ugye-ugye?!!!!!!! ez az én formám...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 16. hétfő 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 16. hétfő 18:17

Törölt felhasználó (57133)

ej-ej
tudod te kikre gondolok
szia
jah
király a topic
meg a hasolokra
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 10. 16. hétfő 18:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 16. hétfő 18:07
szia
jah
király a topic
meg a hasolokra
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 10. 16. hétfő 18:07), amit ide kattintva olvashatsz)

Remélem ez a törzs fórumozókra nem áll...
Van h. naponta 10 idézetet írok, meg a versekhez, a dallamokhoz...
Vazzzi.. nebaccá ki...
Most néztem utánna mi ez a pontosdi.. hát ez Engem nem igazán érdekel...
Van h. naponta 10 idézetet írok, meg a versekhez, a dallamokhoz...
Vazzzi.. nebaccá ki...

Most néztem utánna mi ez a pontosdi.. hát ez Engem nem igazán érdekel...
Kedves "moderátorok"!
Demetra miért került tiltólistára? És milrt lettek törölve (talán több) topikból a hozzászólásai, pl, a Viccekből? (vagy Poénok)
Ismét szeretmém kérni, hogy a köz érdekében ne az olyanokat törljétek, tiltsátok, akik érdemben hozzászólnak témákhoz, mégha csak egy soros véleményekkel, hanem az egy szavasakat. Nemcsak hogy időnkét 10 egymás utáni topik utolsó hozzászólója ugyanaz a személy, de rendkívül zavaró "úgy van", "egyetértek", "szerintem is", "én is szeretem".. és hasonló beszólások, gyíkrc senkiktől. Valaki még az arcképét is kiteszi, felvállalva sokmindent....
Demetra miért került tiltólistára? És milrt lettek törölve (talán több) topikból a hozzászólásai, pl, a Viccekből? (vagy Poénok)
Ismét szeretmém kérni, hogy a köz érdekében ne az olyanokat törljétek, tiltsátok, akik érdemben hozzászólnak témákhoz, mégha csak egy soros véleményekkel, hanem az egy szavasakat. Nemcsak hogy időnkét 10 egymás utáni topik utolsó hozzászólója ugyanaz a személy, de rendkívül zavaró "úgy van", "egyetértek", "szerintem is", "én is szeretem".. és hasonló beszólások, gyíkrc senkiktől. Valaki még az arcképét is kiteszi, felvállalva sokmindent....
Csőváz.
Érdeklődnék hogy a Privát Dvd sorozatnak nem lessz folytatása?????????????????????????
megállt a 27.-nél?????
Fontos lenne
Köszi
Érdeklődnék hogy a Privát Dvd sorozatnak nem lessz folytatása?????????????????????????
megállt a 27.-nél?????
Fontos lenne
Köszi
lusta napjai vanak gyakran
egy két be irás ide oda utána tő mondatok
végig...
ha akarja hogy fel oldjam majd ir mailt...
te magadért állj ki....majd
végig...
Csak jogom van felháborodni, ha akarok, vagy nem?
Na, attól mentsen meg a sors (Titket) hogy magamért kelljen kiállnom!
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2006. 10. 16. hétfő 21:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 16. hétfő 21:09

Na, attól mentsen meg a sors (Titket) hogy magamért kelljen kiállnom!

lusta napjai vanak gyakran
végig...
végig...
oké, oké.. de a sok kitörökt hozzászólás miatt nem könyű követni néha a dolokat..
A GOLDENGATE GG-ről eltünt a chat! Kéretnék visszaállítani. Kösz.
TOM!
Miért nem lehet látni az amatőr párok legújabb képeit?? nem látni, csak X-et, a többivel nincs gond, csak a párokkal!! Többen is észrevették már!!
Miért nem lehet látni az amatőr párok legújabb képeit?? nem látni, csak X-et, a többivel nincs gond, csak a párokkal!! Többen is észrevették már!!
Az itteni modiknak közük van: "lábaközük", szemük köze, fülük köze meg bojtja, - amit néha meg is mozdíthatnának a fórumozók érdekében, hiszen általában a fórumlakók is belépnének a chatre, ha az átállításokkal lassan minden el nem úszna a Túr vizén! -, úgyhogy az előzékenység lassan nagyon ritka -sőt!- még "ritkább" fehér holló lészen a mai világban.
Egyáltalán: sokkal több, "aggódóbb" POZITÍV odafigyelés kellene részetekről a GG-t látogatók minden apró kivánságára is! :) ÜdvKatinka
Egyáltalán: sokkal több, "aggódóbb" POZITÍV odafigyelés kellene részetekről a GG-t látogatók minden apró kivánságára is! :) ÜdvKatinka
Na, azért ne sírj, ríjj, Tom, mint egy ...Á, befejeztem!
(Azért csak megsúgom: mától a GG-s külföldiek egy teljesen átszabott oldalra léptek be, amely így kezd:
GoldenGate English GoldenGate Deutsch GoldenGate Slovensky GoldenGate Magyar
Nyitólap
GoldenGate regisztráció
G .Pont
GoldenGate TV
Szex sorozatok
Magyar amatőrök
Kismalac :)
Fórum
Tölts fel te is!
GoldenGate amateurs
Amateur Muff Box ...
...és ezután a "mufftár" kezdőképei hosszú oszlopban, majd a fórum képes beléptetője, statisztika, chat nuku, slussz! Na most már mondd meg, ezen én önerőből hogyan segítsek????)
(Azért csak megsúgom: mától a GG-s külföldiek egy teljesen átszabott oldalra léptek be, amely így kezd:
GoldenGate English GoldenGate Deutsch GoldenGate Slovensky GoldenGate Magyar
Nyitólap
GoldenGate regisztráció
G .Pont
GoldenGate TV
Szex sorozatok
Magyar amatőrök
Kismalac :)
Fórum
Tölts fel te is!
GoldenGate amateurs
Amateur Muff Box ...
...és ezután a "mufftár" kezdőképei hosszú oszlopban, majd a fórum képes beléptetője, statisztika, chat nuku, slussz! Na most már mondd meg, ezen én önerőből hogyan segítsek????)
csak vip tagság nics kanyarba:)
goldengate.gg
te regelt user vagy a gg tom?
goldengate.gg
egy kérdésem lenne hozád,bár nem tudom hogy jónak címzem a kérdést!Szóval kültem négy kisfilmet a kismalacra de még egyikse jelent meg,leht hogy nem is ment átt?
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2006. 10. 17. kedd 13:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 17. kedd 13:28

csak vip tagság nics kanyarba:)
goldengate.gg
goldengate.gg
előre is köszi!
Tom ,vagy Vazi van 1 pár hibás kép és utána a reakcioim ezeket légyszi töröljétek köszi

Lüke vagyok azt nem irtam hogy a szép testek topicban
(Ez egy válasz irigykutya. üzenetére (2006. 10. 18. szerda 11:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 18. szerda 11:58

Tom ,vagy Vazi van 1 pár hibás kép és utána a reakcioim ezeket légyszi töröljétek köszi

ok, én nem láttam hibásnak de ez nem jelent semmit mert nem jött össze a kép...
Köszike

Tom kolléga:) Azokat a videókat, amiket beküldünk a kismalacba, azokat moderáljuk? Azaz ki lesz válogatva, hogy melyik vicces melyik nem? Mert én egy fainat feltettem ám:) Olyan típusú ,mint a cukivagyok picsa, csak faszább:) De sehol nincs:(
Amúgy kollégák, egy észrevétel. Tom, egy topicot fagyasztottál "fiú-lánxy". Na , ezt a prince0 nevű felhasználó nyitotta. Saját bevallása szerint 14 múlt, és ilyen korú lányok képeit várja. Szerintem ne csak felhasználóként, hanem ip cím alapján tiltsátok már le. A szóhasználat, inkább mondatszerkesztés, határozottság, tömör, egyértelmű, és maga általában az érdeklődési kör nem egy pubertáló kiskamaszra utal, hanem sokkal inkább valami aberrált köcsögre, akinek ez lehet az egyik kezdő próbálkozása. Szerintem.