Bocsánat, Tom, ez már OFF a javából(#699)! Lécci, töröld innen. Valahová máshová teszem be. :)ÜdvKatinka

Hát nem pont azt teszem???? Ne mondd, hogy nem esik jól!

Leköteleztél! :)KöszKatinka
Sajnos, a képeket nem találom a regisztrált mélemen, mert ezzel a kül-belf. dologgal minden összezavarodott. Kérlek, küldd a katicika28@freemail.hu mélcímre. Köszönöm: Katinka
Kezdtem örülni, hogy az amatőr sorozat madnem minden 3. nap frissül, de sajna nem :(
Nem lehetne esetleg odaírni a legközelebbi frissítés dátumát?
.....Csak egy ötlet.
Köszi és további sok sikert.
Nem lehetne esetleg odaírni a legközelebbi frissítés dátumát?
.....Csak egy ötlet.
Köszi és további sok sikert.
miben? ha leirnád?
A helyzet az, hogy a tegnap délután úgy eltüntetté(te)k a GG-t valami átállítással, hogy csak most voltam képes belépni ide. Így nagy sajnálatomra még csak nem is láthattam a képeket. Ha lennél olyan kedves, holnap tedd fel újra a "tündérkert"-be, majd délután törölheted. Nagyon hálás leszek neked, legalább annyira, mint nekem a picipárom. :)Katinka
U.I: Te Tom, nem tudom mi volt, de az este a régi nickemmel be tudtam lépni a goldengate.hu-ra, és láthattam a verseny résztvevőit, sőt hozzá is szólhattam,még chateltem is, de a hu.goldengate.gg-n nem értem el a fórumot, jobban mondva bejött, csak üres téglaszín lap volt az egész, és érdekes módon elfogadta a "Katicika" nickemet is(ma már újra nem, így alig tudtam újra Katinkaként belépni, törölnöm kellett a böngészőmből az összes előző bejegyzést, hogy kiléptessen az újra kutyálkodni kezdő Katicika nickből, amellyel állandóan a fehér mezőben megjelenő Sorry felírat dühített, és sehol egy "kilépés"gomb!)
U.I: Te Tom, nem tudom mi volt, de az este a régi nickemmel be tudtam lépni a goldengate.hu-ra, és láthattam a verseny résztvevőit, sőt hozzá is szólhattam,még chateltem is, de a hu.goldengate.gg-n nem értem el a fórumot, jobban mondva bejött, csak üres téglaszín lap volt az egész, és érdekes módon elfogadta a "Katicika" nickemet is(ma már újra nem, így alig tudtam újra Katinkaként belépni, törölnöm kellett a böngészőmből az összes előző bejegyzést, hogy kiléptessen az újra kutyálkodni kezdő Katicika nickből, amellyel állandóan a fehér mezőben megjelenő Sorry felírat dühített, és sehol egy "kilépés"gomb!)
lehetséges az, hogy külföldről nem tudok minden menüpontot elérni?
Lécci küldj egy pár fotót, ha tudsz, vadászfegyverek tusának favéseteiről, tudod, olyan recézések, amelyek arra valók, hogy a puska markolását biztosabbá tegyék. A párom műkedvelő restaurátor, de a neten is csak thumbok sirülnek ilyen témában. ha tudsz, küldj a mélemre egy párat. Előre is köszönöm: Katinka
Tamás! Ne haragíts meg ilyen szélbeeresztett vádakkal! Hát hol rúgdalództam én mostanság????! Én csak a segítségedet kértem egy olyan dologban, amit jelenlegi körülményeim közepette nem tudok megoldani, és ez rettenetesen idegesít! Kihez forduljak, ha nem a moderátorhoz, amikor látom, hogy semmi sem történik a kérésem házatáján? Erre meg azt mondod, hogy PASSZ....Na, kimondtam magamból...ÜdvKatinka
Mögkerü't, Te ember!

nem csináltam semmit,egyszercsak volt megint
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 23. szerda 11:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Milyen könnyen leráznál, pedig mibe kerül neked segíteni?????!

Tom kedves, eltünt az avatárom, lécci, nézz utána! De ne csak úgy ábrándozva/bambulva nézz utána, no!

Hogy sikerült? (Ez egy válasz Rambika14 üzenetére (2006. 08. 23. szerda 11:14), amit ide kattintva olvashatsz)
megvan az avatarom:DDDD

Talán a rendszert állítják át??? Mindenesetre kellemetlen!

enyém is eltűnt:(((
Eltünt az "avatár"-om! A "becses" megtalálót jutalomban részesítem!

"tom1019[VIP][ADMIN] #640 | 2006.08.06
A Katicika NINCS tiltólistán, innentől fogva nem tudom miért nem tudod használni azt a nicnevedet!
Kérdezd a szerkesztőket (lap alján e-mail küldés).
Válasz Katinka üzenetére (639)"
Kérdeztem a szerkesztőket, válaszoltak is egyféleképpen: amikor új üzenetet küldtem, hogy a nickem még mindig tiltólistán, akkor azt, hogy az egész "levelezést" küldjem, mert sok az ügyfélszolgálatra érkező levél, és nem tudják, hogy én milyen problémával kerestem meg őket, amikor meg így küldtem el, akkor meg nem is válaszoltak . A "Katicika" nickemmel való belépési próbálkozásaim rendre a "Sorry" nevű felíratot buktatják újra és újra a "felszínre". Hát....sorry...
A Katicika NINCS tiltólistán, innentől fogva nem tudom miért nem tudod használni azt a nicnevedet!
Kérdezd a szerkesztőket (lap alján e-mail küldés).
Válasz Katinka üzenetére (639)"
Kérdeztem a szerkesztőket, válaszoltak is egyféleképpen: amikor új üzenetet küldtem, hogy a nickem még mindig tiltólistán, akkor azt, hogy az egész "levelezést" küldjem, mert sok az ügyfélszolgálatra érkező levél, és nem tudják, hogy én milyen problémával kerestem meg őket, amikor meg így küldtem el, akkor meg nem is válaszoltak . A "Katicika" nickemmel való belépési próbálkozásaim rendre a "Sorry" nevű felíratot buktatják újra és újra a "felszínre". Hát....sorry...