Kelemen Anna!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 57 58 59 60 61 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1242   2007. 03. 19. hétfő 15:20
X Törölt felhasználó (75155)
Sosem értettem a fikázókat!
megnézném én..mikor Annácska eléjük áll anyaszülten!
Gondolom elutasítanák....
#1241   2007. 03. 14. szerda 15:32
X Törölt felhasználó (77034)
No persze én sem hagynám ki Annácskát! :))
Egész jók a főoldalon lévő képei wow1 beka2
#1240   2007. 03. 14. szerda 10:39
numlOck numlOck VIP
Vazze a mostani sorozaton nem kevés meló lehetett photosoppal :D
Szegény ember.
#1239   2007. 03. 12. hétfő 20:35
X Törölt felhasználó (38040)
Szarok bele:d Balázs a király:D Ez amajom mege gy guppifejű szar:D Béke:D Ha ettől híresebb lesz, hogy ezt kétnaponta naponta egyszer beírom ide.. hát hajrá :D
#1238   2007. 03. 12. hétfő 20:32
Nme tanfolyam, hanem szak. Nme jeletkezni, hanem felvételizni:) Bárhol ahol tanítanak szociálpedagógiát, és a végén van szakosodás ebbe az irányba.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 07:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (212612)
2007. 03. 12. hétfő 07:14
zombiee és hol lehet jelentkezni erre a tanfolyamra? köszi isti
#1237   2007. 03. 12. hétfő 20:25
DrAnthony DrAnthony VIP
Röhögni fogsz: Sok börtönben igenis van már net!!! Pl. Kecskemét, Szolnok (ezekről tudok), naponta 2-3 órát használhatóak a gépek, persze sok oldal tiltott, msn, skype, fórumok (ahol üzengetni lehet) nem engedettek, de van net.
#1236   2007. 03. 12. hétfő 20:23
DrAnthony DrAnthony VIP
Nem fogod elhinni (eltérően sokakkal) maximálisan igazat adok Neked. Sok hibán közül ez is megvan, soxor nem veszem észre saját nagyobb baklövésem, mint a szembenálló fél jelentéktelenebb tévedését. Én nem szálka-gerenda hasonlattal, de legalább szálka-tüzifa méretekkel illusztrálnám. De hidd el, később átgondolom, és igyexem tanulni mások és saját hibáimból. Soxor képes vagyok utólag elnézést kérni, visszavonulni vagy módosítani álláspontomon. EZ azért javamra írható sztem. Úgy pedig ópláne, hogy ezen magatartást (későbbi elnézés-kérés, visszakozás, stb.) mástól nem nagyon látok itt (egy-két kivételtől eltekintve). Sokan soxor megbánatanak itt engem is, de nagyon ritka, hogy (hozzám hasonlóan) revideálnák korábbi véleményüket, vagy legalább egy "bocsi"-t írnának. Azért ez is benne van a pakliban.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 11. vasárnap 15:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (75155)
2007. 03. 11. vasárnap 15:47
Szerintem találkozzatok és verekedjetek meg kié az igazabb mondás...Néha elcsodálkozom az embereken...Mennyire élet halál kérdés a különvélemény...Kinek lehet igaza?
Szerintem mindenkinek...
Jah ..és Dr.A. : Ismered azt a mondást, hogy más szemében a szálkát is a sajátjában pedig a teljes tetőszerkezetet sem veszik észre az emberek?:)
A véleményeid alapján...a szabad szólás jogán..
Köszönettel és tisztelettel....
#1235   2007. 03. 12. hétfő 20:18
DrAnthony DrAnthony VIP
A felhajtás ügyében maximálisan igazat adok Neked. Azt hiszem Madonna volt, aki legelőször kimondta, hogy a legszarabb reklám is reklám, mindegy, hogy miről szól a sztori, a lényeg, hogy a név a középpontban, az érdeklődésben maradjon. Hír legyen. Z.S. pedig télleg ügyesen nyomta, csak sztem a 2,5 évet nem kalkulálta bele... nyes
#1234   2007. 03. 12. hétfő 17:10
X Törölt felhasználó (7767)
Paradoxonokban kezdesz jártas lenni, kedves eros007(Érosz 007-es!) vigyor2 wave .Vigyázz, ha eljutsz a tagadás tagadásának tagadásáig, onnan már nincs visszaút!
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 10:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 12. hétfő 10:26
Mekkor csalódás olvasni ebben topicban benneteket/mindenkit!
Ezért tud ez a nő felszinen maradni, mert nem csak azok csinálják neki a reklámot aki szeretik, hanem azok is, akik utálják.
Ugyanolyan felelős a topic felszinen tartásáért minden hozzászóló, többek között én is!

Ajaj, most hozzászóltam, akkor most magamban is csalódtam hehe
#1233   2007. 03. 12. hétfő 11:09
Penetrator Penetrator
Valahogy így kellene gondolkodni...akkor nem is kellene bezárni, eltűnne a sűlyesztőben! eljen
#1232   2007. 03. 12. hétfő 10:26
eros007 eros007
Mekkor csalódás olvasni ebben topicban benneteket/mindenkit!
Ezért tud ez a nő felszinen maradni, mert nem csak azok csinálják neki a reklámot aki szeretik, hanem azok is, akik utálják.
Ugyanolyan felelős a topic felszinen tartásáért minden hozzászóló, többek között én is!

Ajaj, most hozzászóltam, akkor most magamban is csalódtam hehe
#1231   2007. 03. 12. hétfő 08:49
surdapapa surdapapa
1. tomnak válaszoltam! (az eztán tényleg süllyesztő, ha az első 10ben van!?!?!!)
2. egyébként leszarom a véleményed! de ebben teljesen igazad van! de tom engem szólitott meg az etnikumozás miatt és nem téged!

tudod, ha vetted volna a fáradtságot és eleget visszaolvasol én sem így kezdtem és első sorban nem Őt ítélem el, hanem azokat (köztük titeket is) akik a felszínen tartják!
és emiatt van, h nem Őt szidom itt, hanem titeket!
(Ez egy válasz 32es36par üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 08:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 12. hétfő 08:39
1- már megint te rángatad elő a topikot a sűlyesztőböl.
-2 Nem etnikumozásnak szántam a leirtakat amit tőlem idéztél szerintem a díszmagyar szó útán ami elfogadott és nem sérti a magyarokat használható az amit leirtam, egyébként meg igen is aki vállalja hovatartozását annak a cigány szó is szép.Nem tudom miért kell mostanában ezt melőznünk elvégre nem mondhatom hogy etnikumpecsenye, vagy etnikum zene, a megjegyzésemmel nem népcsoportot akartam bántani.
Az amit irtam az sérti a népcsoportot amit meg ittegy magyar lányról irnak mocskolódva alázkodva az nem sért senkit. Ha nem vettétek észre eddig soha nem a szépségét magasztaltam Annának hanem azon voltam kiakadva hogy miért mocskolódva mondjátok a véleményeteket, én megválogatom a szavaimat mégismikor olyant merek mondani, hogy disz r..a akkor az etnikumozás, hogy van ez bárkit lehet sértő jelzőkkel illetni aki magyar?
#1230   2007. 03. 12. hétfő 08:39
32es36par 32es36par VIP
1- már megint te rángatad elő a topikot a sűlyesztőböl.
-2 Nem etnikumozásnak szántam a leirtakat amit tőlem idéztél szerintem a díszmagyar szó útán ami elfogadott és nem sérti a magyarokat használható az amit leirtam, egyébként meg igen is aki vállalja hovatartozását annak a cigány szó is szép.Nem tudom miért kell mostanában ezt melőznünk elvégre nem mondhatom hogy etnikumpecsenye, vagy etnikum zene, a megjegyzésemmel nem népcsoportot akartam bántani.
Az amit irtam az sérti a népcsoportot amit meg ittegy magyar lányról irnak mocskolódva alázkodva az nem sért senkit. Ha nem vettétek észre eddig soha nem a szépségét magasztaltam Annának hanem azon voltam kiakadva hogy miért mocskolódva mondjátok a véleményeteket, én megválogatom a szavaimat mégismikor olyant merek mondani, hogy disz r..a akkor az etnikumozás, hogy van ez bárkit lehet sértő jelzőkkel illetni aki magyar?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 08:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 12. hétfő 08:09
bocsi!

elszúrtam!
idéztem az előző hozzászólótól! csak az idézőjel hiányzott!

teljesen igazad van! no etnikumozás!
#1229   2007. 03. 12. hétfő 08:09
surdapapa surdapapa
bocsi!

elszúrtam!
idéztem az előző hozzászólótól! csak az idézőjel hiányzott!

teljesen igazad van! no etnikumozás!
#1228   2007. 03. 12. hétfő 07:14
X Törölt felhasználó (212612)
zombiee és hol lehet jelentkezni erre a tanfolyamra? köszi isti
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 11. vasárnap 20:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (38040)
2007. 03. 11. vasárnap 20:18
Kriminálpedagógus.:)
#1227   2007. 03. 11. vasárnap 20:22
Ezt mondom! Valamelyik hszmben, valamivel előrébb ezt mondta. Szabályozni de erősen. Betiltani úgysem lehet.

Egyébként a kurvák szokták mondani, hogy: jaj pártfogó úr, ne tessék nekem a munkát intézni. Itt egy nap megkeresek annyit,mint ott egy hónap alatt se, A férfiak meg úgyis jönnek, csak kiteszem ami van, annak feláll a fasza, oszt úgyse tud nemet mondani. Legfeljebb alkudunk.
#1226   2007. 03. 11. vasárnap 20:20
Van net:) OKJ-s tanfolyam, bármilyen beiskolázás... Beony.
#1225   2007. 03. 11. vasárnap 20:18
Kriminálpedagógus.:)
#1224   2007. 03. 11. vasárnap 18:39
De az a legszebb nekem az egészben, hogy ha valaki azt mondja: a könnyűdrog is drog, a legalizált kurválkodás is káros, akkor ő a hülye, ő a nemnormális... Gratulálok. Aszem én meg a Doki vagyunk túl betegek...
#1223   2007. 03. 11. vasárnap 18:31
Köszönöm, de mindennap találkozok kurvákkal a megyei pártfogói intézetben, és a helyi börötnben, itt Egerben vannak női elítéltek. Tudom miről beszélek, nemcsak a hasamra ütök, ez lenne a szakmám. Ilyenkor jön elő amit szoktam mondani. Van a magán vélemény, meg van a szakmai tapasztalat. Ha nem is olyan sok még, de ilyen egyszerű periféria témához elég.

Ha zavar, hogy ideírunk, miért írsz ide mégis? Te mesélted talán pont, hogy ha nem teccik, nem kell nézni...
(Ez egy válasz 32es36par üzenetére (2007. 03. 11. vasárnap 01:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 11. vasárnap 01:03
A kurva az pénzt keres, a férfinek kell tudnia hogy nős és nem akarja megcsalni a feleségét, A férfi veszi igénybe a kurva szolgáltatását ha akarja, nehogy már ezért is a kurva legyen a hibás mert a férfi megcsalja a felségét.
A másik én meg Katicika alig szóunk a topikhoz, nem veszitek észre, hogy állandóan ti húzzátok elő a megsemmisülés határáról.

... 57 58 59 60 61 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: huge huge
Nyitás ideje: 2006. 01. 28. szombat
Üzenetek: 2402db
Utolsó üzenet: 2024. 08. 02. péntek

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!