Törölt felhasználó (3230902)

Nálam ffi tag nézheti, ahogy a párját kényeztetem.
Szivesen kipróbálnám..... g pontot még senkinek nem sikerült..
én is szintén
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 08. 04. szombat 16:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 08. 04. szombat 16:24
Törölt felhasználó (3866592)

Szia
.
Pedig mindenkiben van csak az intimitásban keresni kell a pontot és az eredménye varázslatos.
Szia . (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 08. 04. szombat 16:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 08. 04. szombat 16:24

Pedig mindenkiben van csak az intimitásban keresni kell a pontot és az eredménye varázslatos.
Szia . (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 08. 04. szombat 16:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3866592)

Szia
A vágyakozás természetes és érthető ,de csupán 1 lépés és a mámor ,lélekben s testben érzékivé válik .
Bármikor érezheted és tapasztalhatod ,de ehez több kell mint szavak.
Szia. (Ez egy válasz klaudiacica üzenetére (2018. 08. 04. szombat 17:30), amit ide kattintva olvashatsz)

A vágyakozás természetes és érthető ,de csupán 1 lépés és a mámor ,lélekben s testben érzékivé válik .
Bármikor érezheted és tapasztalhatod ,de ehez több kell mint szavak.
Szia. (Ez egy válasz klaudiacica üzenetére (2018. 08. 04. szombat 17:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok,yoni masszázst szeretném gxakorolni olyannal aki nyitott rá.Diszkrét vagyok.
Békés és JászNK megyében
Sziasztok!Két jó barát (heterok)43,45 évesek vagyunk.Keresünk hölgyet hármas élvezetekre akár férj jelenlétében is..Első próbálkozásunk,ezért feszültségek áthidalására úgy gondoltuk,mivel egyikünknek hivatalosan is van masszőr végzettsége,egy masszással indítanánk és ha van szimpátia tovább is mennénk ha nem sikerül egymásra hangolódnunk sértődés nélkül távozunk.Utazni tudunk,illetve fogadóképesek vagyunk.
massage197510@gmail.com
massage197510@gmail.com
Alezredes1 fórumozónak lesznek még videói?
Sziasztok Szabolcsban vagy esetleg Hajduban keresünk olyan személyt aki Jóni masszázsban részesítene minket

Az jó.
Hölgyet részesítenénk jóni masszázsban.

kamus
(Ez egy válasz mivagyunk12 üzenetére (2018. 08. 23. csütörtök 20:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Na Te ezt honnan tudod? Soha nem is beszéltünk!
(Ez egy válasz kamii üzenetére (2018. 08. 23. csütörtök 20:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Párt nehéz lesz találni, hogy mindenkinek jó legyen
(Ez egy válasz kivancsipar üzenetére (2018. 08. 22. szerda 08:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 08. 22. szerda 08:44

Sziasztok Szabolcsban vagy esetleg Hajduban keresünk olyan személyt aki Jóni masszázsban részesítene minket

hölgyet massziroznék debrecen környékén..
Milyen érdekes is az élet!
a legnagyobb kamus az, aki másokat lekamuz...
írtál nekünk egy levelet
mi szívesen vettük volna az ajánlatodat, visszaírtunk
te elolvastad, hogy ma délután vagy este nekünk jó lenne a tali...
de úgy megijedtél a pozitív választól, hogy azóta se kép, se hang!
a regisztrációs neved elrontottad
nem kamii hanem kamuu kéne legyél!!!
(Ez egy válasz kamii üzenetére (2018. 08. 23. csütörtök 20:15), amit ide kattintva olvashatsz)
a legnagyobb kamus az, aki másokat lekamuz...
írtál nekünk egy levelet
mi szívesen vettük volna az ajánlatodat, visszaírtunk
te elolvastad, hogy ma délután vagy este nekünk jó lenne a tali...
de úgy megijedtél a pozitív választól, hogy azóta se kép, se hang!
a regisztrációs neved elrontottad
nem kamii hanem kamuu kéne legyél!!!

minő érdekes...
fórumos bejegyzésünk után egy perccel ránk írt...
és lekamuzott bennünket is...
))
fórumos bejegyzésünk után egy perccel ránk írt...
és lekamuzott bennünket is...

Sziasztok
Szeptember 7- ére keresünk Budapesten , helyel rendelkező, 35-45 év közötti uriembert aki párosunk hölgy tagját egy erotikus, teljes testes masszázsban részesítené. Tudjuk hogy kevés az esély rá, de hátha.
Csak szeptember 7-én. Sem előtte sem utána. Jelentkezéseket privátban várjuk.
Szeptember 7- ére keresünk Budapesten , helyel rendelkező, 35-45 év közötti uriembert aki párosunk hölgy tagját egy erotikus, teljes testes masszázsban részesítené. Tudjuk hogy kevés az esély rá, de hátha.

Sziasztok!
És mégis mozog a Föld...
))
Azaza van olyan értelmes, masszírozni tudó és akaró pasi, akinek megfelelnne az időpont.
Szept 7
Semmi akadálya, írjatok privátban!
Puszi
Laci (Ez egy válasz kivancsi paros üzenetére (2018. 08. 26. vasárnap 21:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 08. 26. vasárnap 21:00
És mégis mozog a Föld...

Azaza van olyan értelmes, masszírozni tudó és akaró pasi, akinek megfelelnne az időpont.
Szept 7
Semmi akadálya, írjatok privátban!
Puszi
Laci (Ez egy válasz kivancsi paros üzenetére (2018. 08. 26. vasárnap 21:00), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok