Hát azt elhiszem, mert valóban istennőnek éreztem magam, istennőnek, aki ambróziát meg nektárt nyalogat Olümposzi gyönyörűségben, minden porcikájában szétáradni érezve a kéjt, mely a mindig vágyott magasságokba emelt, no, az úgy volt, hogy drága egyetlenem még az előszobában volt, amikor én már lerohantam, s már levetett felsőruhái után oldozni kezdtem az én Adoniszom derékövét. Összefonódva-botladozva értük el a zuhanyt, ahol a zubogó vízsugár alatt szappanoztuk-mostuk egymás testét, türelmetlen kíváncsisággal (én totál!) Hát nem kellett sokáig sürgölődnöm, vette a lapot, fürge ujjai már tocsogva sóvárgó cuncimat keresték, simogatták, csiklómat kényeztették, miközben a nyelvünk csodás dolgokat mesélt egymásnak, de azért én voltam az első, aki térdre borultam kedvesem előtt, s a számba szinte betüremkedő - betürelmetlenkedő- csodálatos tüneményre vetettem magam, s a nagy tükör előtt bizony kényeztetni kezdtem őkegyelmét puha ajkaimmal, először csak finoman, fel sem taszítva a fitymát, a nyelvem remegve vette sorra birtokba már ismerős kanyarulatát, duzzadó ereit, kőkemény egyenetlenségeit, majd szorosabbra zárt ajkaimmal feltoltam a fitymát, és tovább haladtam lassú nekifutásokkal a töve felé, kitartóan, begyakorolt torokbefogadásig jutva végre, de ezt már egyetlenem sem bírta tovább, felkapott, s egy pillanat alatt már az ágyban voltunk, széttárt lábaim közt a szentem ügyködött fürge nyelvével szaporán, puhán ostorozva kényes csiklómat, a mindig babusgatásra vágyót, amilyennel talán nem sokan büszkélkedhetnek. Pattanásig feszültem már, mire meglovagolhattam hanyattfekvő bogárkámat, s csábítón meredező kincsére ráereszkedhettem, égő katlan voltam már belül, szinte sikítottam a kéjtől, attól, ahogy bennem mozgott, lüktetett, magamba szívtam, bezártam, mégis Ő birtokolt engem százszázalékig, s akkor végigzugott rajtam a gyönyör, mellére zuhantam kábán, remegve, közel az öntudatlansághoz, sípolt a lélegzetem, vergődtem, haraptam, csodálatos hullámokban jött a lüktető zsibbadás, aztán lassan magamhoz tértem, éreztem, amikor elmenni készül, lecsusszantam a csudafáról, megfordultam, cuncusomat kitártam ,ráereszkedtem várakozó nyelvére, miközben nedveimtől lucskos vesszőjét már ajkaim,nyelvem brtokolták, szopogatták-nyalogatták a vörös kalapot, körbe-körbe, nyelvemmel a fitymát tartó kis kapcsot kényeztetgettem sokszor, miközben Ő - éreztem - a piercingembe kapaszkodott ajkaival a kéjtől, tovább haladtam hát a kőkemény fütykösön, föl a kezdetekig, már teljesen befogadtam, amikor megfeszülő izmaiból, mozdulataiból tudtam, hogy eljött az én időm, gyorsan lecsúsztam róla, nagy makkja a szájam előtt ágaskodott, kezemmel keményebben húzogattam fel a bőrt, s mint a vulkán lávája ömlött, spriccelt kifele a drága nedv, egyenesen ínyvitorlámnak csapódva, önkéntelenül nyelnem kellett, majd újra és újra, éreztem kedvesem nyelvét a csiklómat szívta fojtottan nyögdécselve, én nyeltem, csodás remegés fogott el újra, és elmentem, de bizony el, sikongatva, mikö
hellóka :) jól hangzik ez a több órán át csókolózás, meg amiket leírtál. Belevalók a pécsi lányok! puszikaa
Daniel: ez az egész lelkiállapottól és a felizgultság mértékétől függ. Főleg talán az utóbbitól. Én se minden alkalommal kérek ilyet :) (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 01. 04. kedd 20:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 04. kedd 20:20
Daniel: ez az egész lelkiállapottól és a felizgultság mértékétől függ. Főleg talán az utóbbitól. Én se minden alkalommal kérek ilyet :) (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 01. 04. kedd 20:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (368461)

JA, szia földim, macipécs:-)
JA, szia földim, macipécs:-)
Sziasztok!
Nem tudom, miért van ez, de akit eddig egész lényemmel kívántam, minden egyes porcikámmal, akivel csókolóztam több órán át és megkóstóltam folyadékügyileg, abban sosem csalódtam még:-) De becsúszott néha olyan kaland, amikor tényleg nem igazán a pasit kívántam, csak a szexet és már az ondó illata alapján is éreztem, nem nekem való..ha értitek:-)
Nem tudom, miért van ez, de akit eddig egész lényemmel kívántam, minden egyes porcikámmal, akivel csókolóztam több órán át és megkóstóltam folyadékügyileg, abban sosem csalódtam még:-) De becsúszott néha olyan kaland, amikor tényleg nem igazán a pasit kívántam, csak a szexet és már az ondó illata alapján is éreztem, nem nekem való..ha értitek:-)
Sziasztok! Én mindig meg akartam kóstoli a sajátomat, mindig lelkes vagyok, de ahogy elmegyek, már nem is akarom annyira. Volt, hogy megkértem asszonyt, hogy csókoljon meg erőszakkal, ha nem akarnám. Ez is lett :) Nem borzasztó, szerintem is izgi a dolog, csak van bennem valami cihológiai bibi. Majd kinövöm :)
A felszólaló lányoknak legnagyobb tiszteletem, ha valaki szomjas lenne, írjon :))
A felszólaló lányoknak legnagyobb tiszteletem, ha valaki szomjas lenne, írjon :))
Eddig csak szétkentem az arcomon vagy a mellemen, miközben óhatatlanul a számba is került belőle, egyáltalán nem volt rossz íze, alig várom, hogy lenyelhessem, miközben kedvesem dorongját markolászom-húzogatom-simogatom, és ő hálás szemmel nézi azt a gyönyörű világot, amelyet "elmenetele közben lát, úgy bizony!
Lehet szerencsés vagyok de a nőm imádja az anyagomat. Szájába, arcára bárhova rajong érte.
Tényleg lányok ti hogyan vagytok az arcra menéssel? Ez férfi perverzió? Vagy csak az én párom szereti? Más hogy van ezzel?
Tényleg lányok ti hogyan vagytok az arcra menéssel? Ez férfi perverzió? Vagy csak az én párom szereti? Más hogy van ezzel?
Szia szerintem már nem is emlékszel rám. Krisztián vagyok és beszélgetünk már, a barátnömel is. Én kerselk, de soha nem atlálak....
meg kérdezhetm hogy kerülsz engem? légysz válaszol ha igen, ha nem..itt is jo de az emailon is jo..
Puszi
meg kérdezhetm hogy kerülsz engem? légysz válaszol ha igen, ha nem..itt is jo de az emailon is jo..
Puszi
ez a kérdés engem is érdekel
Azt hiszem, hogy a férfiakat az nagyon tudja izgatni, ha a csaj lenyeli, de gusztustalan dologna tartják, ha esetleg ezt nekik kellene megtenni... nem tudom.. részemről az lenne, ha a saját anyagomat kellene lenyelnem, ezért sem akaratoskodok a nőmnél hogy nyelje le... ha akarja úgy is szól.. s szólt is már... nem is egyszer

Szia Szilvia! Az enyém nem kellemes, kóstoltam. Nem is erőltetem, hogy a kedvesem lenyelje. Szerintem önzőség lenne tőlem. Tényleg, a Tiédnek milyen az íze....? Puszi oda!
na miért nyelitek?????????
imseritek a viccet ?
- Szívem ma nagyon fáradt vagyok. Csak szopd le a farkam, aztán aludjunk!
- Szívem! Ma én is nagyon fáradt vagyok! Verd ki egy pohárba és majd reggel megiszom.
- Szívem ma nagyon fáradt vagyok. Csak szopd le a farkam, aztán aludjunk!
- Szívem! Ma én is nagyon fáradt vagyok! Verd ki egy pohárba és majd reggel megiszom.

héé, kostoltam saját anyagomat, persze nem egy egész tárat, nem elviselhetetlen, de nem izgat, a bnőm puncileve inkább:)
Persze hogy megtettem!
:)))))) engem mindig azzal fikáztok, h konzervativ vok, de ezzel semmi bajom az égvilágon:) ha egyszer én megnyalom, megkostolom kedvesem nedvét, ő mér ne tehetné az enyémmel? mi lenne ebben az undorito? persze ehhez is el kell érni egy izgalmi szintet, ami esetünkben szerencsére elég gyakran megtörténik
de valakit rákényszeriteni, az nem valami jo dolog!!!!!!!!

de valakit rákényszeriteni, az nem valami jo dolog!!!!!!!!
én miután teleélveztem a barátnőm punciját, adig nyalom még újra elnem élvez. egyszerűen megőrjíti.

Nekem sem nyeli le, sőt a szájába sem mehetek el. Egyszerűen kiveszi és végignézi ahogy szétdurranok, neki ez az izgató. :)
Nekem mindíg lenyeli a barátnőm, de nem kevernék vele úgy, hogy a szájában van. Ha lenyelte, akkor természetesen csókolózok Vele.
Nagyon ott vagy!
(Ez egy válasz Vacska üzenetére (2004. 12. 18. szombat 08:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 12. 18. szombat 08:51

Az is klassz ha a partnerem kinyalja a puncimbol a sajat "nedü"-jet, es a szamba adja:)Szerintem nagyon izgato...:)