kasza.blanka: a forum megszünt. örülj neki de legalább fogd be mostmár. véleményezést nem kérünk, hisz már nincsen animal sex vitaforum sem. E szexformáról sződ véleményed, mint ahogy mindenki másé is, maradjon meg saját fejben!
Lenne még néhány dolog amit törölhetnél..... de nem kezdem el firtatni mert ezt a topicot is törlöd mint az elözöt feldühödött idegállapotodban :)
(Ez egy válasz GG-ufsz üzenetére (2006. 01. 22. vasárnap 21:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 22. vasárnap 21:41

Én töröltem, mivel az animal filmkategória is megszűnt az oldalunkon. Minden ezzel kapcsolatos dolgot szeretnénk mellőzni a jövőben. Remélem érthető, köszönöm.
:S
Értem persze, és rendben. Csak még annyit, hogy a vitafórumnak ehez van valami köze? Mármint a film kategória megszűnésének? Csak ennyit, ha lehetne még, de az sem baj ha erre már nem válaszolsz. Hali.
Én töröltem, mivel az animal filmkategória is megszűnt az oldalunkon. Minden ezzel kapcsolatos dolgot szeretnénk mellőzni a jövőben. Remélem érthető, köszönöm.
Remélem tom te törlted az animal topicot:D:D Már én is beszéltem mindenről, csak a lényegről nem. De hiába kértem, hogy maradjunk témánál... Na mindegy. Majd remélem valamelyik szépéletű nyit egy engem cikiző, gúnyoló topicot, aztán törölni fogják azt is. Amúgy azt szeretném kédezni, hogy van olyan topic ahol hasonló, animalos témát lehetne normálisan megvitatni? Vagy ezek után ez már elég elékpzelhetetlen? Szerintem az, mondjuk, de örülnék neki. Volt azért ott értelmes hsz is, csak hát... További szép napot.:)
Ma frissült!
(Ez egy válasz cicaaa üzenetére (2006. 01. 20. péntek 18:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 20. péntek 18:48

megmondaná nekm vki h mikor frissítik legközelebb az amatőr képeket?
Általában csütörtökön szokott frissülni, de mostanában kicsit össze vissza vannak a frissítések!
(Ez egy válasz cicaaa üzenetére (2006. 01. 20. péntek 18:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 20. péntek 18:48

Az új szavazásnál a kalaúz az egészen véletlen nem inkább pilótaruhában van?
Köszönöm az véleményátmentést még mindig helytálló

gyere wárlak szeretettel nem hat meg az üres fenyegetözésed Te is tudod hogy ez nem így müködik :) De legyél nagymenö és fenyegetözzél csak a kutyát se érdekli........
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 01. 20. péntek 12:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 20. péntek 12:04
Törölt felhasználó (9589)

Tudod kettőnk közt az a külömbség hogy én egyedül is bátor vagyok, nem csak ha áll mögöttem még valaki !!! Ja és nem én sírtam hogy álitsanak le , hanem te így van ??? Légy hálás Wolfinak , hogy még nem köszöntem rád !!!!
Tudod kettőnk közt az a külömbség hogy én egyedül is bátor vagyok, nem csak ha áll mögöttem még valaki !!! Ja és nem én sírtam hogy álitsanak le , hanem te így van ??? Légy hálás Wolfinak , hogy még nem köszöntem rád !!!!
(Ez egy válasz q.more.d üzenetére (2006. 01. 20. péntek 11:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 20. péntek 11:56

Nyomikám senkit sem hívtam ez nem ovoda... önként jön aki jön....
És az hogy nem mertelek.... hát tudod ne tartom valoszínünek hogy lenne mitöl tartanom veled kapcsolatban....
Ne képzeld ekkora királynak magad.....
És az hogy nem mertelek.... hát tudod ne tartom valoszínünek hogy lenne mitöl tartanom veled kapcsolatban....
Ne képzeld ekkora királynak magad.....
Nyomikám senkit sem hívtam ez nem ovoda... önként jön aki jön....
Ne képzeld ekkora királynak magad..... (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 01. 20. péntek 10:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 20. péntek 10:24
Ne képzeld ekkora királynak magad..... (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 01. 20. péntek 10:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (9589)

Q more d kedvesem, te se vagy egy ma született bárány !!!! Tudod írtam hogy én is ezt csináltam !!! Mostmár nem látom értelmét a dolognak, hozzáteszem akkór se volt !!!! Mint látod nem is megyek már a chat-ra . A fórumon még vagyogatok, de ez is már csak a megszokás miatt van ! Bánt hogy engem nem hívtál meg a bulira !!! Vagy csak nem mertél meghívni ????

Q more d kedvesem, te se vagy egy ma született bárány !!!! Tudod írtam hogy én is ezt csináltam !!! Mostmár nem látom értelmét a dolognak, hozzáteszem akkór se volt !!!! Mint látod nem is megyek már a chat-ra . A fórumon még vagyogatok, de ez is már csak a megszokás miatt van ! Bánt hogy engem nem hívtál meg a bulira !!! Vagy csak nem mertél meghívni ????

Örömmel látom itt nem változik semmi, még mindíg csak a sárdobálás megy !!! Emberek én elgondolkodtam ezen a dolgon az a baj hogy nagyon beleélitek magatok ebbe a dologba (én is ezt tettem nem is túl régen !!!! ) pedig semmi értelme !! Ez itt csak chat, fórum, kismalac komentár van értelme ezeken veszekedni ???? Ki, mikór, mit mondott kire, megy a kavarás , a fikázás , a mocskolódás !! Most is csak azért írtem le a véleményem hátha segít megoldanotok ezt a problémát, elsősorba ez itt (mármint a GG) szórakozásra szolgál, ezt kéne szemelött tartani mindenkinek aki ide téved !!! Ha mindenki változna egy nagyon-nagyon picit más lenne ez az oldal ! Na szasztok és hajrááááá !!!
Most Én ennyire hülye lennék??? Tom azt írta akinek nem inge...
Még jó h. tom1019 egy néven van jelen...
Még jó h. tom1019 egy néven van jelen...

Törölted... na:S Nem én, te.
És persze értem is miért töröltem a topicot, pont ezért másoltam be az első figyelmeztetésedet.
Meg azzal ami az alatt a kép alatt van semmi bajom nem is volt. Sőt. Ami engem zavart az nem számot tevő, mindössze alig néhány, de mostmár értem, ezt is csak példának írtam be. És úgy kellet keresni.