Bocsáss meg, kérlek, csak túl nagy empatikus képességem lévén szinte a barátnődnek képzeltem magam és lelki szemeim előtt láttam, ahogy kepesztek, szeretem a testedet (is), megteszek mindent, hogy jól érezd magad velem és erre mit olvasok a nagy nyilvánosság előtt?: lángolásom lángoló szerelmedért egy kellemes paródia részedről..ajj..jajjj...Nem kell félni, most nem sajog semmim!/az meg egy prementstruációs syndroma egyik megnyilvánulási formája volt csupán/

b
Honnan tudod, hogy nem leszel szerelmes?
Elvek? Szabályok? Ez a társadalmi norma ilyen körülmények között?
Na erről lehetne diskurálni, hosszú eszmecseréket vívni, de nem biztos, hogy érdemes, mert nyilván nem lennél befogadó a véleményemre, igaz, nem is ez a célom, főleg nem ismerlek, sem téged, sem a nőd, sem a körülményeket, de a kijelentésed mellbevágó és szinte érzem, ahogy most sajognak egy ideig
Elvek? Szabályok? Ez a társadalmi norma ilyen körülmények között?
Na erről lehetne diskurálni, hosszú eszmecseréket vívni, de nem biztos, hogy érdemes, mert nyilván nem lennél befogadó a véleményemre, igaz, nem is ez a célom, főleg nem ismerlek, sem téged, sem a nőd, sem a körülményeket, de a kijelentésed mellbevágó és szinte érzem, ahogy most sajognak egy ideig
Pedig, gondold csak el, milyen világraszóló élmény lehetne!!!Sajna, eleve vesztett csatád homálya vetül a horizontra! Vagy talán mégis megpróbálkozol a lehetetlennel? Ej, E-rektor, miért is rontod a törekvők önbizalmát?
(Ez egy válasz MetalMan üzenetére (2005. 04. 25. hétfő 21:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 25. hétfő 21:07

(Ez egy válasz MetalMan üzenetére (2005. 04. 25. hétfő 21:07), amit ide kattintva olvashatsz)

nekem nincs csajom aki leszopjon, és még soha senki nem is szopott le, és szerintem nem is fog...

Föleg akkor nem fog ha túrósan hagyod!

nekem nincs csajom aki leszopjon, és még soha senki nem is szopott le, és szerintem nem is fog...

Szerintem sem!

Szerintem sexbe sokminden belefér,de erőltetni nemszabad.Én azért szeretem néha lenyeletni,mert roppantul jó,ellazitó érzés amikor önfeledten átadommagam a kényeztetésnek érezve hogy a csaj önként,örömmel csinálja nem kényszeredetem mert úgy nem ér semmit.Régen ezt állitólag csak az örömlányok csinálták "tisztességes˝feleség ilyet nem tett.A férjével meg pláne.A barátját viszont kényeztette,ahogy a férj is máshova járt ugyanezért.Hát akkor a partnerrel miért ha othon nem?????A dolognak ezért van érdemtelenül rossz híre,pedig mindíg is csinálták.Szóval MIÉRT NEM NYELITEK LE?????
bocs de ezt nem lehetett ki hagyni
ako idd meg az enyémet is
szerintem annyira nem érezni h keserű vagy édes :) aki alapból szereti az alapból szereti és kész :)
Ti valami szigeten laktok?:-)))
Sok vitamin van a spermában!olvastam a napokban egy cikket hogy lehet a sperma izét befolyásolni:)
Sok csokit kell enni és zöldségeket ha kitarto az ember akkor lehet hogy az is megszereti aki eddig nem szerette!Sőt még a mennyiséget is lehet de azt nem mindig célszerú csak olyanoknak akik télleg szeretik és teccik ha sok spriccel és sűrű.Ugyhogy hajrá lányok 1 szer mindenkinek ki kell probálni a spriccet:)
Sok csokit kell enni és zöldségeket ha kitarto az ember akkor lehet hogy az is megszereti aki eddig nem szerette!Sőt még a mennyiséget is lehet de azt nem mindig célszerú csak olyanoknak akik télleg szeretik és teccik ha sok spriccel és sűrű.Ugyhogy hajrá lányok 1 szer mindenkinek ki kell probálni a spriccet:)
Ez igen jól hangzik... szerencsés a barátod :)
nemcsak finom, vitamindús és egészséges is?:)
(Ez egy válasz Silverman74 üzenetére (2005. 04. 13. szerda 16:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Persze, hogy nem kell, mert ABBAN VAN A VITAMIN!!!
helló mikor probáljuk ki??
Legyen igazatok!
Persze izgató, főleg ha a lány játszadozik vele, de őszintén: minden élvezéskor arra figyelni, hogy egy kicsit ide, egy kicsit oda, meg ha az egész a szájba megy, a lány legyen szíves kicsit kicsurgatni?
Persze izgató, főleg ha a lány játszadozik vele, de őszintén: minden élvezéskor arra figyelni, hogy egy kicsit ide, egy kicsit oda, meg ha az egész a szájba megy, a lány legyen szíves kicsit kicsurgatni?
Úgy az igazi!!!
Fotód van? (Ez egy válasz csajszee üzenetére (2005. 04. 11. hétfő 20:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 11. hétfő 20:53
Fotód van? (Ez egy válasz csajszee üzenetére (2005. 04. 11. hétfő 20:53), amit ide kattintva olvashatsz)

meg amikor az egész a számba megy szinte mindig kijön egy pici a számból és végigfolyik rá a mellemre :) olyakis szerencsétlen vok de nem baj mert ez igy nagyon szexxxxi :)
meg amikor az egész a számba megy szinte mindig kijön egy pici a számból és végigfolyik rá a mellemre :) olyakis szerencsétlen vok de nem baj mert ez igy nagyon szexxxxi :)
(Ez egy válasz csajszee üzenetére (2005. 04. 11. hétfő 20:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 11. hétfő 20:52

nem akkor kell lenyelni amikor kérik
hanem amikor akarod :) és amikor jolesne :)
hanem amikor akarod :) és amikor jolesne :)