és ha állandóan ide írogatunk az életbe nem fog az érdem szerint elfoglalt helyére kerülni ez a topic.
értsétek: érdemben elfoglalt helye=törölt topic
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 10. szombat 11:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 10. szombat 11:07
értsétek: érdemben elfoglalt helye=törölt topic
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 10. szombat 11:07), amit ide kattintva olvashatsz)

"Mivel a goldengate üzleti érdekeltségébe is tartozik a Kelemen Anna" (idézet vazitól)
alapból nem lehet mindenkinek topicot nyitni...de a fenti mondat miatt lehet kelemen anna topic
miért nem értitek ezt meg?
alapból nem lehet mindenkinek topicot nyitni...de a fenti mondat miatt lehet kelemen anna topic
"Mivel a goldengate üzleti érdekeltségébe is tartozik a Kelemen Anna" (idézet vazitól)
Jelzem nem mind... Aki általánosít, az rosszabb, mint aki becsmérel...
Szval akkor mégiscsak kurva Kanna?:D
Látom annak ellenére szídjátok Annát hogy ti mind csak kurvával tudjátok kielégítetni magatokat? Nincs olyan lány aki veletek ingyen elmenne? És még ti jellemeztek másokat.
Miben különböztök attol aki elkurvul ti teszitek azzá, mert fizettek érte.
Miben különböztök attol aki elkurvul ti teszitek azzá, mert fizettek érte.
Bp-re járok néha. Ott 8 egy félóra, 10 egy óra minimum, de a csajnál. Házhoz még nem hívtam, de gondolom az erősen feláras. A közelben nem tudok csajokat, meg kisvárosban lakom.
Ilyen olcsók szegeden a csajok?
Ezt nem értem. Mint lentebb olvasom, a honlapnak hasznot hoz Anna. Mégis itt nagyrészt csak gyalázzák. Az egy embert, aki nagy rajongója lehet, /képei alapján/ meg letiltják.
Na kibírtam mégis. De a tegnap elmúlt... Kelemen Kanna pedig még mindig egy guppifejű szar:D
Hát előre is bocsánat...
(Ez egy válasz 32es36par üzenetére (2007. 03. 07. szerda 19:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 07. szerda 19:33

Srácok kérlek egy napig ne bántsátok legalább ma éjféltől.
Nem kell szeretni de nem ártott senkinek, nem kéne állandóan gyalázni.
Köszi azoknak akik nem szeretik és a holnapi napon nem szídják.
ÓÓÓ kapd be:D
Srácok kérlek egy napig ne bántsátok legalább ma éjféltől.
Tőlem nézhetne fűmagnak is...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 07. szerda 16:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 07. szerda 16:16
Törölt felhasználó (69371)

nem jól mondod!
"baszik fűvel, fával, csak engem néz bokornak"
"baszik fűvel, fával, csak engem néz bokornak"
Azért mert így hsz a hsz..Köszönöm van kivel kefélnem. De Te nyugodtan próbálgassad.
nem jól mondod!
"baszik fűvel, fával, csak engem néz bokornak" (Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2007. 03. 07. szerda 16:14), amit ide kattintva olvashatsz)
"baszik fűvel, fával, csak engem néz bokornak" (Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2007. 03. 07. szerda 16:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Azé' mert mindenkivel kefél, csak Veled nem?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 07. szerda 16:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 07. szerda 16:10
Törölt felhasználó (38040)

A büdös riiiiiiiibanc.
Hé van egy ötletem! Add oda kannácskának a neved, rá úgyis jobban illik!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 07. szerda 16:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 07. szerda 16:10
Törölt felhasználó (38040)

A büdös riiiiiiiibanc.
A büdös riiiiiiiibanc.
Ez nem is ő. Megmondta... És szerintem igaza van! Mind tudjuk, plasztik. Szóval sorozat gyártott..