Izgató látvány... olyankor azonnal üzemkész leszek ismét!
(Ez egy válasz Erosman üzenetére (2005. 03. 03. csütörtök 18:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 03. csütörtök 18:55
nálam még senki nem nyelte le. de nem is várom el. a lényeg, hogy szopjon. a mellére szoktem élvezni
Te se szívd mellre, ugyanolyan primitív vagy, mint itt a többség, azon élveztek el, amit írtok.
De ne add fel, van még mit tanulnod. (Ez egy válasz drotos üzenetére (2005. 02. 08. kedd 15:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 02. 08. kedd 15:15
De ne add fel, van még mit tanulnod. (Ez egy válasz drotos üzenetére (2005. 02. 08. kedd 15:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Katicika,ne szivd melre,minden fórumon vannak-voltak bunkók csak régen demagógoknak hivták őket most meg Hidromnak.
Csak féltelek, kedves gege, hogy nem birsz majd vele, s a golyóidat is magával rántja a "huzat"!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 03. 03. csütörtök 18:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 03. csütörtök 18:24
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 03. 03. csütörtök 18:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3031)
Üzent meg a bnődnek h én meg szopatnék
szal accem engem keres
szal accem engem keres
Kedves Groak, sűrgősen rakd egymás után a szavakat, mert valóban nem elég fejletlen a felfogásom a megértésedhez, annyira nem vagy még a gimnazista tankönyvek szintjén sem (hát akkor hol?), egyedi költőidet sorakoztasd fel ide nagyon gyorsan, hogy rémes fogalmazásomra ráhúzhassam a vizes lepedőt, a versem meg egész emberek számára egész, ritmikáját meg hagyd a vájtfülűek itéletére, még a végén gyöngéd, költői szíved aritmiás rohamot intéz botcsinálta ítészi léted ellen, s kénytelen-kelletlen letészed majd a lantot. Éld tovább megszokott életed, s ne próbáld a számodra érthetetlent megmagyarázni, mert belebuksz. Számodra a költészet értése egyenlő a perpetuum mobile feltalálásával!
Ez egy nagyon silány, továbbra is ugyanabban a fennkölt és pozőr hangnemben való reakció volt... Megfelel annak, amit vártam...
Vájtfülűek? Most öszintén, hol vagyunk a szepi.hu-n? Netalán végzős bölcsészek közé keveredtem akik a a romantika korszakának mibenlétét elemzik részletekbe menően? :D
Minek sorakoztassam? Szerintem Pilinszky-t pl. biztos nem olvastál.
Ez kiderül, abból is, hogy nemhogy rímek de megfelelő ritmika sincs a verseidben( ez utóbbi a fontosabb... de ha már az ember nem tud olyat írni, legalább rímelne, ne lenne ennyire disszonáns).
Az egyetlen, ami benne van a verseidben az a költői pátosz... És úgy viselkedsz, mintha bárki fölött állnál...
Amennyiben a fogalmazási kézségem, és annak letisztultsága nem lenne neked megfelelő:
Akkor csak egy dolog... - Én nem is publikálok verseket. Legalábbis itt nem. És ha igen, akkor is megfelelő alázattal, és elismerem, hogy nem vagyok költő.
That's all. :)
Vájtfülűek? Most öszintén, hol vagyunk a szepi.hu-n? Netalán végzős bölcsészek közé keveredtem akik a a romantika korszakának mibenlétét elemzik részletekbe menően? :D
Ez kiderül, abból is, hogy nemhogy rímek de megfelelő ritmika sincs a verseidben( ez utóbbi a fontosabb... de ha már az ember nem tud olyat írni, legalább rímelne, ne lenne ennyire disszonáns).
Az egyetlen, ami benne van a verseidben az a költői pátosz... És úgy viselkedsz, mintha bárki fölött állnál...
Amennyiben a fogalmazási kézségem, és annak letisztultsága nem lenne neked megfelelő:
Akkor csak egy dolog... - Én nem is publikálok verseket. Legalábbis itt nem. És ha igen, akkor is megfelelő alázattal, és elismerem, hogy nem vagyok költő.
Ebben tökéletesen igazad van: kontár vagy minden tekintetben. Szívleld meg egyik szép és igaz mondásunkat: "Suszter, maradj a kaptafánál!" Hát tedd azt!
(Ez egy válasz Groak üzenetére (2005. 03. 04. péntek 21:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 04. péntek 21:13
Ez egy nagyon silány, továbbra is ugyanabban a fennkölt és pozőr hangnemben való reakció volt... Megfelel annak, amit vártam...
A primitivség-szerintem-nem igazán jellemző erre az oldalra,annál inkább a mások véleményének tisztelete.Egy fórumnak ez a lényege˘. Te segbe-slag ötleted is bizonyára jó,ezt a véleményedet a többiek tartják tiszteletbe
(Ez egy válasz hidrom üzenetére (2005. 03. 04. péntek 12:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 04. péntek 12:25
Te se szívd mellre, ugyanolyan primitív vagy, mint itt a többség, azon élveztek el, amit írtok.
De ne add fel, van még mit tanulnod.
De ne add fel, van még mit tanulnod.
Az a lényeg, amit nem ismersz, vagy nem hallottál róla, addig ne mondj véleményt vagy tartsd meg magadnak. Ha valamit megtapasztalsz, máris tudsz róla beszélni, akár jót, de rosszat is. Ez a fórum nem ilyen. Itt mindenki vagdalkozik.
(Ez egy válasz drotos üzenetére (2005. 03. 06. vasárnap 14:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 06. vasárnap 14:52
A primitivség-szerintem-nem igazán jellemző erre az oldalra,annál inkább a mások véleményének tisztelete.Egy fórumnak ez a lényege˘. Te segbe-slag ötleted is bizonyára jó,ezt a véleményedet a többiek tartják tiszteletbe
Tü nye pises! On agyin gyéduska, kto nye znájet nyicsevo!
(Ez egy válasz drotos üzenetére (2005. 03. 06. vasárnap 14:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 06. vasárnap 14:52
Miért integetsz?
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 03. 05. szombat 12:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 05. szombat 12:16
Törölt felhasználó (7767)
egy igazi költő
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 03. 06. vasárnap 15:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 06. vasárnap 15:12
Tü nye pises! On agyin gyéduska, kto nye znájet nyicsevo!
Katicika!
Erre gondoltam a 375. üzidben!
Erre gondoltam a 375. üzidben!
Én erre is!
(Ez egy válasz Silverman74 üzenetére (2005. 03. 07. hétfő 13:47), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Silverman74 üzenetére (2005. 03. 07. hétfő 13:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Kipróbáljuk 1ütt?
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 03. 07. hétfő 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 07. hétfő 13:54
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 03. 07. hétfő 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Én erre is!
Szeretnéd, ugye, kutyaházi? Milyen ízű a spermád?
(Ez egy válasz Silverman74 üzenetére (2005. 03. 07. hétfő 14:00), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Silverman74 üzenetére (2005. 03. 07. hétfő 14:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Kutyaházi?
em, pécsi vagyok:-)
1ébként kissé kesernyés csípős, de nem kellemetlen... (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 03. 07. hétfő 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 07. hétfő 14:06
1ébként kissé kesernyés csípős, de nem kellemetlen... (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 03. 07. hétfő 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Szeretnéd, ugye, kutyaházi? Milyen ízű a spermád?
Próbálj ananászt fogyasztani előtte, csodálatos íze lesz az ondódnak, a csajod el lesz ájulva tőle, és szopizásban-nyelésben rekordot döntöget majd!( csak te bírd ki!!!)
(Ez egy válasz Silverman74 üzenetére (2005. 03. 07. hétfő 14:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 07. hétfő 14:14
(Ez egy válasz Silverman74 üzenetére (2005. 03. 07. hétfő 14:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Kutyaházi?
1ébként kissé kesernyés csípős, de nem kellemetlen...
1ébként kissé kesernyés csípős, de nem kellemetlen...

Clark Licker

Nylonfootjob