Ne is mondd, a végén még szavazás is lesz belőle az általad felsorolt sorrendben!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 14. vasárnap 13:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 14. vasárnap 13:52

Törölt felhasználó (38040)

Na vaze:D Az én topicomban meg 750 hsz van oszt mégsem vagyok sztár:D Mondjuk ennek az 1100 hsznek az egésze jól besorolható. 1. Megdugnám. 2.csesznye szar. 3.utálom de dugnám. 4. azért róla beszéltek. Ejjno:D
Azt a nagy rizsát én is hallottam róla, hogy havi 1-1,5 millát költ a szépségápolásra... Lehet, hogy azt felejtette el hozzátenni, hogy ennyiben volna, ha ki is fizetné mindet. Lássuk csak:
- bolti lopások I. (parfümök, egyebek) átlag 15.000/db, havi 10 db, az 150.000.-;
- bolti lopások II. (ruhák, ilyenek), átlag 50.000/alkalom, havi 5, az 250.000.-;
- ki nem fizetett fodrászok, havi 10, az megint 150.000.-;
- ki nem fizetett szoli, manikűr, kisebb szépségápolás, 10.000/db, havi 10 alkalom, az 100.000.-;
- ki nem fizetett sminkes-kozmetikus, 20.000/db, havi 20 alkalom (minumum), az 400.000.
Az összesen 1.050.000.-. Már meg is van.
Csak annyit kellene mondania, hogy ennyit költENE, ha ki is fizetné!!!
(Ez egy válasz triznyak1313 üzenetére (2007. 01. 14. vasárnap 09:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 14. vasárnap 09:22
- bolti lopások I. (parfümök, egyebek) átlag 15.000/db, havi 10 db, az 150.000.-;
- bolti lopások II. (ruhák, ilyenek), átlag 50.000/alkalom, havi 5, az 250.000.-;
- ki nem fizetett fodrászok, havi 10, az megint 150.000.-;
- ki nem fizetett szoli, manikűr, kisebb szépségápolás, 10.000/db, havi 10 alkalom, az 100.000.-;
- ki nem fizetett sminkes-kozmetikus, 20.000/db, havi 20 alkalom (minumum), az 400.000.
Az összesen 1.050.000.-. Már meg is van.
Csak annyit kellene mondania, hogy ennyit költENE, ha ki is fizetné!!!

Hát igen.... És akkor nem is a "havi 1-1.5 mFt szépségkiadásairól" beszélünk. Tudod ki hiszi el, hogy annyit költ magára ha rongyos 15 eFt nem ad meg... Vagy kifizeti neki a milliókat pasija. Háááááát..... Akkor meg kibaszott drága kurva...

Na vaze:D Az én topicomban meg 750 hsz van oszt mégsem vagyok sztár:D Mondjuk ennek az 1100 hsznek az egésze jól besorolható. 1. Megdugnám. 2.csesznye szar. 3.utálom de dugnám. 4. azért róla beszéltek. Ejjno:D
Hát igen.... És akkor nem is a "havi 1-1.5 mFt szépségkiadásairól" beszélünk. Tudod ki hiszi el, hogy annyit költ magára ha rongyos 15 eFt nem ad meg... Vagy kifizeti neki a milliókat pasija. Háááááát..... Akkor meg kibaszott drága kurva...
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 01. 14. vasárnap 02:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 14. vasárnap 02:55

Bakker, ez aztán nem semmi!!! Azt már hallottam, hogy egyes "nagy" sztárok szeretnek ingyen piálni (elmennek külföldön egy-egy szórakozóhelyre, isznak mint állat, nem fizetnek, mondván, hogy a klub elégedjen meg azzal, hogy személyükkel emelték a hely színvonalát, és hogy sok ember csak miattuk ment be, stb.), hallottam ilyenről Britney-val, Paris Hiltonnal meg márokkal kapcsolatban. Na, de ott ez elfogadott, ezen kívül akik ezt megetszik, odakint tényleg "sztár"-ok. De hogy jön ehhez Annácska??? Vagy ő is már önmagát abba a magasságba sorolja???
Bakker, 15 ezres fodrászszámla nem is olyan sok egy belvárosi szalonban, és még azt sem tudja kifizetni??? Ja, hogy ott nem tudott a szájával-fenekével fizetni...
Bakker, ez nagyon égő...
Bakker, 15 ezres fodrászszámla nem is olyan sok egy belvárosi szalonban, és még azt sem tudja kifizetni??? Ja, hogy ott nem tudott a szájával-fenekével fizetni...
Bakker, ez nagyon égő...
ezt a hülye picsát!!!!!!!!!
Apám, te aztán tartalmas, érdekfeszítő, hosszú és színvonalas hsz-t tettél le az asztalra!!!
Bakker, ez aztán nem semmi!!! Azt már hallottam, hogy egyes "nagy" sztárok szeretnek ingyen piálni (elmennek külföldön egy-egy szórakozóhelyre, isznak mint állat, nem fizetnek, mondván, hogy a klub elégedjen meg azzal, hogy személyükkel emelték a hely színvonalát, és hogy sok ember csak miattuk ment be, stb.), hallottam ilyenről Britney-val, Paris Hiltonnal meg márokkal kapcsolatban. Na, de ott ez elfogadott, ezen kívül akik ezt megetszik, odakint tényleg "sztár"-ok. De hogy jön ehhez Annácska??? Vagy ő is már önmagát abba a magasságba sorolja???
Bakker, ez nagyon égő... (Ez egy válasz triznyak1313 üzenetére (2007. 01. 13. szombat 21:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Bakker, ez nagyon égő... (Ez egy válasz triznyak1313 üzenetére (2007. 01. 13. szombat 21:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Nos uraim hölgyeim nekem bárki mondhat bármit... több mint 1100 hsz ez a csaj tud valamit. Az most mind1 milyen jellegű vagy éppen pozitív/negatív a hsz az a lényeg hogy van. Szerintem ő ezt akarja elérni, hogy beszéljenek róla. A negatív hír is hír és hopp már megint 3 címlap. Szóval csak okosan és akinek bejön annak full respect...
Ez a csaj álmaim asszonya. Ha ő lenne a barátnőm, állandóan otthon lennék vele az ágyban
nem rossz nő de hogy nézett ki régen...
Na látodd pont ilyen nő kell a férfiaknak.Nem gondolkozik,hanem "barátkozik".Na és hadrafogható barátnöi is vannak!
jó nő az annuska csak hülye
én azért beválalnám, csak nem duranna ki
jo picsat akkarok
jelzőt annácskára nem szabad mi annál jobbak vagyunk biztosan!!!! kicsit mű és amíg bejön neki a polgárpukkasztás addig mi vagyunk a vesztesek mert mi vagyunk a hülyékre kiváncsiak
Valami kapcsolat BIZTOSAN van köztük (még annak a lehetősége is felmerült bennem-bennünk, hogy Katicika = Annácska), mert épeszű ember nem védené ilyen fanatikusan.
Nagyon jó reklámot csináltok Neki ;-))
Még lehet, hogy meg is fogja köszönni :-)))
Addíg megy az üzlet, amíg nem merül el a feledés homályába.
Még lehet, hogy meg is fogja köszönni :-)))
Addíg megy az üzlet, amíg nem merül el a feledés homályába.

Hát... Anácskával azért, "fürödnék" ,de Anettkát meghagynám annak aki ide feltöltötte. Töltse a nunikáját is.