nekem olyan baátnőm még nem volt aki nem szopott le.mindenk nyelt is időnként.szerintem ez ma már nem nagy dolog.viszont élvezetes.egy volt aki élvezte nagyon de mások is beindultak tőle.
Szevasztok csajok!

Az én párom amikor először leszopott lenyelte. Jó benyomást tett rám! Nincs gondja a gecivel!
AZ én csajom még szopni sem akart.és lás csodát megszerette. persze szájába nem engedhettem a gecit mindig szolnom kellett volna ha élvezek.persze rend szerint elfelejtettem
meg is leptem vele párszor oszt megszerette végére simán nyelte is a szoszt
de én jobban szerettem a csinos pofijára verni és utánna párszor megcsapkodtam a farkammal a gecis arcát
imádta :P

nem mindig nyelem le,

Anno, amikor megismerkedtem feleségemmel, számára nem volt bevett gyakorlat- mára mégis alapvető része lett a szexnek, hogy lenyeli.
Ehhez- elmondása szerint- azért kellett az is, hogy szeressen, érzelmek nélkül nem ment volna.
Másik oldalról: én sosem vártam el, hogy a partnerem lenyelje- mégis többen tették meg, mint akik nem. Ennek okát én abban láttam, hogy sosem követeltem meg egyiküktől sem, hanem csak utaltam rá, mennyire jól esnek nekem. És láss csodát....

Másik oldalról: én sosem vártam el, hogy a partnerem lenyelje- mégis többen tették meg, mint akik nem. Ennek okát én abban láttam, hogy sosem követeltem meg egyiküktől sem, hanem csak utaltam rá, mennyire jól esnek nekem. És láss csodát....

Azt hiszem szerencsés vagyok e tekintetben, soha nem kértem meg a partnereimet mégis "kikövetelték" egytől-egyig, persze nem ribancokra kell gondolni.
A nagy mennyiség csak egy dolog, de az ízét imádták, még jó hogy édesszájú vagyok, nem dohányzom nem iszom (annyit).

Én imádom finom édes és sok nyam nyam
: ) :P :P :P

Ha nem ment kárba egyetlen csepp sem, akkor nem vagy elég vad. Szerintem ez inkább negatívum, mint pozitívum, de ezen az oldalon az a jó, ha valaki minél nagyobbat mond. Kell az, hogy a csaj játszon vele, visszaköpje, de óhatatlan, hogy mellé fog menni, a szőnyegből, ágyneműből, vagy épp az úttestről pedig nem várom el, hogy felnyalja az utolsó hímivarsejtig. Nekem ez nem jönne be mindig.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 05. 30. szombat 17:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 05. 30. szombat 17:30

Törölt felhasználó (791046)

Imádom lenyelni!! Még soha nem ment kárba egyetlen csepp sem! Imádom,hogy a pasik imádják!

Imádom lenyelni!! Még soha nem ment kárba egyetlen csepp sem! Imádom,hogy a pasik imádják!

Nekem az az izgatobb ha a partnerem lenyeli
Nekem igy teljes egy oralis knyeztetes. Vagy az is jo ha elvezes utan csokolozunk
Megosztja az oromot ami a szajaban van
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 01. 29. csütörtök 11:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 29. csütörtök 11:24

Törölt felhasználó (29760)

Nem tudom, még mindig nem tudom lenyelni, mármint ha a számba folyik, és véletlenül megy le belőle akkor Ok, de hogy mindet szándékosan lenyeljem azt nem tudom, pedig nem érzem magam egy finnyásnak.
Az izével sem vagyok igazából kibékülve, vagyis csak ritkán érzem jóízűnek, viszont szeretem csinálni, nagyon felizgat maga a művelet, azon sem problémázom ha a végtermék a számba kerül, de igyekszem a nyelvemmel akkor már kijuttatni a számból, legalábbis a sűrűjét.
Az izével sem vagyok igazából kibékülve, vagyis csak ritkán érzem jóízűnek, viszont szeretem csinálni, nagyon felizgat maga a művelet, azon sem problémázom ha a végtermék a számba kerül, de igyekszem a nyelvemmel akkor már kijuttatni a számból, legalábbis a sűrűjét.

Ha egy férfi rám néz, nem is jut eszébe más, mint az, hogy vajon milyen lenne, ha a számmal kényeztetném őt. Ahhoz képest, hogy fiatal koromban (26 éves vagyok, tehát még nem vagyok egy vén csoroszlya XD) én fogadkoztam, hogy micsodaaa??? hogy én leszopjak valakit? SOHA AZ ÉLETBEN!
Aztán az első adandó alkalommal szinte ösztönösen akartam a számban érezni a faszt. Fel sem merült bennem, hogy ne nyeljem le. Különösen szeretem, ha nem egyből a torkomon csordogál lefelé a nektár, hanem a szám környékére is jut belőle, ugyanis olyan izgató érzés a partner szemébe nézni és édesen lenyalogatni a nedűt a szám széléről. Pláne, hogy utána érezhetően sokkal finomabb a bőr az ajkam körül.
Aztán az első adandó alkalommal szinte ösztönösen akartam a számban érezni a faszt. Fel sem merült bennem, hogy ne nyeljem le. Különösen szeretem, ha nem egyből a torkomon csordogál lefelé a nektár, hanem a szám környékére is jut belőle, ugyanis olyan izgató érzés a partner szemébe nézni és édesen lenyalogatni a nedűt a szám széléről. Pláne, hogy utána érezhetően sokkal finomabb a bőr az ajkam körül.

Nem megy azonnal az biztos. . .
14 hónapja van barátnőm és, majd most kezdünk lassan ott tartani, hogy ki próbálja milyen lenne ha a szájába élveznék. Persze ez nekem mint férfi könnyű meg tenni, de ügyelni kell a másik lelki világára
14 hónapja van barátnőm és, majd most kezdünk lassan ott tartani, hogy ki próbálja milyen lenne ha a szájába élveznék. Persze ez nekem mint férfi könnyű meg tenni, de ügyelni kell a másik lelki világára

Nem tudom minek kell finnyáskodni! Le kell nyelni és kész! Persze csak ha megvan a megfelelő intimhigénia a másik részről!
)))

s így működik egy csaj, tegyél meg érte mindet, hogy meg tegye érted, akár még az ananász diétát is.
de ha elvarázsolod és a lelkébe vagy, akkor meg teszi.
az más ha előtted valamelyik férfi partnere elrontotta és olyan nagyon kellemetlen élményt okozott neki, ezzel a lenyeléssel, akkor ottan türelem, és még több kedvesség, törődés, jah és tényleg türelem kell. (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 03. 27. kedd 16:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 27. kedd 16:22
de ha elvarázsolod és a lelkébe vagy, akkor meg teszi.
az más ha előtted valamelyik férfi partnere elrontotta és olyan nagyon kellemetlen élményt okozott neki, ezzel a lenyeléssel, akkor ottan türelem, és még több kedvesség, törődés, jah és tényleg türelem kell. (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 03. 27. kedd 16:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (805295)

Nálam hangulat partner és helyzet függvénye... nem azért nyelem mert ízlik.. azért mert baromira élvezem azt a hatást amit azzal kiváltok a partneremből..

Nálam hangulat partner és helyzet függvénye... nem azért nyelem mert ízlik.. azért mert baromira élvezem azt a hatást amit azzal kiváltok a partneremből..

Miért ne?

a sperma mindig finom
(Ez egy válasz 1feffelino üzenetére (2012. 03. 11. vasárnap 06:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 11. vasárnap 06:46

annyi szart lenyelünk, én szerintem, ugye itt 3 csajom képei vannak fenn
kettő lenyeli és szereti, a sokgyűrűs szájba lövés után visszacsurgatja, és újra lenyalja
nejem csak lenyeli
a harmadik pedig nehezen viseli a szájbalövést is,
szóval embre válogatja
ha nem szeri akkor nem nyeli, de hogy milyen a sperma íze?
lődd szájba és smárolj vele vagy lődd a hüvelyébe és nyald ki onna
szabad a pálya
kettő lenyeli és szereti, a sokgyűrűs szájba lövés után visszacsurgatja, és újra lenyalja
nejem csak lenyeli
szóval embre válogatja
szabad a pálya
annyi szart lenyelünk, én szerintem, ugye itt 3 csajom képei vannak fenn
nejem csak lenyeli
szóval embre válogatja
szabad a pálya
nejem csak lenyeli
szóval embre válogatja
szabad a pálya
Sziasztok!!,Igaz én fiu vagyok, és igy más véleményt mondani erről,de az egyik barátnőmnél pont azzal értem el h lenyelje,h nem erőltettem és a sokadik szopikázás után ő akarta kipróbálni h milyen, milyen az állaga és ize!! De, ekkor is vittem egy fincsi jogobellát és eleve ugy kényeztetett h mindig tett a farkincámra és ugy nyalizta le és ugy szopott! mikor éreztem h nem soká lövellek,akkor szóltam h mindjárt jön és akkor megint öntött a farkamra a jogobellából és azzal össze keveredve nyelte le a bőséges forró kilövellő lávácskámat és egyből mondta h semmi kellemetlent nem érzett és igen csak felizgatta a tudat is h most lefogja nyelni életében először és ettől még jobban akarta is és az első után többet már nem amiatt játszottunk tejszinhabbal is hanem játékból !!!!!!!!!!!!