igen, látjuk, és figyelmeztetünk!
a visszaesőket tiltjuk! (Ez egy válasz pedersoli üzenetére (2012. 03. 28. szerda 13:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 28. szerda 13:04
a visszaesőket tiltjuk! (Ez egy válasz pedersoli üzenetére (2012. 03. 28. szerda 13:04), amit ide kattintva olvashatsz)

Javaslom, hogy akik a csak fénykép topicokba irogatnak, legalább egy időre tiltani kéne őket, hátha akkor megtanulnak olvasni. Szinte nincs má iolyan fényképes lap, amibe ne lennének beirogatások.
A blogokban érdemes lenne egy kis takarítás . Szerintem az Anglia a várandós kismamák és az animal nem épp oda való.
sziasztok, a társkeresőből kinyírtátok a különtermet. Lehetne végre az eredeti helyén indítani egyet? Nem a társkeresés miatt, hanem az általánossága miatt szeretnénk nyitni...
Sziasztok,képsorozatokat már nem is tesztek fel? Péntek óta nem volt fenn új napi sorozat.
Szia,
Hiba miatt nem frissültünk, most javítottuk. (Ez egy válasz storm00 üzenetére (2012. 05. 28. hétfő 07:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 05. 28. hétfő 07:56
Hiba miatt nem frissültünk, most javítottuk. (Ez egy válasz storm00 üzenetére (2012. 05. 28. hétfő 07:56), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok,képsorozatokat már nem is tesztek fel? Péntek óta nem volt fenn új napi sorozat.
Köszi,már tényleg jó!
Sziasztok, 2010 jan 24.-i sorozattól kezdve jó párat nem lehet letölteni tudnátok javítani?
Köszi!
Köszi!
lap alja email címre kattintva is jelentsd be az ott megjelenő űrlapon
(Ez egy válasz storm00 üzenetére (2012. 07. 21. szombat 19:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 21. szombat 19:04

Sziasztok, 2010 jan 24.-i sorozattól kezdve jó párat nem lehet letölteni tudnátok javítani?
Köszi!
Köszi!
szerkesztők csak munka nap dolgoznak és munka időben
Olninepokerkirályt tiltsátok már le légyszíves! Mindenhova - képes topicikba is- irogatja be idegen oldalak reklámját.
Sziasztok!
A havi versenyre nem került fel a sorozatom. 20.-án töltöttem fel. Mi az oka? Töltsem fel újra?
Puszi!
A havi versenyre nem került fel a sorozatom. 20.-án töltöttem fel. Mi az oka? Töltsem fel újra?
Puszi!
Sziasztok!
Én a versenyre küldtem a "Szalagavató puszinyuszi módra" képsorozatot, nem csak a sima "lányok rovatba".
Rakjátok át légyszi!
Csak ne mondjátok, hogy nem a témában készült. Nem csak a száraz levél juthat eszébe valakinek az őszről.
Én a versenyre küldtem a "Szalagavató puszinyuszi módra" képsorozatot, nem csak a sima "lányok rovatba".
Rakjátok át légyszi!
Csak ne mondjátok, hogy nem a témában készült. Nem csak a száraz levél juthat eszébe valakinek az őszről.
lap alja email címre kattintva érdeklődj
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 10. 24. szerda 15:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 10. 24. szerda 15:34
Törölt felhasználó (443514)
VIP

Sziasztok!
Rakjátok át légyszi!
Rakjátok át légyszi!
Köszi már megtettem, de sose válaszolnak...
megadott emailcímre megy a válasz...
s nem belső üzentben kapod meg.
ha nem találod a leveles ládádban nézd meg a spam-ek közt. (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 10. 24. szerda 22:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 10. 24. szerda 22:16
s nem belső üzentben kapod meg.
ha nem találod a leveles ládádban nézd meg a spam-ek közt. (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 10. 24. szerda 22:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (443514)
VIP

Köszi már megtettem, de sose válaszolnak...
Tegnap este kértem, hogy töröljenek az oldalról és mindent amit én ide a fórumra írtam!
Remélem ez így lehetséges, nem szeretném, hogy itt maradjanak az írásaim.. képek és stb.!
Remélem ez így lehetséges, nem szeretném, hogy itt maradjanak az írásaim.. képek és stb.!
Hello !
A feltöltésért járó pontokat mikor küldik ,mert tegnap megjelentek a képek ,de egy pontocska sem jött ?!!!
A feltöltésért járó pontokat mikor küldik ,mert tegnap megjelentek a képek ,de egy pontocska sem jött ?!!!
megkaptam,köszi
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 10. 30. kedd 09:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 10. 30. kedd 09:55
Törölt felhasználó (840665)

Hello !
Hello Kedves Adminok!
Utolsó hozzászólásom óta eltelt egy hét.
Pontosítani szeretnék, amit írtam nem 1 valakiről szólt. Nem járatok le senkit. Sokan megteszik azt magukról.
Bírom a királyi többest. Azért szeretném tudni ki adta a büntit.
Üdv: PIROSTANGA
Pontosítani szeretnék, amit írtam nem 1 valakiről szólt. Nem járatok le senkit. Sokan megteszik azt magukról.
Egyéb esetben kérlek kattints az e-mailra a lapalján, s töltsd ki a bejelentőt.
!!!Figyelem e-mail linkes bejelentő esetén választ minden esetben a regisztrációs email címedre kapsz !!! (Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2012. 11. 07. szerda 08:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 11. 07. szerda 08:27
!!!Figyelem e-mail linkes bejelentő esetén választ minden esetben a regisztrációs email címedre kapsz !!! (Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2012. 11. 07. szerda 08:27), amit ide kattintva olvashatsz)

Hello Kedves Adminok!