/ 6 oldal
Hozzászólások
Nekem feljárni ide és azt gondolni, hogy van valóban nyitott, értelmes, ismerkedni és találkozni akaró nő vagy pár.
Mindkettő. A legjobb 2 férfi 1 nő és szendvicsben.
Ez butaság. Miből gondolod, hogy mindenki egy seggfej, idióta és mindenféle adatlap olvasás nélkül csak ír? Képzelj el olyan embert, aki megnézi a telibevert adatlapot, belefér a keresési feltételbe, ír egy normálisan megfogalmazott, helyesírási hibáktól nem hemzsegő normális hangvételű levelet és nem kap választ.
Szerintem is egy utolsó bunkó paraszt, aki ilyen levélre nem válaszol vagy szimplán csak egy kamus senki, mert aki értelmes, intelligens, az veszi a fáradtságot és válaszol egy ilyen levélre, még akkor is, ha a válasz nemleges. Pláne akkor, ha olyan sok utolsó farokverő senkitől kapnak levelet, akik nem nézik az adatlapot és nem is férnek bele a keresett személybe nem kellene akkor pont válaszolni egy normális levélre? nyes Vicces dolog ez.
Nem érted, amit írtam sajnos. Nem zavarna a dolog, ha igaz lenne. Itt a lényeg, hogy legtöbbször kamusok írják ki, hogy nagyot/hatalmasat keresünk, közben meg kb csak egy 10 éves gyerek van a profil mögött, semmi tartalom. És ha van is, aki nagyot keres valójában azzal sincs gond, csak nem hinném, hogy mindenki, aki az oldalon van csak nagyot keres... inkább több a kamu, mint a valós adatlap.
Nálam eddig pozitív vége lett minden olyan találkozónak, ahol egyből szexre találkoztunk és inkább negatív, ha először kávézgattunk. Igazából ez arra adja meg a lehetőséget, hogy a másik keressen és találjon valamit visszagondolva a beszélgetésre valamit, ami miatt kihátrál a dologból inkább. Ja, tényleg, huh hát nem tetszett a zoknija, inkább nem találkozok vele újra.
Én úgy beszélem meg a dolgokat azzal, akivel találkozok, hogy eljön vagy elmegyek, egy kis bemelegítő beszélgetés és ha van szimpátia akkor szex, ha nincs akkor elköszönünk. Eddig egy alkalommal nem köszöntünk el egymástól szex előtt csak után, viszont az előbb kávézgatás után 3-ból 1-szer lett újabb találkozás és szex belőle.
Itt nem azzal van baj, hogy ez nem az átlag nő vagy pár, aki itt van. Csak azért mégis rossz érzés egy normál méretű férfinak minden adatlapon azt olvasni, hogy nagy méretűt keresek/keresünk.. közben meg az összes ilyen adatlap kamu, de mégis hat az emberre, ha egymás után olvassa minden adatlapon.
Igen, ám csak te arról beszélsz, ha már valakivel kapcsolatban vagy... randizni akarsz, de itt nem arról van szó. Miért feltétele egy első találkozónak, hogy mivel mész? Pláne, ha lakásra akarsz menni, mert nem randiról, hanem szexről van szó. Illetve volt olyan, hogy ráírtam itt egy csajra, beszélgettünk, kb egy óra beszélgetés után rátértünk a témára, hogy találkozzunk és szexeljünk, nem randi, nem andalgás, hanem szex. Budapesten belül megoldottam úgy, hogy hívtam taxit kimentem érte, elhoztam magamhoz és a szex után meg hívtam neki taxit vissza is haza. Ennyi.
Illetve nekem is volt olyan pár, akik nem is itt laktak Pesten, hanem a vonzáskörzetben és eljöttek értem, és haza is hoztak, ilyen is van. Volt pár, akik szállodai szobát vettek ki a találkozásra, volt olyan pár, akik lakást vettek ki, viszont ez a lényegesen kevesebb...
Sikerült találni több alkalmi partnert is itt vagy ehhez hasonló oldalon nem is arról van szó, hanem arról a fajta aroganciáról, amit a legtöbben mutatnak a másik felé, mikor nagy betűvel írják az adatlapra, hogy "SZÓLÓ FÉRFIT NEM KERESÜNK!"- ez tipikusan olyan adatlap, ahol egy agressziv férfi kezeli az oldalt.
De sajnos az utóbbi időben még lehetetlenebb lett az, hogy találj mert az emberek még jobban elhidegültek egymástól, elzárkóznak ahelyett, hogy tanultunk volna ebből a pandemicből és jobban értékelnénk a személyes kapcsolatokat.
Hát nekem volt olyan, hogy azt kérdezte a csaj, hogy mivel megyek érte. És mikor mondtam, hogy BKV, akkor utána többet nem válaszolt, és tiltás volt a dologból.. nyes
Az meg, hogy miért nem merik megírni, hogy nem te vagy a megfelelő? Mert legtöbb párnál a férfi kezeli a lapot ő nézi meg a képeket, úgymond "előválogat" aztán egy kibaszott seggfej és nem válaszol, mert felsőbbrendűnek gondolja magát azért, mert te ilyen képpel akarsz az ő ágyukba bebújni.. nyes
A legvalószínűbb az első amúgy, mert van egy futtatója, akinek kell a lóvé. És lakhatásért cserébe (ott lakhat a putriban vagy éppen villában a csaj) azért, hogy este leadja a lóvé 80%-át, aztán utána marad a fenyegetés.
Igaz manapság, már ugyanez megy, csak az onlyfans-os lányoknál, a futtató csinálja a fotókat, tolják onlyra, aztán a hónap végén a lakhatásért leadja a 80%-ot a csaj, ha máshogy nem megy, jön a fenyegetés, hogy ki leszel dobva az utcára, és mivel leadja a 80%-át annak, amit keres, nincs elég pénze, hogy vegyen, kivegyen egy lakást azonnal, így marad a futtatónál.
Elég perverzió az, hogy itt partnert keresnénk magunknak.. nyes
Értem, az első felvetésedre az a válaszom, hogy ha szimpatikus neked a pár, akkor miért ne mehetnél el hozzájuk, persze nem úgy, hogy a másik lemondta, most azonnal tudsz-e jönni? Nyilván úgy nem.. de úgy igen, ha előre meg van beszélve a találka, akkor meg tudod mutatni, hogy te igenis jobb vagy annál, akit választottak volna elsőre. Tudni kell, hogy nem szimpátia alapján választanak a párok partnert, hanem az alapján, hogy azok mit hazudnak nekik, és nyilván, aki majd "elfelejt" elmenni, meg akinek "közbejön" valami azért választják helyetted, mert neki jobb volt a marketingje, hiszen az ilyen nyomorékok csak hazudnak, mert semmi mögöttes tartalom nincs, ő már tudja az első pillanattól, hogy nem fog elmenni, tehát nincs veszítenivalója, azt mond, amit akar, és ezt az idióta párok meg beveszik. Volt olyan, hogy beszéltem egy párral, akik többest kerestek (elméletileg) és mondtam, hogy haverommal meglátogatjuk őket, mert van már tapasztalatunk ilyenben, hogy ketten csatlakozunk párhoz, már majdnem lebeszéltük a dolgot, mikor mondta a pár, hogy jött egy pasi, aki azt mondta, hogy ő visz 4 másikat és lesz egy jó nagy gangbang, és hát a 5 az több, mint a 2 így minket parkolópályára tettek. Aztán később írt újra a pár, hogy hát a nagy 5-ös nem érkezett meg. Szóval a nagy semmire mondtak le minket, akik elmentünk volna.. ez van, az emberek a hazugságot jobban szeretik, mint az igazságot, mert a hazugság mindig szebben hangzik.
A második kérdésed is ehhez tartozik, azért "NEM MER" valaki elmenni, mert az a valaki nem az a valaki, akinek mutatja magát, csak szépen tud hazudni, amit bevesznek a párok, mert a rendes, átlagos férfiak túl "unalmasak" számukra és izgalomra vágynak, amit egy hazug meg simán megad nekik, persze csak levélben, aztán jót röhög a markában, hogy de jól átkúrtam ezeket is a palánkon. Rengetegszer volt ilyen, hogy nem kaptam választ képcsere után, ez része a válasznak, azért van, mert a sztoridat, amit elmondasz magadról összekötik a képpel és az összkép nem elég "vonzó" nekik, így ha valaki kevésbé is jön be, de van egy jó sztorija, akkor inkább vele folytatják, aztán jön a koppanás, hogy az a "jó parti" meg nem megy el.. nyes
Erre írtam anno azt, hogy ha azt mondod egy csajnak, hogy elmegyek érted a Suzukimmal és elviszlek egy bérelt lakásba, vagy valaki azt írja, hogy elmegyek érted a BMW-mmel és kiviszlek a villámba, akkor ha a BMW-s nem is annyira szimpi, de a sztori izgalmasabb, ezért őt fogja választani, így van ez a pároknál is a sztori a lényeg, amit előadsz.
"Itt arra gondolok, hogy ha egy pár azt mondja/mondaná, hogy" hát, nem kifejezetten rád gondoltunk, de éppen te is jó leszel", abból megint csak nem sül(ne) ki semmi jó, a magam részéről én egyáltalán nem szeretnék senkinek sem úgymond a "pótlékja" lenni..."

Ezzel nem feltétlenül értek egyet. Hiszen az, hogy valaki nem jön be kép alapján annyira, még élőben simán bejöhet. Életem során tapasztaltam ezt már magammal szemben is és én magamon is, hogy valaki azt állította, hogy nem vagyok az esete, élő találkozás után meg lett belőle egy évekig tartó szexen alapuló dolog, illetve én is voltam úgy, hogy nem tudtam eldönteni, hogy igazán tetszik-e a lány, mert voltak fotók, ahol nagyon voltak, ahol kevésbé, találkoztam vele, és az a tipikus első látásra szerelem... a képeken nem jön át az ember egyénisége, a stílus, a beszéde stb... és ugyanígy lehet iszonyú csalódás is, ha pl a képeken a leendő partner iszonyatosan bejön, de nincs stílusa, a kapanyél lóg a szájából vagy éppen egyéb más idegesítő dolog kiderül. Az élet rövid és sosem tudhatjuk, hogy mikor lesz vége úgy veszem észre, hogy a magyar emberek túlzottan komolyan veszik magukat, a kapcsolatukat, holott az életet élvezni kell.
Ezt jól megfogalmaztad. Amúgy szerintem alapjában véve ez a probléma az itteni kereséssel, hogy mindenki azt hiszi, hogy ő a másiknak ezzel szívességet tesz. A párok ezért vannak annyira oda maguktól, hogy hát mi beengedünk magunk közé legalább legyél érte hálás, a beszálló meg úgy gondolja, hogy elmegyek helyetted jól megdugni a nődet legalább lesz egy jó estéje is, legyél érte hálás. És ezért nem alakul ki kb semmi itt.
Én mikor beszálltam párhoz vagy párokhoz, mindig úgy gondoltam, hogy ez egy jó lehetőség mindenkinek izgalmas játékra és senki nem lekötelezettje senkinek, mert ez akkor működik, ha mindenki éppen annyira akarja, mint a másik, ha valaki/valakik csak "belemennek", akkor nem lesz jó a dolog.
Ezen a gondolkodásmódon kellene változtatni a többségnek, hogy ez egy izgalmas játék, és itt nincs alá- vagy fölérendelt viszony, mindenki elsősorban ember a dologban, akik egymás társaságát kívánják élvezni, kivéve, ha kifejezetten valaki olyat keres, akit alázhat stb.
Mégegy kamu.
végre egy jó videó, belevaló emberekkel.
Ez abszolút nem igaz. Ha körbenéz itt az ember, akkor mindenhol nyitott, értelmes, kedves, diplomás, intelligens emberek vannak, amikor pedig levelet írsz nekik helyesírási hiba nélkül, tök normális hangnemben, akkor ezek a nyitott, értelmes, kedves, diplomás, intelligens emberek arra nem veszik a fáradtságot, hogy válaszoljanak.
Legalább ők egy valóban bevállalós pár. Ellentétben a sok unalmas, kamu senkivel az oldalon.
Volt ilyen gangbang, bukkake hely Pesten, a Glory Café, még Sarah Cute is meg egy pár másik pornós csaj is bevállalta, hogy mindenki megdugja őket meg a szájába verje. Black Blondie vagy Tricia is. Kár, hogy a Covid ennek is betett.
Abszolút. ÉN is csak erre tudok bíztani mindenkit, aki olvassa ezt a témát és csak álmodozik róla. Tegye meg!!!
Hm, jó történet. Kár, hogy ebből van a kevesebb, mert sokszor csak a férfi álmodozik erről úgy, hogy a párjának nem meri elmondani, közben lehet, hogy ő is éppen erre gondol és így soha nem tapasztalják meg. Ezért fontos az őszinteség egy kapcsolatban... még akkor is, ha mondjuk nem egyeznek a vágyak. Persze kevesen merik elmondani az ilyen vágyakat mert félnek, hogy szakítás lesz a vége.... és sokszor ezek után jön a megcsalás, aminek szintén szakítás a vége.
Azt nem mondanám, hogy hazudik. El tudom képzelni, hogy valakinek nem olyan kényelmes, hogy nem tud a több pasira ugyanúgy figyelni, vagy egyszerűen úgy van beállítva, hogy nem érdekli a dolog, de valóban szerintem is minden csajnak ki kellene próbálnia és úgy döntse el, hogy bejön-e vagy nem, de ne utasítsa el alapból.
Sokan azért keresnek idegent erre pont, mert nem tudni, hogy az ismerősei hogy reagálnak rá. Ha pl egy haverját megkéri egy pár, hogy csatlakozzon hozzájuk, itthon még mindig nem igazán elfogadott a többes, legalábbis nem nyilvánosan. Nekem közelebbi ismerőseim is furcsán néztek, mikor nyiltan elmondtam, hogy én a többest jobban szeretem, mint kettesben.Pedig ez csak beszélgetés volt, hogy ki mit hogyan szeret.
Plusz azért itt is látszik, hogy sok pár/lány kiírja, hogy nyitottak többesre, de ha írsz nekik, akkor válaszra sem méltatnak, ami nyilván annak tudható be, hogy legtöbbször csak a férfi tag nézelődik, eljátszik a gondolattal, de ha jobban belegondol, akkor mégsem olyan fasza a dolog, ha nincs képed kint, akkor az a baj, ha van, akkor meg az, kifogást a legkönnyebb találni.
De ettől függetlenül volt egy jó pár hármasban részem 2fiú-1lány vagy 3 fiú-2lány, ahol volt DP rendesen. Talán egy alkalommal mondta a lány, hogy neki nem lesz kedvence a dolog, a többi esetben mindig pozitív volt az élmény.
Volt visszajáró lány is, aki a pasija mellett járt hozzám és haveromhoz, mert nálunk jól érezte magát, a pasijától már nem kapott semmi pluszt, neki is mondta, hogy kipróbálhatnának valamit, de ő hajthatatlan volt. Mondjuk az ilyen kapcsolat is furcsa... de valószínű ebből is van amúgy a több, ahol az egyik fél el-eljár máshova, mert otthon valamit nem kap meg.
Na, igen. Tudjuk, hogy a magyarok a nagyon komoly teljesítményeken kívül a hazugságban is igen jók.. nyes
Az a baj, hogy ez a téma pont ugyanolyan, mint itt a szextárskereső. Csak az üres megkeresések jönnek... kipróbálnám, gondoltam rá stb, de amikor élesben kellene, akkor mindenkinek "közbe jön" valami, vagy csak szimplán eltűnik. Pedig én is kerestem itt már, hogy pl csináljak igényesebb képet itteni lányról, párról, mint a sok feltöltött telefonos igényetelen kép az amatőr fotósorozatok között.
Általában nem. Aki nőnek adja ki magát az 99% férfi, a pároknál valahol 80% lehet az arány.
Ez aláhúzza, amit mondtam, hogy itt mindenki csak álmodozik. És az ország az álszentek és hazugok országa.
Az oldalról és az oldal felhasználóinak hajlandóságáról bárminemű találkozóval kapcsolatban sokat elárul, hogy a "Találtál már szexpartnert az oldalon és ha igen, hogyan találj" topik a 4. oldal közepén csücsül. GangBang, Bukkake? Azért jóval nyitottabb és elfogadóbb országot kell felkeresni, csak úgy, mint Szájernek, mert itt mindenki csak ábrándozik meg megvezeti a másikat. Magyarország a képmutatás, és hazugság országa.
Erre nagyon frappáns válasz, hogy ez a topic: "Találtál már szexpartnert itt a Goldengate-n? Hogyan találj?" a harmadik oldalon van. Már leírtam a véleményem milliószor az oldallal kapcsolatban, meg azzal kapcsolatban, hogy a párok, akik ha valójában keresnek is, miért mindig a szájhősökkel akadnak össze, akik pedig elmennének, azoknak meg miért nem válaszolnak.
Én kerestem itt olyan lányt vagy párt, akiről lehet csinálni, de senki nem reagált, nem keresett. 18 és 32 éves között kerestem kb, vékony vagy sportos alkattal. Lehet ez rémisztett meg sokakat. De ha valaki beletartozik ebbe és Budapesten vállalná, akkor tudunk beszélni. Ha küld mail címet, akkor tudok fotót is mutatni referenciaként és videót is.
Elég nagy ügy találkozni, mikor az emberek többsége válaszolni nem képes, és azzal indokolják, hogy nem érnek rá, akkor egy találkára szerinted ráérnek? Vagy heti több találkára, csak azért, mert a másik küld 1 képet és slussz? Ki az, aki egy kép után rászán több órát az idejéből, hogy valakivel találkozzon, aki
1. vagy el sem megy, mert azon az egy képen sem ő volt
2. vagy abszolút nem olyan már, mint azon a képen

és nem is arról van szó, hogy mindenféle meztelen képet kér az ember, viszont egy bikinis képben semmi különös nem lehetne, és mégis a legtöbb kamus itt bukik meg, hogy egy arcos, nyarlós, napozós képet nem tud mutatni, mert nincs... ahham. De érdekes, hogy fej nélküli széthúzottpuncis képe az mindig akad az ilyeneknek... nyilván, mert netről könnyű olyat leszedni.
Én nem vagyok hajlandó olyan emberre időt pazarolni kávézgatni, akiről nem tudom, hogy nagy valószínűséggel meglesz a szimpátia, mert akkor csak rabolom az ő és a saját időmet, plusz az ilyen alkalmak nem úgy végződnek, hogy a végén őszintén elmondja az ember, hogy bocs, de nem lesz több találkozó, hanem azt mondja, hogy jajj, persze, majd beszélünk, és arra érsz haza, hogy le vagy tiltva, erre sincs szükségem. Én volt, hogy találkoztam egy lánnyal, eljött, szexeltünk, és az elköszönéskor elmondtam őszintén, hogy valószínű nem lesz folytatása és én voltam a geci, mert azt sem vártam meg, hogy hazaérjen és hogy megírjam. Eleinte megvolt a szimpátia, de aztán semmi érdeklődést nem mutatott, ha kérdeztem nem válaszolt igazán, ez után mit várt, hogy újra és újra találkozom? Viszont volt, hogy randiztam is és én nem jöttem be, de a lány nem mondta, hanem ahogy írtam csak azt vettem észre, hogy le vagyok tiltva, melyik a jobb?
Sajnos félreértettétek a mondanivaló lényegét. Az "azonnali kép készítés" nem kötelező érvényű dolog, arról volt szó a mondandóban, hogy aki azt mondja, hogy neki ugyan nincs több képe, az hazudik, MIVEL, HA akarna az ember AKÁR azonnal is csinálhatna képet, mert mindenkinek ott lapul a zsebében a mobiltelefon, VÉLHETŐEN kamerás.
Egyébként igen, manapság sokkal kevesebben néznek képeket laptopon, mint 6-7 collos kijelzőn vagy akár tableten ugye, 10 col és sokkal többen tartanak a telefonban képeket akár nyaralásról, bármiről, mert így könnyebben tudják megosztani bárhol-bármikor. Ha pedig modelleket fotózok én is, akkor nem mobilt használok, hanem normális fényképezőgépet, de már a telefon kamerái az AI-vel vállalható képeket csinálnak a legtöbb szinten.
És, ahogy bali36 írta, a korosztály sem mindegy. Ahogy látom a kiakadók nagy része 40 és e fölött van, ami számomra abszolút nem releváns, mert nem róluk szól a dolog az, hogy valakik még a 80-as években ragadtak, hadd ne legyen már az én bajom.
folytatás: Vagy, amikor sehogy nem engedi a férfi tag, hogy kapcsolatba kerülj a párjával, még egy közös Viber-chatet sem indít vagy Hangoutsban vagy akárhogy... vagy csak fej nélküli képet mutat e-mailen, akkor tudod, hogy ott valami nincs rendben. Ha meg egy "lánnyal" beszélek, és ő meg azt mondja, hogy ennyi képem van, nincs több, vagy "holnap küldök másikat", akkor tudod, hogy kamu az egész, mert ma mindenkinek ott lapul a zsebében egy okos telefon és ha akar akkor 1 perc alatt tud csinálni egyet illetve nincs olyan ember, akinek ne lenne olyan album a telefonján, ahol hiányos öltözetben van... még Amerika Kapitány is tudott olyat megosztani, még ha véletlenül is twitteren ugye, ahol a szerszáma látszott. Olyan ember nincs, akinek ne lenne képe.
Ahogy SzofiBobi írta, én úgy vagyok vele, hogy nincsenek titkaim, mindent abszolút őszintén elmondok én is és elvárom a partnertől is, hogy elmondjon a találkozás előtt. Illetve minden találkozásnál meg lett egyezve, ha valaki úgy érzi, hogy mégsem oké a dolog, akkor szépen megisszuk az italt és elköszönünk egymástól. És ezzel semmi probléma nincsen. Viszont ez a tapogatózó előre kávé csak arra való, hogy az ember utána meggondolja magát ilyen-olyan indokkal. Egy ember minél többet tud gondolkodni valamin, annál jobban elbizonytalanodik. És olyan is lehet, hogy valakivel kávézol, nem jön be, de lehet más szituációban meg tökre bejönne. Én pl egy kávézgatás közben nem tudom magam elengedni, amit magamon is érzek, ez lehet, hogy azt mutatja, hogy visszahúzódó vagyok vagy valami "red flag" lehet egy párnál. Viszont, amikor ott a helyzet, akkor hamarabb oldódok fel.
De mindenkinek más jön be, én az őszinteségben bízom illetve abban, hogy el tudom dönteni, hogy akivel találkozni fogok azzal nagy valószínűséggel nem lesz kifogásom, hogy ágyban kössünk ki. Éppen ezért, ha valakivel kapcsolatban a beszélgetés során, akár mailen, akár viberen rosszak az érzéseim, sunyít, lapít, valamit elhallgat, mellébeszél, akkor nem jutok el a találkáig inkább.
Hála az égnek, pároknál pedig úgy volt, hogy ha a lánnyal tudtam beszélni, és ő normális, akkor gyanítom, hogy a párja sem egy faszfej vagy bunkó. Az általában már itt az oldalon lerí egy párról, hogy a férfi egy paraszt, mikor az adatlapról már ordít, hogy a féri kezeli és egy fasz, mikor azt látod, hogy nagy betűkkel írja, hogy "CSICSKA FASZVERŐ BUZIK, AZ ANYÁTOK PICSÁJÁT" vagy "CSAK IGÉNYES, ÉRTED, NEM? HÜLYE VAGY?" - hogy ilyen párral biztosan nem akarsz találkozni. nyes
Szerintem is így van, mármint hogy a férfi kezeli, ha valós, ha kamu. Mert eddig még olyannal talán egy alkalommal találkoztam, ahol férfival beszéltem és lett is a dologból valami, de amikor lánnyal és valóban lánnyal, akkor sokkal több ízben lett pozitív eredménye az ismerkedésnek.
A másik, hogy én nem preferálom a kávézgatást, meg találkák, aztán majd eldöntjük, hogy oké-e a dolog, ilyen esetben 3-ból 1, ami összejött. Az arra való, hogy magunkat meggyőzzük, hogy miért nem akarunk azzal semmit, aki eljött kávézgatni.

Kb ilyen lehet az utáni beszélgetés:
- Láttad, hogy a füle mennyire elállt a fejétől?
- Igen, fúúú hát az nagyon zavaró volt jajjj.
- Ugye? én is azt néztem, hát én ilyen embertől nem akarok semmit.
- Igazad van, nagyon furcsa volt, habár értelmes volt, nem volt kövér, alkatra, kiállásra is jó volt, de a füle.. hát biztos nem jöhet be az ágyunkba.
Ott inkább az lehet a "probléma", hogy biszexuális dolgot keresnek. Sokszor vannak olyan férfiak itt az oldalon (gondolom), akik szintén eljátszanak a gondolattal, hogy mi lenne, ha egy biszex párhoz csatlakoznék csak, hogy legyen már valami, aztán nyilván meggondolják magukat.. ez kb olyan, mint a pároknál, hogy belavalók vagyunk mindenre nyitottak, aztán mikor a férfi, aki kezeli a lapot rájön, hogy ha szóló pasit vagy párt találnak, akkor bizony ott az van, hogy a kis barátnőjét a szeme előtt fogja valaki kényeztetni, és akkor elszáll az ichlet, éppen ezért, aztán vált a lapon, hogy inkább csak lányt keresnek, ott meg éppen az ellenkezője áll fenn és ilyenkor van, hogy az iszonyat belevaló, bevállalós, mindenre nyitott pár aztán eltűnik az oldalról, vagy csak fent marad a srác verni a farkát más párok képeire.
Meg, amikor a srác úgy ír az adatlapon, mintha a női tag lenne fent... "nőként szívesen látnám a párom másik lánnyal" nyes , vagy "keresek párom mellé pasit", aztán mikor e-malre terelődik a szó, akkor írja egyből, hogy mutass képet a farkadról, mert a barátnőm ilyet vagy olyat szeret.. nyes és akkor, mégsem a lányé az e-mail cím? Közösen használjuk, de valahogy mindig a férfi válaszol.. nyes
Érdekes ezt a sok negatív tapasztalatot olvasni. Mármint, hogy milyenek a szóló férfiak az oldalon, akiknek ott lenne a lehetőség és nem élnek vele. Én (ahogy már leírtam többször) általában hármasra vagy többesre keresek egy haverommal, de olyan sosem fordult elő, hogy amikor jött a lány, akkor előtte ne kérdeztük volna meg, hogy mire van szüksége? Amikor én meg haver mentünk párhoz, akkor ugyanígy a bőr sült volna le a képemről, ha nem kérdezem meg, hogy mit vihetek, pedig párok akikkel eddig találkoztam ők akarták rendezni a lakást, a szállodát és mindent. Nekem ez a tapasztalatom, hogy párnál eddig ők intézték ezeket a dolgokat, pedig az egyik pároshoz egy 5* szállodába mentük Pesten, és ragaszkodtak hozzá, hogy ők rendezik, a szóló lányok általában inkább hozzám jöttek, nem akartak szállodába vagy bérelt lakásba menni, pedig szóló csajnak szívesen fizettem volna szállodát is, akár hétvégére is.. Valahogy mégsem volt olyan sok vagány csaj, aki bevállalta volna. Úgy néz ki, hogy ezen az oldalon (illetve a hasonló oldalakon) mindig azok szívják meg úgymond, akik normális értékrenddel rendelkeznek, akik korrektül állnak a dolgokhoz, és nem a nagy pofával kamuzgatók.
Most is van egy új regisztrált "pár", akik nagyon komolyak már több partijuk volt, aztán rákerestem a kitett képre Google képkeresőben és - nem meglepő módon - internetről leszedett fotó.. nyes Már az is gyanús, ha túl jó egy kép sajnos.
A példát én hoztam fel, és habár egészen biztos vagyok abban, hogy van olyan, aki az alapján igenis választ, hogy ki mit tud prezentálni - hiszen akkor nem lennének a világon aranyásók ugye. Viszont a példa nem arra hivatott következtetni, hogy a két autó közötti különbség ami döntő, hanem az, hogy az emberi fajba bele van kódolva az izgalmas, az extrém iránti vágy, és ha valaki csak teljesen tényekre hivatkozva elmond valamit, az kevésbé lesz vonzó, mint ha valaki kiszínez történetet esetleg, ha nem teljesen fedi a valóságot az, amit állít gondolván, ha már ott lesz akkor az úgy sem fog számítani. Erre hoztam szintén példának a saját tapasztalatom, hogy én és haverom ketten elmentünk volna egy párhoz, de inkább a 4-5 fős "társaságot" választották, amiből aztán a végén nem lett semmi. Értem?
Ezen a szituáción nincs mit nagyon félremagyarázni meg félreérteni. Eddig akivel tudtam értelmesen és tisztán kommunikálni, akivel 2 válasz között nem telt el 4 hónap, és akkor is csak arra volt képes, hogy egy "igen"-t írjon, azzal tudtam találkozni és eddig minden esetben meg is történt a dolog, nem volt olyan, hogy valaki azt mondta volna a találka alkalmával, hogy bocs, de mégsem.
Itt feltételezhetően 18. életévüket betöltött felnőtt férfiak és nők társalognak, ismerkednek, akik "elméletileg" mind ugyanazért vannak az oldalon, hogy hogysszabb vagy rövidebb időre partnert találjanak szexre. Ezen nincs mit félreérteni. Ha valakivel megbeszélsz este 8 órát, akkor nem fog reggel nyolckor a szökőkútnál várni mindent krisztály tisztán meg lehet beszélni. Azokkal nem lehet, akik nem is akarják, ahogy annak nincs ideje válaszolni, aki nem akar válaszolni.

AfterEight:
Még mindig nem érted, nem az anyagi javakról van szó, azt hittem, hogy ilyen példán keresztül megérted, de nem. Sajnálom.

Puby:
Sajnos olyan nincs, hogy valaki kedden veled, szerdán meg mással találkozik, hogy kipróbáljon. Ez nem így működik, mindenki próbál a lehető legobbat kihozni a dologból, de mindig van egy aki "érdekesebb" a másiknál, arra utána nem pazarol időt és energiát, aki annyira nem érdekes. Csak itt jön képbe az, hogy ki, mivel lesz érdekes és sajnos a legtöbb esetben az lesz érdekes, aki nagyobbat tud mondani. Én éppen ezért, ha valakivel már komolyabban beszélgetek, akkor közben nem beszélek másik 8-10 felhasználóval, mert addigra már tudom, hogy akivel beszélek ő nekem megfelel és nincs értelme másra koncentrálni. Ha bejön tök jó, ha csalódok az sem baj, a hibámból tanulok, de nem játszogatok senkivel.
Sajnos nem értetted meg a lényegét az írásnak. Nem konkrétan a lakás miatt, hanem amiatt, hogy valami olyannal áll elő, ami "érdekesebb" vagy "különlegesebb" számukra, mint amit úgy gondolnak, hogy te esetleg nyújtani tudsz. Csakhogy hiába a magyar közmondás: "Nem mind arany, ami fénylik", beveszik a dumát aztán meg pofáraesnek.

Még egy példa:
- Te leírod, hogy ha úgy van, akár el is mész érte a Suzukiddal.
- Valaki meg azt mondja, hogy ő kiugrik érte a Ferrarijával.
Nyilván itt érdekesebb a Ferrari és akkor a Suzukisnak nem válaszol inkább reagál a Ferrarira. Aztán amikor eljön a nap, akkor éppen a Ferrari szervízbe kerül és le kell, hogy mondja a ferraris a találkát vagy kimegy egy Suzukival és azt mondja, a Ferrari szervízben van és ezt tudta most bérelni gyorsban... érthető? De ezt már leírtam, hogy volt ilyen, hogy egy párnak mondtam, hogy én és haverom fix ketten elmegyünk hozzájuk többesre, aztán én maradtam parkolópályán, amíg a másik "csoport" aki belengette, hogy ők majd 4-5-en mennek mégsem értek rá.
Pontosan. Sajnos a mai magyar társadalom a nagyzolásra, a hazugságra és a másik megvezetésére épül. Én minden ismerkedésben, levelezésben elmondok mindent teljesen őszintén, nem színezem a történeteket. Sajnos ez a hozzáállás egy hazudozóval szemben kevés egy lánynak vagy párnak, mert az túl unalmasnak tűnhet.
Csak egy példa, ha te beszélgetsz valakivel/valakikkel és megbeszélitek, hogy elmennek hozzád, van egy teljesen egyszerű lakásod, aztán jön valaki, aki azt mondja neki/nekik, hogy menjenek hozzá, mert tejjel-mézzel folyó kánaán van nála, medence, jakuzzi, szauna, ki lesz érdekesebb? Csak ott a probléma, amíg én az egyszerű lakásomban valóban megtettem volna mindent, hogy jól érezzék magukat, addig a tejjel-mézzel folyó kánaánt ígérő vagy eltűnik vagy elkezd hablatyolni, hogy most ezért vagy azért nem jó. Mit érez a lány vagy pár, hogy át lettek verve és itt mindenki ilyen és el is megy a kedvük. Ez ugyanígy van azoknál, akik 25 cm ígérnek és 18, akik sportosnak mondják magukat, de túlsúlyosak, akik 190 cm-nek hazudják magukat de 180 sincs... persze, ha beleképzeled magad egy lány/pár helyébe persze, hogy a kánaánt választja, hiszen lehet nekik is ugyanolyan egyszerű lakásuk van és érdekli őket milyen lehet egy kacsalábon forgó villa összes zegzugában csinálni?
Én ezért ítélem el azt, aki azt hazudja, hogy ő a falu bikája és órákig bírja, mert ha valaki elmondja, hogy mondjuk egy fél órás intenzív szexre van kalibrálva, akkor is nyilván kit akarnak "kipróbálni"? Aki azt mondja, hogy akár reggeltől estig élvezés nélkül bírja és a végén meg fejni lehet mint egy tehenet.
Ezzel abszolút nem értek egyet. Az a baj, hogy sokszor, ha beszélgetsz valakivel és alakul a dolog és egyszercsak megszűnik a kapcsolat, akkor azért történt, mert jött egy nagyszájú hazudozó, akinek a stílusa, az ígéretei jobban megtetszettek, mint a tied, aztán, amikor jön a csalódás, akkor elmegy a párok akár lányok kedve, mert akkor biztos az itt lévők mind ilyen töketlenek. Nálam is volt ilyen.. tudni kell, hogy sokszor kerestem hármasra lányt egy haverommal és találtunk is már többször, és történt, hogy beszélgettem egy párral, akik nyitottak lettek volna több pasira. Ment a beszélgetés, és egyszer csak elmaradozott a válasz, aztán mégis jött, hogy most találtak egy társaságot 4-5 főt, akikkel megbeszélték, hogy mennek és helyreteszik a pár lánytagját...később aztán jött egy újabb levél, hogy a dolog nem jött össze és most nem is igazán erőltetik a dolgot semmilyen formában.
Sajnos bele van kódolva az emberbe, hogy mindig a szépet, a jót higgye el, mert az olyan vonzó és érdekesebb, mint ha valaki nem színezi a történeteket.
Ezzel nem értek egyet. Manapság már nem mondhatod ki azt, hogy valaki jól néz ki és valaki nem. Miért? A nagy mozgalmak miatt: "Fogadd el magad", "Mindenki szép", "Plus size modellek" stb stb.. alapjában véve egy kövér ember nem szép, viszont van, akinek az tetszik, akkor szép vagy nem? Mi a konszenzus? Illetve a különböző social media oldalak elterjedésével eltorzult az emberek énképe is. Instagramon már bárki lehet influencer, ha valaki kitesz egy képet facebookon, jönnek a "de gyönyörú vagy", "ilyen-olyan szép vagy" kommentek és ha valaki azt írja, hogy szerintem nem szép, nagy az orra, bandzsa, szőrös, stb stb, akkor nem azt mondják, hogy igazad van, hanem azt, hogy "ne is törődj az irigyekkel" meg "úgy vagy szép, ahogy vagy" és ezt képesek elhinni az emberek, ha elég sokan mondják, aztán feljönnek az ilyen oldalra és kiírják az adatlapra, hogy "sportos, igényes, ápolt, gyönyörű" lány/pár keres igazi macsót, kigyúrt, 10-pack kockahasú, 25 cm hosszú farkú tenyésztett lovat, és mikor megnézed a képet akkor a lány combján egyértelműen rezeg a zsír, a hasán a csíkok és látszik, hogy talán életében egy 100 m-t nem futott.
Annyi "nő" meg "pár" van pedig, akik max 30-ig keresnek. El sem tudom képzelni, hogy lehet, hogy egy 25 éves srác nem felel meg nekik.
Nézelődni regisztráció nélkül is lehet egyébként. Arra nem gondoltál, hogy minek regisztrál valaki, aki nem keres a társkereső részen? Meg tudná magát kímélni a sok érdeklődő levéltől.

SzofiSzobi:
Ne hogy azt hidd, hogy annyira különleges dolog. Volt, hogy egy pár odajött a társaságunkhoz az utcán itt Pesten és az egyik csajt szemtől-szembe megkérdezte a női tag, hogy van-e kedve velük most felmenni a lakásukra. Miért ne lehetne megkérdezni bárkit az utcán, buliban?
A másik, hogy nyilvánvaló, hogy sok nagyszájú férfi is csak bámészkodni van itt meg álmodozni, aki valóban beijedne attól, hogy egy másik férfi előtt megmutassa mekkora kemény arc. Azt is el tudom képzelni, hogy valóban valós párok azok miatt a sok beszari, nagyszájú egyén miatt már nem válaszol mindenkire, csakhogy itt jön képbe az, hogy miért hisszük el nekik, amit mondanak inkább, mint valakinek, aki nem vetít, hanem az igazat mondja. Megtörtént velem is, hogy beszélgettem egy párral, már-már találkáról volt szó, de mondták, hogy most van egy 4-5 fős társaság, akik elmennek hozzájuk és nagy buli lesz, de ha már 2 elmegy, akkor jók lesznek. Természetesen abból nem lett semmi, viszont te meg tudod magadról, hogy elmentél volna és már van tapasztalatod is párral, de miért a kamusokat választják sokan inkább, aztán jön a pofára esés, utána nyilván elmegy a kedvük az egésztől.
Ááá dehogy, itt mindenből a legjobb van, csak és kizárólag. Legalábbis a párok tekintetében, a nem létező szóló lányokról ne is beszéljünk. Csak azt nem értem, ha annyira igényesek, ápoltak és annyira tudnak válogatni, akkor miért egy ilyen oldalon próbálkoznak, ahol csak a sok nyomi faszverő van - mármint az ő lenéző magatartásukat nézve gondolom.. nyes
"Kedvenceim" a mindenre nyitott igényes, fiatal, belevaló pár, akik akár külön-külön is találkoznak, de mivel csak a férfi kezeli a lapot így nyilván csak ő tud találkozni, mert a lány valójában nincs is képben.. nyes
Nyilván, hogy nagy arccal válogatnak, hiszen, amikor mögötte semmi nincs, akkor mást nem csinálhat. Gondoldd el, hogy egy női vagy pár adatlap mögé bújt férfi vagy, aki azért regisztrált, mert nőktől vagy pártól akarsz képeket kunyerálni. Mivel tudja, hogy semmi esély nincs arra, hogy bárkivel is összejöjjön a találka, de valahogy mégis a képeket ki kell kunyerálni, így a lehető legmagasabb/hosszabb/vastagabb elvárásokat kell támasztania, akinek a jelenlévők maximum 1%-a ha megfelel valójában. Csak aztán ott a bibi, hogy akit talál nőt vagy párt ott is a lap mögött egy ugyanolyan férfi lapul, aki csak képeket kunyerálni van fent és így szépen egymásra találnak és a netről szeszedett képeket küldözgetik egymásnak. Viszont a szóló férfiakat valamivel el kell riasztani, éppen ezért találják ki, hogy 20-22-25 cm alatt nem írhat férfi, csak pár... de igazából csak nőt keresnek elsősorban, és valójában csak a "pár" férfi tagja aktív most, de a női tag is lehet kapható lesz az elkövetkező 400 évben valamikor, de addig nyugodtan küldjön neki képeket a másik "pár".
Van bármelyik swinger klubban olyan, hogy korosztályhoz van kötve a belépés?
Ilyen mérettel miért nem mész pornózni? Ott fiatal 18-20 éves csajokat dughatnál és még fizetnek is érte. Az arcodnak még látszódnia sem kell, jó lennél a manapság divatos old-young forgatásokra.
Valóban belevaló embereket találni az oldalon, akik nem a kifogást keresik, hanem az élvezetet.
Felesleges írni... mert akkor azt mondják, hogy 20+ centiméter, ami még az átlag felett is átlag feletti vagyis nem keresnek igazán..

Bár érdekes, hogy az itt író férfiaknak az átlag kb 15 cm, de a párok itt keresik a 20+-os farkakat... nyes
/ 6 oldal
/ oldal   Összesen: 272 hozzászólás, Listázva: 1-50

kiskoko34

Regisztrálás ideje: 2016. február 14.

Eddigi beküldései

 

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
videkilany.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!