Tényleg! Ez engem is érdekelne. Nekem sajnos a csajom még nem nyelte le soha. Nem is eröltettem soha, de nem bánnám egyszer-kétszer, ha megtenné.
Én megengedem hogy a számba élvezzen a barátom.......de lenyelni nem nyelem le, vagyis az egészet nem.........nem szeretem az izét !!!!
By by
By by
J és szeretem végig csinálni ......mert szeretem a barátomat....és nekem az is egy gyönyör mikor neki jó....azaz mikor élvez....pl: a számba!
puszzzzzzzzzzzzzzzzzz
puszzzzzzzzzzzzzzzzzz
Jó olvasni lányok a véleményeteket ebben a témában.

Az én csajom sem nyeli le, végigcsinálja de nem nyeli le, viszont amit előtte tesz velem, az jobban érdekel, mintsemhogy azon siránkozzak, hogy lenyeli -e vagy sem... Mert ahogyan csinálja, az, ÚRISTEN, az a menyország!!!

Valójában én sem szeretem az ízét,de lenyelem,mert szeretem a barátom és tudom ő így élvezi jobban.Viszont imádom,ha rám spriccel. :)Főleg a számba és az arcomra.
Csak azt árulja el valaki,
hogy a "férfi magömlés" topic, miért nem volt szimpatikus ehhez a témához???
De így is jó...

De így is jó...
Ezt olvastam e témáról:
Azok a nők, akik partnere nem használ óvszert kevésbé hajlamosak a depresszióra. A spermában található hormonok és más kémiai anyagok a női véráramba kerülve anti-depresszánsként viselkednek. Az elmélet szerint első lépésben a hüvely falán kötődnek meg a "hangulatjavító" anyagai.
Amúgy az íze az étrendtől függ, a tejtermékektől inkább kellemetlen az íze, valahol azt olvastam hogy a legrosszabb a spárga fogyasztása után.
Savas gyümölcsök (mangó, kiwi, citrom, lime) és alkoholos italoktól (na azért nem minden égetett szesztől) kellemes édeskés íze lesz. A legjobb a kukoricasör lime-mal.
Nem véletlenül fedezték fel őseink az eper pezsgővel, vagy az osztriga és a tenger gyümölcsei szexuális életre történő kihatását.És ezt ugye gyakoroljuk mind a mai napig.....
Azok a nők, akik partnere nem használ óvszert kevésbé hajlamosak a depresszióra. A spermában található hormonok és más kémiai anyagok a női véráramba kerülve anti-depresszánsként viselkednek. Az elmélet szerint első lépésben a hüvely falán kötődnek meg a "hangulatjavító" anyagai.
Amúgy az íze az étrendtől függ, a tejtermékektől inkább kellemetlen az íze, valahol azt olvastam hogy a legrosszabb a spárga fogyasztása után.
Savas gyümölcsök (mangó, kiwi, citrom, lime) és alkoholos italoktól (na azért nem minden égetett szesztől) kellemes édeskés íze lesz. A legjobb a kukoricasör lime-mal.
Nem véletlenül fedezték fel őseink az eper pezsgővel, vagy az osztriga és a tenger gyümölcsei szexuális életre történő kihatását.És ezt ugye gyakoroljuk mind a mai napig.....

szevasztok fiuk,lányok...hmm,hogy lenyelem e...? Még jó...
Az enyém,megdolgoztam érte

Ez ám a NŐ!
(Ez egy válasz X üzenetére (2004. 11. 10. szerda 09:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 11. 10. szerda 09:01
Törölt felhasználó (10061)

Freya Kedves, ez aranyos volt!
pussszzz!
(Ez egy válasz X üzenetére (2004. 11. 10. szerda 09:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 11. 10. szerda 09:01
pussszzz!

Törölt felhasználó (10061)

És itt az új forradalmi találmány Spermint a sperma ízű rágógumi... menjenek a fenébe az ilyen marhaságokkal...
Ja és már dolgoznak a férfiaknak szánt változaton ....annyira nevetséges...

Ja és már dolgoznak a férfiaknak szánt változaton ....annyira nevetséges...
nekem rendszerint izlik:-)...............de pl ha a psi fokhagymát zabált előtte, vagy nagyon fűszereset evett, akkor nem annyira jó!!............vagy ha alkoholt ivitt sokat!..........főleg pálinkát!!:-(((............de pl ha gyümölcsöket evett, főleg ha ananászt, akkor nagyon finom!!:-)))...............és ha esetleg úgy ette a sok gyümit, hogy jól megszórta fahéjjal, akkor egyenesen mennyei!!!:-)..............ilyenkor esküszöm, hogy még rendesen fahéj ízű és illatú is a sperma!!!!:-))).............próbáljátok ki, nem kamuzok!!:-)))
Igen, ez az ananasz nalunk is bejott, csak sajna a baratom utalja az ananaszt :D De hatarozottan erezni rajta ha valami edes gyumolcsot evett, vagy edes gyomolcslevet ivott!
Egyebkent lenyelem :) kiköpni olyan snassz:D (Ez egy válasz bicus üzenetére (2004. 12. 04. szombat 11:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 12. 04. szombat 11:16
Egyebkent lenyelem :) kiköpni olyan snassz:D (Ez egy válasz bicus üzenetére (2004. 12. 04. szombat 11:16), amit ide kattintva olvashatsz)

nekem rendszerint izlik:-)...............de pl ha a psi fokhagymát zabált előtte, vagy nagyon fűszereset evett, akkor nem annyira jó!!............vagy ha alkoholt ivitt sokat!..........főleg pálinkát!!:-(((............de pl ha gyümölcsöket evett, főleg ha ananászt, akkor nagyon finom!!:-)))...............és ha esetleg úgy ette a sok gyümit, hogy jól megszórta fahéjjal, akkor egyenesen mennyei!!!:-)..............ilyenkor esküszöm, hogy még rendesen fahéj ízű és illatú is a sperma!!!!:-))).............próbáljátok ki, nem kamuzok!!:-)))
Szijja Vacska!
Az oké hogy lenyeled,
de hogy kerül a szádba?
Jaaaj! Engem imádnátok, mert én meg imádom az ananászt! Ráadásul az is ehető mindenhonnan!
(Ez egy válasz Vacska üzenetére (2004. 12. 05. vasárnap 07:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 12. 05. vasárnap 07:57
Az oké hogy lenyeled,
de hogy kerül a szádba?

Jaaaj! Engem imádnátok, mert én meg imádom az ananászt! Ráadásul az is ehető mindenhonnan!

Igen, ez az ananasz nalunk is bejott, csak sajna a baratom utalja az ananaszt :D De hatarozottan erezni rajta ha valami edes gyumolcsot evett, vagy edes gyomolcslevet ivott!
Egyebkent lenyelem :) kiköpni olyan snassz:D
Egyebkent lenyelem :) kiköpni olyan snassz:D
Pammy drága,a lehető legegyszerűben és legnagyszerűbben fogalmaztál.
Ez sok nőnél kényes téma,de ha megteszik tényleg azért amit leírtál.
Maximális hódolatom éleslátásodért.
Ez sok nőnél kényes téma,de ha megteszik tényleg azért amit leírtál.
Maximális hódolatom éleslátásodért.

Pammy! De édi vagy!
és ha csípőset vagy eröset eszem akkor milyen ize lesz?
Szia! Teljesen igazad van,amit irtál.Csak ennyit szerettem volna hozzá szólni.
Nos, ez sztem nyilvanvalo hogy azert nyeljuk le amit te is leirtal mar, csak eppen az izerol ill annak befolyasolasarol is tartottunk egy gyors eszmecseret. Mert ugye az ize nem egy kirandulas a sarki fagyishoz, ez teny:)))