ez egy 10 perces filmnél kb.15000 képet jelent,remélem nincs szándékodban mindet feltenni....
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 01. 08. hétfő 19:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 08. hétfő 19:56

Speciel kikockáztam a casting filmjét teljes egészében, s míg Katicika kétségbeesetten keres valami használható képet, addig én nyugodtan várom, mert tudok felteni képet a "valós" KA-ról.

az ilyenre szokták mondani"nem szép,de.....öreg!"

különben en a Zombie-topicba szántam,ott is jó helye lehetne....
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 01. 09. kedd 21:40), amit ide kattintva olvashatsz)
köszi,én nem mertem beszúrni a cikket!

Anettkának, mint kalibernek van/volt(?) külön topikja, ha jól emlékszem.... Úgy rémlik...
Annácskának nincs is szakálla: csupasz a punija...
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 01. 09. kedd 21:09), amit ide kattintva olvashatsz)

a szakállunk hasonlít(noha az enyémbe már ösz szálak vegyülnek)

létezik egyáltalan olyan?

Miért? A profil szerkesztésben benne kell lennie az avatár felvételi lehetőségnek!!! Ne tallózz, hanem ott kell lennie egy olyan lehetőségnek, hogy más képelérési út vagymifene, és oda kell beírni a kép linkjét...De majd megnézem, és értesítelek...
pillanatfelvétel a webcammal?

(azert ne becsüld le soha az ellenfeledet,hires hadvezérek is ráfáztak erre...) (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 01. 09. kedd 20:58), amit ide kattintva olvashatsz)

Már elnézést, de itt csak 1 intelligencses ember vannn... Vagy mijaszösz... Osztan máskó ne sértegessé!!!