Csajok! Miért nyelitek le, vagy miért nem?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 61 62 63 64 65
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#51   2005. 01. 05. szerda 07:56
X Törölt felhasználó (7767)
Hát azt elhiszem, mert valóban istennőnek éreztem magam, istennőnek, aki ambróziát meg nektárt nyalogat Olümposzi gyönyörűségben, minden porcikájában szétáradni érezve a kéjt, mely a mindig vágyott magasságokba emelt, no, az úgy volt, hogy drága egyetlenem még az előszobában volt, amikor én már lerohantam, s már levetett felsőruhái után oldozni kezdtem az én Adoniszom derékövét. Összefonódva-botladozva értük el a zuhanyt, ahol a zubogó vízsugár alatt szappanoztuk-mostuk egymás testét, türelmetlen kíváncsisággal (én totál!) Hát nem kellett sokáig sürgölődnöm, vette a lapot, fürge ujjai már tocsogva sóvárgó cuncimat keresték, simogatták, csiklómat kényeztették, miközben a nyelvünk csodás dolgokat mesélt egymásnak, de azért én voltam az első, aki térdre borultam kedvesem előtt, s a számba szinte betüremkedő - betürelmetlenkedő- csodálatos tüneményre vetettem magam, s a nagy tükör előtt bizony kényeztetni kezdtem őkegyelmét puha ajkaimmal, először csak finoman, fel sem taszítva a fitymát, a nyelvem remegve vette sorra birtokba már ismerős kanyarulatát, duzzadó ereit, kőkemény egyenetlenségeit, majd szorosabbra zárt ajkaimmal feltoltam a fitymát, és tovább haladtam lassú nekifutásokkal a töve felé, kitartóan, begyakorolt torokbefogadásig jutva végre, de ezt már egyetlenem sem bírta tovább, felkapott, s egy pillanat alatt már az ágyban voltunk, széttárt lábaim közt a szentem ügyködött fürge nyelvével szaporán, puhán ostorozva kényes csiklómat, a mindig babusgatásra vágyót, amilyennel talán nem sokan büszkélkedhetnek. Pattanásig feszültem már, mire meglovagolhattam hanyattfekvő bogárkámat, s csábítón meredező kincsére ráereszkedhettem, égő katlan voltam már belül, szinte sikítottam a kéjtől, attól, ahogy bennem mozgott, lüktetett, magamba szívtam, bezártam, mégis Ő birtokolt engem százszázalékig, s akkor végigzugott rajtam a gyönyör, mellére zuhantam kábán, remegve, közel az öntudatlansághoz, sípolt a lélegzetem, vergődtem, haraptam, csodálatos hullámokban jött a lüktető zsibbadás, aztán lassan magamhoz tértem, éreztem, amikor elmenni készül, lecsusszantam a csudafáról, megfordultam, cuncusomat kitártam ,ráereszkedtem várakozó nyelvére, miközben nedveimtől lucskos vesszőjét már ajkaim,nyelvem brtokolták, szopogatták-nyalogatták a vörös kalapot, körbe-körbe, nyelvemmel a fitymát tartó kis kapcsot kényeztetgettem sokszor, miközben Ő - éreztem - a piercingembe kapaszkodott ajkaival a kéjtől, tovább haladtam hát a kőkemény fütykösön, föl a kezdetekig, már teljesen befogadtam, amikor megfeszülő izmaiból, mozdulataiból tudtam, hogy eljött az én időm, gyorsan lecsúsztam róla, nagy makkja a szájam előtt ágaskodott, kezemmel keményebben húzogattam fel a bőrt, s mint a vulkán lávája ömlött, spriccelt kifele a drága nedv, egyenesen ínyvitorlámnak csapódva, önkéntelenül nyelnem kellett, majd újra és újra, éreztem kedvesem nyelvét a csiklómat szívta fojtottan nyögdécselve, én nyeltem, csodás remegés fogott el újra, és elmentem, de bizony el, sikongatva, mikö
#50   2005. 01. 04. kedd 23:08
macipecs macipecs
hellóka :) jól hangzik ez a több órán át csókolózás, meg amiket leírtál. Belevalók a pécsi lányok! puszikaa

Daniel: ez az egész lelkiállapottól és a felizgultság mértékétől függ. Főleg talán az utóbbitól. Én se minden alkalommal kérek ilyet :)
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 01. 04. kedd 20:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (368461)
2005. 01. 04. kedd 20:20
JA, szia földim, macipécs:-)
#49   2005. 01. 04. kedd 20:20
X Törölt felhasználó (368461)
JA, szia földim, macipécs:-)
#48   2005. 01. 04. kedd 20:19
X Törölt felhasználó (368461)
Sziasztok!
Nem tudom, miért van ez, de akit eddig egész lényemmel kívántam, minden egyes porcikámmal, akivel csókolóztam több órán át és megkóstóltam folyadékügyileg, abban sosem csalódtam még:-) De becsúszott néha olyan kaland, amikor tényleg nem igazán a pasit kívántam, csak a szexet és már az ondó illata alapján is éreztem, nem nekem való..ha értitek:-)
#47   2005. 01. 04. kedd 18:10
macipecs macipecs
Sziasztok! Én mindig meg akartam kóstoli a sajátomat, mindig lelkes vagyok, de ahogy elmegyek, már nem is akarom annyira. Volt, hogy megkértem asszonyt, hogy csókoljon meg erőszakkal, ha nem akarnám. Ez is lett :) Nem borzasztó, szerintem is izgi a dolog, csak van bennem valami cihológiai bibi. Majd kinövöm :)
A felszólaló lányoknak legnagyobb tiszteletem, ha valaki szomjas lenne, írjon :))
#46   2005. 01. 04. kedd 18:00
X Törölt felhasználó (7767)
Eddig csak szétkentem az arcomon vagy a mellemen, miközben óhatatlanul a számba is került belőle, egyáltalán nem volt rossz íze, alig várom, hogy lenyelhessem, miközben kedvesem dorongját markolászom-húzogatom-simogatom, és ő hálás szemmel nézi azt a gyönyörű világot, amelyet "elmenetele közben lát, úgy bizony!
#45   2005. 01. 04. kedd 16:56
nunis nunis
Lehet szerencsés vagyok de a nőm imádja az anyagomat. Szájába, arcára bárhova rajong érte.
Tényleg lányok ti hogyan vagytok az arcra menéssel? Ez férfi perverzió? Vagy csak az én párom szereti? Más hogy van ezzel?
#44   2005. 01. 03. hétfő 22:07
ujonc ujonc VIP
Szia szerintem már nem is emlékszel rám. Krisztián vagyok és beszélgetünk már, a barátnömel is. Én kerselk, de soha nem atlálak....
meg kérdezhetm hogy kerülsz engem? légysz válaszol ha igen, ha nem..itt is jo de az emailon is jo..
Puszi
#43   2005. 01. 03. hétfő 18:57
atika attila atika attila
ez a kérdés engem is érdekel
#42   2004. 12. 31. péntek 01:23
BigGun19 BigGun19
Azt hiszem, hogy a férfiakat az nagyon tudja izgatni, ha a csaj lenyeli, de gusztustalan dologna tartják, ha esetleg ezt nekik kellene megtenni... nem tudom.. részemről az lenne, ha a saját anyagomat kellene lenyelnem, ezért sem akaratoskodok a nőmnél hogy nyelje le... ha akarja úgy is szól.. s szólt is már... nem is egyszer violent oooo
#41   2004. 12. 31. péntek 00:47
CUBE37 CUBE37
Szia Szilvia! Az enyém nem kellemes, kóstoltam. Nem is erőltetem, hogy a kedvesem lenyelje. Szerintem önzőség lenne tőlem. Tényleg, a Tiédnek milyen az íze....? Puszi oda!
#40   2004. 12. 21. kedd 22:23
bufa bufa
na miért nyelitek?????????
#39   2004. 12. 21. kedd 15:32
perecke perecke
imseritek a viccet ?
- Szívem ma nagyon fáradt vagyok. Csak szopd le a farkam, aztán aludjunk!
- Szívem! Ma én is nagyon fáradt vagyok! Verd ki egy pohárba és majd reggel megiszom.

eplus2
#38   2004. 12. 20. hétfő 19:59
yanee84 yanee84
héé, kostoltam saját anyagomat, persze nem egy egész tárat, nem elviselhetetlen, de nem izgat, a bnőm puncileve inkább:)
#37   2004. 12. 20. hétfő 10:54
Klaudia Klaudia
Persze hogy megtettem!
#36   2004. 12. 19. vasárnap 20:24
yanee84 yanee84
:)))))) engem mindig azzal fikáztok, h konzervativ vok, de ezzel semmi bajom az égvilágon:) ha egyszer én megnyalom, megkostolom kedvesem nedvét, ő mér ne tehetné az enyémmel? mi lenne ebben az undorito? persze ehhez is el kell érni egy izgalmi szintet, ami esetünkben szerencsére elég gyakran megtörténik smile
de valakit rákényszeriteni, az nem valami jo dolog!!!!!!!!
#35   2004. 12. 19. vasárnap 02:22
tomtom72 tomtom72
én miután teleélveztem a barátnőm punciját, adig nyalom még újra elnem élvez. egyszerűen megőrjíti. crazya
#34   2004. 12. 18. szombat 17:39
ZZZolika ZZZolika
Nekem sem nyeli le, sőt a szájába sem mehetek el. Egyszerűen kiveszi és végignézi ahogy szétdurranok, neki ez az izgató. :)
#33   2004. 12. 18. szombat 15:12
magellan magellan
Nekem mindíg lenyeli a barátnőm, de nem kevernék vele úgy, hogy a szájában van. Ha lenyelte, akkor természetesen csókolózok Vele.
#32   2004. 12. 18. szombat 14:46
Romeo Romeo
Nagyon ott vagy! worship eljen buck
(Ez egy válasz Vacska üzenetére (2004. 12. 18. szombat 08:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 12. 18. szombat 08:51
Az is klassz ha a partnerem kinyalja a puncimbol a sajat "nedü"-jet, es a szamba adja:)Szerintem nagyon izgato...:)

... 61 62 63 64 65
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Clark Licker Clark Licker
Nyitás ideje: 2004. 10. 26. kedd
Üzenetek: 1291db
Utolsó üzenet: 2024. 07. 17. szerda

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!