Csajok! Miért nyelitek le, vagy miért nem?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1   2004. 10. 26. kedd 19:02
X Törölt felhasználó (9484)
Tényleg! Ez engem is érdekelne. Nekem sajnos a csajom még nem nyelte le soha. Nem is eröltettem soha, de nem bánnám egyszer-kétszer, ha megtenné.
#2   2004. 10. 26. kedd 19:20
Crazy-Baby Crazy-Baby
Én megengedem hogy a számba élvezzen a barátom.......de lenyelni nem nyelem le, vagyis az egészet nem.........nem szeretem az izét !!!!
By by
#3   2004. 10. 26. kedd 19:27
Crazy-Baby Crazy-Baby
J és szeretem végig csinálni ......mert szeretem a barátomat....és nekem az is egy gyönyör mikor neki jó....azaz mikor élvez....pl: a számba!
puszzzzzzzzzzzzzzzzzz
#4   2004. 10. 26. kedd 20:11
macido macido
Jó olvasni lányok a véleményeteket ebben a témában. vigyor2
#5   2004. 10. 26. kedd 22:21
rilu rilu
Az én csajom sem nyeli le, végigcsinálja de nem nyeli le, viszont amit előtte tesz velem, az jobban érdekel, mintsemhogy azon siránkozzak, hogy lenyeli -e vagy sem... Mert ahogyan csinálja, az, ÚRISTEN, az a menyország!!!

nyes nyes nyes
#6   2004. 10. 26. kedd 22:38
roxi roxi
Valójában én sem szeretem az ízét,de lenyelem,mert szeretem a barátom és tudom ő így élvezi jobban.Viszont imádom,ha rám spriccel. :)Főleg a számba és az arcomra.
#7   2004. 10. 26. kedd 23:28
Skandy Skandy
Csak azt árulja el valaki, confused hogy a "férfi magömlés" topic, miért nem volt szimpatikus ehhez a témához???
De így is jó...
#8   2004. 11. 10. szerda 08:10
Moncy Moncy
Ezt olvastam e témáról:
Azok a nők, akik partnere nem használ óvszert kevésbé hajlamosak a depresszióra. A spermában található hormonok és más kémiai anyagok a női véráramba kerülve anti-depresszánsként viselkednek. Az elmélet szerint első lépésben a hüvely falán kötődnek meg a "hangulatjavító" anyagai.

Amúgy az íze az étrendtől függ, a tejtermékektől inkább kellemetlen az íze, valahol azt olvastam hogy a legrosszabb a spárga fogyasztása után.
Savas gyümölcsök (mangó, kiwi, citrom, lime) és alkoholos italoktól (na azért nem minden égetett szesztől) kellemes édeskés íze lesz. A legjobb a kukoricasör lime-mal.

Nem véletlenül fedezték fel őseink az eper pezsgővel, vagy az osztriga és a tenger gyümölcsei szexuális életre történő kihatását.És ezt ugye gyakoroljuk mind a mai napig.....
wink
#9   2004. 11. 10. szerda 09:01
X Törölt felhasználó (10061)
szevasztok fiuk,lányok...hmm,hogy lenyelem e...? Még jó... wink Az enyém,megdolgoztam érte crazya finom
#10   2004. 11. 10. szerda 09:33
nbali nbali
Ez ám a NŐ!
(Ez egy válasz X üzenetére (2004. 11. 10. szerda 09:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (10061)
2004. 11. 10. szerda 09:01
szevasztok fiuk,lányok...hmm,hogy lenyelem e...? Még jó... wink Az enyém,megdolgoztam érte crazya finom
#11   2004. 11. 14. vasárnap 03:38
Skandy Skandy
Freya Kedves, ez aranyos volt!
pussszzz!
wink wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2004. 11. 10. szerda 09:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (10061)
2004. 11. 10. szerda 09:01
#12   2004. 12. 04. szombat 06:54
Moncy Moncy
És itt az új forradalmi találmány Spermint a sperma ízű rágógumi... menjenek a fenébe az ilyen marhaságokkal... wow3 wow3
Ja és már dolgoznak a férfiaknak szánt változaton ....annyira nevetséges...
#13   2004. 12. 04. szombat 11:16
bicus bicus
nekem rendszerint izlik:-)...............de pl ha a psi fokhagymát zabált előtte, vagy nagyon fűszereset evett, akkor nem annyira jó!!............vagy ha alkoholt ivitt sokat!..........főleg pálinkát!!:-(((............de pl ha gyümölcsöket evett, főleg ha ananászt, akkor nagyon finom!!:-)))...............és ha esetleg úgy ette a sok gyümit, hogy jól megszórta fahéjjal, akkor egyenesen mennyei!!!:-)..............ilyenkor esküszöm, hogy még rendesen fahéj ízű és illatú is a sperma!!!!:-))).............próbáljátok ki, nem kamuzok!!:-)))
#14   2004. 12. 05. vasárnap 07:57
Vacska Vacska
Igen, ez az ananasz nalunk is bejott, csak sajna a baratom utalja az ananaszt :D De hatarozottan erezni rajta ha valami edes gyumolcsot evett, vagy edes gyomolcslevet ivott!
Egyebkent lenyelem :) kiköpni olyan snassz:D
(Ez egy válasz bicus üzenetére (2004. 12. 04. szombat 11:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 12. 04. szombat 11:16
nekem rendszerint izlik:-)...............de pl ha a psi fokhagymát zabált előtte, vagy nagyon fűszereset evett, akkor nem annyira jó!!............vagy ha alkoholt ivitt sokat!..........főleg pálinkát!!:-(((............de pl ha gyümölcsöket evett, főleg ha ananászt, akkor nagyon finom!!:-)))...............és ha esetleg úgy ette a sok gyümit, hogy jól megszórta fahéjjal, akkor egyenesen mennyei!!!:-)..............ilyenkor esküszöm, hogy még rendesen fahéj ízű és illatú is a sperma!!!!:-))).............próbáljátok ki, nem kamuzok!!:-)))
#15   2004. 12. 05. vasárnap 11:06
Skandy Skandy
Szijja Vacska!
Az oké hogy lenyeled,
de hogy kerül a szádba? confused
eplus2 eplus2 eplus2
Jaaaj! Engem imádnátok, mert én meg imádom az ananászt! Ráadásul az is ehető mindenhonnan!
finom ravasz1 wave
(Ez egy válasz Vacska üzenetére (2004. 12. 05. vasárnap 07:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 12. 05. vasárnap 07:57
Igen, ez az ananasz nalunk is bejott, csak sajna a baratom utalja az ananaszt :D De hatarozottan erezni rajta ha valami edes gyumolcsot evett, vagy edes gyomolcslevet ivott!
Egyebkent lenyelem :) kiköpni olyan snassz:D
#16   2004. 12. 09. csütörtök 14:20
Romeo Romeo VIP
Pammy drága,a lehető legegyszerűben és legnagyszerűbben fogalmaztál.
Ez sok nőnél kényes téma,de ha megteszik tényleg azért amit leírtál.
Maximális hódolatom éleslátásodért. worship worship worship worship worship worship worship worship
#17   2004. 12. 09. csütörtök 14:22
macido macido
Pammy! De édi vagy!
#18   2004. 12. 09. csütörtök 17:59
habesz85 habesz85
és ha csípőset vagy eröset eszem akkor milyen ize lesz?
#19   2004. 12. 10. péntek 19:25
gabesz34 gabesz34
Szia! Teljesen igazad van,amit irtál.Csak ennyit szerettem volna hozzá szólni.
#20   2004. 12. 11. szombat 01:24
Vacska Vacska
Nos, ez sztem nyilvanvalo hogy azert nyeljuk le amit te is leirtal mar, csak eppen az izerol ill annak befolyasolasarol is tartottunk egy gyors eszmecseret. Mert ugye az ize nem egy kirandulas a sarki fagyishoz, ez teny:)))

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Clark Licker Clark Licker
Nyitás ideje: 2004. 10. 26. kedd
Üzenetek: 1291db
Utolsó üzenet: 2024. 07. 17. szerda

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!