Ma frissült!
(Ez egy válasz cicaaa üzenetére (2006. 01. 20. péntek 18:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 20. péntek 18:48

megmondaná nekm vki h mikor frissítik legközelebb az amatőr képeket?
Remélem tom te törlted az animal topicot:D:D Már én is beszéltem mindenről, csak a lényegről nem. De hiába kértem, hogy maradjunk témánál... Na mindegy. Majd remélem valamelyik szépéletű nyit egy engem cikiző, gúnyoló topicot, aztán törölni fogják azt is. Amúgy azt szeretném kédezni, hogy van olyan topic ahol hasonló, animalos témát lehetne normálisan megvitatni? Vagy ezek után ez már elég elékpzelhetetlen? Szerintem az, mondjuk, de örülnék neki. Volt azért ott értelmes hsz is, csak hát... További szép napot.:)
Én töröltem, mivel az animal filmkategória is megszűnt az oldalunkon. Minden ezzel kapcsolatos dolgot szeretnénk mellőzni a jövőben. Remélem érthető, köszönöm.
Értem persze, és rendben. Csak még annyit, hogy a vitafórumnak ehez van valami köze? Mármint a film kategória megszűnésének? Csak ennyit, ha lehetne még, de az sem baj ha erre már nem válaszolsz. Hali.
:S
Lenne még néhány dolog amit törölhetnél..... de nem kezdem el firtatni mert ezt a topicot is törlöd mint az elözöt feldühödött idegállapotodban :)
(Ez egy válasz GG-ufsz üzenetére (2006. 01. 22. vasárnap 21:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 22. vasárnap 21:41

Én töröltem, mivel az animal filmkategória is megszűnt az oldalunkon. Minden ezzel kapcsolatos dolgot szeretnénk mellőzni a jövőben. Remélem érthető, köszönöm.
kasza.blanka: a forum megszünt. örülj neki de legalább fogd be mostmár. véleményezést nem kérünk, hisz már nincsen animal sex vitaforum sem. E szexformáról sződ véleményed, mint ahogy mindenki másé is, maradjon meg saját fejben!
hát igen, mindig ez van. 8 bunkó barom miatt sziv 10 másik (pl.) Mindegy, admin döntésen nincs sok értelme vitatkozni. De sajnálom, mert igenis volt a téma rajongói között értelmes emberek és olyanok is, akik csak nézték a képeket, de a vitákba nem volt kedvük vagy gyomruk beleszólni. Így hát a vitatér maradt nagyrészt a sekély értelmi színvonalat megukénak tudható hülyéknek és állatoknak. (tisztelet a kívételnek természetesen)
Sajnálom én is, hogy megszűnt a vitafórum, de tényleg jobb így talán. Például zaga-val nagyon jól szót lehetett érteni, és értelme is volt a dolognak. Csak aztán jöttek a tömör, értelmes válaszok... Nem tőle persze! Meg a frappáns megmozdulások, amik már személyekre irányultak. Én direkt kértem, hogy ezt máshol,de már mindegy. Az animalos topic és rovat azért remélem nem ezért szűnt meg. De most tökéletesen egyetértek én is ezzel a döntéssel. Csak azt sajnálom, hogy nem te törölted tom:D:D
Tom, vagy vazelinator, figyu má egy percre:D:D Van egy topic, a dühöngő, de ha ütnek sem találom sehol. Legalábbis volt. Ti ugye azért csak jobban otthon vagytok a topicokban mint, szval csak azt kérdezném, hogy megvan még és nem láttam? Vagy törölve lett? Előre is köszz.
Köszönöm szépen:D:D:D Megleltem:D
Megtaláltam köszi:D
Brühühüüüüüü ...
Szinte az egyetlen topik volt, ahova írtam néha.... Nehogy életre keltsem

rajtad áll csak a q.more.d hagy ki
pl:
avagy horror szoba spanoknak (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 01. 26. csütörtök 13:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 26. csütörtök 13:58
pl:
avagy horror szoba spanoknak (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 01. 26. csütörtök 13:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (2757)

Brühühüüüüüü ...

Köszi a jó tanácsot :-)
Ismerem q_more_d-t, úgyhogy az ő nevével semmiképp nem indítanék fórumot a beleegyezése nélkül
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2006. 01. 26. csütörtök 14:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 26. csütörtök 14:02
Ismerem q_more_d-t, úgyhogy az ő nevével semmiképp nem indítanék fórumot a beleegyezése nélkül

rajtad áll csak a q.more.d hagy ki
pl:
avagy horror szoba spanoknak
pl:
avagy horror szoba spanoknak
Tom, gyonyoru vers, sokat olvastam az emigrŕciňban!
Figyelj.. ha ennyire fontos az a rohadt oldal, akkor talán képes vagy annyira, hogy visszafogd, mi több moderált magad! Nem azért mert hű de bünős dolog amit ott csinálsz, hanem azért, mert nem vagy egyedül a világon, és kibaszottul felhúzol ott majd mindenkit.
Tanulj egy kis toleranciát. Ha meg nem vagy képes rá, nem veszel vissza a tempóból, akkor szerintem meg ne sírjon itt a szád. Ennyi.
Tanulj egy kis toleranciát. Ha meg nem vagy képes rá, nem veszel vissza a tempóból, akkor szerintem meg ne sírjon itt a szád. Ennyi.
moderált = moderálod ..
Sziasztok.Volna 1 kérdésem:Küldtem 1 smst(fizettem a filmért)a megadott számra a megfelelő szöveggel és azt a vélaszt kaptam hogy a szolgáltatás jelenleg nem elérhető!!Tehát se jelszó se semmi csak a mínusz 500Ft a kártyámról!!!!!!Ilyenkor mi van??????Azért valamit valamiért!!!
K. moderátorok, én is kipróbáltam anno a két hét ingyen-VIP-et.De mostmár nem vagyok az, úgyhogy szeretném leszedni a nevem mellől.Hogyan lehet? Köszi