Én nem szeretem.de megteszem,mert jo neki...Azért,hogy ne kelljen abbahagynia ,amikor élvez,azért,hogy végig élvezze a gyönyör pillanatait.
Milyen jó tudni, hogy itt minden nő egy szexmalac.

csak dícsérni tudlak, mert megteszed azt ami a másiknak örömöt okoz, pedig neked em is jó. Ilyen egy jó párkapcsolat
(Ez egy válasz Zsuzsa üzenetére (2010. 03. 03. szerda 17:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 03. 03. szerda 17:50

Én nem szeretem.de megteszem,mert jo neki...Azért,hogy ne kelljen abbahagynia ,amikor élvez,azért,hogy végig élvezze a gyönyör pillanatait.
Te nem nyeled bébi?
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 03. 04. csütörtök 00:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 03. 04. csütörtök 00:35
Törölt felhasználó (437877)

Milyen jó tudni, hogy itt minden nő egy szexmalac.

Nem vagyok "bébi".
Semmi közöd hozzá.
De ha már itt vagyok válaszolok: de , lenyelem. Ellenben nem malackodok vele. Szerencsére ez jön be a páromnak is.
Semmi közöd hozzá.
De ha már itt vagyok válaszolok: de , lenyelem. Ellenben nem malackodok vele. Szerencsére ez jön be a páromnak is.
Férfiak hozzászólásai alapján, szinte mindenkinek a párja dugógép, mélytorkozva nyeli le, és spriccelve élvez el, minimum 652x. Ezt ti tényleg elhiszitek? Akkor mi a fenét kerest
ek itt?

Jaj, ne legyél már olyan durci!
Kis legyecském
Jól teszed, ha nyeled, szeressük is mi aztat!
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 03. 04. csütörtök 20:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 03. 04. csütörtök 20:53
Kis legyecském

Jól teszed, ha nyeled, szeressük is mi aztat!

Törölt felhasználó (437877)

Nem vagyok "bébi".
Semmi közöd hozzá.
Semmi közöd hozzá.
(Off: Ott a pont. Inkább nem ecsetelem, hogy mennyire értek egyet. Hölgyektől viszont nem meglepő h így nyilatkoznak. Szerintem a szex iránt nyitottabbak írnak ilyen oldalakra.)
Különben az exem 4 év alatt kétszer próbálta meg lenyelni. Nem erőltettem így mindkétszer magától tette meg, de nem jött be neki. Nem futott kiköpni, meg fogatmosni, de egyszerűen neki nem volt jó. Leginkább az állaga miatt. De mindkétszer ő akarta és hozta fel h élvezzek a szájába, nagyon örültem neki h ennyire szeret h megpróbálja, pedig előtte nagyon elzárkózott tőle. (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 03. 05. péntek 07:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 03. 05. péntek 07:55
Különben az exem 4 év alatt kétszer próbálta meg lenyelni. Nem erőltettem így mindkétszer magától tette meg, de nem jött be neki. Nem futott kiköpni, meg fogatmosni, de egyszerűen neki nem volt jó. Leginkább az állaga miatt. De mindkétszer ő akarta és hozta fel h élvezzek a szájába, nagyon örültem neki h ennyire szeret h megpróbálja, pedig előtte nagyon elzárkózott tőle. (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 03. 05. péntek 07:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (388655)

Férfiak hozzászólásai alapján, szinte mindenkinek a párja dugógép, mélytorkozva nyeli le, és spriccelve élvez el, minimum 652x. Ezt ti tényleg elhiszitek? Akkor mi a fenét kerest
ek itt?

Bizony nagyon igazad van. A jó szex nem attól függ, hogy mélytorok után torokváladékkal keveredve, akár öklendezve csillogó szemekkel nézzük a szeretet pasit, hogy ugye milyen jó volt.
Az hogy ki nyeli, és ki nem szerintem igazából hangulat, de tény, vannak nők akik az izre, illatra is beindulnak. Én úgy vagyok vele, hogy kedvemtől függ, de ha valamit nagyon erőltetnek, arra tutti nemet mondok. (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 03. 05. péntek 07:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 03. 05. péntek 07:55
Az hogy ki nyeli, és ki nem szerintem igazából hangulat, de tény, vannak nők akik az izre, illatra is beindulnak. Én úgy vagyok vele, hogy kedvemtől függ, de ha valamit nagyon erőltetnek, arra tutti nemet mondok. (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 03. 05. péntek 07:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (388655)

ek itt?

A nejem most már (eddig soha!) engedi hogy a szájába menjek el mert tudja, hogy ezzel mekkorát élvezek, de amikor összegyüjtötte mind akkor irány a fürdő. Ez van.
Talán megszokja aztán ráveszi magát hogy le nyelje,volt barinőm is így csinálta anno.
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 03. 09. kedd 13:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 03. 09. kedd 13:13
Törölt felhasználó (165067)

A nejem most már (eddig soha!) engedi hogy a szájába menjek el mert tudja, hogy ezzel mekkorát élvezek, de amikor összegyüjtötte mind akkor irány a fürdő. Ez van.
Mert jó!
Ritka az ilyen felfogású
(Ez egy válasz Noncsi üzenetére (2010. 03. 09. kedd 20:33), amit ide kattintva olvashatsz)

érdekes... az a férfi, akinek lenyelik a gecijét, az nagyon el van fogadva. de pl azt, hogy túlsúlyos, kiállhatatlan, ápolatlan, erőszakos, azt sose fogadják el a nők. pedig az lenne ám az igazi vak szerelem. nyilván ezek a fiúk tökéletesek, és ezzel lehet csakis és leginkább kifejezni, hogy összetartoznak.
félre ne értse senki, nem vagyok ellene a dolognak, de ez tényleg ilyen fontos, hogy ezen kapcsolatok múlnak?
félre ne értse senki, nem vagyok ellene a dolognak, de ez tényleg ilyen fontos, hogy ezen kapcsolatok múlnak?
Nagyon igazad van.
Vannak férfiak,aki szerint ha a partnere nem mélytorkozik, nem nyeli úgy a spermát, mint a kanalas orovosságot és a feneke meg nem úgy fogad be farkat, mint egy vákumcső, az már nem is jó kapcsolatra.
A kérdére válaszolva ami a topik címében is van. Miért nyelem le? Mert akkor olyan a kedvem. És miért nem? Mert akkor meg épp olyan. (Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2010. 03. 09. kedd 22:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 03. 09. kedd 22:32
Vannak férfiak,aki szerint ha a partnere nem mélytorkozik, nem nyeli úgy a spermát, mint a kanalas orovosságot és a feneke meg nem úgy fogad be farkat, mint egy vákumcső, az már nem is jó kapcsolatra.
A kérdére válaszolva ami a topik címében is van. Miért nyelem le? Mert akkor olyan a kedvem. És miért nem? Mert akkor meg épp olyan. (Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2010. 03. 09. kedd 22:32), amit ide kattintva olvashatsz)

érdekes... az a férfi, akinek lenyelik a gecijét, az nagyon el van fogadva. de pl azt, hogy túlsúlyos, kiállhatatlan, ápolatlan, erőszakos, azt sose fogadják el a nők. pedig az lenne ám az igazi vak szerelem. nyilván ezek a fiúk tökéletesek, és ezzel lehet csakis és leginkább kifejezni, hogy összetartoznak.
nemcsak elvileg segít!A pasimnak mindíg is lenyeltem de mióta nem dohányzik kellemesebb az íze!!!!!
(Ez egy válasz naruto88 üzenetére (2010. 03. 03. szerda 08:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 03. 03. szerda 08:39

ha dohányzol akkor azt próbáld mellőzni, igyál több gyümölcslevet, vizet megegyél sok gyümölcsöt, pl ananász
ennek a dolognak elvileg segítenie kell
ennek a dolognak elvileg segítenie kell
azt is meg tudod mondani, hogy kb mennyivel előtte érdemes enni pl ananászt, és mennyinek van már hatása?
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 03. 10. szerda 08:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 03. 10. szerda 08:31
Törölt felhasználó (730768)

nemcsak elvileg segít!A pasimnak mindíg is lenyeltem de mióta nem dohányzik kellemesebb az íze!!!!!
tudjatok az az erdekes hogy azon nok kozul akikkel voltam csak talan egy kettot tudok irni olyat akik nem nyeltek le. mindenki szeretett szajjal kenyeztetni sott volot olyan is aki csak azert felhivott, hogy jelenesem van nala ekkor es ekkor aztan teliszaj... .soha de soha nem kertem egyiktol sem. mikor lattak hogy elvezem amit csinalnak szoltak hogy nyugottan elvezzek a szajukba. aki nemszolt annak pakoltuk pocakra vagy cicikre... .ilyet nem illik es nem is szabad kerni egy lanytol. ha akarja ugy is megadja azt a fiunak.
Ízlések, és pofonok különbözőek. Ami még meghatározó, az az, hogy nem mindenkinek egyforma ízű, de függ a hangulattól is. Van azért olyan is, aki imádja az orális szexet, de nem engedi a szájába. Nem vagyunk egyformák, és így kerek a világ. Ha mindenki egyforma volna, akkor nagyon unalmas volna! Szerintem nem attól jó a szex ha a nő engedi, hogy a szájába menjen!
Az én párom nem engedi, hogy a szájába spricceljek, de miután szétkente az anyagot, szívesen nyalogatja/szívogatja és utána nem rohan köpködni, meg fogat mosni. Szerintem azt nem szereti, ha nagy sebességgel érkezik a torkára a cucc.