Hangulatom kifogástalan, de neked ajánlok valamit, amit az egyik fórumozótól hallottam:
"Egy javaslat a felbaszott agy ellen:
http://www.panaszlada.com "
S hogy már irodalom is legyen benne:
Juhász Gyula:
Anna örök
Az évek jöttek, mentek, elmaradtál
emlékeimből lassan, elfakult
arcképed a szívemben, elmosódott
a vállaidnak íve, elsuhant
a hangod és én nem mentem utánad
az élet egyre mélyebb erdejében.
Ma már nyugodtan ejtem a neved ki,
ma már nem reszketek tekintetedre,
ma már tudom, hogy egy voltál a sokból,
hogy ifjúság bolondság, ó de mégis
ne hidd szivem, hogy ez hiába volt
és hogy egészen elmúlt, ó ne hidd!
Mert benne élsz te minden félrecsúszott
nyakkendőmben és elvétett szavamban
és minden eltévesztett köszönésben
és minden összetépett levelemben
és egész elhibázott életemben
élsz és uralkodol örökkön. Amen.
:))))
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2006. 11. 20. hétfő 02:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 20. hétfő 02:14
"Egy javaslat a felbaszott agy ellen:
http://www.panaszlada.com "
S hogy már irodalom is legyen benne:
Juhász Gyula:
Anna örök
Az évek jöttek, mentek, elmaradtál
emlékeimből lassan, elfakult
arcképed a szívemben, elmosódott
a vállaidnak íve, elsuhant
a hangod és én nem mentem utánad
az élet egyre mélyebb erdejében.
Ma már nyugodtan ejtem a neved ki,
ma már nem reszketek tekintetedre,
ma már tudom, hogy egy voltál a sokból,
hogy ifjúság bolondság, ó de mégis
ne hidd szivem, hogy ez hiába volt
és hogy egészen elmúlt, ó ne hidd!
Mert benne élsz te minden félrecsúszott
nyakkendőmben és elvétett szavamban
és minden eltévesztett köszönésben
és minden összetépett levelemben
és egész elhibázott életemben
élsz és uralkodol örökkön. Amen.
:))))
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2006. 11. 20. hétfő 02:14), amit ide kattintva olvashatsz)

S lőn világosság: Vizet prédikál, s bort iszik. S hogy további közhelyekkel romboljam amúgy is megtépázott hangulatod: "Az vesse rá az első követ, ki bűntelen!". S hogy az irodalomból is merítsünk: "Világosodik lassan az elmém...".
Nem lepereg az ellenvélemény, mert téged olvasva nem nagyon alkalmazod az "Auditur et altera pars" régi római elvét, de számonkéred azt. Védd hát nyugodtan ezt a műanyag nőt, s hogy soraim ismét irodalommal zárjam: "S maradj magadnak...".
Nem lepereg az ellenvélemény, mert téged olvasva nem nagyon alkalmazod az "Auditur et altera pars" régi római elvét, de számonkéred azt. Védd hát nyugodtan ezt a műanyag nőt, s hogy soraim ismét irodalommal zárjam: "S maradj magadnak...".
S lőn világosság: Vizet prédikál, s bort iszik. S hogy további közhelyekkel romboljam amúgy is megtépázott hangulatod: "Az vesse rá az első követ, ki bűntelen!". S hogy az irodalomból is merítsünk: "Világosodik lassan az elmém...".
Nem lepereg az ellenvélemény, mert téged olvasva nem nagyon alkalmazod az "Auditur et altera pars" régi római elvét, de számonkéred azt. Védd hát nyugodtan ezt a műanyag nőt, s hogy soraim ismét irodalommal zárjam: "S maradj magadnak...". (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 19. vasárnap 11:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 19. vasárnap 11:19
Nem lepereg az ellenvélemény, mert téged olvasva nem nagyon alkalmazod az "Auditur et altera pars" régi római elvét, de számonkéred azt. Védd hát nyugodtan ezt a műanyag nőt, s hogy soraim ismét irodalommal zárjam: "S maradj magadnak...". (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 19. vasárnap 11:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)

Hát, vazze, rólad aztán betyárul lepereg minden más vélemény!!! Honnan veszed, amit állítasz, vagy netalántán a felnőttek előítéletes szövegét szajkózod ??? Akkor ismét ott vagyunk, ahol a part szakad!Nem is hányom tovább a falra a borsót, megyek, és elgondolkodom a véleménycsere hiábavaló voltáról, amihez az ékes és eklatáns példát éppen te társítottad. Pax.És passz.
Én? Dehogy! Eszem ágában sem lenne ilyenért fizetni! Megvan máshol is.
(Ez egy válasz maxijoe üzenetére (2006. 11. 19. vasárnap 18:58), amit ide kattintva olvashatsz)
képes voltál fizetni ezért?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 19. vasárnap 18:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 19. vasárnap 18:39
Törölt felhasználó (41637)
VIP

Okosan döntöttel
"Nem is hányom tovább a falra a borsót, megyek, és elgondolkodom a véleménycsere hiábavaló voltáról" (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 19. vasárnap 11:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 19. vasárnap 11:19
"Nem is hányom tovább a falra a borsót, megyek, és elgondolkodom a véleménycsere hiábavaló voltáról" (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 19. vasárnap 11:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)

Hát, vazze, rólad aztán betyárul lepereg minden más vélemény!!! Honnan veszed, amit állítasz, vagy netalántán a felnőttek előítéletes szövegét szajkózod ??? Akkor ismét ott vagyunk, ahol a part szakad!Nem is hányom tovább a falra a borsót, megyek, és elgondolkodom a véleménycsere hiábavaló voltáról, amihez az ékes és eklatáns példát éppen te társítottad. Pax.És passz.
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2006. 11. 19. vasárnap 01:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 19. vasárnap 01:28

Már azt hittem teljesen átment off-ba a topic. Maradjunk annyiban (visszatérve a topic eredeti témájához), hogy ha Annácskából kivennénk a műanyagot, összeomolna, mint egy rongybaba. Nem lenne, ami megtartsa...
Már azt hittem teljesen átment off-ba a topic. Maradjunk annyiban (visszatérve a topic eredeti témájához), hogy ha Annácskából kivennénk a műanyagot, összeomolna, mint egy rongybaba. Nem lenne, ami megtartsa...
Okok
adghsdfgsdaasdf
Na, akkor "Pace!"
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 18. szombat 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 18. szombat 20:59

Törölt felhasználó (38040)

De részemről rendben vagyunk itt is.
De részemről rendben vagyunk itt is.
HA a másik topicban ment ésszel, itt már mértnem? Ne rám verd a port, és nem magyarázd má bele, hogy a kurvaanyját, az konkrétan az anyjára utal. Annak foglalkozására és egyéb. Ezt te sem gondolhatod komolyan. Szerintem inkább csak pont az a kötözködés ez, amit csinálsz, hogy kiforgatod a szavaimat, és pont az ami felidegesít engem, hogy megmagyarázod nekem, hogy én mit gondolok... Most mondom ,hogy ez engem személy szerint zavar. Szintúgy, mit érdekel téged, hogy én tomot, meg vazelinátort le kollégázom? Őket nem zavarja, mert tudják miért, és értik a poént is. Neked meg, most úgy isten igazából te is beláthatod, ahoz hogy nekem velük milyen kapcsolatomn van semmi közöd. Minősítheted, de nem szólhatsz bele. És ne tereld rám,, hogy az én arroganciám a kiváltó ok. Ez a mostani elfajult veszekedés is a te parasztságoddal kezdődött. A másik topicban. Én nem szóltam rád semmi rosszat, SŐT!!! Te meg nekem estél. Nem az én arroganciámmal van baj, hanem a te stílusoddal. Nem kell egymást kedvelnünk, sőt, békében sem kell egymással lennünk. Csak amit csinálsz már az fölösleges és nagyon idegesítő. Annyit kérek, hogy ne írj minden hszmer kommentárt, ne magyarázd meg nekem, hogy mit írok, tudom én jól. Ne szólj bele az én fórumos dolgaimba, csak ha tényleg nagyon vélemény... Ennyi. Ha ez megy, akkor részemrőól is csönd lesz. A béke meg csak elköszönés, már magyaráztam egyszer. Lakótelepi gyerek vagyok.
P.S: Akkor béke.
"A KURVA ANYJÁT!!"(Zombiee@ #574)...No, ha ez nem tartozik a családfa ócsárlási módozatai közé, akkor te vagy a római....Colosseum! :))))
Amit meg írsz, nagyon megkapó: egész végig erről szólt minden hsz-em! Nagymellények, "moderátort flegmán per kollega" szólongatások(merthogy ronngyrázás csak, ráadásul érzékenyebb lelkületűek számára irritáló!), árulkodások(mondjuk azokra, akiken "ismét nincs sapka!) nélkül, nos ilyennek képzelem el én a fórumozást, egyenlő jogokkal/kötelességekkel, egyenjogú beszélgető partnerekként, akiknek egyike fölött nem függ fenyegetően örökké a másik által alattomosan megpiszkált pókháló gazdájának fonalán készenlétben álló damoklészi istenitélet ! Béke!!! De akkor aztán legyen is az!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 18. szombat 14:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 18. szombat 14:48
Amit meg írsz, nagyon megkapó: egész végig erről szólt minden hsz-em! Nagymellények, "moderátort flegmán per kollega" szólongatások(merthogy ronngyrázás csak, ráadásul érzékenyebb lelkületűek számára irritáló!), árulkodások(mondjuk azokra, akiken "ismét nincs sapka!) nélkül, nos ilyennek képzelem el én a fórumozást, egyenlő jogokkal/kötelességekkel, egyenjogú beszélgető partnerekként, akiknek egyike fölött nem függ fenyegetően örökké a másik által alattomosan megpiszkált pókháló gazdájának fonalán készenlétben álló damoklészi istenitélet ! Béke!!! De akkor aztán legyen is az!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 18. szombat 14:48), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem emlékszem, hogy a családfáját ócsároltam volna. Nem azt magyarázom, hogy én vagyok a legeslegnagyobbszakmaitanult akármi is. Csak sokan , túl sokan kiáltják ki magukat önjelölt pszicho/avagy szociológusnak. És amikor olyasmibe kezdenek, ami SZÁMOMRA már zavaró férebeszélés, azt nehéz szó nélkül hagyni. Amúgy ke4zd már kicsit nagyon unalmas lenni, hogy minden topicban hozám kell szólnod. Ideig óráig azt hittem tényleg nekem beszélsz. De te csak idegesíteni akarsz, mert csak és kizárólag ellenem. Még ha én normálisan kezdek is el valamit... Mindezek melett az animal topicban pont te voltál az egyik, aki a konyhapszichológiájával, meg a netről összekapargatott kis cikkeivel kezdett el nekem osztani , "témába vágólag". Nagyon , nagyon idegesítő már, hogy ilyen értetlen és éretlen vagy. Nemtudom,micsinálsz, hány éves vagy, honnan írsz. De foglalkozz a kis barátaiddal te is , én is. Ha meg nem tetszem, akkor ne írj nekem, és ne provokálj. Ha annyira ismered a pszichológiát, akkor használd te is magadon, és máshol vezesd le a problémáid. És nemtom mi az idegesítőbb. Az, hogy én beszélek, elég gyakran a pszichológiáról,,vagy hpgy te pofázol bele mindenbe, próbálsz frappáns lenni, írogatod az idétlen verseidet.... A lépnyeg részemről. Hagyjál engem békén. Mert már nehéz elhinni, hogy nincs olyan topic, ahova nem tolnád be a pofád ,ahová írok.
Ha pedig rólam pofázol, vennéd a fáradtságot, és néznél utána is egy kicsit eddig miket írtam. Az animal topicról semmit sem tudsz. Nemrégen leírtam, miért hagytam ott az újságírást. És még arról is írtam, hogy hogyan élek. Nem én vagyok mirigy másra. Te másolod a mestered. Szinte sejtem, hogy akkora komák lehettek, hogy még egyfelé is laktok...
Nézd meg. Nézd meg milyen tudatlan vagy. BELE POFÁZOL MÉG MOST IS!!!!!!! Igen, egy pudli vagy, az értetlenebb fajtából. Ki fizeti az internetem? Na ki te majom?... Anyám a rokkantnyugdíjából? Vagy apám az utánakapott árvaellátásból? Na ugyan ki? Jómagam. Mint a dolgaim nagyrészét.
Igten átláttak rajtam, akik keresztbe tettek nekem. Felvettek főiskolára... Én mentem tovább tanulni te ökör. Le is írtam. Ha bántja a kis szolgalelked, ne ugass bele. Semmit sem tudsz rólam, de RÓLAM meg az életemről pofázol. Azért mert neked az ezüstkiskanál a szádban lett még szidolozva is, nem kéne azt hinni elkényeztetetje, hogy mindenki így van vele.
Pont az idegesít, hopgy a másik majom már mindenm hszem után ot van és belepofázik, erre meg megjelensz te, a pudli, és úgyszint pofázol, csak te még mélyebben belenyúlkálsz a magánéletembe. Fogd vissza magad és foglalkozz a saját dolgaiddal.
Igten átláttak rajtam, akik keresztbe tettek nekem. Felvettek főiskolára... Én mentem tovább tanulni te ökör. Le is írtam. Ha bántja a kis szolgalelked, ne ugass bele. Semmit sem tudsz rólam, de RÓLAM meg az életemről pofázol. Azért mert neked az ezüstkiskanál a szádban lett még szidolozva is, nem kéne azt hinni elkényeztetetje, hogy mindenki így van vele.
Pont az idegesít, hopgy a másik majom már mindenm hszem után ot van és belepofázik, erre meg megjelensz te, a pudli, és úgyszint pofázol, csak te még mélyebben belenyúlkálsz a magánéletembe. Fogd vissza magad és foglalkozz a saját dolgaiddal.
Azt hittem "beke"!
Ezzel a hsz.-el igazolod azokat, akik vegetvettek "ujsagiroi" palyafutasodnak.
Mar annak idejen atlattak rajtad..
Meg mindig ezen ragodsz?
Nem jo az utcan?...
Nem boldogulsz?
Irigy vagy mas sikerere?
"amit csinál a nagyember azt csinálja pudlija is"
Ha te mondod ,igy kell legyen!
Sikered szavaid bizonyiteka.
Ki fizeti neked az internet-et?!!!!
Egy dologban igazad van: Nem kellene "beleugassak",valahol magamon csodalkozom,hogy nem tudom megallni,ha ö nem volna akkor ugatnek csak en,mivel nevelesemnek,izlesemnek ...egyszerüen kibirhatatlan modoru,,,,,,,,,Zombiee vagy.
Es ezt te tudod a legjobban.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 18. szombat 14:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 18. szombat 14:57
Ezzel a hsz.-el igazolod azokat, akik vegetvettek "ujsagiroi" palyafutasodnak.
Mar annak idejen atlattak rajtad..
Meg mindig ezen ragodsz?
Nem jo az utcan?...
Nem boldogulsz?
Irigy vagy mas sikerere?
"amit csinál a nagyember azt csinálja pudlija is"
Ha te mondod ,igy kell legyen!
Sikered szavaid bizonyiteka.
Ki fizeti neked az internet-et?!!!!
Egy dologban igazad van: Nem kellene "beleugassak",valahol magamon csodalkozom,hogy nem tudom megallni,ha ö nem volna akkor ugatnek csak en,mivel nevelesemnek,izlesemnek ...egyszerüen kibirhatatlan modoru,,,,,,,,,Zombiee vagy.
Es ezt te tudod a legjobban.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 18. szombat 14:57), amit ide kattintva olvashatsz)

Amit írtam pedig rád is igaz. Hatváányozva. Mert ,hogy a példaképed írogat, már lassan pedzi a határokat, és isten ments, de amikor nem személeskedik, és nem direkt ellenem beszél, még egyet is értek vele nagyon sokszor, csak nem írom le... De, hogy te kipofázol az árnyékából nekem, az már nagyon abszurd. Fogalmad sincs mibe ugatsz bele, meg ,hogy miért, csak amit csinál a nagyember azt csinálja pudlija is. Mersz te egyáltalán olyan topicba írni, ahol nincs jelen a mestered? Ápold tovább a keresztcsonját azt "javallom". Tőled meg meglepő, hogy tényleg a csicskáiddal övezve tűnsz már fel manapség, Katicika... Nekem nem kellenek "Alinák"...
Amit írtam pedig rád is igaz. Hatváányozva. Mert ,hogy a példaképed írogat, már lassan pedzi a határokat, és isten ments, de amikor nem személeskedik, és nem direkt ellenem beszél, még egyet is értek vele nagyon sokszor, csak nem írom le... De, hogy te kipofázol az árnyékából nekem, az már nagyon abszurd. Fogalmad sincs mibe ugatsz bele, meg ,hogy miért, csak amit csinál a nagyember azt csinálja pudlija is. Mersz te egyáltalán olyan topicba írni, ahol nincs jelen a mestered? Ápold tovább a keresztcsonját azt "javallom". Tőled meg meglepő, hogy tényleg a csicskáiddal övezve tűnsz már fel manapség, Katicika... Nekem nem kellenek "Alinák"...
(Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 18. szombat 13:20), amit ide kattintva olvashatsz)