porkolt.com
Search : kelemen
A vidi két 6 perces részlete.
Beszélgetés az elején nem rossz =)
Search : kelemen
A vidi két 6 perces részlete.
Beszélgetés az elején nem rossz =)
Nagyon jókedvem lett ettöl a "háborutól" amit itt lerendeztetek Ha mást nem elértétek hogy jó kedvem legyen csakis igy harcoljatok tovább: Kösz Katicika és DrAnthony
Mindjárt jön Zombie is, és kijelenti: guppifejű szar!
ÚÚÚ, be "szép" ez a csaj:
Itt is be "szép":
Örülök, hogy megismertethettem Veled (Veletek) a Photoshop nélküli, retusálatlan, igazi, rusnya és UFO-fejű, rút valóságos Annácskát is.
(Ez egy válasz 32es36par üzenetére (2007. 01. 08. hétfő 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 08. hétfő 21:30
Nagyon jókedvem lett ettöl a "háborutól" amit itt lerendeztetek Ha mást nem elértétek hogy jó kedvem legyen csakis igy harcoljatok tovább: Kösz Katicika és DrAnthony
Annácska a Király Katis leszbi castingban is azzal volt elfoglalva, hogy amikor nyalta őt Kati, hogy nehogy félrecsússzon az az idióta rózsaszín Surda sapkája. Még színészi képességei is nullák!
Olyan "édi":
Az a "csinos" pofi és az a cici:
Komolyan, olyan guszta egy csaj:
Ja, nem csoda, ha a sapkájával volt elfoglalva, ilyen hajjal:
áááá valld be h tetszik csak úgy dobálod a képeket
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 01. 09. kedd 01:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 09. kedd 01:24
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 01. 09. kedd 01:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Ja, nem csoda, ha a sapkájával volt elfoglalva, ilyen hajjal:
Na és az örök kedvenc:
Tőled nem ezt vártam!!!
Na jó, bevallo, menthetetlenül szerelmes vagyok belé. De van egy másik titkos szerelmem is, Katicika!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 09. kedd 01:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 09. kedd 01:27
Na jó, bevallo, menthetetlenül szerelmes vagyok belé. De van egy másik titkos szerelmem is, Katicika!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 09. kedd 01:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (62015)
VIP
áááá valld be h tetszik csak úgy dobálod a képeket

huge

Holvolt