mennyire fiatal??? :)))
(Ez egy válasz hukatica91 üzenetére (2007. 02. 28. szerda 06:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 28. szerda 06:52

függ a helytől alkalomtol és csak azért hogy a srácnak naGYON JÓ LEGYEN. VAN ITT FIATAL SRÁC VAGY CSAJ?
Ezt a fotóid alapján 100%-osra vettem!
(Ez egy válasz jkidd üzenetére (2007. 02. 27. kedd 22:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 27. kedd 22:15

Én mindig lenyelem.Egyszerűen imádom az izét.De persze mindig másképp, a lényeg,hogy az enyém legyen.
Eszti
Eszti
Én is le szoktam nyelni,csak egy kicsit szoktam lecsorgatni a számból a nyakamra,mellemre ettől altalában begerjednek a pasik :)
az biztos, hogy begerjedünk!
(Ez egy válasz eva1983 üzenetére (2007. 02. 28. szerda 16:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 28. szerda 16:11

Én is le szoktam nyelni,csak egy kicsit szoktam lecsorgatni a számból a nyakamra,mellemre ettől altalában begerjednek a pasik :)
mennyire fiatal??
(Ez egy válasz hukatica91 üzenetére (2007. 02. 28. szerda 06:52), amit ide kattintva olvashatsz)

függ a helytől alkalomtol és csak azért hogy a srácnak naGYON JÓ LEGYEN. VAN ITT FIATAL SRÁC VAGY CSAJ?
Eszti eszi imádom az ilyen NŐKET
(Ez egy válasz jkidd üzenetére (2007. 02. 27. kedd 22:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 27. kedd 22:15

Én mindig lenyelem.Egyszerűen imádom az izét.De persze mindig másképp, a lényeg,hogy az enyém legyen.
Eszti
Eszti
Az én barátnőm is lenyeli bebebe...
Jah..és a feleségem kiköpi...
Neki nem ízlik!
Neki nem ízlik!
hehe Te már öreg vagy hozzá!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 28. szerda 16:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 28. szerda 16:14

Törölt felhasználó (69371)

az biztos, hogy begerjedünk!
katicám, ne feledd: huszonöt felett már megértőbbek a pasik

miért ne lehetne lenyelni nem finom de a pasim nagyon stereti ha oda élvezhet
hála istennek, van nő, aki így gondolja. Persze, biztos rossz az íze, én csak nők szájából ismerem a sajátomét, de azért megszokható, ha örömet akar vele szerezni a csaj, nem?
(Ez egy válasz hukatica91 üzenetére (2007. 03. 01. csütörtök 11:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 01. csütörtök 11:32

miért ne lehetne lenyelni nem finom de a pasim nagyon stereti ha oda élvezhet
igazad van nem finom de a gyogyszert is lenyeled és az sem az. és ez nagy örömöt okoz
(Ez egy válasz Krok486 üzenetére (2007. 03. 01. csütörtök 11:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 01. csütörtök 11:36

hála istennek, van nő, aki így gondolja. Persze, biztos rossz az íze, én csak nők szájából ismerem a sajátomét, de azért megszokható, ha örömet akar vele szerezni a csaj, nem?
némelyik gyógyszer is nagy örömet okoz, gondoljunk csak a kis kék tablettára. bár annak is inkább a hatása okoz örömet, no, mindegy. Egy a lényeg: csajok, minden pasi szeret nő szájába élvezni, úgyhogy ha jót akartok,
engedjétek az anyagot szájba.
És éljen katica, meg a többi hasonló gondolkodású csaj, nő, asszony és más nőnemű lény!!!
(Ez egy válasz hukatica91 üzenetére (2007. 03. 01. csütörtök 11:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 01. csütörtök 11:39

És éljen katica, meg a többi hasonló gondolkodású csaj, nő, asszony és más nőnemű lény!!!

igazad van nem finom de a gyogyszert is lenyeled és az sem az. és ez nagy örömöt okoz
viszonylag jól, bár minden étel más erősséggel érezteti a hatását. sört semmiképpen ne, az ananász valóban működik, jó édesítő. A kávé szintén keserít, de ha sok édeset vagy savanyút eszik a pasi, az is érződik rajta.
Ezt má mondtam a barátjáét ő is szereti és lenyeli
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 01. csütörtök 09:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 01. csütörtök 09:58

Törölt felhasználó (75155)

Az én barátnőm is lenyeli bebebe...
Neki nem ízlik!
Neki nem ízlik!
Mi az ex párommal azt sohasem próbáltuk, hogy összekentük egymást, viszont az első alkalommal, amikor együt voltunk, kifejezetten kérte, hogy a szájába mennyek el...furcsálltam is, de nagyon tetszett, mert mint mindenki én is szeretem...de én még azt is, ha utána csókolózhatok vele, mert...mert...nemtudom miért, de egyszerüen kész vagyok tőle :)És azt sem mondta soha, hogy az íze változott volna...Persze lehet, hogy csak nem érdekelte :D Csak sajnos kiderült, hogy azért volt mindez, mert az előző csávója mindíg ezt csinálta, és még mindíg őt szerette...5 hónap hazudozás után ment vissza hozzá...de az alatt az 5 hónap alatt annyit szexeltem, mint még addig, és azóta soha :D
A csajom is lenyeli de nem mindig.Megismerkednék veled hogy lenyeld ami jön.
(Ez egy válasz hukatica91 üzenetére (2007. 03. 01. csütörtök 11:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 01. csütörtök 11:39

én kissé olyan beállítottságú vagyok, aki szereti, ah uralkodnak rajta vagy parancsolnak neki, így ha belegondolok, h nincs választásom, le kell nyelnem és kész, még rendesen izgat a dolog :D és mivel tudom, h szeretik a pasik, annak is örülök, h örömet okozok...persze ezt ki kell érdemelni XD
Nekem érdekes a sztorim.
Tudta, hogy nagyon szeretném. Még soha nem szopott előtte, de ekkor mindjárt lenyelte. Na azóta soha. Néha a szájába, vagy inkább a szájára elmehetek, de több semmi.
Nem szereti a szagát.
Tudta, hogy nagyon szeretném. Még soha nem szopott előtte, de ekkor mindjárt lenyelte. Na azóta soha. Néha a szájába, vagy inkább a szájára elmehetek, de több semmi.
Nem szereti a szagát.
Elmesélném neked a párom igazán szexszerető (szerencsémre) mégsem nyeli le minden alkalommal, van hogy nincs hozzá kedve van hogy hagyja kifolyni a szája szélén és letörli, van amikor meg mohon nem hagy egy csepet sem kárbaveszni mégsem hiszem, hogy amikor nem nyeli le nem szeretné azt amit csinál.