eddig legalább nem selypítettél
Vegyél hálóinget ha a piszikét nem találod

Van egy nagyanyósom aki TrampLee, van egy apósom aki elmebeteg tehán el nem mehet és van egy nagyapósom aki a legfiatalabb..... lehet hogy a zsenik átlátják a káoszt, de valszeg én azér vagyok zárton mer ez még nekem is magas
Na nem mintha nem lenne jó

Tramplee és királylány
ja...és a legöregebb
(Ez egy válasz .adrienn. üzenetére (2006. 01. 31. kedd 21:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 31. kedd 21:21

Van egy nagyanyósom aki TrampLee, van egy apósom aki elmebeteg tehán el nem mehet és van egy nagyapósom aki a legfiatalabb..... lehet hogy a zsenik átlátják a káoszt, de valszeg én azér vagyok zárton mer ez még nekem is magas

Naaaaaaaaaa hájkásssssssssssss

Anyóóós nemáán (sírós ezerrel) kicsi Fahéjontosomat ne döglesszük már meg. Tökre csöndbe fog maradni, a szőrét se hullatja majd és ígérem a nagyanyósnak se jönnek fel negatív életképek
Fahéj! Ül! Fekszik! Csendben marad! Nem hullatja a szőrét!

Értettem én... azért aggódtam, hogy már logopédus is kell

Na szép... És csóri Happyvel mi lesz???
(Ez egy válasz .adrienn. üzenetére (2006. 01. 31. kedd 21:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 31. kedd 21:27

Anyóóós nemáán (sírós ezerrel) kicsi Fahéjontosomat ne döglesszük már meg. Tökre csöndbe fog maradni, a szőrét se hullatja majd és ígérem a nagyanyósnak se jönnek fel negatív életképek

Tramplee Királylány öregebb mint Tom1019 dédapjának a barátnői???
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 01. 31. kedd 21:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 31. kedd 21:22

Törölt felhasználó (2757)

Tramplee és királylány
ja...és a legöregebb

:))))))))) Ha eszt holnap olvassa Tom:)
(Ez egy válasz .adrienn. üzenetére (2006. 01. 31. kedd 21:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 31. kedd 21:29

és irni? de nem baly van valy
Van olyan parancsszó is hogy: Fahéj! Szégyelli magát!-----
Na erre a kutyus egyik mancsával eltakarja az orrát
Kéész, olyan ééédik
Na erre a kutyus egyik mancsával eltakarja az orrát

Kéész, olyan ééédik
Akkor ez amolyan dícséret féle, nem? :-)
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2006. 01. 31. kedd 21:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Majd kapol rá fogszabályozót

Hát ha a képet nézzük, akkor mindenképp
(Ez egy válasz .adrienn. üzenetére (2006. 01. 31. kedd 21:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 31. kedd 21:29

jó ez a szoba az tuti de amiotta van hanyagol adrienn //10
Azért annyira mégse vagyunk a diliházban, olybá tűnik hogy a véres valósághoz mégiscsak kell ragaszkodnunk. Avagy anyós porhanyós?
Najóóóó, legyen az hogy meghunyászkodom, mégiscsak Te vagy az aki. Meghát eszem vesztem a fiad miatt
Najó ez volt a gizda
A frankó az hogy kérek egy pirosat meg egy sárgát :-)

Najóóóó, legyen az hogy meghunyászkodom, mégiscsak Te vagy az aki. Meghát eszem vesztem a fiad miatt

Najó ez volt a gizda

Oké, ha eljön az idő úgy lesz. Majdan hetven év múlva
. Addig boldogítsd a kiscsaládod.

Teeeeeeee. #crazya]én a kéket veszembe jó?
(Ez egy válasz .adrienn. üzenetére (2006. 01. 31. kedd 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 31. kedd 21:46

Azért annyira mégse vagyunk a diliházban, olybá tűnik hogy a véres valósághoz mégiscsak kell ragaszkodnunk. Avagy anyós porhanyós?
Najó ez volt a gizda

Najó ez volt a gizda

Lassan megtelik az oldal
Oké Tied ma a kék enyém a sárga, és holnap cserélünk. De psszt a csúnya nagy ápoló előtt
(Ez egy válasz joki üzenetére (2006. 01. 31. kedd 21:53), amit ide kattintva olvashatsz)