Nagy kár ,h mesze laktok!!! Szivesen massziroznám meg a párodat,és az után Te is tudnád a mozdulatokat ellesve!!!
(Ez egy válasz zola43 üzenetére (2011. 06. 02. csütörtök 14:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 02. csütörtök 14:20

Győr környékén keresek masszőrt aki előttem részesíti erotikus masszásban páromat.
Győr környékén keresek masszőrt aki előttem részesíti erotikus masszásban páromat.
Továbbra is keresem Yoni masszázs iránt érdeklődő hölgy(ek), vagy pár(ok) jelentkezését!! Békés megyei vagyok!!
ha van esetleg valaki minket igazán érdekelne a jóni masszázs.
Kedves Zsuzsa! Örülnék, ha részleteznéd a dolgot, és kitárgyalhatnánk
(Ez egy válasz Zsuzsa üzenetére (2011. 05. 26. csütörtök 12:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 26. csütörtök 12:31

Ha nincs meg a hangulat,ha nincs érzése,érzéke hozzá akár a páciensnek,akár a masszörnek,ugysem lesz belőle az.amit szeretnél...Olyan,mint a szex..más,mintha ha szerelmes vagy,vagy csak simán szexelsz.
Nem cinkeltelek, ha úgy jött le, akkor elnézést...
Kérdezzük meg Vulvofil-t, hogy ezt hogyan látja?
(Ez egy válasz Zsuzsa üzenetére (2011. 05. 26. csütörtök 12:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 26. csütörtök 12:31

Ha nincs meg a hangulat,ha nincs érzése,érzéke hozzá akár a páciensnek,akár a masszörnek,ugysem lesz belőle az.amit szeretnél...Olyan,mint a szex..más,mintha ha szerelmes vagy,vagy csak simán szexelsz.
Elnézést kérek mindenkitől!
Nem néztem csak a masszázst az elejét ( jóni nem figyeltem)
Nem néztem csak a masszázst az elejét ( jóni nem figyeltem)
sziasztok masszőrt keresnék normálisat de erotikus is utána páromnak aki mindenét átmaszírozná
BP-en normálisat
BP-en normálisat
Kedves Vulvofil! Mint látod, a szavaidat isszuk. Látszik, hogy értője vagy a témának, de jó lenne minél több "előadást" tartani nekünk, hogy valóbana lényeg felé irányuljunk.

Talán inkább a technikája felé kellene orientálódni,a tapasztalatok jobban érdeklik a fórumozókat.

Egyr nagyobb dilemmát okozol nekem.

Budapesten tanultam a Korányi korházban a masszőr szakmát,és mivel nagy sex rajongó vagyok és nagyon érdekel a távolkeleti kultúra és abbol is a masszázzsal kapcsolatos dolgok,könyveket,és filmeket szereztem be ebből a témábol és igy sajátítottam el az alapokat és a technikát !!!! mi vel párkapcsolatban élek,de nyitottban igy aztán volt és van hozzá "alanyom" is h gyakorolhassam!!!!
Hátha a szakmai találkozóból jó tanácsok is születnek.

igen jól gondolod,mert én hivatás szerűen vagyok masszőr!!! és egyáltalán nem cél h valaki élvezzen,de ha mégis elér az orgazmus szintjére az sem gond!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 05. 23. hétfő 21:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 23. hétfő 21:37
Törölt felhasználó (804640)

Ezek szerint Te hivatás szinten űzöd a jóni masszázst?
Látom már kezd nyugodni a fórum!Ez jó jel!

Ezek szerint Te hivatás szinten űzöd a jóni masszázst?
(Ez egy válasz masszőr üzenetére (2011. 05. 23. hétfő 13:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 23. hétfő 13:23

Csak vitatkozzatok nyugottan,de én most is várom a Yoni masszázs iránt érdeklődő hölgyeket,esetleg párokat!!!!
Csak vitatkozzatok nyugottan,de én most is várom a Yoni masszázs iránt érdeklődő hölgyeket,esetleg párokat!!!!
Kezd egyre izgalmasabb lenni a téma.