Kedves moderátorok !
Lehet hogy az alábbi hirdetés az oldal forgalmát növeli de kétlem hogy szabályos . Társkeresés-közép magyarországi részén van . képekkel
ma 17:27 Válasz erre Tetszik! Nem tetszik! (beta) XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX Moderálva! Sziasztok! Lánybúcsún, szülinapon, vagy bármilyen csajos összejövetelen sztriptízelnék! smile Csak hobbi szinten csinálom, szóval nem kérek érte sokat. Privátban várom a megkereséseket!
Lehet hogy az alábbi hirdetés az oldal forgalmát növeli de kétlem hogy szabályos . Társkeresés-közép magyarországi részén van . képekkel
ma 17:27 Válasz erre Tetszik! Nem tetszik! (beta) XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX Moderálva! Sziasztok! Lánybúcsún, szülinapon, vagy bármilyen csajos összejövetelen sztriptízelnék! smile Csak hobbi szinten csinálom, szóval nem kérek érte sokat. Privátban várom a megkereséseket!
Sziasztok! Ahogy azt írtuk is, Ügyfélszolgálatunk nem online ügyfélszolgálat, a kollégák nincsenek 0-24 órában gépnél.Felesleges óránként mindenhová írni, központi ügyfélszolgálati címünkre elküldve a kéréseteket munkaidőben 24 órán belül belül reagálnak a leveletekre.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 09. 05. szerda 12:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 09. 05. szerda 12:09
Törölt felhasználó (3138452)

Sziasztok!!!!
Valaki intézkedhetne!!!!!! Törölni szeretnénk a profilunkat! De nem engedi a rendszer mert ,hogy feltöltéseink vannak!! De már nincsennek!! Akkor sem engedi!!!! Hiába írunk emailt,hiába minden!! Nem tesz semmit a rendszergazda!!!!!
Hol jelezzük ???? Kinek írjunk?????????? Valaki töröljön már!!!!!!!!!! Minden adatunkal,képünkel!!!!!!!
Valaki intézkedhetne!!!!!! Törölni szeretnénk a profilunkat! De nem engedi a rendszer mert ,hogy feltöltéseink vannak!! De már nincsennek!! Akkor sem engedi!!!! Hiába írunk emailt,hiába minden!! Nem tesz semmit a rendszergazda!!!!!
Hol jelezzük ???? Kinek írjunk?????????? Valaki töröljön már!!!!!!!!!! Minden adatunkal,képünkel!!!!!!!
Sziasztok!!!!
Szia! A rendszer nem tesz különbséget, hogy képes vagy szöveges a topic, így jelen pillanatban nincs technikai lehetőség a magukról Társkereső témába fotókat feltöltők tiltására. Ha ilyet láttok, jelentsétek az Ügyfélszolgálatnak (lap alja e-mail menüpont), és intézkedünk.
(Ez egy válasz trohge üzenetére (2018. 08. 21. kedd 17:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 08. 21. kedd 17:15

Társkeresés fórumban nem lehetne letiltani a képeket végre? Állandóan jön valami idióta, aki teleszarja az összes topicot a ragyás seggével, mint most Dugjkezdőtt77. Frásznak van kedve állandóan a redvás valagát bámulni!
Társkeresés fórumban nem lehetne letiltani a képeket végre? Állandóan jön valami idióta, aki teleszarja az összes topicot a ragyás seggével, mint most Dugjkezdőtt77. Frásznak van kedve állandóan a redvás valagát bámulni!
Megoldódott..
(Ez egy válasz Vörösdémon üzenetére (2018. 08. 02. csütörtök 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Épp ezt akartam irni..
Sztem ő az aki 13 eves. (Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2018. 08. 02. csütörtök 12:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Sztem ő az aki 13 eves. (Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2018. 08. 02. csütörtök 12:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszi, nézzük!
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2018. 08. 02. csütörtök 12:04), amit ide kattintva olvashatsz)

Mert vannak a témának megfelelő más topicok - nem célszerű ha párhuzamosan egyforma témák futnak
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 31. kedd 18:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 31. kedd 18:27
Törölt felhasználó (1333112)

Hapsik biszex álmokkal, és Házaspárok párcsere nélkül.
Hapsik biszex álmokkal, és Házaspárok párcsere nélkül.
(Ez egy válasz GG Supervisor üzenetére (2018. 07. 23. hétfő 21:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 23. hétfő 21:59

Szia! Megírnád konkrétan mely topicocra gondolsz? Mert így sajnos nem tudjuk az indokot

Koszi
(Ez egy válasz GG Supervisor üzenetére (2018. 07. 24. kedd 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 24. kedd 09:25

Szia! Törölve, de legközelebb kérjük az ilyen kérésekkel fordulj Ügyfélszolgálatunkhoz (lap alja e-mail menüpont)
Szia! Törölve, de legközelebb kérjük az ilyen kérésekkel fordulj Ügyfélszolgálatunkhoz (lap alja e-mail menüpont)
(Ez egy válasz szuperkukac üzenetére (2018. 07. 24. kedd 08:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 24. kedd 08:54

A Dél dunántúli csoportba tett bejegyzésem tudnátok torolni bemásoltam és véletlenül több szöveg lett mit szerettem volna.
A Dél dunántúli csoportba tett bejegyzésem tudnátok torolni bemásoltam és véletlenül több szöveg lett mit szerettem volna.
Szia! Megírnád konkrétan mely topicocra gondolsz? Mert így sajnos nem tudjuk az indokot
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 23. hétfő 19:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 23. hétfő 19:14

Társkereső rovatban van 2 topic, ami szerintem egész jól működött. Mindkettő szinte egyszerre lett fagyasztva. Nézegettem mi lehet az oka, de semmi olyan hozzászólást nem találtam ami mondjuk sértő lenne, vagy bármi hasonló. Bár gondolom olyankor inkább a hozzászólást törlitek.
Társkereső rovatban van 2 topic, ami szerintem egész jól működött. Mindkettő szinte egyszerre lett fagyasztva. Nézegettem mi lehet az oka, de semmi olyan hozzászólást nem találtam ami mondjuk sértő lenne, vagy bármi hasonló. Bár gondolom olyankor inkább a hozzászólást törlitek.
(Ez egy válasz GG Supervisor üzenetére (2018. 07. 21. szombat 09:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 21. szombat 09:11

Szia! Fagyasztott témánál mindig nézd meg az utolsó bejegyzés dátumát. Látni fogod, hogy ezek azért lettek fagyasztva, mert a téma már évek óta nem aktuális, pl régi versenyfelhívások stb
legközelebbi munka napon elbírálják.
(Ez egy válasz agroboy üzenetére (2018. 07. 22. vasárnap 09:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Mennyi idő, amíg egy videó felkerül?
Szia! Fagyasztott témánál mindig nézd meg az utolsó bejegyzés dátumát. Látni fogod, hogy ezek azért lettek fagyasztva, mert a téma már évek óta nem aktuális, pl régi versenyfelhívások stb
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 20. péntek 12:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 20. péntek 12:27

Elég sok fórumnál látom, hogy fagyasztva lett. Mi ezeknek az oka?
Elég sok fórumnál látom, hogy fagyasztva lett. Mi ezeknek az oka?