én tudom ám.... ;)
csak már lassan tesztelni is kellene ::)
(Ez egy válasz Rambika14 üzenetére (2007. 01. 21. vasárnap 16:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 21. vasárnap 16:53
csak már lassan tesztelni is kellene ::)
(Ez egy válasz Rambika14 üzenetére (2007. 01. 21. vasárnap 16:53), amit ide kattintva olvashatsz)

totál a közepébe!!!ez jo volt:))) hisz te ugyis tudod mi az igazság....:P
Jó látni megint az irásodat!!!Rég láttam őket!!!
Légyszi az msnre is gyere fel!!!
Légyszi az msnre is gyere fel!!!
totál a közepébe!!!ez jo volt:))) hisz te ugyis tudod mi az igazság....:P
(Ez egy válasz gorgh0 üzenetére (2007. 01. 21. vasárnap 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)
vlhol olvastam: viz,cukor,kálcium,magnézium,b12,c vitamin,cink stb.
A Te nevedben a "01" az IQ szinted, csak hogy tudd!
Szia Rambika,
Olvastam a hozzászólásaidat és szerintem nagyon pozitívak.
Megnéztem a képeidet a lányoknál. Mikor láthatunk rólad akciódúsabb képeket? Alkatilag nagyon izgató vagy szerintem, nálam a teltek előnyben. Hárulról a belátás nagyon izgi. Én is lennék mögötted:)
Pusza (Ez egy válasz Rambika14 üzenetére (2007. 01. 20. szombat 21:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 20. szombat 21:36
Olvastam a hozzászólásaidat és szerintem nagyon pozitívak.
Megnéztem a képeidet a lányoknál. Mikor láthatunk rólad akciódúsabb képeket? Alkatilag nagyon izgató vagy szerintem, nálam a teltek előnyben. Hárulról a belátás nagyon izgi. Én is lennék mögötted:)
Pusza (Ez egy válasz Rambika14 üzenetére (2007. 01. 20. szombat 21:36), amit ide kattintva olvashatsz)

köszi:)) egyébként nyáron szeretted volna hogy közöm legyen hozzád...emlékszel még?
köszi:)) egyébként nyáron szeretted volna hogy közöm legyen hozzád...emlékszel még?
(Ez egy válasz berrys1 üzenetére (2007. 01. 20. szombat 20:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 20. szombat 20:57

semmi közöm ahhoz akit kritizálsz csak gondoltam szólok,h a 14 nem az életkorát jelenti.Kicsit többet kéne olvasgatni a fórumot.
bocsi
bocsi

semmi közöm ahhoz akit kritizálsz csak gondoltam szólok,h a 14 nem az életkorát jelenti.Kicsit többet kéne olvasgatni a fórumot.
bocsi
bocsi

ne mond véleményt anélkül hogy meggyőződtél volna az alapjárol.Mondta neked vki hogy 14 vagyok??? megmondom én -nem.csak mert valakinek ez a kedvenc száma azért nem kell rögtön elküldeni taknyosnak.ez már nagyon irritál,leirtam már néhány helyen,nézz utána ha kiváncsi vagy.esetleg döntsd el kép alapján mennyi vagyok(2929).Akármennyire is nem vagyok egy őszinte meg egyenes tipus,ide csakis az igazat irom.Egyébként adhatok telszámot,hogy rákérdezz az állitásaim valodiságára....
bocsi a többiektől
bocsi a többiektől
aki most kezdi tartsa be az arany szabajt csak fokozatosan es ha nagyon folvan porogve a tarsad akkor is csak ket harom het utan szbad mindig csak kicsit engedni a szajaba kulonben vegleg megundorodik legalab is en igy tapasztalom sajnos en elkurtam pedig a nok is kimutathtnak a szeretetuket mert ezt alegtobb ferfi szereti dehat ok mindig uralkodni akarnak ok ijenek....
nem csak Téged zavar de ezzel úgy sem tudsz mit csinálni nem kell vele foglalkozni, sok kis "taknyos" hozzáértő, puncit csak képen látott ez rögtön lejön az írásukból:)))) bár Rambika14 állítólag lány(ez nem sértés Rambika nehogy megharagudj csak érdekes dolgokkal találkozik az ember néhanapján)tehát lehet már írta h hány éves(remélem nem 14:))) bár engem zavarna ha a nicknevem után a szám jelezné h nagyon fiatal vok én biztos lecserélném mert úgyis vki beleköt majd és idegesítő állandóan elmagyarázni h mi a helyzet:(((( de h ne csak offoljak én bevallom nem szeretem lenyelni de megteszem a páromnak mert nagyon szereti:))) hehe igaz nem mindig:))sztem is változik az íze van h nagyon keserű van h inkább édes

aki akarja probalja ki ha banant eszel naponta 3-at edes izu lesz a spermad igy talan meg tudod szeretetni a paroddal en sajnos ott kurtam el mikor a čarommal elso alkalommal teljesen tele elveztem a szajat sajnos ossze vissza hanyta magat azotta nem tudom megcsinalni vele cak ha elelveztem bele akkor meg ugy spermasan beveszi. azota mar 30 eve nem sikerul.
Ki kér áfonyalekváros palacsintát?hehehe...van bőven!
Lehozhatom a csillagos eget is neki, vásárolhat amit csak akar, de nem is akar hallani arról, hogy lenyelje, vagy egyáltalán egy csepp is a szájába kerüljön. Néhány hete megpróbáltam, de olyan cirkuszt csinált mintha megcsaltam volna, ha nem nagyobbat. Hogy bizalom arról regél. Az anált se szereti egyébként. Ez a kettő együtt jár?
nekem természetes hogy lenyeljem...velemszületett tulajdonság:)) egy pasi van akinek kesernyésnek találtam mind a 6-7 alkalommal,amugy nemnagyon tudok különbséget tenni az izük között
Fura dolgo ez a kaja téma... Én is sokmindent olvastam már, de be kell vallanom, hogy én nem vettem még észre, hogy a párom spermája más ízű lenne bizonyos ételektől/italoktól... Nekem mindig ugyanolyan
Nekem mindegy mit eszik!!!

Nekem mindegy mit eszik!!!

amugy azt nem ertem hogy otthon trukkozni kell hogy legyen valami extra penzert meg mindent lehet akkor hol a szeretet
Sracok hadjatok a temat a noknek szerintem az ok velemenye a perdonto
szerintem mindegy hogy mit iszik az ember ha a csaj nem is akarja ihat barmit szerintem azok akik nem nyelik, az elso alkalommal nem jol sikerukhetet nekik es az van elottuk
Üdv! tegnap bukantam rá erre a topic-ra és az érdekelne hogy ezek a gyümölcsök mennyi iő alatt fejtik ki áldásos hatásokukat. előre is köszi