Ja, bocs, poén volt, ha nem vetted, sorry...
(Ez egy válasz Penetrator üzenetére (2007. 03. 21. szerda 09:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Légyszíves, hagyd meg nekem a jogot, hogy hogyan nevezem!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 03. 21. szerda 00:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 21. szerda 00:52
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 03. 21. szerda 00:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem is műfejű... Tanuld meg rendesen a megszólítását: guppifejű szar... :)
Nem is műfejű... Tanuld meg rendesen a megszólítását: guppifejű szar... :)
Itt még nem is műfejú, beszállsz???
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 03. 20. kedd 16:42), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 03. 20. kedd 16:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia, Papa, lövöldözős kedvedben vagy ám!
Pedig elég elfogadható fotó!
Pedig elég elfogadható fotó!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 20. kedd 16:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)

Én, ha most megköveztek is, megdugnám ötezerért, ha nem adná meg, akkor is...
Igazad van, csak felszívtam az iszapot mert valami "ügyes" felhozta a topicot, pedig reméltem, h elsüllyed a süllyesztőbe örökre...
Pedig már egész szépen csúszott lefelé a topic!
Helyes:D
Igen:D
Ahogy már számtalanszor jeleztem: Ha elém állna meztelenül és kibírnám, h nem okádom le első felindulásból, majd túéléli, h nem verem be azt a guppi fejét egy szívlapáttal, akkor 100%, hogy otthagynám a francba! Ennyi.
guppi-fejű szar mi?!
Na itt a kurva ékes példa arra, hogy ki veszi elő ezt a szart ?? És állja meg az ember baszki, hogy ne írjon bele... Mert ugye megint a szokásos, "amit én csinálnék azt csinálná más is" gondolkodású, már nem is írok rá jelzőt , ideszarja, hogy áá, ugyis megdugná... Hát baszki.
KI AZ A KELEMEN ANNA?
persze izgató! már az epém is izgul tőle, meg azoktól akik őt majmojják! agyilag zokni ez az egyed!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 19. hétfő 15:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 19. hétfő 15:27
Törölt felhasználó (84911)
joveknek igaza van...
Lehet, h nem vmi okos, de izgató... ;)
joveknek igaza van...
Sosem értettem a fikázókat!
megnézném én..mikor Annácska eléjük áll anyaszülten!
Gondolom elutasítanák....
megnézném én..mikor Annácska eléjük áll anyaszülten!
Gondolom elutasítanák....
No persze én sem hagynám ki Annácskát! :))
Egész jók a főoldalon lévő képei
Egész jók a főoldalon lévő képei

huge

Cattie
Lila