lehet Katicika = Annácska, az avatar alapján ő is szőke! jah annácska még tőle is hülyébb
szerintem ezek a képek már mind voltak! azért teszed be szórva őket, hogy ne tünjön fel! de nem nézem vissza mégegyszer! de tutti már voltak!
és vállalom őszintén! vele ellentétben! a tiltás oka: több ember ellen elkövetett hányás inger fokozás, a szép érzékeik megbénítása....
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 05. hétfő 16:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 05. hétfő 16:37
Törölt felhasználó (69371)
én igen
én igen
max kipróbálnám, hogy szexel, de szerintem elég szar lehet! barátnőnek semmiképpen sem!
Nem igaz, hogy van még kép amit nem tettél be róla! Mióta fórumozok,mindig tetszettek a hsz.-aid, ezt annak idején még le is írtam valahová, de ennek mi értelme?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 05. hétfő 16:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 05. hétfő 16:13
Törölt felhasználó (7767)
VIP
nem csak a topic-ot kellene bezárni, hanem kannácskát is a föld alá, hassal lefelé!
ez a billentyűzet nekem is tetszik!
ez egy ribanc....de megbasznám:):):):)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 05. hétfő 05:39), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Kata kavarj!!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 05. hétfő 05:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 05. hétfő 05:39
VIP
Az 1000 kurvázás miatt teszem ide be és nem a viccek közé.
Józsibácsi megy a trabijával és a piros lámpánál egy kétüléses Merciben mglát egy 20 éves lányt.
- Mond lányom honnan van neked ilyen szép autód én 30 évet dolgoztam a csavargyárba és csak egy trabira tellik?
-Tudod papa én a számmal elégítem ki a férfiakat.
-Dehát az szopás!
-Szerintem a 30 év a csavargyárba az a szopás!
Józsibácsi megy a trabijával és a piros lámpánál egy kétüléses Merciben mglát egy 20 éves lányt.
- Mond lányom honnan van neked ilyen szép autód én 30 évet dolgoztam a csavargyárba és csak egy trabira tellik?
-Tudod papa én a számmal elégítem ki a férfiakat.
-Dehát az szopás!
-Szerintem a 30 év a csavargyárba az a szopás!

huge

puttoangel