nagyon szivesen beakasztanék neki, de ritka hülye mint nő :)
Rgyértelmű, hogy mi vagyunk a rosszak. Hiszen:
-a Kelemen Anna topic egyértelműen fun topic, mint a nevéből is kiderül...
-teljessen irreális, nonszensz a reakciónk, hogy ha utáljuk, akkor annak hangot adunk. Hiszen logikus, ha valamit nem kedvelsz, neadjisten irritál is, akkor azt persze ,hogy szó nélkül hagyod. Bevett szokás. Csak én és társaim vagyunk ilyen negatívnonplusultrák. Szval farkak...
-Akárhogy nyüstöljük azt a csökött kis agyunkat, valahogy nem fér bele, hogy kanna a legjobb nő a világon... Ezért nem is lenne itt a helyünk.
-Saját magunkat tagadjuk meg, és ezzel lelki kínokat okozunk magunknak, sőt!Defektusokat! Mondjuk ki nyíltan, amit sokan tudnak rólunk, mégha mi az ellenkezőjét is állítkuk, és hisszük legbelül.MI TÉVEDÜNK! TÉNYLEG MEGAKARJUK BASZNI KANNÁT!IRIGY DÖGÖK VAGYUNK!ILYEN NŐT AKAROK, A SIKEREIRE VÁGYOM! ANŐM EGY KALAP SZAR!KANNA A CSÚCS!
Most pedig forduljunk mélyen magunkba, és tartsunk önvizsgálatot. Én már megtettem. Holnap megyek a piatnik gyárba, hisz plasztikban ők a legjobbak, csak tudnak tenni velem valamit... Csináltatok műcsöcst, a bimbókat persze levetetem. Benézek a GGbe, és a Kovihoz. Gyorsba lekezelek pár faszt, felmarkolom a lét(ami már most tudom horribilis összeg lesz, soha el nem költöm...). Aztán majd a tv2 valamelyik eleve halálraítélt műsorába beszerződöm csöcsnek, adom a hülyét, és sztár leszek. Majd engem irigyeltek akkor!Majd meglátjátok ti senkik!! Feladom az életem, dobom a barátnőm, otthagyom a főiskolát, hisz minek már csak 4 hónap van hátra, beleszarok.Az nem irigylésreméltó... Megyek, a terveim leszarva, a lényeg: sztár leszek!
-a Kelemen Anna topic egyértelműen fun topic, mint a nevéből is kiderül...
-teljessen irreális, nonszensz a reakciónk, hogy ha utáljuk, akkor annak hangot adunk. Hiszen logikus, ha valamit nem kedvelsz, neadjisten irritál is, akkor azt persze ,hogy szó nélkül hagyod. Bevett szokás. Csak én és társaim vagyunk ilyen negatívnonplusultrák. Szval farkak...
-Akárhogy nyüstöljük azt a csökött kis agyunkat, valahogy nem fér bele, hogy kanna a legjobb nő a világon... Ezért nem is lenne itt a helyünk.
-Saját magunkat tagadjuk meg, és ezzel lelki kínokat okozunk magunknak, sőt!Defektusokat! Mondjuk ki nyíltan, amit sokan tudnak rólunk, mégha mi az ellenkezőjét is állítkuk, és hisszük legbelül.MI TÉVEDÜNK! TÉNYLEG MEGAKARJUK BASZNI KANNÁT!IRIGY DÖGÖK VAGYUNK!ILYEN NŐT AKAROK, A SIKEREIRE VÁGYOM! ANŐM EGY KALAP SZAR!KANNA A CSÚCS!
Most pedig forduljunk mélyen magunkba, és tartsunk önvizsgálatot. Én már megtettem. Holnap megyek a piatnik gyárba, hisz plasztikban ők a legjobbak, csak tudnak tenni velem valamit... Csináltatok műcsöcst, a bimbókat persze levetetem. Benézek a GGbe, és a Kovihoz. Gyorsba lekezelek pár faszt, felmarkolom a lét(ami már most tudom horribilis összeg lesz, soha el nem költöm...). Aztán majd a tv2 valamelyik eleve halálraítélt műsorába beszerződöm csöcsnek, adom a hülyét, és sztár leszek. Majd engem irigyeltek akkor!Majd meglátjátok ti senkik!! Feladom az életem, dobom a barátnőm, otthagyom a főiskolát, hisz minek már csak 4 hónap van hátra, beleszarok.Az nem irigylésreméltó... Megyek, a terveim leszarva, a lényeg: sztár leszek!
Ez nem is ő. Megmondta... És szerintem igaza van! Mind tudjuk, plasztik. Szóval sorozat gyártott..
A büdös riiiiiiiibanc.
Hé van egy ötletem! Add oda kannácskának a neved, rá úgyis jobban illik!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 07. szerda 16:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 07. szerda 16:10
Törölt felhasználó (38040)

A büdös riiiiiiiibanc.
Azé' mert mindenkivel kefél, csak Veled nem?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 07. szerda 16:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 07. szerda 16:10
Törölt felhasználó (38040)

A büdös riiiiiiiibanc.
nem jól mondod!
"baszik fűvel, fával, csak engem néz bokornak" (Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2007. 03. 07. szerda 16:14), amit ide kattintva olvashatsz)
"baszik fűvel, fával, csak engem néz bokornak" (Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2007. 03. 07. szerda 16:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Azért mert így hsz a hsz..Köszönöm van kivel kefélnem. De Te nyugodtan próbálgassad.
Tőlem nézhetne fűmagnak is...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 07. szerda 16:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 07. szerda 16:16
Törölt felhasználó (69371)

nem jól mondod!
"baszik fűvel, fával, csak engem néz bokornak"
"baszik fűvel, fával, csak engem néz bokornak"
Srácok kérlek egy napig ne bántsátok legalább ma éjféltől.
Nem kell szeretni de nem ártott senkinek, nem kéne állandóan gyalázni.
Köszi azoknak akik nem szeretik és a holnapi napon nem szídják.
ÓÓÓ kapd be:D
Hát előre is bocsánat...
(Ez egy válasz 32es36par üzenetére (2007. 03. 07. szerda 19:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 07. szerda 19:33

Srácok kérlek egy napig ne bántsátok legalább ma éjféltől.
Na kibírtam mégis. De a tegnap elmúlt... Kelemen Kanna pedig még mindig egy guppifejű szar:D
Ezt nem értem. Mint lentebb olvasom, a honlapnak hasznot hoz Anna. Mégis itt nagyrészt csak gyalázzák. Az egy embert, aki nagy rajongója lehet, /képei alapján/ meg letiltják.
Ilyen olcsók szegeden a csajok?
Bp-re járok néha. Ott 8 egy félóra, 10 egy óra minimum, de a csajnál. Házhoz még nem hívtam, de gondolom az erősen feláras. A közelben nem tudok csajokat, meg kisvárosban lakom.
Látom annak ellenére szídjátok Annát hogy ti mind csak kurvával tudjátok kielégítetni magatokat? Nincs olyan lány aki veletek ingyen elmenne? És még ti jellemeztek másokat.
Miben különböztök attol aki elkurvul ti teszitek azzá, mert fizettek érte.
Miben különböztök attol aki elkurvul ti teszitek azzá, mert fizettek érte.
Szval akkor mégiscsak kurva Kanna?:D
Jelzem nem mind... Aki általánosít, az rosszabb, mint aki becsmérel...