YESSS!!!

Nem rossz nő, csak az a baj, hogy belül viszont igencsak üres a lelke.

Várunk vissza Katicika
(még ki is javítom nektek, de
elég a szimpátia tüntetésből, és
léci a továbbiakban priviben nyaljátok egymás micsodáját...

ui.: természetesen én is visszavárom a "barátom/nőmet"!

meg még sok más embernek! szerintem az OFF-ok elkerülése végett zárd be a topic-ot egy időre Tom!
óhh Tom! köszönöm! megbocsájtok neked mindent! :) nem vagyok kárörvendő, de megérdemelte már! legalább nem lesz rémálmom!

A januári sorozat egy érdekes képe...

lehet Katicika = Annácska, az avatar alapján ő is szőke! jah annácska még tőle is hülyébb

szerintem ezek a képek már mind voltak! azért teszed be szórva őket, hogy ne tünjön fel! de nem nézem vissza mégegyszer! de tutti már voltak!

és vállalom őszintén! vele ellentétben! a tiltás oka: több ember ellen elkövetett hányás inger fokozás, a szép érzékeik megbénítása....
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 05. hétfő 16:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 05. hétfő 16:37
Törölt felhasználó (69371)

én igen
én igen
max kipróbálnám, hogy szexel, de szerintem elég szar lehet! barátnőnek semmiképpen sem!
Nem igaz, hogy van még kép amit nem tettél be róla! Mióta fórumozok,mindig tetszettek a hsz.-aid, ezt annak idején még le is írtam valahová, de ennek mi értelme?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 05. hétfő 16:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 05. hétfő 16:13
Törölt felhasználó (7767)
VIP

nem csak a topic-ot kellene bezárni, hanem kannácskát is a föld alá, hassal lefelé!