2006. 06. 26. hétfő 18:36), amit ide kattintva olvashatsz)

ha a sajátodon az egyételmű jelszó lopás....
azon nincs mit teni
amugy meg a grovcsek iván ügyet is elintézte..
azon nincs mit teni
amugy meg a grovcsek iván ügyet is elintézte..
Nem értelek,mit,és hogyan rendezték az ügyemet,tényleg nemértem? letiltottak a múltkor más miatt!
figy sughatok egy jott vetem a fáradságot és meg kértem valakit hogy ugráljon már egy kicsit vissza fele a freegateway -ken
meg lepet engemet egy brigitás ip cimmel :)) (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 06. 26. hétfő 18:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 26. hétfő 18:34
meg lepet engemet egy brigitás ip cimmel :)) (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 06. 26. hétfő 18:34), amit ide kattintva olvashatsz)

Vazi baccus...nézd meg az ip-met engem nehogy kitilts csak az álMoncy-t
Két ip-ről írt: egyik Ukrajnai a másik Tahiti szolgáltató

ha a sajátodon az egyételmű jelszó lopás....
azon nincs mit teni
amugy meg a grovcsek iván ügyet is elintézte.. (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 06. 26. hétfő 18:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 26. hétfő 18:32
azon nincs mit teni
amugy meg a grovcsek iván ügyet is elintézte.. (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 06. 26. hétfő 18:32), amit ide kattintva olvashatsz)

Kíváncsi leszek mit nyomoz ki a laptulaj...
Én írtam priv. üzit az álMoncynak... és a saját mailemen landolt, amit regeléskor megadtam... Azért ez számomra elég érdekes...amit elvileg adatvédelemmel látott el a laptulaj... vagy mégsem?
Én írtam priv. üzit az álMoncynak... és a saját mailemen landolt, amit regeléskor megadtam... Azért ez számomra elég érdekes...amit elvileg adatvédelemmel látott el a laptulaj... vagy mégsem?
Volt már itt /régen/ is ilyesmi,hogy más nevén irogattak,hát jó szórakozás,már én is kezdem unni,hogy egéssz nap erről folyik a dumcsi,de megértem sajna,és én is azért doktoráltam le gyorsan,mert a kismalacon az én nevemben is irogattak a múltkor és infi engem is letiltott a klónommal együtt,valahol érthető persze,de tegyenek már az illetékesek pontot a végére,mert igy nem szivesen jön ide az ember-csá lányok fiúk,laptulaj ön meg intézkedjen mihamarabb-köszike!
Vazi baccus...nézd meg az ip-met engem nehogy kitilts csak az álMoncy-t
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2006. 06. 26. hétfő 18:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 26. hétfő 18:31

neh argudj rám de nem lehetet dönteni hogy ki ki igy hogy ne éljenek visza a nevedel ki tiltotam minden epret
Nyugodj meg Moncy....semmit nem nyomoznak...mindig ez van:((
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 06. 26. hétfő 18:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 26. hétfő 18:32

Kíváncsi leszek mit nyomoz ki a laptulaj...