Mekkora baromsagot irtal... es az is hogy a sperma finom... eros tulzas.

Ez azért picit durva.
A párunkat úgy kell elfogadni ahogy van. Nem hiszem, hogy a nyelés miatt cserélnék párt.
Nem hiszem, hogy egy csaj finnyás lenne mert nem nyeli,
A párunkat úgy kell elfogadni ahogy van. Nem hiszem, hogy a nyelés miatt cserélnék párt.
Nem hiszem, hogy egy csaj finnyás lenne mert nem nyeli,
Ez azért picit durva.
Nem hiszem, hogy egy csaj finnyás lenne mert nem nyeli, (Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2017. 11. 16. csütörtök 07:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 11. 16. csütörtök 07:07
Nem hiszem, hogy egy csaj finnyás lenne mert nem nyeli, (Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2017. 11. 16. csütörtök 07:07), amit ide kattintva olvashatsz)

amelyik nö nem nyeli le az egy finyás picsa.a geci igen is finom.
Akkor nyeljél sokat....
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2017. 11. 16. csütörtök 07:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 11. 16. csütörtök 07:07

Az én párom sose panaszkodott! Kérni nem kellett sosem, hogy nyelje le.
Ez valahogy így alakult az első cumi után. Természetesen azóta is mindig szólok, hogy mikor jön, de mindig lenyeli.
Mikor kérdeztem mégis milyen, akkor azt a választ kaptam, hogy tűrhető és így gyorsabban is megszabadul tőle.
Ez valahogy így alakult az első cumi után. Természetesen azóta is mindig szólok, hogy mikor jön, de mindig lenyeli.
Mikor kérdeztem mégis milyen, akkor azt a választ kaptam, hogy tűrhető és így gyorsabban is megszabadul tőle.
Hát hamár a doki is azt mondta,akkor éljél egészségesen.
(Ez egy válasz laczko-daniel üzenetére (2017. 11. 30. csütörtök 06:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 11. 30. csütörtök 06:48

Kimondottan hig és sok anyaggal , jelentkezz ,kicsalogatom neked és a doki is felirta, csak nyelnem kell.
Kimondottan hig és sok anyaggal , jelentkezz ,kicsalogatom neked és a doki is felirta, csak nyelnem kell.
Nálunk alap a lenyelès!
Imádja nyelni

Imádja nyelni

Szivesen spriccelném a szádba.
(Ez egy válasz extranuna üzenetére (2017. 06. 02. péntek 11:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 02. péntek 11:43

Én nagyon szeretem nyelni, leginkább ha keményen szopatnak és kérdés nélkül teleélvezik a szám :P
Arra nagyon be tudok indulni, viszont ki is cseszek magammal jópárszor mert kevés pasi tud megdugni miután elélvezett
Tehát ott maradok magamnak jó lucskosan felizgulva
Arra nagyon be tudok indulni, viszont ki is cseszek magammal jópárszor mert kevés pasi tud megdugni miután elélvezett

Az Én csajom is szereti ha a szajába élvezek de le nem nyeli.
Remélem egyszer rájön hogy milyen jó is ha lenyeli.
Remélem egyszer rájön hogy milyen jó is ha lenyeli.
az Én párom is megengedi, hogy a szájába menjek el,van hogy le is nyeli nem emgy ki a fürdőszobába.
Hát én is szerencsés vagyok,a párom imád szopni sokszor el is élvez közben főleg amikor a szájába élvezek.
Szopatnálak én is
(Ez egy válasz extranuna üzenetére (2017. 06. 02. péntek 11:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 02. péntek 11:43

Én nagyon szeretem nyelni, leginkább ha keményen szopatnak és kérdés nélkül teleélvezik a szám :P

Szerencsés pasinak mondhatom magam. Párom nagy élvezettel szeret szopni, és nagyon jól is csinálja. Imádom...
Végén pedig lenyeli, az utolsó cseppig kiszívja és lenyalogatja ha valami olyan lett.
Végén pedig lenyeli, az utolsó cseppig kiszívja és lenyalogatja ha valami olyan lett.

Áááá semmit. Nehéz dolog ez.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 09. 27. szerda 13:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 09. 27. szerda 13:28
Törölt felhasználó (1491732)

És mit válaszolt erre, hogy te se mész arcot mosni meg köpködni?
És mit válaszolt erre, hogy te se mész arcot mosni meg köpködni?
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 09. 27. szerda 08:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 09. 27. szerda 08:02
Törölt felhasználó (86993)

Beszélgettem feleségemmel erről a dologról. Egy kicsit zavar engem hogy ha leszop, engedi hogy a szájába menjek, de rohan kiköpni, s fogat mos. Ez rosszul esik. Én sem megyek nyalás után arcot mosni meg köpködni.
S mondta hogy régen lenyelte másét. Szóval egy kicsit rosszul esik, féltékeny vagyok. Még mielőtt valaki azzal jönne hogy biztos azért rossz ízű a cucc, meg kell hogy cáfoljam, kóstoltam. Nincs semmi undorító íze. Max sós ill ha több napos akkor kicsit kocsonyás.
S mondta hogy régen lenyelte másét. Szóval egy kicsit rosszul esik, féltékeny vagyok. Még mielőtt valaki azzal jönne hogy biztos azért rossz ízű a cucc, meg kell hogy cáfoljam, kóstoltam. Nincs semmi undorító íze. Max sós ill ha több napos akkor kicsit kocsonyás.

Beszélgettem feleségemmel erről a dologról. Egy kicsit zavar engem hogy ha leszop, engedi hogy a szájába menjek, de rohan kiköpni, s fogat mos. Ez rosszul esik. Én sem megyek nyalás után arcot mosni meg köpködni.

Nekem az egyik barátnőm minden alkalommal amikor franciázott lenyelte. Annyira szerette volt hogy megéhezett este de lusta volt kimászni az ágyból inkább leszopott és miután telelőttem a száját azt mondta "finom proteines vacsi"

a geci finom ez tény