Pécsen van 2 ilyen masszőr is.Egy srác és par hete megismerünk egy csajt is.
Pesten tanult masszírozni.Még nála nem voltunk majd nyaralásunk után bejelentkezünk hozzá is.Állítása szerimt a joni masszázs férfiakra is vonatkozik nincs szétválaszta a dolog
Én azt hittem hogy a ferfi ilyen jellegű masszírozasa a lingam
Pesten tanult masszírozni.Még nála nem voltunk majd nyaralásunk után bejelentkezünk hozzá is.Állítása szerimt a joni masszázs férfiakra is vonatkozik nincs szétválaszta a dolog
Én azt hittem hogy a ferfi ilyen jellegű masszírozasa a lingam
Küldtem privát
(Ez egy válasz 60-as pár üzenetére (2022. 09. 26. hétfő 11:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 26. hétfő 11:52

Mi is egy ilyen masszőrt keresünk, esetleg elérhetősége privátban?
sokan keresnénk ilyet ritka
(Ez egy válasz 60-as pár üzenetére (2022. 09. 26. hétfő 11:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 26. hétfő 11:52

Korábban rossz tapasztalatunk volt itt, de múlt héten újra regisztráltunk hátha sikerül végre találni egy masszőrt. Nagyon sok levél jött de mindegyik lehangoló volt. Tegnap a rossz idő miatti bezártság meghozta a kedvünk hogy újra próbálkozzunk. Volt egy srác aki a levelei alapján szimpatikus volt és rá is ért volna de a párom szerint túl fiatal. Végül sikerült meg győznöm a párom, és áthívtuk gondoltuk úgy sem jön el. A megbeszélt időre nem jelentkezett de aztán negyed órával később mégis jött. Tényleg nagyon fiatal volt de tetszett a páromnak, be hívtuk és neki álltunk beszélgetni. Megismerkedtünk és megbeszéltük hogy mit szeretnénk és ő is elmondta hogy, mit ajánl. Ő elment zuhanyozni mi pedig előkészítettük a helyet ahogy mondta. Kértük hogy hozzon masszázs ágyat hozott is de aztán inkább az ágyat ajánlotta ami utólag jónak bizonyult. Megkérte a páromat hogy vetkőzzön fehérneműre és feküdjön hasra így kezdődött a masszázs. A párom nagyon izgult az elején. A hátát nyakát combjait masszírozta és símogatta kezdetben utána a popsiját sok olajjal, közben szépen lekerültek a fehérneműk, nagyon izgató látvány volt, sokáig tartott de a végére ellazult a párom és csukott szemmel élvezte az érintéseket. Aztán megkérte hogy feküdjön a hátára, és így masszírozta a combjait simogatta a cicijeit és elkezdte a puncit is masszírozni. Simogatta nagyon sokáig a párom közben nagyon izgalomba jött sóhajtozott és felnyögött utána mondta hogy már itt is majdnem elélvezett aztán elkezdte ujjazni is a párom nagyokat élvezett közben nagyon izgató volt. Sokáig tartott azt hittem el is fáradt teljesen a párom. Megbeszéltük hogy ha szeretné akkor több is lehet de nem biztam benne mert tényleg nagyon fiatal volt a srác. Közben kezdte vissza venni a masszázst finomítani az érintéseket a végéhez közeledett a dolog. Aztán egyszer csak a párom is elkezdte simogatni őt majd lehúzta az alsónadrágját amiben eddig masszírozott. A srác már tettre kész volt, a párom egy ideig kézzel verte neki majd szopni kezdte. Nincs nagy mérete inkább átlag alattinak mondanám viszont vastagabb, az enyém nem ilyen vastag. Letörölték a párom puncijáról az olajat, és gumi húzás után elkezdte dugni a párom. Több pózban is szeretkeztek végül a melleire élvezett egy nagy adagot. Megbeszéltük hogy a második menetre én is beszállok. Ketten kényeztettük a párom, én nagyon hamar elmentem felizgatott a korábbi látvány. A srác másodszorra nagyon sokáig bírta, a párom kicsit elfáradt ezért szájjal folytatta a végén egy kisebb adagot kapott a cicikre újra. Nekünk ez volt az első hármas élményünk de sokkal jobb volt mint reméltük. Csütörtökre meg is beszéltük a következő találkozást. Szeretem nézni ahogy más kényezteti a párom
Senkinek semmi??
Esetleg valaki tud ajánlani jóni masszőrt.
Barátnőm keresztanyja akkorát élvezett a masszázságyon,hogy az ágy alatt is minden vízeslett.Azt mondta,hogymég életében nem élvezett ekkorát pedig olyan 50-54éves lehet.
Pedig el sem akart(mert) menni mert,hogyinkább női masszőrt keres de elment mivel azt "hazudták"neki hogyki van már fizetve
Már bejelemtkezett szeptemberre
Pedig el sem akart(mert) menni mert,hogyinkább női masszőrt keres de elment mivel azt "hazudták"neki hogyki van már fizetve
Már bejelemtkezett szeptemberre
Ma teljesen véletlenül együtt futottam a jóni masszőrünk ismerősével.
Mint kiderült mallorcán tanulta a masszázst és BP-en a Hummel Zsolt képzését is végig csinálta(mondjuk nem tudom ki az de állítólag valami nagy spiler pesten.Barátnőm keresztanyja megy hozzá holnapután sajnálom hogy nem lehetek jelen.Nagyon jó kis MILF!
Mint kiderült mallorcán tanulta a masszázst és BP-en a Hummel Zsolt képzését is végig csinálta(mondjuk nem tudom ki az de állítólag valami nagy spiler pesten.Barátnőm keresztanyja megy hozzá holnapután sajnálom hogy nem lehetek jelen.Nagyon jó kis MILF!
Persze nem ott fogják sajnos
Barátnőm keresztanyja és a férje nem nagyon szexelnek már.Péntek délután megyhozzájuk a masszőr ha a masszírozás után nem akarja megdugni a keresztanyut a férje akkor tuti bebuzult.
Jó lesz hallgatni ezt a történetet "rokonságon"belül!Pláne vasárnapi ebédnél
Jó lesz hallgatni ezt a történetet "rokonságon"belül!Pláne vasárnapi ebédnél
Bocsánat,hogy nem válaszoltam mert volt 1 hét tiltásom.Mert egy kamut elküdtem a k.a-ba!Így nemtudtsm a levelekre válaszolni
A kiabálás volt 3 másodperc ,nem a szex!!!
Elmész csontkovácshoz ő sem fogja mrgdugni a feleséged!
Ez ugyan az!Másrészt itt a feleségednek dugás nélkül is jobb élménye lesz,mint veled dugás közben volt az utóbbi x évben.
Masszőr után viszont te arathatod le a babérokat.
Ilyen hogy a barátnőm kiabálta hogy basszam már seggbe ...
Erre a 3másodpercre gondolok azóta is egyből áll a farkam
Ez ugyan az!Másrészt itt a feleségednek dugás nélkül is jobb élménye lesz,mint veled dugás közben volt az utóbbi x évben.
Masszőr után viszont te arathatod le a babérokat.
Ilyen hogy a barátnőm kiabálta hogy basszam már seggbe ...
Erre a 3másodpercre gondolok azóta is egyből áll a farkam
Ha szexpartnert keresel a feleségednek akkor nr jónimasszőrt keress!
Üdv.
Nálunk is volt tegnap a srác.Nálatok is gumikesztyűben masszirozott?Mi ez az új rendszer?
Mindenestre olyat keféltünk miután elment barátnőm hangosan kiabálta hogy bassz már seggbe.Nem hittem a fülemnek. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 07. vasárnap 22:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 07. vasárnap 22:13
Nálunk is volt tegnap a srác.Nálatok is gumikesztyűben masszirozott?Mi ez az új rendszer?
Mindenestre olyat keféltünk miután elment barátnőm hangosan kiabálta hogy bassz már seggbe.Nem hittem a fülemnek. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 07. vasárnap 22:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4658943)
VIP

Holnap 3kor megint jön hozzánk a masszőr.
Ezért a barátnőm kijelentette hogy ma este no szex
Holnap 3kor megint jön hozzánk a masszőr.
Pesten tudtok ajánlani jó masszázs helyet? Egy üzenetet megköszönnék ha van ilyen!
Pesten 50.000től kezdődnek az árak.Ami már azért picit átlépi a türéshatátomat!
Akkor az nem jóni volt!!
Aki hozzank jár az 2-2,5órán át masszirozza,simogatja ujjaza a barátmőmet.
Igaz 30.000 ft de megéri nagyon.
Ezt 1.-re is neked akartam. (Ez egy válasz parbaniek üzenetére (2022. 07. 25. hétfő 15:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 25. hétfő 15:06
Aki hozzank jár az 2-2,5órán át masszirozza,simogatja ujjaza a barátmőmet.
Igaz 30.000 ft de megéri nagyon.
Ezt 1.-re is neked akartam. (Ez egy válasz parbaniek üzenetére (2022. 07. 25. hétfő 15:06), amit ide kattintva olvashatsz)

Tökéletesen igaz amit mondasz!
Én is be fizettem régebben a nejem Esztergomban az Aquasziget-ben dolgozó nejemnél 10 évvel fiatalabb masszőrsrác kezelésére.(megbeszélve ,tudja és míveli is a jóni masszázst)
Röviden, masszázs után beszéltem a sráccal, elmondása szerint kellemesen érezte a feleségem magát az erotikát suroló kellemes masszázs során. A kifejezetten konkrét intim terület mint a punci a popsinyílás, nem voltak érintve ,csak a mellek!
Ezt a nejem is őszintén megerősítette,hogy a srác nagyon kellemesen tette,tudta a dolgát de a punci környékét közvetlen elkerülve kényeztette őt!
Ui: én akkor még semmit sem tudtam a jóni masszázsról,(szerettem volna ha egy fiatalabb srác ráugrik a nejemre)
De ő is elmondta,hogy ez a szakmát komolyan végzőknél a kezelések alatt ,illetve még utána sem jön létre szexuális kapcsolat!
(persze mind mindenben vannak kivételek)
de ahol a szex előtérbe helyeződik az már szex masszázs
Én is be fizettem régebben a nejem Esztergomban az Aquasziget-ben dolgozó nejemnél 10 évvel fiatalabb masszőrsrác kezelésére.(megbeszélve ,tudja és míveli is a jóni masszázst)
Röviden, masszázs után beszéltem a sráccal, elmondása szerint kellemesen érezte a feleségem magát az erotikát suroló kellemes masszázs során. A kifejezetten konkrét intim terület mint a punci a popsinyílás, nem voltak érintve ,csak a mellek!
Ezt a nejem is őszintén megerősítette,hogy a srác nagyon kellemesen tette,tudta a dolgát de a punci környékét közvetlen elkerülve kényeztette őt!
Ui: én akkor még semmit sem tudtam a jóni masszázsról,(szerettem volna ha egy fiatalabb srác ráugrik a nejemre)
De ő is elmondta,hogy ez a szakmát komolyan végzőknél a kezelések alatt ,illetve még utána sem jön létre szexuális kapcsolat!
(persze mind mindenben vannak kivételek)
de ahol a szex előtérbe helyeződik az már szex masszázs