Ezt kihagyom mert büncselekmény mások életét veszélyeztetni.
nyalni lehetetlenseg vezetes kozben .... /sajnos/
ugyertem a vezetot nyalni- olyan puncit meg nem lattam ami felfele all:) szopas az mas az igen, azt mar lehet:)))))
ugyertem a vezetot nyalni- olyan puncit meg nem lattam ami felfele all:) szopas az mas az igen, azt mar lehet:)))))
Nem lenne rossz... ki akarja kipróbálni velem ???
Jó öreg Skoda 105, régi 7-es út balaton felé. Nagyon klasz volt, meg izgi, aki megelőzött vigyorgott is, de az orgazmus veszélyes volt, simán átmentem a szembe sávba :) Ettől függetlenül nem ez volt az utolsó, minden jöhet ami kicsit "extrém"! :)
bizony, bizony..... a Pasik egyidőben csak egy dologra tudnak koncentrálni...
Amúgy Velünk is megesett... M3-ason..
Nikuc: a Te pasid elrántotta a kormányt? Basszus az nagyon veszélyes... még tanulnia kell egy kis vezetés-technikát...
(Ez egy válasz biharos üzenetére (2006. 01. 30. hétfő 18:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 30. hétfő 18:08
Amúgy Velünk is megesett... M3-ason..
Nikuc: a Te pasid elrántotta a kormányt? Basszus az nagyon veszélyes... még tanulnia kell egy kis vezetés-technikát...
(Ez egy válasz biharos üzenetére (2006. 01. 30. hétfő 18:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Egyszer régen, mikor Kacsám volt ránk jött a b.nőmmel az aktion, ment is egy darabig, de a végére muszály volt az első parkolóba leállni, annyira elvonta a figyelmemet a vezetésről.
Nem hiába " szopni, dugni avagy vezetni ".....
Egyszer régen, mikor Kacsám volt ránk jött a b.nőmmel az aktion, ment is egy darabig, de a végére muszály volt az első parkolóba leállni, annyira elvonta a figyelmemet a vezetésről.
Azč mocin, ne neagyon......
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 01. 30. hétfő 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 30. hétfő 11:28
Törölt felhasználó (29760)
nincs még jogsim, csak kismociból
Nanáhogy!!!!
nincs még jogsim, csak kismociból
Igaza van izsakig-nek.
Bár velem méeg nem történt ilyen, biztos izgi lehet. csak vigyázzatok, nehogy árokba hajtsatok! (Ez egy válasz izsakig üzenetére (2006. 01. 29. vasárnap 01:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 29. vasárnap 01:06
Bár velem méeg nem történt ilyen, biztos izgi lehet. csak vigyázzatok, nehogy árokba hajtsatok! (Ez egy válasz izsakig üzenetére (2006. 01. 29. vasárnap 01:06), amit ide kattintva olvashatsz)
De a mai modern világban... Tempomat.. nagy, kényelmes, tágas ülés...
De a mai modern világban... Tempomat.. nagy, kényelmes, tágas ülés...
illetve lehet nyalni, ha a csaj vezet és te egy másik csjjal bujálkodol
Lehet nyalni,ha egy Trabant Hycomatot vezet és a muffját feléd fordítja!
Miért? és ha a csaj vezet... miért ne lehetne nyalni?
(Ez egy válasz gyuszu üzenetére (2006. 01. 28. szombat 23:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez teljesen egyoldalú, vezetés közben csak szopni lehet...
Elég nehéz így nyalni...
Engem keményen leszopott a csajom mikor vezettem.Fontos,hogy ne legyen nagy forgalom és egyenes legyen az út!
(Ez egy válasz csibe-20 üzenetére (2006. 01. 28. szombat 22:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 28. szombat 22:57
Elégítettétek már a partnert orálisan miközben Ő vezetett?Izgi...
Elégítettétek már a partnert orálisan miközben Ő vezetett?Izgi...

csibe-20

amunike
Isabela K