Azért a "nőknek is van spermája" egy kicsit erős kijelentés volt... de én is úgy vok vele, h miért ne nyelném le... Ha már szopás, akkor az az igazi, ha a nő szájában köt ki az anyag, kiköpni meg kábé 600x olyan macerás, mint lenyelni. Az íze pedig nagyban függ attól, h a pasi mit eszik (zsíros, fűszeres kajákat vagy inkább "egészséges" dolgokat?)... azt is olvastam valahol, h ha vki sok ananászt eszik, édes lesz a spermája... Szal... én lenyelem és kész

teljesen igazad van én is igy vagyok vele ha már jön akkor jöjjön különben csak olyan mintha kiverném neki
Szerintem ez mindenképp pszichológiai jellegű dolog.Van aki imádja sertés agyvelőt sütve hagymával,én viszont elhányom magam ha ránézek.Ugyanis mikor ilyet látok akkor végigfut az agyamon hogy az a dolog milyen célra szolgált előtte,pedig lehet hogy finom

A párom nem szereti az ízét, de a szájába engedi mert tudja hogy imádom, majd arcmosás, öblítés, és összebújás.
Te pedig szívesen lennél,odaadó ondóadó
(Ez egy válasz Krok486 üzenetére (2007. 03. 06. kedd 10:00), amit ide kattintva olvashatsz)

Ezt nevezem odaadó lánynak. Kifejezetten az esetem...
(Ez egy válasz hukatica91 üzenetére (2007. 03. 05. hétfő 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 05. hétfő 08:43

csak ha bevagyok gerjedve élvezhet a számba és csak az ő örömére nem finom de megszokhato
csak ha bevagyok gerjedve élvezhet a számba és csak az ő örömére nem finom de megszokhato
A vágyálomról annyit 3 évvel ezelött meghalt egy jó barátom 2 évvel volt nálam idősebb és nem sok minden sikerült neki az életben, én akkor igen csak elgondolkodtam a párommal együtt és úgy döntöttünk semmilyen örömöt nem fogunk magunktól megvonni. Felállítottuk a magunk erkölcsi határait és azon belül bármit szabad, ha mindegyikünknek jó, és nem érdekelnek az évszázados erkölcsi korlátok és beidegződések.
Még nem bántuk meg, olyan dolgokat élünk meg amikről a legtöbben csak álmodoznak.
De ehez látnunk kellett milyen rövid is tud lenni az élet.
Még nem bántuk meg, olyan dolgokat élünk meg amikről a legtöbben csak álmodoznak.
De ehez látnunk kellett milyen rövid is tud lenni az élet.
A kérés az említett ok miatt csak költői volt, és vágyálom.
Szerintem ha szextárskereső honlapra képpel együtt jelentkeztek ahol a párod alakja is látszik (természetesen arc nélkül)akkor csak olyanok fognak jelentkezni akik a testeseb popsit kedvelik, és innentöl nincs csalódás. Mi párokból el vagyunk látva, mi már csak szóló lányt keresünk.
De szívesen beszállnék hozzátok, de az asszonyt nem tom rászedni ilyenre.
Attól tart, hogy egy kicsit nagy a feneke, ezért csak undorodna tőle mindenki
Attól tart, hogy egy kicsit nagy a feneke, ezért csak undorodna tőle mindenki
Elmesélném neked a párom igazán szexszerető (szerencsémre) mégsem nyeli le minden alkalommal, van hogy nincs hozzá kedve van hogy hagyja kifolyni a szája szélén és letörli, van amikor meg mohon nem hagy egy csepet sem kárbaveszni mégsem hiszem, hogy amikor nem nyeli le nem szeretné azt amit csinál.
Nekem érdekes a sztorim.
Tudta, hogy nagyon szeretném. Még soha nem szopott előtte, de ekkor mindjárt lenyelte. Na azóta soha. Néha a szájába, vagy inkább a szájára elmehetek, de több semmi.
Nem szereti a szagát.
Tudta, hogy nagyon szeretném. Még soha nem szopott előtte, de ekkor mindjárt lenyelte. Na azóta soha. Néha a szájába, vagy inkább a szájára elmehetek, de több semmi.
Nem szereti a szagát.
én kissé olyan beállítottságú vagyok, aki szereti, ah uralkodnak rajta vagy parancsolnak neki, így ha belegondolok, h nincs választásom, le kell nyelnem és kész, még rendesen izgat a dolog :D és mivel tudom, h szeretik a pasik, annak is örülök, h örömet okozok...persze ezt ki kell érdemelni XD
A csajom is lenyeli de nem mindig.Megismerkednék veled hogy lenyeld ami jön.
(Ez egy válasz hukatica91 üzenetére (2007. 03. 01. csütörtök 11:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 01. csütörtök 11:39

igazad van nem finom de a gyogyszert is lenyeled és az sem az. és ez nagy örömöt okoz
Mi az ex párommal azt sohasem próbáltuk, hogy összekentük egymást, viszont az első alkalommal, amikor együt voltunk, kifejezetten kérte, hogy a szájába mennyek el...furcsálltam is, de nagyon tetszett, mert mint mindenki én is szeretem...de én még azt is, ha utána csókolózhatok vele, mert...mert...nemtudom miért, de egyszerüen kész vagyok tőle :)És azt sem mondta soha, hogy az íze változott volna...Persze lehet, hogy csak nem érdekelte :D Csak sajnos kiderült, hogy azért volt mindez, mert az előző csávója mindíg ezt csinálta, és még mindíg őt szerette...5 hónap hazudozás után ment vissza hozzá...de az alatt az 5 hónap alatt annyit szexeltem, mint még addig, és azóta soha :D
Ezt má mondtam a barátjáét ő is szereti és lenyeli
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 01. csütörtök 09:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 01. csütörtök 09:58

Törölt felhasználó (75155)

Az én barátnőm is lenyeli bebebe...
Jah..és a feleségem kiköpi...
Neki nem ízlik!
Jah..és a feleségem kiköpi...
Neki nem ízlik!
viszonylag jól, bár minden étel más erősséggel érezteti a hatását. sört semmiképpen ne, az ananász valóban működik, jó édesítő. A kávé szintén keserít, de ha sok édeset vagy savanyút eszik a pasi, az is érződik rajta.
némelyik gyógyszer is nagy örömet okoz, gondoljunk csak a kis kék tablettára. bár annak is inkább a hatása okoz örömet, no, mindegy. Egy a lényeg: csajok, minden pasi szeret nő szájába élvezni, úgyhogy ha jót akartok,
engedjétek az anyagot szájba.
És éljen katica, meg a többi hasonló gondolkodású csaj, nő, asszony és más nőnemű lény!!!
(Ez egy válasz hukatica91 üzenetére (2007. 03. 01. csütörtök 11:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 01. csütörtök 11:39

És éljen katica, meg a többi hasonló gondolkodású csaj, nő, asszony és más nőnemű lény!!!

igazad van nem finom de a gyogyszert is lenyeled és az sem az. és ez nagy örömöt okoz
(Ez egy válasz Krok486 üzenetére (2007. 03. 01. csütörtök 11:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 01. csütörtök 11:36

hála istennek, van nő, aki így gondolja. Persze, biztos rossz az íze, én csak nők szájából ismerem a sajátomét, de azért megszokható, ha örömet akar vele szerezni a csaj, nem?