Csajok! Miért nyelitek le, vagy miért nem?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 5 6 7 8 9 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1171   2015. 06. 20. szombat 21:37
X Törölt felhasználó (972502)
nekem olyan baátnőm még nem volt aki nem szopott le.mindenk nyelt is időnként.szerintem ez ma már nem nagy dolog.viszont élvezetes.egy volt aki élvezte nagyon de mások is beindultak tőle.
#1170   2015. 06. 04. csütörtök 15:13
greatom greatom
Szevasztok csajok! eplus2
#1169   2015. 06. 04. csütörtök 15:11
X Törölt felhasználó (858797)
Az én párom amikor először leszopott lenyelte. Jó benyomást tett rám! Nincs gondja a gecivel!
#1168   2015. 06. 04. csütörtök 11:51
shámán shámán
AZ én csajom még szopni sem akart.és lás csodát megszerette. persze szájába nem engedhettem a gecit mindig szolnom kellett volna ha élvezek.persze rend szerint elfelejtettem smile meg is leptem vele párszor oszt megszerette végére simán nyelte is a szoszt smile de én jobban szerettem a csinos pofijára verni és utánna párszor megcsapkodtam a farkammal a gecis arcát smile imádta :P
#1167   2015. 06. 04. csütörtök 11:13
X Törölt felhasználó (29760)
Klikkelj a normál/tömörített mérethez

nem mindig nyelem le, buck de ha a pasi nagyon szeretné, hát megteszem worship
#1166   2015. 06. 01. hétfő 10:49
X Törölt felhasználó (762450)
Anno, amikor megismerkedtem feleségemmel, számára nem volt bevett gyakorlat- mára mégis alapvető része lett a szexnek, hogy lenyeli. buck Ehhez- elmondása szerint- azért kellett az is, hogy szeressen, érzelmek nélkül nem ment volna.

Másik oldalról: én sosem vártam el, hogy a partnerem lenyelje- mégis többen tették meg, mint akik nem. Ennek okát én abban láttam, hogy sosem követeltem meg egyiküktől sem, hanem csak utaltam rá, mennyire jól esnek nekem. És láss csodát.... vigyor5
#1165   2015. 05. 31. vasárnap 16:12
X Törölt felhasználó (935524)
Azt hiszem szerencsés vagyok e tekintetben, soha nem kértem meg a partnereimet mégis "kikövetelték" egytől-egyig, persze nem ribancokra kell gondolni. smile A nagy mennyiség csak egy dolog, de az ízét imádták, még jó hogy édesszájú vagyok, nem dohányzom nem iszom (annyit). finom
#1164   2015. 05. 31. vasárnap 13:30
X Törölt felhasználó (906866)
Én imádom finom édes és sok nyam nyam smile : ) :P :P :P
#1163   2015. 05. 31. vasárnap 12:49
X Törölt felhasználó (69371)
Ha nem ment kárba egyetlen csepp sem, akkor nem vagy elég vad. Szerintem ez inkább negatívum, mint pozitívum, de ezen az oldalon az a jó, ha valaki minél nagyobbat mond. Kell az, hogy a csaj játszon vele, visszaköpje, de óhatatlan, hogy mellé fog menni, a szőnyegből, ágyneműből, vagy épp az úttestről pedig nem várom el, hogy felnyalja az utolsó hímivarsejtig. Nekem ez nem jönne be mindig. alien2
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 05. 30. szombat 17:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (791046)
2015. 05. 30. szombat 17:30
Imádom lenyelni!! Még soha nem ment kárba egyetlen csepp sem! Imádom,hogy a pasik imádják! finom
#1162   2015. 05. 30. szombat 17:30
X Törölt felhasználó (791046)
Imádom lenyelni!! Még soha nem ment kárba egyetlen csepp sem! Imádom,hogy a pasik imádják! finom
#1161   2015. 05. 10. vasárnap 08:18
Kiric Kiric
Nekem az az izgatobb ha a partnerem lenyeli smile Nekem igy teljes egy oralis knyeztetes. Vagy az is jo ha elvezes utan csokolozunk smile Megosztja az oromot ami a szajaban van smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 01. 29. csütörtök 11:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (29760)
2009. 01. 29. csütörtök 11:24
Nem tudom, még mindig nem tudom lenyelni, mármint ha a számba folyik, és véletlenül megy le belőle akkor Ok, de hogy mindet szándékosan lenyeljem azt nem tudom, pedig nem érzem magam egy finnyásnak.
Az izével sem vagyok igazából kibékülve, vagyis csak ritkán érzem jóízűnek, viszont szeretem csinálni, nagyon felizgat maga a művelet, azon sem problémázom ha a végtermék a számba kerül, de igyekszem a nyelvemmel akkor már kijuttatni a számból, legalábbis a sűrűjét.

wow3
#1160   2012. 04. 26. csütörtök 22:24
GG_Orsi GG_Orsi
Ha egy férfi rám néz, nem is jut eszébe más, mint az, hogy vajon milyen lenne, ha a számmal kényeztetném őt. Ahhoz képest, hogy fiatal koromban (26 éves vagyok, tehát még nem vagyok egy vén csoroszlya XD) én fogadkoztam, hogy micsodaaa??? hogy én leszopjak valakit? SOHA AZ ÉLETBEN!
Aztán az első adandó alkalommal szinte ösztönösen akartam a számban érezni a faszt. Fel sem merült bennem, hogy ne nyeljem le. Különösen szeretem, ha nem egyből a torkomon csordogál lefelé a nektár, hanem a szám környékére is jut belőle, ugyanis olyan izgató érzés a partner szemébe nézni és édesen lenyalogatni a nedűt a szám széléről. Pláne, hogy utána érezhetően sokkal finomabb a bőr az ajkam körül. smile
#1159   2012. 04. 10. kedd 08:07
X Törölt felhasználó (842356)
Nem megy azonnal az biztos. . .
14 hónapja van barátnőm és, majd most kezdünk lassan ott tartani, hogy ki próbálja milyen lenne ha a szájába élveznék. Persze ez nekem mint férfi könnyű meg tenni, de ügyelni kell a másik lelki világára smile
#1158   2012. 04. 01. vasárnap 20:45
X Törölt felhasználó (736623)
Nem tudom minek kell finnyáskodni! Le kell nyelni és kész! Persze csak ha megvan a megfelelő intimhigénia a másik részről! smile )))
#1157   2012. 03. 27. kedd 16:39
vazelinator vazelinator VIP Admin
s így működik egy csaj, tegyél meg érte mindet, hogy meg tegye érted, akár még az ananász diétát is.
de ha elvarázsolod és a lelkébe vagy, akkor meg teszi.
az más ha előtted valamelyik férfi partnere elrontotta és olyan nagyon kellemetlen élményt okozott neki, ezzel a lenyeléssel, akkor ottan türelem, és még több kedvesség, törődés, jah és tényleg türelem kell.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 03. 27. kedd 16:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (805295)
2012. 03. 27. kedd 16:22
Nálam hangulat partner és helyzet függvénye... nem azért nyelem mert ízlik.. azért mert baromira élvezem azt a hatást amit azzal kiváltok a partneremből.. circling
#1156   2012. 03. 27. kedd 16:22
X Törölt felhasználó (805295)
Nálam hangulat partner és helyzet függvénye... nem azért nyelem mert ízlik.. azért mert baromira élvezem azt a hatást amit azzal kiváltok a partneremből.. circling
#1155   2012. 03. 12. hétfő 19:09
pár8476 pár8476
Miért ne? smile
#1154   2012. 03. 11. vasárnap 08:23
zsozs70 zsozs70
a sperma mindig finom
(Ez egy válasz 1feffelino üzenetére (2012. 03. 11. vasárnap 06:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 11. vasárnap 06:46
annyi szart lenyelünk, én szerintem, ugye itt 3 csajom képei vannak fenn
kettő lenyeli és szereti, a sokgyűrűs szájba lövés után visszacsurgatja, és újra lenyalja
nejem csak lenyeli
a harmadik pedig nehezen viseli a szájbalövést is,
szóval embre válogatja
ha nem szeri akkor nem nyeli, de hogy milyen a sperma íze?
lődd szájba és smárolj vele vagy lődd a hüvelyébe és nyald ki onna
szabad a pálya
#1153   2012. 03. 11. vasárnap 06:46
1feffelino 1feffelino VIP
annyi szart lenyelünk, én szerintem, ugye itt 3 csajom képei vannak fenn
kettő lenyeli és szereti, a sokgyűrűs szájba lövés után visszacsurgatja, és újra lenyalja
nejem csak lenyeli
a harmadik pedig nehezen viseli a szájbalövést is,
szóval embre válogatja
ha nem szeri akkor nem nyeli, de hogy milyen a sperma íze?
lődd szájba és smárolj vele vagy lődd a hüvelyébe és nyald ki onna
szabad a pálya
#1152   2012. 03. 10. szombat 12:58
masszőr masszőr
Sziasztok!!,Igaz én fiu vagyok, és igy más véleményt mondani erről,de az egyik barátnőmnél pont azzal értem el h lenyelje,h nem erőltettem és a sokadik szopikázás után ő akarta kipróbálni h milyen, milyen az állaga és ize!! De, ekkor is vittem egy fincsi jogobellát és eleve ugy kényeztetett h mindig tett a farkincámra és ugy nyalizta le és ugy szopott! mikor éreztem h nem soká lövellek,akkor szóltam h mindjárt jön és akkor megint öntött a farkamra a jogobellából és azzal össze keveredve nyelte le a bőséges forró kilövellő lávácskámat és egyből mondta h semmi kellemetlent nem érzett és igen csak felizgatta a tudat is h most lefogja nyelni életében először és ettől még jobban akarta is és az első után többet már nem amiatt játszottunk tejszinhabbal is hanem játékból !!!!!!!!!!!!

... 5 6 7 8 9 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Clark Licker Clark Licker
Nyitás ideje: 2004. 10. 26. kedd
Üzenetek: 1291db
Utolsó üzenet: 2024. 07. 17. szerda

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!