Dededede!!!

Hát... Anácskával azért, "fürödnék" ,de Anettkát meghagynám annak aki ide feltöltötte. Töltse a nunikáját is.

Katicika én gyanakszom!Nem vagy te Annácska "házi"fotógráfusa?

Azért sajnálom szegény Annácskát: találhatott volna jobb, ügyesebb orvost, mikor megcsináltatta a melleit. Kicsit érdekesek...
Huhh, még szerencse, hogy anno idejében kiszálltam ebből a céltalan "vitából" Katicikával.
Nem ér annyit Kelemen Anna amúgy, hogy ennyit foglalkozzunk vele.:)
Nem ér annyit Kelemen Anna amúgy, hogy ennyit foglalkozzunk vele.:)
Huvazze, gyerekek, elmegyek egy kicsit itthonról és a "kedvenc" topicomban 3 lapot kell visszalaopznom!!! Na, ezt megérni... sak azt nem tudom, Katicika mikor veszi észre magát, hogy a szép-csúnya képfeltöltés versenyt-küzdelmet-harcot megnyerte...
Sajna én beleuntam... Meg aztán eddig a Katicika-DrAnthony "párharcok" állása kb 0-14 a javamra, szóval magasan vezetek, egy apró győzelmet én is megengedhetek neki...

A bal oldali szöszi ugye Annácska, jól látom???
ÁÁÁÁ, dehogy csak a felét!!!
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 01. 09. kedd 22:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 09. kedd 22:08

ez egy 10 perces filmnél kb.15000 képet jelent,remélem nincs szándékodban mindet feltenni....
Annácska egy a sok elcseszett szilikonosból.De a fórumba olyan sokan szeretnének bevállalos csajt maguknak!Tessék megkapták.Nem vigasztalásul van nála rosszabb is,csak ők olyan hétköznapiak .
Hát a fejét nehéz lenne nem mutogatnia :-))))
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 01. 09. kedd 22:59), amit ide kattintva olvashatsz)
csak a melle elbaszott?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 09. kedd 22:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 09. kedd 22:56

Törölt felhasználó (21812)

Annácska helyében nem mutogatnám a mellem. Ennél elbaszottabb, undorítóbb szilikonmellet még nem láttam.
Annácska helyében nem mutogatnám a mellem. Ennél elbaszottabb, undorítóbb szilikonmellet még nem láttam.
most vitatkozhatnék veled, de az nagyon off lenne...nem olyan rossz nő:)
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 01. 09. kedd 22:50), amit ide kattintva olvashatsz)
méé,ö már MOST olyan!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 09. kedd 22:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 09. kedd 22:27

a bal szélső pont olyan, mint amilyen cicciolina lesz 20 év múlva:)
isten nö

a bal szélső pont olyan, mint amilyen cicciolina lesz 20 év múlva:)