a topic funkciója, hogy véleményt nyilvánítsatok Kelemen Anna -rol amit meg is tesztek tehát jó helyen jártok.
Törlést a témára csak egyetlen létező természetes személy kérhet, hitelesen bizonyítva személy azonosságát ő Kelemen Anna (kivétel a goldengate)
Ezek szerint neki kell eldönteni, hogy számára trágár vagy nem trágár a hozzászólás.
Mivel a goldengate üzleti érdekeltségébe is tartozik a Kelemen Anna rol meg jelenő képek, ezért itt a témába az adminok megengedőleg járnak el mikor be raktok egy-két képet.
Te hát a téma fő funkciója a hozzászólások és nem a képek megosztása
vegyétek tudomásul a fentebieket
Törlést a témára csak egyetlen létező természetes személy kérhet, hitelesen bizonyítva személy azonosságát ő Kelemen Anna (kivétel a goldengate)
Ezek szerint neki kell eldönteni, hogy számára trágár vagy nem trágár a hozzászólás.
Mivel a goldengate üzleti érdekeltségébe is tartozik a Kelemen Anna rol meg jelenő képek, ezért itt a témába az adminok megengedőleg járnak el mikor be raktok egy-két képet.
Te hát a téma fő funkciója a hozzászólások és nem a képek megosztása
vegyétek tudomásul a fentebieket
persze nem Ő az aki tehet arról, h az ilyenek, mint Ő egyáltalán sztár(ocska) lehet.
nem az a bajom vele/velük, amit a szexel kapcsolatban tesznek ...
azokat kéne akasztani, akik fenntartanak a felszínen ilyen embereket (ide értve Kiszel Tüncit; Anettkát; de akár Győzikét is).
tehát Nektek is hatalmas felelősségetek van ebben, mert nem hagyjátok elsüjjedni ezt a topicot! (Ez egy válasz 32es36par üzenetére (2007. 03. 06. kedd 11:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 06. kedd 11:39
nem az a bajom vele/velük, amit a szexel kapcsolatban tesznek ...
azokat kéne akasztani, akik fenntartanak a felszínen ilyen embereket (ide értve Kiszel Tüncit; Anettkát; de akár Győzikét is).
tehát Nektek is hatalmas felelősségetek van ebben, mert nem hagyjátok elsüjjedni ezt a topicot! (Ez egy válasz 32es36par üzenetére (2007. 03. 06. kedd 11:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem meg azt kéne zárolni aki nem képes trágár szavak nélkül véleményt nyilvánítani, nem csak a Katicikának és nekünk az a véleményünk, hogy nem kellene bántani Annát azért amit tesz.
Szerintem meg azt kéne zárolni aki nem képes trágár szavak nélkül véleményt nyilvánítani, nem csak a Katicikának és nekünk az a véleményünk, hogy nem kellene bántani Annát azért amit tesz.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 03. 06. kedd 10:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 06. kedd 10:38
én mindenképp!!!! és zárolni ezt a ribanc topicot!
tom1019[VIP][ADMIN] #1529 | tegnap 16:37
szerintem Katicikát tiltani kéne!
ki szavaz mellette?
ki szavaz mellette?
hááátt ez nem igaz!
gondolhattam volna Rólad!!!
gondolhattam volna Rólad!!!
én mindenképp!!!! és zárolni ezt a ribanc topicot!
ki szavaz mellette?
ki szavaz mellette?
YESSS!!!
Nem rossz nő, csak az a baj, hogy belül viszont igencsak üres a lelke.

Várunk vissza Katicika
(még ki is javítom nektek, de
elég a szimpátia tüntetésből, és
léci a továbbiakban priviben nyaljátok egymás micsodáját...
!)ui.: természetesen én is visszavárom a "barátom/nőmet"!
meg még sok más embernek! szerintem az OFF-ok elkerülése végett zárd be a topic-ot egy időre Tom!
óhh Tom! köszönöm! megbocsájtok neked mindent! :) nem vagyok kárörvendő, de megérdemelte már! legalább nem lesz rémálmom!

A januári sorozat egy érdekes képe...
lehet Katicika = Annácska, az avatar alapján ő is szőke! jah annácska még tőle is hülyébb
szerintem ezek a képek már mind voltak! azért teszed be szórva őket, hogy ne tünjön fel! de nem nézem vissza mégegyszer! de tutti már voltak!
és vállalom őszintén! vele ellentétben! a tiltás oka: több ember ellen elkövetett hányás inger fokozás, a szép érzékeik megbénítása....
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 05. hétfő 16:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 05. hétfő 16:37
Törölt felhasználó (69371)
én igen
én igen

huge

erroska