Koszonom.
(Ez egy válasz Wallyadmin (GG) üzenetére (2022. 01. 01. szombat 19:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 01. szombat 19:38

Szia! Amennyiben az integető emojis felhasználóra vonatkozik a bejelentésed, ő már moderálva lett.
Nem ugy láttom hogy moderálva lett.....
(Ez egy válasz Wallyadmin (GG) üzenetére (2022. 01. 01. szombat 19:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 01. szombat 19:38

Szia! Amennyiben az integető emojis felhasználóra vonatkozik a bejelentésed, ő már moderálva lett.
A bejelentett felhasználó moderálva lett. Ha látsz másik spammert, kérjük a lap alján az E-mail menüpontban jelentsd az Ügyfélszolgálatnak. Köszönjük!
(Ez egy válasz Egybattaipár üzenetére (2022. 01. 15. szombat 17:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok !
"XXXXXXX moderálva! " vegzálja az embereket a fórumokban. Nekem is gusztustalan üzenetet küldött.
Kérem intézkedjenek.
(Ügyfélszolgálathoz is elküldtem. Ha bizonyíték kell az üzenetről, nagyon szivesen küldök.)
Köszönöm,
Zsolt
"XXXXXXX moderálva! " vegzálja az embereket a fórumokban. Nekem is gusztustalan üzenetet küldött.
Kérem intézkedjenek.
(Ügyfélszolgálathoz is elküldtem. Ha bizonyíték kell az üzenetről, nagyon szivesen küldök.)
Köszönöm,
Zsolt
Közben elküldtem screenshot formájában a bizonyítékot az "ugyfelszolgalat@goldengate.hu" e-mail címre is.
Biztos ami biztos alapon. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 02. 15. kedd 20:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 15. kedd 20:36
Biztos ami biztos alapon. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 02. 15. kedd 20:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4532602)

Sziasztok !
Kérem intézkedjenek.
Köszönöm,
Zsolt
Kérem intézkedjenek.
Köszönöm,
Zsolt
Szia! Már több alkalommal jeleztük, ha valakivel gond van, rögtön az ügyfélszolgálatra küldjétek a bejelentést, megjelölve a problémás felhasználó nevét, és ne ide a közösbe írjátok ki, mert amíg nincs bizonyíték a viselkedésére, lejáratásra ad okot!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 02. 15. kedd 20:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 15. kedd 20:48

Közben elküldtem screenshot formájában a bizonyítékot az "ugyfelszolgalat@goldengate.hu" e-mail címre is.
Biztos ami biztos alapon.
Biztos ami biztos alapon.
Sziasztok !
MEGOLDÓDOTT, ELNÉZTEM VALAMIT !

Sziasztok !
Tisztelt Ügyfélszolgálat!
Mai napon 08:00 és 09:00 óra között tettem egy hozzászólást a "Miért lesz valaki prostituált?" c. blogban és értesítés nélkül törlésre került.
Kérem tájékoztatásukat.
Mai napon 08:00 és 09:00 óra között tettem egy hozzászólást a "Miért lesz valaki prostituált?" c. blogban és értesítés nélkül törlésre került.
Kérem tájékoztatásukat.
lap alja email link.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 23. szerda 09:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 23. szerda 09:36
Törölt felhasználó (4228272)

Tisztelt Ügyfélszolgálat!
Kérem tájékoztatásukat.
Kérem tájékoztatásukat.
családi
ez is egy érdekes, ránéznétek?
ez is egy érdekes, ránéznétek?
Szórakozásra vágyó nőt keresek
ránéznétek, friss a regisztráció, mai.
ránéznétek, friss a regisztráció, mai.
Köszönjük a bejelentést, már törölve lett.
(Ez egy válasz kicsirics üzenetére (2022. 04. 22. péntek 16:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Mit jelent a pipa a fórum hszben? Köszönöm a választ.
Sziasztok !
“Siófoki pasi” Profil több új topikot is nyitott feleslegesen és benne keres partnereket, ami adott fórum(ok)ban tilos.
Kiegészítés: Olyan fórumokban is keres partnert ahol szintúgy tilos.
“Siófoki pasi” Profil több új topikot is nyitott feleslegesen és benne keres partnereket, ami adott fórum(ok)ban tilos.
Megnézzük!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 14. szombat 13:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 14. szombat 13:05

Sziasztok !
Szia! A pipára kattintva tudod korrigálni a hozzászólásodat. A piros X-re kattintva pedig törölheted
(Ez egy válasz TheThreesome üzenetére (2022. 05. 14. szombat 11:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszönöm szépen!
(Ez egy válasz Wallyadmin (GG) üzenetére (2022. 05. 14. szombat 23:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 14. szombat 23:43

Szia! A pipára kattintva tudod korrigálni a hozzászólásodat. A piros X-re kattintva pedig törölheted
Szeretnem törölni a bejegyzést, de ne jelenik meg a törlés lehetősége.
Szia! Az ügyfélszolgálat tud neked segíteni technikai problémában (Lap alja, E-mail menüpont)
(Ez egy válasz demlaci üzenetére (2022. 08. 09. kedd 16:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 09. kedd 16:13

Szeretnem törölni a bejegyzést, de ne jelenik meg a törlés lehetősége.