Ja és Kelemenn Anna egy guppifejű szar. Köszönöm.
Emberek, ez a csaj nem olyan jóó nőő!!
Az egész egy összerakott bábú...
A dokinak am. gratulálok :D
Az egész egy összerakott bábú...
A dokinak am. gratulálok :D
Topic zárolva, törlésre kijelölve?
Igaz hogy kopacs a csöcse?:D Semmi bimbó hallod:D
Ha majd lesz egyszer kölyke(ha összeraknak egyet neki) úgy éhen hal, hogy ihaj.
védőnő első kérdése: és a mellbimbója milyen? kiemelkedő?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 04. vasárnap 19:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 04. vasárnap 19:59
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 04. vasárnap 19:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (38040)
Ha majd lesz egyszer kölyke(ha összeraknak egyet neki) úgy éhen hal, hogy ihaj.
Azt hiszem, ezzel sok mindent eldöntöttél.Szép álmokat.
Jaj Tom el kell keserítselek de válógatósak vagyunk
(Nem sértésnek szántam vicceltem)
csak találtam néhány képet ahol igen kellemesen néz ki az a lány akit ennyire lehurrogtok.
Ahoz hogy mennyiért megy el ahoz meg semmi közünk nincsen, ha megadják neki egészségére, de az sem biztos, hogy nem kacsa az egész. Mi biztos nem fogunk fizetni azért, hogy be kerüljön az ágyunkba még 1000 ft-sem. Nem azért mert visszautasítanánk, hanem azért mert nincs szükségünk arra, hogy pénzért vegyünk kéjt.
(Nem sértésnek szántam vicceltem)csak találtam néhány képet ahol igen kellemesen néz ki az a lány akit ennyire lehurrogtok.
Ahoz hogy mennyiért megy el ahoz meg semmi közünk nincsen, ha megadják neki egészségére, de az sem biztos, hogy nem kacsa az egész. Mi biztos nem fogunk fizetni azért, hogy be kerüljön az ágyunkba még 1000 ft-sem. Nem azért mert visszautasítanánk, hanem azért mert nincs szükségünk arra, hogy pénzért vegyünk kéjt.
Látom kedves Katicika is ismeri azt a honlapot ahol turiztam :)
Nézi ám, hát ez meg miféle szerkentyű itt az asztalon?!
De legalább már van rajt ruha...már csak fejét kéne kicserélni...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 04. vasárnap 20:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 04. vasárnap 20:42
De legalább már van rajt ruha...már csak fejét kéne kicserélni...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 04. vasárnap 20:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
VIP
Az"Erdély...."-ben van egy fölös %20 a linkben.Ha erőst nem zavarnálak vele, megkérlek, javítsd ki. Kösz.
Kapsz egy Anna képet!

huge

Gyulu