én párom is imádja van mikor ugy csokoljuk egymást hevesen nagyon jo
Azt, hogy a páromnak boldogságot okoz, egyébként az ízét is szeretem és a spricc sem utolsó dolog. Az ananász után a szaga sem rossz!
(Ez egy válasz pedersoli üzenetére (2009. 03. 10. kedd 17:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 10. kedd 17:14

Mit imádsz benne? Az ízét, vagy azt, hogy ezzel örömet okozol a párodnak? Netalán izgatólag hat, amikor "belespriccel"? Azért kérdezem, mert szeretném rávenni én is a nőmet erre, de egyelőre még vonakodik. Most, hogy végre egy nő nyilatkozik erről, meg akarom neki mutatni egy kompetens személy véleményét, tapasztalatát.
Köszi, majd rápróbálok. Remélem nem hajt el a sunyiba.
(Ez egy válasz andrew87 üzenetére (2009. 03. 09. hétfő 22:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 09. hétfő 22:25

Mondd el neki h mit szeretnél.
Ha nemet mond tudakold meg mi az oka és ha lehet oszlasd el a tévhiteit, gátlásait.
De csak óvatosan!
Ha nemet mond tudakold meg mi az oka és ha lehet oszlasd el a tévhiteit, gátlásait.
De csak óvatosan!
Mit imádsz benne? Az ízét, vagy azt, hogy ezzel örömet okozol a párodnak? Netalán izgatólag hat, amikor "belespriccel"? Azért kérdezem, mert szeretném rávenni én is a nőmet erre, de egyelőre még vonakodik. Most, hogy végre egy nő nyilatkozik erről, meg akarom neki mutatni egy kompetens személy véleményét, tapasztalatát.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 03. 10. kedd 15:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 10. kedd 15:28
Törölt felhasználó (421345)

Kedves feleséged, nem tudja, mi jó. Én mindig lenyelem és imádom!
Kedves feleséged, nem tudja, mi jó. Én mindig lenyelem és imádom!
(Ez egy válasz aranybiga üzenetére (2009. 03. 09. hétfő 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 09. hétfő 21:49

Persze persze nem is úgy értettem ,hogy csak emiatt lennél rá büszke!!! Az én feleségem nem nyeli le és mégis büszke vagyok rá!

Ennek a topicnak az a címe, hogy "csajok... tehát a csajok véleményét várnánk a témával kapcsolatban kedves férfitársaim, nem a ti okfejtéseiteket. Csajok, Ti pedig írjatok, hogy vajon miért nyelitek le vagy miért nem!!
Mondd el neki h mit szeretnél.
De csak óvatosan! (Ez egy válasz peterfymi üzenetére (2009. 03. 09. hétfő 20:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 09. hétfő 20:38
De csak óvatosan! (Ez egy válasz peterfymi üzenetére (2009. 03. 09. hétfő 20:38), amit ide kattintva olvashatsz)

Az én párom minden alkalommal rendesen leápolja a szerszámot, de soha nem élveztem még az arcára, vagy a szájába. Hogyan tudnám rávenni, hogy megengedje? Nem baj, ha nem nyeli le (persze, ha lenyeli az még nagyobb öröm), és ha nem tetszik neki többet nem is kérem. De szeretném kipróbálni. Nagyon izgat a dolog.
Persze persze nem is úgy értettem ,hogy csak emiatt lennél rá büszke!!! Az én feleségem nem nyeli le és mégis büszke vagyok rá!

Nem tudom miért akkora nagy kérdés ez a lenyeli/nemnyeli dolog. Nekem volt már ilyen is meg olyan is, de én nem éreztem, hogy attól nekem jobb lenne ha lenyelték. Én ritkán élvezek a párom szájába, legtöbbször inkább punciba megy, de amikor mégis szájába megy a cucc, akkor általában diszkréten kiköpi egy zsepibe. Mondjuk én erre már nem is nagyon figyelek, mert akkor épp élvezem a kielégültség érzését. Amúgy ő nem az íze, hanem az állaga miatt nem szereti lenyelni. Persze volt, hogy lenyelte, de nekem ez nem okozott különösebb élvezetet.
Az én párom minden alkalommal rendesen leápolja a szerszámot, de soha nem élveztem még az arcára, vagy a szájába. Hogyan tudnám rávenni, hogy megengedje? Nem baj, ha nem nyeli le (persze, ha lenyeli az még nagyobb öröm), és ha nem tetszik neki többet nem is kérem. De szeretném kipróbálni. Nagyon izgat a dolog.
Akkor Te büszke lehetel a nejedre, hisz nem olyan sok hölgy van aki le is nyeli!
Szia! Az én nejem sem szereti lenyelni ,pedig imád furulyázni de sosem nyeli le pedig én szeretném. Már volt olyan is , hogy miután a szájába élveztem megcsókolt. Azért tette ,hogy érezzem én is az ízét. Hát ki lehet bírni. Nem undorodik a szájba élvezéstől ,de lenyelni soha.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 01. 29. csütörtök 11:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 29. csütörtök 11:24
Törölt felhasználó (29760)

Nem tudom, még mindig nem tudom lenyelni, mármint ha a számba folyik, és véletlenül megy le belőle akkor Ok, de hogy mindet szándékosan lenyeljem azt nem tudom, pedig nem érzem magam egy finnyásnak.
Az izével sem vagyok igazából kibékülve, vagyis csak ritkán érzem jóízűnek, viszont szeretem csinálni, nagyon felizgat maga a művelet, azon sem problémázom ha a végtermék a számba kerül, de igyekszem a nyelvemmel akkor már kijuttatni a számból, legalábbis a sűrűjét.
Az izével sem vagyok igazából kibékülve, vagyis csak ritkán érzem jóízűnek, viszont szeretem csinálni, nagyon felizgat maga a művelet, azon sem problémázom ha a végtermék a számba kerül, de igyekszem a nyelvemmel akkor már kijuttatni a számból, legalábbis a sűrűjét.

Szerény tapasztalataim szerint (a.k.a. ezt úgy képzelem el) az a nő nyeli le, aki érzi, hogy adni szeretnék neki (pl. figyelmet, szeretet, energiát), az örökítőanyagban biztos nagyon sok energia van, egyébként hogyan tudná eljuttatni a sperma petesejthez az üzenetet. Azt az üzenetet, hogy az élet mozgás, és tovább kell menni, úton vagunk, mozgásban vagyunk.
Én is szoktam nyögni, amikor csókolom a kedvesem kelyhét, szerintem azért, mert amikor ő nyöszörög vagy visít, akkor átveszem a ritmusát tudatalatt (a szeretkezés egyfajta közös tánc, riutálé meztelenül). Persze, akkor tudom átvenni a ritmusát, ha figyelek rá, figyelem milyen tempóban mozog, ha érdekel, ha azt szeretném, hogy jó legyen neki, ha nem vagyok önző.
Body movin', csináljátok
!
Én is szoktam nyögni, amikor csókolom a kedvesem kelyhét, szerintem azért, mert amikor ő nyöszörög vagy visít, akkor átveszem a ritmusát tudatalatt (a szeretkezés egyfajta közös tánc, riutálé meztelenül). Persze, akkor tudom átvenni a ritmusát, ha figyelek rá, figyelem milyen tempóban mozog, ha érdekel, ha azt szeretném, hogy jó legyen neki, ha nem vagyok önző.
Body movin', csináljátok

Szeretem ha addíg nyalogat a párom míg elélvezek, tehát természetes,hogy a számban élvezzen el és lenyeljem. Teljes elfogadása ez a másik félnek. Nyögdécseléssel lehet irányítani és örömet kifejezni is. GYAKOROLNI!GYAKOROLNI! GYAKOROLNI! Legjobb dolog a világon
(Ez egy válasz zorn üzenetére (2009. 02. 09. hétfő 09:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 09. hétfő 09:59

Igazad van kár,hogy nem nekem teszed.Kérdeztem a barinőmet mi a jó neki a szopásban erre ő szeretsz nyalni mondom igen erre ő akkor miről beszélünk neki is jó és igaz lehet.A melegek is leszopják egymást de ez más téma ahoz már nem értek.
Igazad van kár,hogy nem nekem teszed.Kérdeztem a barinőmet mi a jó neki a szopásban erre ő szeretsz nyalni mondom igen erre ő akkor miről beszélünk neki is jó és igaz lehet.A melegek is leszopják egymást de ez más téma ahoz már nem értek.
Én is hangos vagyok szopás alatt. Imádom a barátom farkát. Nyalás, szívás kozben masszírozom a golyóit és az ujjamat a fenekébe szúrom. A barátom se csendes, ordítva élvez el, termíszetesen a gecijét mind lenyelem, szeretem az ízét.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 02. 09. hétfő 01:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 09. hétfő 01:58
Törölt felhasználó (85660)

Tévedés.
Én is szoktam nyögdécselni szopás közben és észre sem veszem.
A kedvesem szokta mondani,hogy mennyire izgalmas.
A kedvesem szokta mondani,hogy mennyire izgalmas.
Tévedés.
A kedvesem szokta mondani,hogy mennyire izgalmas. (Ez egy válasz Rönk üzenetére (2009. 01. 31. szombat 21:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 31. szombat 21:14
A kedvesem szokta mondani,hogy mennyire izgalmas. (Ez egy válasz Rönk üzenetére (2009. 01. 31. szombat 21:14), amit ide kattintva olvashatsz)

Azt se tudom mivel jár a VIP-ség, nem is érdekel, de látom te tudod, és teszel is érte.
Ismerek olyan nőt aki tényleg beindul a szopástól, de hogy még nyögjön is annyira jó legyen neki... csak a hatás kedvéért csinálja a hölgy, ami nagyon kedves, viszont aki azt hiszi hogy valóban az élvezettől nyög... no comment.
És most sokkal különbnek érzed magad hogy ugyanúgy beszóltál?
Ismerek olyan nőt aki tényleg beindul a szopástól, de hogy még nyögjön is annyira jó legyen neki... csak a hatás kedvéért csinálja a hölgy, ami nagyon kedves, viszont aki azt hiszi hogy valóban az élvezettől nyög... no comment.
Kedves Rönk neked az érzelmekhez és a sexhez vagyis a hozzátartozó kultúrához nemsok közöd van te itt mindenkit cikizel és kioktatsz nem csak ebben a topicban hanem mindehol minden forumon az oldalon mitgondolsz te magadrol te mindenlében kétkanál szerintem nagyonkevés a sexuális tapasztalatod nekem ez jött le kérlek képezd magad vagy igy vagy úgy Oké
. (Ez egy válasz Rönk üzenetére (2009. 01. 31. szombat 21:14), amit ide kattintva olvashatsz)
. (Ez egy válasz Rönk üzenetére (2009. 01. 31. szombat 21:14), amit ide kattintva olvashatsz)

Azt se tudom mivel jár a VIP-ség, nem is érdekel, de látom te tudod, és teszel is érte.
én viszont sokkal különbnek érzem magamat, úgyhogy tiltalak
(Ez egy válasz Rönk üzenetére (2009. 01. 31. szombat 21:14), amit ide kattintva olvashatsz)

Privát életemről írok!!!!! Szerelmemet nyalogatom,szopogatom és ha éppen úgy van kedvünk,hogy erről szóljon az együttlét bizonyos idő elteltével elkezdek nedvesedni-lüktetni. Orgazmusközeli állapotba tudok kerülni annélkül, hogy ott megérintene. Nem bírnám ki nyögés nélkül, szerintem hozzátartozik a szopáshoz és természetes hogy kívánom az ízét tehát lenyelem. Szerintem ez a férfi teljes elfogadása. "Jutalom cseppek"-nek hívom ha smsben célzok a történtekre. Rossz lehet neked, hogy ennyire tele vagy negatív élményekkel.
(Ez egy válasz Rönk üzenetére (2009. 01. 31. szombat 21:14), amit ide kattintva olvashatsz)