Sosem értettem a fikázókat!
megnézném én..mikor Annácska eléjük áll anyaszülten!
Gondolom elutasítanák....
megnézném én..mikor Annácska eléjük áll anyaszülten!
Gondolom elutasítanák....
No persze én sem hagynám ki Annácskát! :))
Egész jók a főoldalon lévő képei
Egész jók a főoldalon lévő képei

Vazze a mostani sorozaton nem kevés meló lehetett photosoppal :D
Szegény ember.
Szegény ember.
Szarok bele:d Balázs a király:D Ez amajom mege gy guppifejű szar:D Béke:D Ha ettől híresebb lesz, hogy ezt kétnaponta naponta egyszer beírom ide.. hát hajrá :D
Nme tanfolyam, hanem szak. Nme jeletkezni, hanem felvételizni:) Bárhol ahol tanítanak szociálpedagógiát, és a végén van szakosodás ebbe az irányba.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 07:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 12. hétfő 07:14
Törölt felhasználó (212612)

zombiee és hol lehet jelentkezni erre a tanfolyamra? köszi isti
Röhögni fogsz: Sok börtönben igenis van már net!!! Pl. Kecskemét, Szolnok (ezekről tudok), naponta 2-3 órát használhatóak a gépek, persze sok oldal tiltott, msn, skype, fórumok (ahol üzengetni lehet) nem engedettek, de van net.
Nem fogod elhinni (eltérően sokakkal) maximálisan igazat adok Neked. Sok hibán közül ez is megvan, soxor nem veszem észre saját nagyobb baklövésem, mint a szembenálló fél jelentéktelenebb tévedését. Én nem szálka-gerenda hasonlattal, de legalább szálka-tüzifa méretekkel illusztrálnám. De hidd el, később átgondolom, és igyexem tanulni mások és saját hibáimból. Soxor képes vagyok utólag elnézést kérni, visszavonulni vagy módosítani álláspontomon. EZ azért javamra írható sztem. Úgy pedig ópláne, hogy ezen magatartást (későbbi elnézés-kérés, visszakozás, stb.) mástól nem nagyon látok itt (egy-két kivételtől eltekintve). Sokan soxor megbánatanak itt engem is, de nagyon ritka, hogy (hozzám hasonlóan) revideálnák korábbi véleményüket, vagy legalább egy "bocsi"-t írnának. Azért ez is benne van a pakliban.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 11. vasárnap 15:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 11. vasárnap 15:47
Törölt felhasználó (75155)

Szerintem találkozzatok és verekedjetek meg kié az igazabb mondás...Néha elcsodálkozom az embereken...Mennyire élet halál kérdés a különvélemény...Kinek lehet igaza?
Szerintem mindenkinek...
Jah ..és Dr.A. : Ismered azt a mondást, hogy más szemében a szálkát is a sajátjában pedig a teljes tetőszerkezetet sem veszik észre az emberek?:)
A véleményeid alapján...a szabad szólás jogán..
Köszönettel és tisztelettel....
Szerintem mindenkinek...
Jah ..és Dr.A. : Ismered azt a mondást, hogy más szemében a szálkát is a sajátjában pedig a teljes tetőszerkezetet sem veszik észre az emberek?:)
A véleményeid alapján...a szabad szólás jogán..
Köszönettel és tisztelettel....
A felhajtás ügyében maximálisan igazat adok Neked. Azt hiszem Madonna volt, aki legelőször kimondta, hogy a legszarabb reklám is reklám, mindegy, hogy miről szól a sztori, a lényeg, hogy a név a középpontban, az érdeklődésben maradjon. Hír legyen. Z.S. pedig télleg ügyesen nyomta, csak sztem a 2,5 évet nem kalkulálta bele...

Paradoxonokban kezdesz jártas lenni, kedves eros007(Érosz 007-es!)
.Vigyázz, ha eljutsz a tagadás tagadásának tagadásáig, onnan már nincs visszaút!
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 10:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 12. hétfő 10:26

Mekkor csalódás olvasni ebben topicban benneteket/mindenkit!
Ezért tud ez a nő felszinen maradni, mert nem csak azok csinálják neki a reklámot aki szeretik, hanem azok is, akik utálják.
Ugyanolyan felelős a topic felszinen tartásáért minden hozzászóló, többek között én is!
Ajaj, most hozzászóltam, akkor most magamban is csalódtam
Ezért tud ez a nő felszinen maradni, mert nem csak azok csinálják neki a reklámot aki szeretik, hanem azok is, akik utálják.
Ugyanolyan felelős a topic felszinen tartásáért minden hozzászóló, többek között én is!

Valahogy így kellene gondolkodni...akkor nem is kellene bezárni, eltűnne a sűlyesztőben!

Mekkor csalódás olvasni ebben topicban benneteket/mindenkit!

1. tomnak válaszoltam! (az eztán tényleg süllyesztő, ha az első 10ben van!?!?!!)
2. egyébként leszarom a véleményed! de ebben teljesen igazad van! de tom engem szólitott meg az etnikumozás miatt és nem téged!
tudod, ha vetted volna a fáradtságot és eleget visszaolvasol én sem így kezdtem és első sorban nem Őt ítélem el, hanem azokat (köztük titeket is) akik a felszínen tartják!
és emiatt van, h nem Őt szidom itt, hanem titeket! (Ez egy válasz 32es36par üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 08:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 12. hétfő 08:39
2. egyébként leszarom a véleményed! de ebben teljesen igazad van! de tom engem szólitott meg az etnikumozás miatt és nem téged!
tudod, ha vetted volna a fáradtságot és eleget visszaolvasol én sem így kezdtem és első sorban nem Őt ítélem el, hanem azokat (köztük titeket is) akik a felszínen tartják!
és emiatt van, h nem Őt szidom itt, hanem titeket! (Ez egy válasz 32es36par üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 08:39), amit ide kattintva olvashatsz)

1- már megint te rángatad elő a topikot a sűlyesztőböl.
-2 Nem etnikumozásnak szántam a leirtakat amit tőlem idéztél szerintem a díszmagyar szó útán ami elfogadott és nem sérti a magyarokat használható az amit leirtam, egyébként meg igen is aki vállalja hovatartozását annak a cigány szó is szép.Nem tudom miért kell mostanában ezt melőznünk elvégre nem mondhatom hogy etnikumpecsenye, vagy etnikum zene, a megjegyzésemmel nem népcsoportot akartam bántani.
Az amit irtam az sérti a népcsoportot amit meg ittegy magyar lányról irnak mocskolódva alázkodva az nem sért senkit. Ha nem vettétek észre eddig soha nem a szépségét magasztaltam Annának hanem azon voltam kiakadva hogy miért mocskolódva mondjátok a véleményeteket, én megválogatom a szavaimat mégismikor olyant merek mondani, hogy disz r..a akkor az etnikumozás, hogy van ez bárkit lehet sértő jelzőkkel illetni aki magyar?
-2 Nem etnikumozásnak szántam a leirtakat amit tőlem idéztél szerintem a díszmagyar szó útán ami elfogadott és nem sérti a magyarokat használható az amit leirtam, egyébként meg igen is aki vállalja hovatartozását annak a cigány szó is szép.Nem tudom miért kell mostanában ezt melőznünk elvégre nem mondhatom hogy etnikumpecsenye, vagy etnikum zene, a megjegyzésemmel nem népcsoportot akartam bántani.
Az amit irtam az sérti a népcsoportot amit meg ittegy magyar lányról irnak mocskolódva alázkodva az nem sért senkit. Ha nem vettétek észre eddig soha nem a szépségét magasztaltam Annának hanem azon voltam kiakadva hogy miért mocskolódva mondjátok a véleményeteket, én megválogatom a szavaimat mégismikor olyant merek mondani, hogy disz r..a akkor az etnikumozás, hogy van ez bárkit lehet sértő jelzőkkel illetni aki magyar?
1- már megint te rángatad elő a topikot a sűlyesztőböl.
Az amit irtam az sérti a népcsoportot amit meg ittegy magyar lányról irnak mocskolódva alázkodva az nem sért senkit. Ha nem vettétek észre eddig soha nem a szépségét magasztaltam Annának hanem azon voltam kiakadva hogy miért mocskolódva mondjátok a véleményeteket, én megválogatom a szavaimat mégismikor olyant merek mondani, hogy disz r..a akkor az etnikumozás, hogy van ez bárkit lehet sértő jelzőkkel illetni aki magyar? (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 08:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 12. hétfő 08:09
Az amit irtam az sérti a népcsoportot amit meg ittegy magyar lányról irnak mocskolódva alázkodva az nem sért senkit. Ha nem vettétek észre eddig soha nem a szépségét magasztaltam Annának hanem azon voltam kiakadva hogy miért mocskolódva mondjátok a véleményeteket, én megválogatom a szavaimat mégismikor olyant merek mondani, hogy disz r..a akkor az etnikumozás, hogy van ez bárkit lehet sértő jelzőkkel illetni aki magyar? (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 08:09), amit ide kattintva olvashatsz)

bocsi!
elszúrtam!
idéztem az előző hozzászólótól! csak az idézőjel hiányzott!
teljesen igazad van! no etnikumozás!
elszúrtam!
bocsi!
elszúrtam!
elszúrtam!
zombiee és hol lehet jelentkezni erre a tanfolyamra? köszi isti
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 11. vasárnap 20:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 11. vasárnap 20:18
Törölt felhasználó (38040)

Kriminálpedagógus.:)
Ezt mondom! Valamelyik hszmben, valamivel előrébb ezt mondta. Szabályozni de erősen. Betiltani úgysem lehet.
Egyébként a kurvák szokták mondani, hogy: jaj pártfogó úr, ne tessék nekem a munkát intézni. Itt egy nap megkeresek annyit,mint ott egy hónap alatt se, A férfiak meg úgyis jönnek, csak kiteszem ami van, annak feláll a fasza, oszt úgyse tud nemet mondani. Legfeljebb alkudunk.
Egyébként a kurvák szokták mondani, hogy: jaj pártfogó úr, ne tessék nekem a munkát intézni. Itt egy nap megkeresek annyit,mint ott egy hónap alatt se, A férfiak meg úgyis jönnek, csak kiteszem ami van, annak feláll a fasza, oszt úgyse tud nemet mondani. Legfeljebb alkudunk.
Van net:) OKJ-s tanfolyam, bármilyen beiskolázás... Beony.
Kriminálpedagógus.:)
De az a legszebb nekem az egészben, hogy ha valaki azt mondja: a könnyűdrog is drog, a legalizált kurválkodás is káros, akkor ő a hülye, ő a nemnormális... Gratulálok. Aszem én meg a Doki vagyunk túl betegek...
Köszönöm, de mindennap találkozok kurvákkal a megyei pártfogói intézetben, és a helyi börötnben, itt Egerben vannak női elítéltek. Tudom miről beszélek, nemcsak a hasamra ütök, ez lenne a szakmám. Ilyenkor jön elő amit szoktam mondani. Van a magán vélemény, meg van a szakmai tapasztalat. Ha nem is olyan sok még, de ilyen egyszerű periféria témához elég.
Ha zavar, hogy ideírunk, miért írsz ide mégis? Te mesélted talán pont, hogy ha nem teccik, nem kell nézni... (Ez egy válasz 32es36par üzenetére (2007. 03. 11. vasárnap 01:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 11. vasárnap 01:03
Ha zavar, hogy ideírunk, miért írsz ide mégis? Te mesélted talán pont, hogy ha nem teccik, nem kell nézni... (Ez egy válasz 32es36par üzenetére (2007. 03. 11. vasárnap 01:03), amit ide kattintva olvashatsz)

A kurva az pénzt keres, a férfinek kell tudnia hogy nős és nem akarja megcsalni a feleségét, A férfi veszi igénybe a kurva szolgáltatását ha akarja, nehogy már ezért is a kurva legyen a hibás mert a férfi megcsalja a felségét.
A másik én meg Katicika alig szóunk a topikhoz, nem veszitek észre, hogy állandóan ti húzzátok elő a megsemmisülés határáról.
A másik én meg Katicika alig szóunk a topikhoz, nem veszitek észre, hogy állandóan ti húzzátok elő a megsemmisülés határáról.