Hacsak nincs elég ananász kéznél...
(Ez egy válasz Vacska üzenetére (2004. 12. 11. szombat 01:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 12. 11. szombat 01:24

Nos, ez sztem nyilvanvalo hogy azert nyeljuk le amit te is leirtal mar, csak eppen az izerol ill annak befolyasolasarol is tartottunk egy gyors eszmecseret. Mert ugye az ize nem egy kirandulas a sarki fagyishoz, ez teny:)))
Abszolút!
De nem mindenki gondolkodik így!
Ráadásul Te szerencsésnek mondhatod magad, mivel szereted a tonicot is...
De nem mindenki gondolkodik így!
Ráadásul Te szerencsésnek mondhatod magad, mivel szereted a tonicot is...

Azt tudjátok, hogy a sperma ízét igenis lehet befolyásolni! Itt jön a képbe az ananász, ill. a fahéj jótékony, több évszázadra visszanyúló jótékony hatása....
Próbáljátok ki! Nem fogtok tudni leszokni róla! Ígérem!:-)))
De még mennyire..... 11-es hozzászólás
(Ez egy válasz bicus üzenetére (2004. 12. 15. szerda 16:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 12. 15. szerda 16:26

Azt tudjátok, hogy a sperma ízét igenis lehet befolyásolni! Itt jön a képbe az ananász, ill. a fahéj jótékony, több évszázadra visszanyúló jótékony hatása....
Azt még nem próbáltátok, hogy nem nyelitek le, hanem rögtön utána smárolni kezdtek a pasival?
Speciális "felkészítő" étkezés után mennyi idővel később kerül át a kívánt íz?
Van
És milyen volt Tom?
Szerencsés egy barátod van! Azt hiszem én is imádnálak. Persze nem ezért, de valahogy ez olyan jó lehet....
Válasz roxi üzenetére (9)
Válasz roxi üzenetére (9)
Okozhat fuggoseget?
Az is klassz ha a partnerem kinyalja a puncimbol a sajat "nedü"-jet, es a szamba adja:)Szerintem nagyon izgato...:)
(Ez egy válasz Klaudia üzenetére (2004. 12. 17. péntek 11:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 12. 17. péntek 11:27

Azt még nem próbáltátok, hogy nem nyelitek le, hanem rögtön utána smárolni kezdtek a pasival?
Nagyon ott vagy!
(Ez egy válasz Vacska üzenetére (2004. 12. 18. szombat 08:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 12. 18. szombat 08:51

Az is klassz ha a partnerem kinyalja a puncimbol a sajat "nedü"-jet, es a szamba adja:)Szerintem nagyon izgato...:)
Nekem mindíg lenyeli a barátnőm, de nem kevernék vele úgy, hogy a szájában van. Ha lenyelte, akkor természetesen csókolózok Vele.
Nekem sem nyeli le, sőt a szájába sem mehetek el. Egyszerűen kiveszi és végignézi ahogy szétdurranok, neki ez az izgató. :)
én miután teleélveztem a barátnőm punciját, adig nyalom még újra elnem élvez. egyszerűen megőrjíti.

:)))))) engem mindig azzal fikáztok, h konzervativ vok, de ezzel semmi bajom az égvilágon:) ha egyszer én megnyalom, megkostolom kedvesem nedvét, ő mér ne tehetné az enyémmel? mi lenne ebben az undorito? persze ehhez is el kell érni egy izgalmi szintet, ami esetünkben szerencsére elég gyakran megtörténik
de valakit rákényszeriteni, az nem valami jo dolog!!!!!!!!

de valakit rákényszeriteni, az nem valami jo dolog!!!!!!!!
Persze hogy megtettem!
héé, kostoltam saját anyagomat, persze nem egy egész tárat, nem elviselhetetlen, de nem izgat, a bnőm puncileve inkább:)
imseritek a viccet ?
- Szívem ma nagyon fáradt vagyok. Csak szopd le a farkam, aztán aludjunk!
- Szívem! Ma én is nagyon fáradt vagyok! Verd ki egy pohárba és majd reggel megiszom.
- Szívem ma nagyon fáradt vagyok. Csak szopd le a farkam, aztán aludjunk!
- Szívem! Ma én is nagyon fáradt vagyok! Verd ki egy pohárba és majd reggel megiszom.

na miért nyelitek?????????