Olyan hölgyet keresek akinek van teje, vagy szereti az adult nursinget.. írj privátba
Sziasztok!
Ha az idő is engedi estére keresnénk partnereket az adatlapunkon leírtak szerint.
Jelentkezni privátban.
Ha nem válaszolunk akkor elfogyott az írási lehetőségünk.
De ha megadtok más elérhetőséget ha szimpatikus vagy írunk.
Ötleteket szívesen fogadunk.
Keresünk lányokat pasikat párokat.
Fő az izgalom és az izgis helyzet.
Ha az idő is engedi estére keresnénk partnereket az adatlapunkon leírtak szerint.
Jelentkezni privátban.
Ha nem válaszolunk akkor elfogyott az írási lehetőségünk.
De ha megadtok más elérhetőséget ha szimpatikus vagy írunk.
Ötleteket szívesen fogadunk.
Keresünk lányokat pasikat párokat.
Fő az izgalom és az izgis helyzet.
Ebben mi az extrém?
(Ez egy válasz külföldi üzenetére (ma 06:35), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 06:35
Sziasztok!
40 éves, igényes, diszkrét férfi vagyok. Esztergom–Szentendre környékén ismerkednék hölgyekkel vagy párokkal. Szeretem a masszázst, szívesen kényeztetem a hölgyeket meleg olajjal.
Ha egy normális, nem kamus férfit keresel, írj bátran!
40 éves, igényes, diszkrét férfi vagyok. Esztergom–Szentendre környékén ismerkednék hölgyekkel vagy párokkal. Szeretem a masszázst, szívesen kényeztetem a hölgyeket meleg olajjal.
Sziasztok ! Egy régi vágyam , hogy egy hármas szex közben , úgy nyalhassam a hölgy tagot , hogy amíg mi 69-ben vagyunk a férj hátulrol dugja ! Természetesen a punciát tisztára nyalnám , miután a férje tele lőtte ! Erre keresek házaspárt vagy csak párocskát....Budapestről vagy Pest megyéből !
Sziasztok!
Titkos extrém perverz bizar szexre keresek lehetőséget nálad!
Análra keresek Hajdú-Biharban, mert nem lenne rossz, ha megdugna egy vékony farkú férfi! Mivel az első análon már túl vagyok, és nagyon tetszett, légyszi jelentkezzen már egy vékony farkú, aki dugna akár rendszeresen.
Idősekkel, 70 felettiekkel meztelenkednék, maszturbálnék .53 éves férfi vagyok.
Sziasztok! Az előző kiírások összejött köszönöm a résztvevőknek. Most szeretnék picit újítani. Barátnőm keres a következő dologra most hétvégén 3 srácot. Mindenki eljön a szállásra beszélünk pár szót, aztán lefogják ketten szájpecket adnak a szájába, majd jól megbassza a 3. srác, aztán felváltva kúrják miközben le van fogva, utána kiveszik a szajpecket és egyszerre szopatják és basszák! Aztán mindenki megy a dolgára, nincs beszélgetés!
Idős hőlgynél szopnék jó kemény mellbimbokat és szőrős pinát nyalnék élvezésig
Senkinek sem lehet puncit nyalni ?
Szívesen a bugyidba spriccelnék!
Elhagyott, kiürített épületben vagy volt laktanyában.
Ha érdekes lehet folytassuk privátban (Ez egy válasz Cuckpár3 üzenetére (tegnap 08:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha érdekes lehet folytassuk privátban (Ez egy válasz Cuckpár3 üzenetére (tegnap 08:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Nőt, lányt keresek popsi nyalásra, amit viszonoznák én is! Kevés dologra mondok nemet. Perverzió előny, de nem feltétel!
Kedd éjszaka keresek aktiv partnert férfi vagy pár személyében pasziv lennék most akár sub ként is Budapest szolnok vonalon.
Irj privátba adj elérhetőséget megbeszéljük. Bármit meghalgatok nagy méret előnyben.
Irj privátba adj elérhetőséget megbeszéljük. Bármit meghalgatok nagy méret előnyben.
Sziasztok hetero pár vagyunk pasit keresünk hölgy örömére hetero hármasra .írjatok priviben elérhetőséget
Sziasztok
Ma estére, akár reggelig keresek hölgyet,vagy párt egy jó kis szexre. Szexben mindenevő vagyok. Szeretek mindent. Szeretek nyalni élvezésig,és vonzanak a kicsit perverz dolgok is ☺️ Helyem lenne
Ma estére, akár reggelig keresek hölgyet,vagy párt egy jó kis szexre. Szexben mindenevő vagyok. Szeretek mindent. Szeretek nyalni élvezésig,és vonzanak a kicsit perverz dolgok is ☺️ Helyem lenne
Vá
, fürdési lehetőséggel. Kis beszélgetés, esetleg 1 üveg bor mellett,fehérneműben akár aztán jön minden magától. Teljesen borotvált vagyok. ( Has,mell,intim, hónalj) Ha szeretnél egy jó kis éjszakát akkor írj itt üzenetben. Várom a leveleket. Sziasztok
alf
rp alf
al alf
otán
Mire gondolsz pontosan?
(Ez egy válasz Marsapeti üzenetére (tegnap 07:06), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 07:06
Sziasztok!
Hölgyet (esetleg párt) keresek aki nyitott lenne arra, hogy elhagyatott épületben vagy területen legyünk együtt. Bp és környéke.
Hölgyet (esetleg párt) keresek aki nyitott lenne arra, hogy elhagyatott épületben vagy területen legyünk együtt. Bp és környéke.
Budapesten keresek nőt ill párt oklozheto hölgyet ilyen tagú párt kortól függetlenül
Budapest keresek nőt párt oklozheto puncival kor külső nem szamit

mendez23

iubaretul_21
Michelle