Nem is mert (vagy tudott) mit válaszolni Alina!
Kelemen Anna egy beképzelt liba szerintem
Ajaj, itt már napok óta megy az "egymás vérét szívás"... Egyes hsz-okat már nem is értem...
Kedves Alina!
Kérdéseim, mert hozzám intézett soraid nekem szerbhotvátul vannak.
1.: Mi az a "KEP", ami a nevem után nem jön, 2 csomag (feltételezem) cigi után sem?
2.: Milyen kis feladatok? S milyen nagyobbak? Neadjisten arra gondolsz, hogy fel mertem venni a kesztyűt a védenceddel szemben, s ez szerinted túl nagy falat a számomra?
3.: Milyen egész oldalas "semmit" nézel?
4.: S mi az, mi folytonosan előfordul? S kivel?
5.: Végezetül? Milyen elmaradt fejlődéi lépcsőfokokra gondolsz?
Tudod, van egy kedves sor, mely szállóigévé vált: "Fogalmazni csak gondosan, és szépen, ahogy a csillag megy az égen, úgy szabad!".
Javaslom ennek mindenekelőtti szem előtt tartását.
(Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 23. csütörtök 15:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 23. csütörtök 15:09
Kérdéseim, mert hozzám intézett soraid nekem szerbhotvátul vannak.
1.: Mi az a "KEP", ami a nevem után nem jön, 2 csomag (feltételezem) cigi után sem?
2.: Milyen kis feladatok? S milyen nagyobbak? Neadjisten arra gondolsz, hogy fel mertem venni a kesztyűt a védenceddel szemben, s ez szerinted túl nagy falat a számomra?
3.: Milyen egész oldalas "semmit" nézel?
4.: S mi az, mi folytonosan előfordul? S kivel?
5.: Végezetül? Milyen elmaradt fejlődéi lépcsőfokokra gondolsz?
Tudod, van egy kedves sor, mely szállóigévé vált: "Fogalmazni csak gondosan, és szépen, ahogy a csillag megy az égen, úgy szabad!".
Javaslom ennek mindenekelőtti szem előtt tartását.
(Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 23. csütörtök 15:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Kedves Dr. A !!
Ami engem szemelyesen nagyon zavar: Ahol neved utan KEP kellene "jöjjön",nem jön semmi,ket csomag HB elszivasa utan sem....
Nalam van a problema?
Ha nem,hat tanacskent: Egyszer kis feladatokat oldani...mikor mennek,nagyobb faba fagni a fejszet!
Nagyon zavaro egy egesz oldal "semmit" hosszannezni.Remelem megerted.
Mindenkinel elöfordul,,,,de folytonosan????
Visszaterve: Ne maradjon ki fejlödesünkben egy lepcsöfok se!! Inkabb kevesebb legyen,de ne "lyukas".
Ami engem szemelyesen nagyon zavar: Ahol neved utan KEP kellene "jöjjön",nem jön semmi,ket csomag HB elszivasa utan sem....
Nalam van a problema?
Ha nem,hat tanacskent: Egyszer kis feladatokat oldani...mikor mennek,nagyobb faba fagni a fejszet!
Visszaterve: Ne maradjon ki fejlödesünkben egy lepcsöfok se!! Inkabb kevesebb legyen,de ne "lyukas".
Nos, én úgy értettem, hogy én ugyan hozzá nem nyúlnék...

És még egy, aki nem...

Hidd el hogy van....Ha visszaolvasol akkor kiderül hogy nem is egy!

Kedves Dr. A !!
Nalam van a problema?
Visszaterve: Ne maradjon ki fejlödesünkben egy lepcsöfok se!! Inkabb kevesebb legyen,de ne "lyukas". (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2006. 11. 22. szerda 02:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 22. szerda 02:14
Nalam van a problema?
Visszaterve: Ne maradjon ki fejlödesünkben egy lepcsöfok se!! Inkabb kevesebb legyen,de ne "lyukas". (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2006. 11. 22. szerda 02:14), amit ide kattintva olvashatsz)

Azokat a lélektani kurzusokat speciel én szoktam tartani, de ez ne zavarjon... :) Egyébként pedig, hogy szavaidban sértettséget és dühöt éreztem, nem a lélektan kategóriájába tartozik, inkább szocializáció és ehhez társuló empátia kérdéskörébe. Szóval szép szavak, de előbb az éretlmüket kellene meismerni (lásd: Értelmező szótár, stb.).
na persze,jó,nagyfasz nem válogat...

Én is...
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2006. 11. 23. csütörtök 00:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 23. csütörtök 00:44

A prof-tól még messze állok, de nem vetemedek arra, hogy dillettánsoknak magyarázzam el szakkönyvekből és szótárakból kiollózott hiányos tudásuk és dillettantizmusuk alapvető hiányosságait. Így csak csendben mosolygok rajtuk..
A prof-tól még messze állok, de nem vetemedek arra, hogy dillettánsoknak magyarázzam el szakkönyvekből és szótárakból kiollózott hiányos tudásuk és dillettantizmusuk alapvető hiányosságait. Így csak csendben mosolygok rajtuk..
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 22. szerda 05:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 22. szerda 05:27
Törölt felhasználó (7767)

Ezt ajánlanám neked is melegen, kedves "professzor úr", mert említett dolgok mozgatórugóit,ok-okozati összefüggéseit bezony a pszichológia kutatgatja-tárgyalgatja, magyarázza, mint ahogy maga az empátia és szocializáció is lélektani sémák szintjén modellezhető.
Ja, én meg együtt repültem Tyereskovával meg Gagarinnal.
tudod ki?

Jó nagy a segge!!!
Ezt ajánlanám neked is melegen, kedves "professzor úr", mert említett dolgok mozgatórugóit,ok-okozati összefüggéseit bezony a pszichológia kutatgatja-tárgyalgatja, magyarázza, mint ahogy maga az empátia és szocializáció is lélektani sémák szintjén modellezhető.
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2006. 11. 22. szerda 02:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 22. szerda 02:14

Azokat a lélektani kurzusokat speciel én szoktam tartani, de ez ne zavarjon... :) Egyébként pedig, hogy szavaidban sértettséget és dühöt éreztem, nem a lélektan kategóriájába tartozik, inkább szocializáció és ehhez társuló empátia kérdéskörébe. Szóval szép szavak, de előbb az éretlmüket kellene meismerni (lásd: Értelmező szótár, stb.).
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 21. kedd 04:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 21. kedd 04:55

Nem jól éreztél: a kis butus sem sértett sem dühös nem vala. Egy -két lélektani kurzuson még jó volna résztvenned... :))))
Nem jól éreztél: a kis butus sem sértett sem dühös nem vala. Egy -két lélektani kurzuson még jó volna résztvenned... :))))
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2006. 11. 21. kedd 00:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 21. kedd 00:48

OMG, kis butus, azt NEKED javasoltam! Annyira feldúltnak éreztelek, hátha ott le tudod vezetni sértetséged dühét... :)
OMG, kis butus, azt NEKED javasoltam! Annyira feldúltnak éreztelek, hátha ott le tudod vezetni sértetséged dühét... :)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 20. hétfő 06:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 20. hétfő 06:09

Hangulatom kifogástalan, de neked ajánlok valamit, amit az egyik fórumozótól hallottam:
"Egy javaslat a felbaszott agy ellen:
http://www.panaszlada.com "
S hogy már irodalom is legyen benne:
Juhász Gyula:
Anna örök
Az évek jöttek, mentek, elmaradtál
emlékeimből lassan, elfakult
arcképed a szívemben, elmosódott
a vállaidnak íve, elsuhant
a hangod és én nem mentem utánad
az élet egyre mélyebb erdejében.
Ma már nyugodtan ejtem a neved ki,