nem akkor kell lenyelni amikor kérik
hanem amikor akarod :) és amikor jolesne :)
hanem amikor akarod :) és amikor jolesne :)
Tökre igazad van!!!
Párom néha engedi, hogy a melleire élvezzek és azt szétkeni... mire ezt megteszi kész vagyok a következő menetre:-)
Párom néha engedi, hogy a melleire élvezzek és azt szétkeni... mire ezt megteszi kész vagyok a következő menetre:-)
Hát ez olyan szexfilmes. Kicsit ez, kicsit az mindenhová egy kicsit. Nem gondolod?
Szerencsére az én párom szereti :) Lenyelni is :)
"Kinek a pap kinek a papné!"
Szerencsés vagy!!! (Ez egy válasz flamand üzenetére (2005. 04. 08. péntek 20:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerencsés vagy!!! (Ez egy válasz flamand üzenetére (2005. 04. 08. péntek 20:18), amit ide kattintva olvashatsz)
én is mindig lenyelem amennyiben nem a puncimba kerül :)
(Ez egy válasz flamand üzenetére (2005. 04. 08. péntek 20:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó neked,mert ritka aki mindig nyeli,nekem lenne ilyen csajom!Irigylem is MEL barátját!!
a barátnőm állandóan lenyeli ez átlagos vagy ritka??
Te egy nagyon aranyos csaj lehetsz! Az én életem párja is megengedi, hogy beengedjem, de Ő az ízét is szereti (és le is nyeli)

kössz h ilyen édik vagytok :))))))
van vmi közös bennem meg az exedbe :D
(Ez egy válasz Silverman74 üzenetére (2005. 04. 08. péntek 12:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 08. péntek 12:33

:-)én is imádtam, de nejem nem soxor engedi és akkor sem nyeli le...
exbnőm meg imádott szopni és nyelni is... szerette az ízét
:-)én is imádtam, de nejem nem soxor engedi és akkor sem nyeli le...
Sok pasiét kóstoltad?
Benne lennék, hogy benned legyek!
(Ez egy válasz csajszee üzenetére (2005. 04. 07. csütörtök 22:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Én meg ki probálnám veled pusz Sonkás
nekem kifejezetten bejön a dolog :)
(Ez egy válasz JOE_001 üzenetére (2005. 03. 29. kedd 23:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 29. kedd 23:17

Lányok!Mi a baj ezzel a dologgal?ceti megmondta a tudományos álláspontot!Én meg a perverz oldalát támogatom!
Dühös anya:-Fiam, ha tudom ,hogy ilyen hülye leszel akkor inkább lenyellek!

attól ennyire be fogsz merevedni, vigyázz!:-)
(Ez egy válasz vakeger üzenetére (2005. 03. 29. kedd 22:59), amit ide kattintva olvashatsz)

Lányok!Mi a baj ezzel a dologgal?ceti megmondta a tudományos álláspontot!Én meg a perverz oldalát támogatom!
ez nagyon csúnya volt de valahogy kijött, (talán a ser az oka)
(Ez egy válasz vakeger üzenetére (2005. 03. 29. kedd 22:57), amit ide kattintva olvashatsz)