Szerintem ha szextárskereső honlapra képpel együtt jelentkeztek ahol a párod alakja is látszik (természetesen arc nélkül)akkor csak olyanok fognak jelentkezni akik a testeseb popsit kedvelik, és innentöl nincs csalódás. Mi párokból el vagyunk látva, mi már csak szóló lányt keresünk.
De szívesen beszállnék hozzátok, de az asszonyt nem tom rászedni ilyenre.
Attól tart, hogy egy kicsit nagy a feneke, ezért csak undorodna tőle mindenki
Attól tart, hogy egy kicsit nagy a feneke, ezért csak undorodna tőle mindenki
Elmesélném neked a párom igazán szexszerető (szerencsémre) mégsem nyeli le minden alkalommal, van hogy nincs hozzá kedve van hogy hagyja kifolyni a szája szélén és letörli, van amikor meg mohon nem hagy egy csepet sem kárbaveszni mégsem hiszem, hogy amikor nem nyeli le nem szeretné azt amit csinál.
Nekem érdekes a sztorim.
Tudta, hogy nagyon szeretném. Még soha nem szopott előtte, de ekkor mindjárt lenyelte. Na azóta soha. Néha a szájába, vagy inkább a szájára elmehetek, de több semmi.
Nem szereti a szagát.
Tudta, hogy nagyon szeretném. Még soha nem szopott előtte, de ekkor mindjárt lenyelte. Na azóta soha. Néha a szájába, vagy inkább a szájára elmehetek, de több semmi.
Nem szereti a szagát.
én kissé olyan beállítottságú vagyok, aki szereti, ah uralkodnak rajta vagy parancsolnak neki, így ha belegondolok, h nincs választásom, le kell nyelnem és kész, még rendesen izgat a dolog :D és mivel tudom, h szeretik a pasik, annak is örülök, h örömet okozok...persze ezt ki kell érdemelni XD
A csajom is lenyeli de nem mindig.Megismerkednék veled hogy lenyeld ami jön.
(Ez egy válasz hukatica91 üzenetére (2007. 03. 01. csütörtök 11:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 01. csütörtök 11:39
igazad van nem finom de a gyogyszert is lenyeled és az sem az. és ez nagy örömöt okoz
Mi az ex párommal azt sohasem próbáltuk, hogy összekentük egymást, viszont az első alkalommal, amikor együt voltunk, kifejezetten kérte, hogy a szájába mennyek el...furcsálltam is, de nagyon tetszett, mert mint mindenki én is szeretem...de én még azt is, ha utána csókolózhatok vele, mert...mert...nemtudom miért, de egyszerüen kész vagyok tőle :)És azt sem mondta soha, hogy az íze változott volna...Persze lehet, hogy csak nem érdekelte :D Csak sajnos kiderült, hogy azért volt mindez, mert az előző csávója mindíg ezt csinálta, és még mindíg őt szerette...5 hónap hazudozás után ment vissza hozzá...de az alatt az 5 hónap alatt annyit szexeltem, mint még addig, és azóta soha :D
Ezt má mondtam a barátjáét ő is szereti és lenyeli
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 01. csütörtök 09:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 01. csütörtök 09:58
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 01. csütörtök 09:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (75155)
Az én barátnőm is lenyeli bebebe...
Jah..és a feleségem kiköpi...
Neki nem ízlik!
Neki nem ízlik!
viszonylag jól, bár minden étel más erősséggel érezteti a hatását. sört semmiképpen ne, az ananász valóban működik, jó édesítő. A kávé szintén keserít, de ha sok édeset vagy savanyút eszik a pasi, az is érződik rajta.
némelyik gyógyszer is nagy örömet okoz, gondoljunk csak a kis kék tablettára. bár annak is inkább a hatása okoz örömet, no, mindegy. Egy a lényeg: csajok, minden pasi szeret nő szájába élvezni, úgyhogy ha jót akartok,
engedjétek az anyagot szájba.
És éljen katica, meg a többi hasonló gondolkodású csaj, nő, asszony és más nőnemű lény!!!
(Ez egy válasz hukatica91 üzenetére (2007. 03. 01. csütörtök 11:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 01. csütörtök 11:39
engedjétek az anyagot szájba. És éljen katica, meg a többi hasonló gondolkodású csaj, nő, asszony és más nőnemű lény!!!
igazad van nem finom de a gyogyszert is lenyeled és az sem az. és ez nagy örömöt okoz
(Ez egy válasz Krok486 üzenetére (2007. 03. 01. csütörtök 11:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 01. csütörtök 11:36
hála istennek, van nő, aki így gondolja. Persze, biztos rossz az íze, én csak nők szájából ismerem a sajátomét, de azért megszokható, ha örömet akar vele szerezni a csaj, nem?
hála istennek, van nő, aki így gondolja. Persze, biztos rossz az íze, én csak nők szájából ismerem a sajátomét, de azért megszokható, ha örömet akar vele szerezni a csaj, nem?
(Ez egy válasz hukatica91 üzenetére (2007. 03. 01. csütörtök 11:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 01. csütörtök 11:32
miért ne lehetne lenyelni nem finom de a pasim nagyon stereti ha oda élvezhet
miért ne lehetne lenyelni nem finom de a pasim nagyon stereti ha oda élvezhet
katicám, ne feledd: huszonöt felett már megértőbbek a pasik
(Ez egy válasz hukatica91 üzenetére (2007. 02. 28. szerda 06:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 28. szerda 06:52
(Ez egy válasz hukatica91 üzenetére (2007. 02. 28. szerda 06:52), amit ide kattintva olvashatsz)
függ a helytől alkalomtol és csak azért hogy a srácnak naGYON JÓ LEGYEN. VAN ITT FIATAL SRÁC VAGY CSAJ?
hehe Te már öreg vagy hozzá!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 28. szerda 16:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 28. szerda 16:14
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 28. szerda 16:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
az biztos, hogy begerjedünk!
Az én barátnőm is lenyeli bebebe...
Neki nem ízlik!
Neki nem ízlik!
Eszti eszi imádom az ilyen NŐKET
(Ez egy válasz jkidd üzenetére (2007. 02. 27. kedd 22:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 27. kedd 22:15
(Ez egy válasz jkidd üzenetére (2007. 02. 27. kedd 22:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Én mindig lenyelem.Egyszerűen imádom az izét.De persze mindig másképp, a lényeg,hogy az enyém legyen.
Eszti
Eszti
mennyire fiatal??
2007. 02. 28. szerda 06:52
függ a helytől alkalomtol és csak azért hogy a srácnak naGYON JÓ LEGYEN. VAN ITT FIATAL SRÁC VAGY CSAJ?
az biztos, hogy begerjedünk!
(Ez egy válasz eva1983 üzenetére (2007. 02. 28. szerda 16:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 28. szerda 16:11
Én is le szoktam nyelni,csak egy kicsit szoktam lecsorgatni a számból a nyakamra,mellemre ettől altalában begerjednek a pasik :)
Én is le szoktam nyelni,csak egy kicsit szoktam lecsorgatni a számból a nyakamra,mellemre ettől altalában begerjednek a pasik :)

Clark Licker

sexyjob36