Ez a csaj álmaim asszonya. Ha ő lenne a barátnőm, állandóan otthon lennék vele az ágyban
nem rossz nő de hogy nézett ki régen...
Na látodd pont ilyen nő kell a férfiaknak.Nem gondolkozik,hanem "barátkozik".Na és hadrafogható barátnöi is vannak!
jó nő az annuska csak hülye
én azért beválalnám, csak nem duranna ki
jo picsat akkarok
jelzőt annácskára nem szabad mi annál jobbak vagyunk biztosan!!!! kicsit mű és amíg bejön neki a polgárpukkasztás addig mi vagyunk a vesztesek mert mi vagyunk a hülyékre kiváncsiak
Valami kapcsolat BIZTOSAN van köztük (még annak a lehetősége is felmerült bennem-bennünk, hogy Katicika = Annácska), mert épeszű ember nem védené ilyen fanatikusan.
Nagyon jó reklámot csináltok Neki ;-))
Még lehet, hogy meg is fogja köszönni :-)))
Addíg megy az üzlet, amíg nem merül el a feledés homályába.
Még lehet, hogy meg is fogja köszönni :-)))
Addíg megy az üzlet, amíg nem merül el a feledés homályába.
(Ez egy válasz -xxxjani üzenetére (2007. 01. 10. szerda 21:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát... Anácskával azért, "fürödnék" ,de Anettkát meghagynám annak aki ide feltöltötte. Töltse a nunikáját is.
Dededede!!!
Hát... Anácskával azért, "fürödnék" ,de Anettkát meghagynám annak aki ide feltöltötte. Töltse a nunikáját is.
Katicika én gyanakszom!Nem vagy te Annácska "házi"fotógráfusa?
Azért sajnálom szegény Annácskát: találhatott volna jobb, ügyesebb orvost, mikor megcsináltatta a melleit. Kicsit érdekesek...
Huhh, még szerencse, hogy anno idejében kiszálltam ebből a céltalan "vitából" Katicikával.
Nem ér annyit Kelemen Anna amúgy, hogy ennyit foglalkozzunk vele.:)
Nem ér annyit Kelemen Anna amúgy, hogy ennyit foglalkozzunk vele.:)
Huvazze,
Sajna én beleuntam... Meg aztán eddig a Katicika-DrAnthony "párharcok" állása kb 0-14 a javamra, szóval magasan vezetek, egy apró győzelmet én is megengedhetek neki...
gy
, elmegyek egy kicsit itthonról és a "kedvenc" topicomban 3 lapot kell visszalaopznom!!! Na, ezt megérni... sak azt nem tudom, Katicika mikor veszi észre magát, hogy a szép-csúnya képfeltöltés versenyt-küzdelmet-harcot megnyerte... alf
er alf
ek alf
ek
Sajna én beleuntam... Meg aztán eddig a Katicika-DrAnthony "párharcok" állása kb 0-14 a javamra, szóval magasan vezetek, egy apró győzelmet én is megengedhetek neki...
A bal oldali szöszi ugye Annácska, jól látom???
ÁÁÁÁ, dehogy csak a felét!!!
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 01. 09. kedd 22:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 09. kedd 22:08
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 01. 09. kedd 22:08), amit ide kattintva olvashatsz)
ez egy 10 perces filmnél kb.15000 képet jelent,remélem nincs szándékodban mindet feltenni....

huge

GeorgeYork
Miroslava