Jóni masszázs (NEM Társkereső! Csak élmények, tapasztalatok)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 7 8 9 10 11 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#550   2021. 08. 07. szombat 13:28
X Törölt felhasználó (104575) VIP
Sok évvel ezelőtt a párom is részesült hasonlóban. Öröm volt nézni az egészet; az elejétől a végéig.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 08. 06. péntek 18:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4298102)
2021. 08. 06. péntek 18:44
Múlt héten volt először alkalma a nejemnek kipróbálni a jóni masszást. Nagy gyakorlattal rendelkező 56 éves férfi masszírozta. Nagyon élvezte a drágám, a végén már nyöszörögve mondott igent, mikor megkérdezte, hogy beteheti-e a farkát is. Szinte azonnal orgazmusa lett mikor behatolt. Ilyen hosszúra nyújtott orgazmusa még soha nem volt. Még nézni is gyönyörűség volt őket.
#549   2021. 08. 07. szombat 11:47
X Törölt felhasználó (1292612)
a yon masszázs bizony ilyen csodákat képes kiváltani, ha PROFIN csináljuk...
smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 08. 06. péntek 18:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4298102)
2021. 08. 06. péntek 18:44
Múlt héten volt először alkalma a nejemnek kipróbálni a jóni masszást. Nagy gyakorlattal rendelkező 56 éves férfi masszírozta. Nagyon élvezte a drágám, a végén már nyöszörögve mondott igent, mikor megkérdezte, hogy beteheti-e a farkát is. Szinte azonnal orgazmusa lett mikor behatolt. Ilyen hosszúra nyújtott orgazmusa még soha nem volt. Még nézni is gyönyörűség volt őket.
#548   2021. 08. 07. szombat 05:34
öcsyke öcsyke
Ki hol tanulta? Van akit illetve akiket tudtok ajánlani?
#547   2021. 08. 06. péntek 18:44
X Törölt felhasználó (4298102)
#546   2021. 07. 29. csütörtök 10:31
maszorszabozoltan maszorszabozoltan
Szia szívesen és köszönöm a megtiszteltettést,hogy a lehetséges " olajat" használva a vendégedid számára a boldogság nagyobb lesz .
(Ez egy válasz Privát Masszőr üzenetére (2021. 07. 28. szerda 17:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 28. szerda 17:52
Üdv kolléga!
Köszönöm, kipróbálom a leírtakat is és majd megosztom tapasztalataimat.
#545   2021. 07. 28. szerda 17:52
Privát Masszőr Privát Masszőr
Üdv kolléga!
Köszönöm, kipróbálom a leírtakat is és majd megosztom tapasztalataimat.
(Ez egy válasz maszorszabozoltan üzenetére (2021. 07. 28. szerda 07:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 28. szerda 07:25
Üdvözlöm kolléga!
Nos nálam a nature Cookta terméke és az a Vco Kókuszolaja .valóban 100% tisztaságú termék.
Haszáld mindenki megelégedésére !
#544   2021. 07. 28. szerda 07:25
Üdvözlöm kolléga!
Nos nálam a nature Cookta terméke és az a Vco Kókuszolaja .valóban 100% tisztaságú termék.
Haszáld mindenki megelégedésére !
(Ez egy válasz Privát Masszőr üzenetére (2021. 07. 26. hétfő 20:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 26. hétfő 20:16
Sziasztok! Kinek melyik, milyen olaj vagy krém vált be? Melyikkel vannak rossz tapasztalatok?
#543   2021. 07. 26. hétfő 20:16
Privát Masszőr Privát Masszőr
Sziasztok! Kinek melyik, milyen olaj vagy krém vált be? Melyikkel vannak rossz tapasztalatok?
#542   2019. 04. 02. kedd 17:18
a diszkréció nagyon is megvan
ha egy keresztnévből bárki is kitalálja, kivel voltam...annak gratulálok
sőt, pároknál H+M, vagy X+Y...az hogy nyílt fórumon is, és nem csak belső levélben, annak is megvan a maga oka és varázsa!
amúgy én is szeretem olvasgatni a fóruon a pozitív kommenteket, sajnos a hozzászólók 80%-a negatív és fikázó, mint te is.
Én igyekszem csak pozitívan és biztató jelleggel valós történeteimet beírni, ha valakit ez zavar, görgessen tovább, ne kritizálja és mesemondózza le azt...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 02. kedd 17:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4052772)
2019. 04. 02. kedd 17:10
Te mindig nyilvanosan fogod megkoszonni, ha puncihoz jutottal? Latod, ezert is vagy igen furcsa. A diszkrecio nem art szerintem ennel a mufajnal.
En sem koszonom meg itt minden kalandomnak, hogy jot kefeltunk. Ha megis nagy ra az indittatas, akkor nem inkabb privat levelben teszi ezt meg az ember?
#541   2019. 04. 02. kedd 17:10
X Törölt felhasználó (4052772)
Te mindig nyilvanosan fogod megkoszonni, ha puncihoz jutottal? Latod, ezert is vagy igen furcsa. A diszkrecio nem art szerintem ennel a mufajnal.
En sem koszonom meg itt minden kalandomnak, hogy jot kefeltunk. Ha megis nagy ra az indittatas, akkor nem inkabb privat levelben teszi ezt meg az ember?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 02. kedd 16:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1292612)
2019. 04. 02. kedd 16:19
Masszázsból indult...de mi lett belőleeeee nyes DD

Nem mondhatok egyebet, csak köszönöm, köszönöm, Köszönöm a mai délutánt (is) Móni!!! smile
Szerencsés pasi vagyok, hogy egymáshoz sodort bennünket a véletlen, remélem sokszor repetázunk hasonlóképpen.
#540   2019. 04. 02. kedd 16:19
Masszázsból indult...de mi lett belőleeeee nyes DD

Nem mondhatok egyebet, csak köszönöm, köszönöm, Köszönöm a mai délutánt (is) Móni!!! smile
Szerencsés pasi vagyok, hogy egymáshoz sodort bennünket a véletlen, remélem sokszor repetázunk hasonlóképpen.
#539   2019. 04. 01. hétfő 19:00
X Törölt felhasználó (104575)
Azért én azt mondom, azért valami "járna" szegény dolgozó masszőrnek, ha más nem, egy kis kézimunka, ne menjen már haza csak úgy.
#538   2019. 04. 01. hétfő 14:20
Ilyenem is volt már, hogy csak masszázs volt
Én azt is élvezem, nincs baj vele!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 01. hétfő 10:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (104575)
2019. 04. 01. hétfő 10:38
Böjt ? Az nem jó. Annál már csak az a rosszabb, ha összejön a masszázs, fullos erotikus, punci cicik, minden, de végén a férj miatt, vagy mert anya nincs kész rá, nincs dugás, sőt még egy kis kézimunka sem.
Na, ez a böjtnél is rosszabb, nem ?
#537   2019. 04. 01. hétfő 10:40
Persze, a mieinket is ki lehetne színezni, részletezni, és az is mind igaz. Csak minél igazabb, esetleg annál hihetetlenebb, nem ?
(Ez egy válasz maszorszabozoltan üzenetére (2019. 04. 01. hétfő 08:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 01. hétfő 08:09
A felvetésedben lehetséges ,hogy van némi igazság ,de lehetséges ,hogy tartalmilag kicsit színesebb ,de had olvasón mindenki,kellemes témában .
Érezhető ,hogy kedveli a témát bár ezt mindenki szereti smile !!!
#536   2019. 04. 01. hétfő 10:38
Böjt ? Az nem jó. Annál már csak az a rosszabb, ha összejön a masszázs, fullos erotikus, punci cicik, minden, de végén a férj miatt, vagy mert anya nincs kész rá, nincs dugás, sőt még egy kis kézimunka sem.
Na, ez a böjtnél is rosszabb, nem ?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 01. hétfő 08:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 01. hétfő 08:37
Az én sztorijaim megtörténtek, valósak.
Sajnos most 8 napja böjt van., semmi izgi nem történt( csak a semmi izgi nem történt dolgot nem szoktam kiírni, most sokak kedvéért megteszem...), de jön a ravasz tavasz!!, a remény a legkitartóbb hal!
smile
#535   2019. 04. 01. hétfő 08:37
Az én sztorijaim megtörténtek, valósak.
Sajnos most 8 napja böjt van., semmi izgi nem történt( csak a semmi izgi nem történt dolgot nem szoktam kiírni, most sokak kedvéért megteszem...), de jön a ravasz tavasz!!, a remény a legkitartóbb hal!
smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 31. vasárnap 12:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 31. vasárnap 12:05
Az az "úgynevezett" gond, ha lehet így mondani a történeteiddel, hogy sokak számára kurva jó ha így lenne, és el sem tudják képzelni hogy mindez igaz legyen. Mert van az a mondás, ha valami túl szép ahhoz hogy igaz legyen, az nem az.
Nekünk is volt masszőr barátunk, és szinte pontosan az történt, amire számítottam.
Ami nagy részben hasonlít a Te sztorijaidhoz.
#534   2019. 04. 01. hétfő 08:09
A felvetésedben lehetséges ,hogy van némi igazság ,de lehetséges ,hogy tartalmilag kicsit színesebb ,de had olvasón mindenki,kellemes témában .
Érezhető ,hogy kedveli a témát bár ezt mindenki szereti smile !!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 31. vasárnap 12:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 31. vasárnap 12:05
Az az "úgynevezett" gond, ha lehet így mondani a történeteiddel, hogy sokak számára kurva jó ha így lenne, és el sem tudják képzelni hogy mindez igaz legyen. Mert van az a mondás, ha valami túl szép ahhoz hogy igaz legyen, az nem az.
Nekünk is volt masszőr barátunk, és szinte pontosan az történt, amire számítottam.
#533   2019. 03. 31. vasárnap 12:05
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 25. hétfő 08:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 25. hétfő 08:46
úgy látszik... a hétvége az én "kedvencem"
akik kamusnak tartanak, akik mesemondónak hisznek, ismét fikázhatnak a fórumon.
Én mégis leírom "SIKEREIMET", mert úgy látszik, vannak olyan párok, akik mégis ebből táplálkoznak, merítenek bátorságot hogy nyissanak a többes irányéba és ezek a párok a végső buzdító lökést iilyen pozitív és megtörtént események alapján döntik el, hogy merik megélni vágyaikat, álmaikat

Szombat délben egy BAZ megyei pár látogatott el hozzám. A férj megkért, telefonban ne áruljak el semmit a párjának, csak masszázs, aztán majd meglátjuk, mennyire jutunk...Eljöttek és Andi tényleg semmiről sem tudott, első kérdése aranyos volt...Férjemmel vagy velem kezded a masszázst! :-P
40 perc lazító masszázs alatt egyre lazább, egyre "bevállalósabb" lett, majd amikor összekacsintottam a férjjel akkor mondtam a Hölgynek, forduljon a hátára ha gondolja, mert a svédmasszázs véget ért, egészségére, ha van kedve folytathatjuk erotikus masszázzsal.
Ekkor esett le neki ténylegesen, miért is utaztak 130 km-t egy masszázsért...
Meglepetésében nem volt biztos magában,bár volt már 3asban és négyesben is szexkalandjuk, de megíjedt és bestresszelt. Így négykezes cicimasszázs, ujjaimmal és nyelvemmel orgazmusig végbevitt franciázás és kezébe adott farkammal ért véget a kaland. Szex ugyan nem volt, de mindhárman jól éreztük magunkat és a kvetkező alkalommal biztosan tovább fogunk jutni.
#532   2019. 03. 30. szombat 00:23
X Törölt felhasználó (862339)
Feleségemnek jövő héten születésnapja lesz. Valami hasonlóval szeretném meglepni. Ötletek?
#531   2019. 03. 25. hétfő 08:46
úgy látszik... a hétvége az én "kedvencem"
akik kamusnak tartanak, akik mesemondónak hisznek, ismét fikázhatnak a fórumon.
Én mégis leírom "SIKEREIMET", mert úgy látszik, vannak olyan párok, akik mégis ebből táplálkoznak, merítenek bátorságot hogy nyissanak a többes irányéba és ezek a párok a végső buzdító lökést iilyen pozitív és megtörtént események alapján döntik el, hogy merik megélni vágyaikat, álmaikat

Szombat délben egy BAZ megyei pár látogatott el hozzám. A férj megkért, telefonban ne áruljak el semmit a párjának, csak masszázs, aztán majd meglátjuk, mennyire jutunk...Eljöttek és Andi tényleg semmiről sem tudott, első kérdése aranyos volt...Férjemmel vagy velem kezded a masszázst! :-P
40 perc lazító masszázs alatt egyre lazább, egyre "bevállalósabb" lett, majd amikor összekacsintottam a férjjel akkor mondtam a Hölgynek, forduljon a hátára ha gondolja, mert a svédmasszázs véget ért, egészségére, ha van kedve folytathatjuk erotikus masszázzsal.
Ekkor esett le neki ténylegesen, miért is utaztak 130 km-t egy masszázsért...
Meglepetésében nem volt biztos magában,bár volt már 3asban és négyesben is szexkalandjuk, de megíjedt és bestresszelt. Így négykezes cicimasszázs, ujjaimmal és nyelvemmel orgazmusig végbevitt franciázás és kezébe adott farkammal ért véget a kaland. Szex ugyan nem volt, de mindhárman jól éreztük magunkat és a kvetkező alkalommal biztosan tovább fogunk jutni.

... 7 8 9 10 11 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: kalamos kalamos
Nyitás ideje: 2011. 02. 22. kedd
Üzenetek: 710db
Utolsó üzenet: 2025. 07. 16. szerda

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!