nem is tudtam h police szemuvegeket reklámoz....azta...mást is valaszthattak volna...
(Ez egy válasz matyiek üzenetére (2007. 01. 31. szerda 21:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 31. szerda 21:14
Annácska szokta olvasni ezt az oldalt? Vagy csak Police szemüveget reklámoz és zsebeli a pénzt?
Sziasztok!
Én is megnéztem a videót, mert eddig nemigen tudtam a nőről semmit. Semmi jót.
A véleményem hasonló: Kati sokkal jobb volt!Annácskán semmiféle érzés nem látszott végig. Csak játszott, azt is rosszul. Meg az az idétlen nevetgélés....
Nem leszek Kelemen Anna rajongó.
Én is megnéztem a videót, mert eddig nemigen tudtam a nőről semmit. Semmi jót.
A véleményem hasonló: Kati sokkal jobb volt!Annácskán semmiféle érzés nem látszott végig. Csak játszott, azt is rosszul. Meg az az idétlen nevetgélés....
Nem leszek Kelemen Anna rajongó.
(Ez egy válasz Satyak üzenetére (2007. 01. 31. szerda 21:33), amit ide kattintva olvashatsz)
nekem ez a kép Kelemen Anna felirattal volt meg. Most vettem csak észre hogy ez más.
nekem ez a kép Kelemen Anna felirattal volt meg. Most vettem csak észre hogy ez más.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 31. szerda 15:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 31. szerda 15:22

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 31. szerda 15:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)

Látom te is akkora odafigyeléssel nézted a filmet mint én. Ezt bbol gondolom mert teljesen egy véleményen vagyunk.Lehet ha KAnnácska nem röhögte volna végig az egészet még élvezni is lehetett volna a filmet,Így viszont csak Kata produkcióját tudtam élvezni. Az a nő viszont lenyűgöző.
Köszi béby. nekem nem sikerült normálisan beilleszteni. De szerintem ha sikerült volna örömömben berugtem volne.
Mégegyszer köszi. És remélem tetszik mindenkinek
2007. 01. 31. szerda 15:22

Mégegyszer köszi. És remélem tetszik mindenkinek
Törölt felhasználó (7767)

Nos.... Megnéztem Annácska GG-s videóját.
1. elég szarul sikerült az egész film- ez sajna a GG stábját minősíti. SZVSZ maradjatok az oldal tökéletesítésénél, ne csináljatok filmet.
2. Annácska - Zombie@TM- egy guppifejű szar. Semmi érzéke nem volt hozzá, akkora nullát alakított, hogy az nem mindennapos.
3. Kati viszont egy szép, és nagyon jó nő, őt kéne itt reklámozni, nem ezt a szutyadékot.
Innentől kezdve lehet engem is fikázni.
1. elég szarul sikerült az egész film- ez sajna a GG stábját minősíti. SZVSZ maradjatok az oldal tökéletesítésénél, ne csináljatok filmet.
2. Annácska - Zombie@TM- egy guppifejű szar. Semmi érzéke nem volt hozzá, akkora nullát alakított, hogy az nem mindennapos.
3. Kati viszont egy szép, és nagyon jó nő, őt kéne itt reklámozni, nem ezt a szutyadékot.
Innentől kezdve lehet engem is fikázni.
Annácska szokta olvasni ezt az oldalt? Vagy csak Police szemüveget reklámoz és zsebeli a pénzt?
Agya nincs, teste elmegy. Igazából nem az agyát dugod meg!
Szerintem testileg jó csaj,csak agyilag nincs a topon!
Sztem nem buta...annyira biztos nem mintahogy beállítják,csak ő ezért kapja a zs-t.De nagyon odavág a teste!
Szóval Béla bácsi, nem Géza bácsi???
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2007. 01. 29. hétfő 17:05), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2007. 01. 29. hétfő 17:05), amit ide kattintva olvashatsz)
...a Béla bácsi, haügye a Gizi, cukrot ad neki..." :-D
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 01. 28. vasárnap 16:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 28. vasárnap 16:21
ÁÁÁÁ, személyesen én sem... Nem tudom, ismered-e a réges-régi Voga-Turnovszky duót, ők voltak az elődjei az Irígy-Mirígynek, csak ők mixelve figurázták ki az akkori magyar és külföldi slágereket. A Voga ugyanaz, aki mostanság a Sláger rádióban a Bumerángban is nyomja.
Na, ez a kiszólás egyik számukból való, valahogy így:
"Kinek a pap, kinek a papné.
Nekem meg speciel a Schulcz Gizi.
De hát a Gizi az egy... Ki ne mondd!
Szóval... Mindenki őt szereti."
Na, erre utaltam volna.
Na, ez a kiszólás egyik számukból való, valahogy így:
"Kinek a pap, kinek a papné.
Nekem meg speciel a Schulcz Gizi.
De hát a Gizi az egy... Ki ne mondd!
Szóval... Mindenki őt szereti."
Na, erre utaltam volna.
szoktam de ritkán....régebben hallgattam...igen tudom ki az a voga professzor de a notát akkor sem ismerem....sajni...na mind1..
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 01. 28. vasárnap 19:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 28. vasárnap 19:58
Na mindegy, megpróbáltam... Régi nóta, az egyszer már biztos... De azért Sláger rádiót reggelente szoktál hallgatni? Bocskor-Boros-Voga? Bumeráng? Na, ha igen ő a "Voga processzor Úr!".
komolyan bírném barárnőmnek
annácsát ne szidjátok
isteni csaj imádnám
szeretem az okos lányokat,és ő nem hulye picsa az tuti
isteni csaj imádnám
szeretem az okos lányokat,és ő nem hulye picsa az tuti
Mióta érzed ezt a vakságot???? Ma már sikeresen műtik a szürkehályogot, tehát ne hanyagold!!! A zöldhályogra meg használd a betoptikot!:))))
Húúú, ma nagyon pörögsz, ezek hogyan jutnak az eszedbe???
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2007. 01. 28. vasárnap 20:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 28. vasárnap 20:15
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2007. 01. 28. vasárnap 20:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Igazad vagyon: egyik ágon valóban franc...azazhogy frank, vagyishogyhát francia beütésű a Gizi, ugyanis az Eiffel torony megdugta a Gizehi piramist, így lett aztán szerelmük gyümölcse a Franc Gizi, akit később a Schulz-papa vett örökbe és íratott a nevére. Kelemen Anna később, egy óvatlan pillanatban született Ramszesz és Ramóna kisdedeként... :)))))

huge

Katerina P