különben en a Zombie-topicba szántam,ott is jó helye lehetne....
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 01. 09. kedd 21:40), amit ide kattintva olvashatsz)
köszi,én nem mertem beszúrni a cikket!
Anettkának, mint kalibernek van/volt(?) külön topikja, ha jól emlékszem.... Úgy rémlik...
Annácskának nincs is szakálla: csupasz a punija...
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 01. 09. kedd 21:09), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 01. 09. kedd 21:09), amit ide kattintva olvashatsz)
a szakállunk hasonlít(noha az enyémbe már ösz szálak vegyülnek)
létezik egyáltalan olyan?
Miért? A profil szerkesztésben benne kell lennie az avatár felvételi lehetőségnek!!! Ne tallózz, hanem ott kell lennie egy olyan lehetőségnek, hogy más képelérési út vagymifene, és oda kell beírni a kép linkjét...De majd megnézem, és értesítelek...
pillanatfelvétel a webcammal?
(azert ne becsüld le soha az ellenfeledet,hires hadvezérek is ráfáztak erre...) (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 01. 09. kedd 20:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Már elnézést, de itt csak 1 intelligencses ember vannn... Vagy mijaszösz... Osztan máskó ne sértegessé!!!
Na né!!!!
Már elnézést, de itt csak 1 intelligencses ember vannn... Vagy mijaszösz... Osztan máskó ne sértegessé!!!
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 01. 09. kedd 20:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 09. kedd 20:53
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 01. 09. kedd 20:53), amit ide kattintva olvashatsz)
örök talány marad számomra,hogy 2 intelligens ember miért öl ennyi energiát egy papirkosárba való témába...
örök talány marad számomra,hogy 2 intelligens ember miért öl ennyi energiát egy papirkosárba való témába...
Sosem mondtam hogy Katicika képei nem jobbak. Csak azok szépen megcsináltak, beállítottak, utólag egy kis utómunkával (photoshop, stb.) javítottak. Ennyi erővel a 70-éves nagyanyámról is lehet ilyen jó képeket csinálni. Egy kis művészi fényképezés, smink, ügyes fodrász, utólag szépen kijavítgatva, itt cosrgatná rá a nyálukat a népek. Na, itt is ez van. Az általam feltett képek a keserű valóságot mutatják, hiába erőlködik Katicika.

huge

bmw3