hát minden estre most igy átplasztikázva jobban néz ki mint régen...szerintem
Itt, csak az a kérdés, hogy miért is van ilyen nagyszámu vevő az ilyen Annácska tipusokra, ide értem én a Fekete Pákókat is, aki Annácska férfi változata. Szerintem ez sok mindent elárul a társadalomról.
Ez a nő ha nem plasztikáztatta volna magát agyon egy nudli semmire való pina lenne.Lehet hogy még azt is plasztikáztatnia kellet hogy vhogy kinézzen.
én is!
szájba ököllel!
bár inkább Ő, mint Anettka vagy Kiszel Tünci ...
szájba ököllel!
bár inkább Ő, mint Anettka vagy Kiszel Tünci ...

én nagyon utálom ezt a ribancot!

Hehe! Ebbe a vitába egyszer már én is belebonyolódtam Katicikával, de ugyanott tartunk. Ő nem tudott meggyőzni semmiről, s ahogy látom, én sem őt. Na, innentől kezdve erőlködjön más ezügyben.

az a hülye liba havi 1000000 ft kap a külömböző kozmetika cégektöl hogy igy nézzen ki.mindenki ismeri mindenki beszél rólla mindenkinek ad témát.a munkába nem döglik bele mégis jól él és azt csinálja amit szeret.szerintem akkor anyirra nem is hülye.inkább az emberek irigyek és az irigység mindenkiböl csak negativ hozzászolást hoz ki.szerintem
(Ez egy válasz sakraf01 üzenetére (2007. 02. 11. vasárnap 11:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 11. vasárnap 11:26

kiváncsi lennék, hogy a média miért foglalkozik azzal az üresfejű libával? Szerintem a megfelelő helyen térdelt le, egy kis ismeretségért!
kiváncsi lennék, hogy a média miért foglalkozik azzal az üresfejű libával? Szerintem a megfelelő helyen térdelt le, egy kis ismeretségért!
Annácska csak egyszerun a médiábol probál megélni!a jelenetei olyanok,mintha nemis élvezné,es a ostoba vigyorgásai sem valami élethuek!!Maradjon csak a magamutogatásnál,az jolmegy neki!!
Hát Annácska tuti nem normális.
De nem is az esze miatt kedveljük.
Legalábbis Én nem azért nézem meg a videóit, hogy jót röhögjek az érdekes beszólásain.
Bár néha elkap a mosolygás, mikor valami idiítaságot megkérdez az operatörtöl miközbe rakják hátulról :DDDD
De nem is az esze miatt kedveljük.
Legalábbis Én nem azért nézem meg a videóit, hogy jót röhögjek az érdekes beszólásain.
Bár néha elkap a mosolygás, mikor valami idiítaságot megkérdez az operatörtöl miközbe rakják hátulról :DDDD
Én nem vagyok normális, sőt: hülye vagyok, tanúk előtt kijelentem, de ennek a tulajdonságomnak a gyümölcseit én magam szeretem élvezni...:) Valahogyan Annácska is így lehet, és mint a "sorozatban" mellékelt "ábrák" mutatják, nem kis mértékben élvezi is! :))))
Vagy szerinted: az a hülye, aki megtalálja az aranyat szaró szamarat, és ki is használja a szerencséjét, vagy az, aki jól faron rúgja, amikor hasznos teher cipelése helyett semmirekellő módon ezerforintosokat potyogtat napszámban?!!! Ezen el is lehetne gondolkozni!
Vagy szerinted: az a hülye, aki megtalálja az aranyat szaró szamarat, és ki is használja a szerencséjét, vagy az, aki jól faron rúgja, amikor hasznos teher cipelése helyett semmirekellő módon ezerforintosokat potyogtat napszámban?!!! Ezen el is lehetne gondolkozni!

Ha a te videódat látnám, lehet, hogy még lesújtóbb véleménnyel lennék rólad! Mennyi kétszer kettő?
a helyesírásoddal én nem dicsekednék! amúgy szerintem is hülye!
(Ez egy válasz tonyo83 üzenetére (2007. 02. 08. csütörtök 13:17), amit ide kattintva olvashatsz)
jócsaj csak nelene enyire hüje
nem is tudtam h police szemuvegeket reklámoz....azta...mást is valaszthattak volna...
(Ez egy válasz matyiek üzenetére (2007. 01. 31. szerda 21:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 31. szerda 21:14

Annácska szokta olvasni ezt az oldalt? Vagy csak Police szemüveget reklámoz és zsebeli a pénzt?
Sziasztok!
Én is megnéztem a videót, mert eddig nemigen tudtam a nőről semmit. Semmi jót.
A véleményem hasonló: Kati sokkal jobb volt!Annácskán semmiféle érzés nem látszott végig. Csak játszott, azt is rosszul. Meg az az idétlen nevetgélés....
Nem leszek Kelemen Anna rajongó.
Én is megnéztem a videót, mert eddig nemigen tudtam a nőről semmit. Semmi jót.
A véleményem hasonló: Kati sokkal jobb volt!Annácskán semmiféle érzés nem látszott végig. Csak játszott, azt is rosszul. Meg az az idétlen nevetgélés....
Nem leszek Kelemen Anna rajongó.

nekem ez a kép Kelemen Anna felirattal volt meg. Most vettem csak észre hogy ez más.

nekem ez a kép Kelemen Anna felirattal volt meg. Most vettem csak észre hogy ez más.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 31. szerda 15:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 31. szerda 15:22

Törölt felhasználó (7767)