Szerintem is így van, mármint hogy a férfi kezeli, ha valós, ha kamu. Mert eddig még olyannal talán egy alkalommal találkoztam, ahol férfival beszéltem és lett is a dologból valami, de amikor lánnyal és valóban lánnyal, akkor sokkal több ízben lett pozitív eredménye az ismerkedésnek.
A másik, hogy én nem preferálom a kávézgatást, meg találkák, aztán majd eldöntjük, hogy oké-e a dolog, ilyen esetben 3-ból 1, ami összejött. Az arra való, hogy magunkat meggyőzzük, hogy miért nem akarunk azzal semmit, aki eljött kávézgatni.
Kb ilyen lehet az utáni beszélgetés:
- Láttad, hogy a füle mennyire elállt a fejétől?
- Igen, fúúú hát az nagyon zavaró volt jajjj.
- Ugye? én is azt néztem, hát én ilyen embertől nem akarok semmit.
- Igazad van, nagyon furcsa volt, habár értelmes volt, nem volt kövér, alkatra, kiállásra is jó volt, de a füle.. hát biztos nem jöhet be az ágyunkba. (Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2020. 10. 09. péntek 08:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 09. péntek 08:01
A másik, hogy én nem preferálom a kávézgatást, meg találkák, aztán majd eldöntjük, hogy oké-e a dolog, ilyen esetben 3-ból 1, ami összejött. Az arra való, hogy magunkat meggyőzzük, hogy miért nem akarunk azzal semmit, aki eljött kávézgatni.
Kb ilyen lehet az utáni beszélgetés:
- Láttad, hogy a füle mennyire elállt a fejétől?
- Igen, fúúú hát az nagyon zavaró volt jajjj.
- Ugye? én is azt néztem, hát én ilyen embertől nem akarok semmit.
- Igazad van, nagyon furcsa volt, habár értelmes volt, nem volt kövér, alkatra, kiállásra is jó volt, de a füle.. hát biztos nem jöhet be az ágyunkba. (Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2020. 10. 09. péntek 08:01), amit ide kattintva olvashatsz)

Szerintem a párok nagy részénél mint nálunk is a férfi foglalkozik “HR” dolgokkal. Ezen nem kell megsértődni a tisztelt uraknak, hogy mindíg a férj ír vissza. Mi már eleve intim képet sem küldünk, nem adunk terepet a képgyűjtögetőknek. Mi úgy vagyunk vele majd élőben láthatja ha az első személyes találkozó pozitív volt.
Eddig még nem, igaz időhiány miatt nem is szoktam magam ajánlgatni. Más oldalakon előfordult már, hogy engem kerestek meg, de még a komolyabb szervezgetés előtt udvariasan visszautasítottam. Ha már a keresésnél tartunk; a GG ugyan nem jelzi, de az említett más oldalak igen, hogy kik nézik meg az adatlapom. Elég kellemetlen, hogy jóformán csak férfiak, holott egyáltalán nem nekik szól. Max. annyi pozitív hozadéka van, hogy ebből sejthető, valós személyek vannak e regisztrálva és nem fizetett chatelők kamunőnek álcázva.
az a baj hogy keresők 80% kamu maradek 10 ámodozik 10% valós
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 10. 09. péntek 08:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 09. péntek 08:06
Törölt felhasználó (3989732)

Vagy mert van egy bizonyos elvárás, amit alatt pl. az "irsz normálisan" nem üti a szintet.

Ez így van nálunk is; sőt, megismerkedtünk innen egy párral, ahol szintén csak a srác irogat ide, de élőben a hölgy is nagyon szívesen eljött és találkozott velünk. A hölgy és az én párom is azt mondta, hogy ők azért nem kommunikálnak itt, mert sokkal nehezebben viselik el a sok magabiztos, agresszív taplót, aki megtalálja őket. Egy nő sokkal hamarabb bezárkózik és megy el a kedve az egésztől, ha bunkókba fut bele. Kíváncsinak viszont ugyanolyan kíváncsiak, mint a férfiak.
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2020. 10. 09. péntek 08:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 09. péntek 08:01

Szerintem a párok nagy részénél mint nálunk is a férfi foglalkozik “HR” dolgokkal. Ezen nem kell megsértődni a tisztelt uraknak, hogy mindíg a férj ír vissza. Mi már eleve intim képet sem küldünk, nem adunk terepet a képgyűjtögetőknek. Mi úgy vagyunk vele majd élőben láthatja ha az első személyes találkozó pozitív volt.
Vagy mert van egy bizonyos elvárás, amit alatt pl. az "irsz normálisan" nem üti a szintet.
(Ez egy válasz MILF-shooter üzenetére (2020. 10. 09. péntek 07:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 09. péntek 07:45

Jó eséllyel ezek nagy része férfi, nem nő vagy pár, aki a "vonal" másik végén van. Ezert tűnik el éles helyzetben, ezért csak a képekig jut el a történet.
(Ez egy válasz kiskoko34 üzenetére (2020. 10. 08. csütörtök 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 08. csütörtök 14:15

Ott inkább az lehet a "probléma", hogy biszexuális dolgot keresnek. Sokszor vannak olyan férfiak itt az oldalon (gondolom), akik szintén eljátszanak a gondolattal, hogy mi lenne, ha egy biszex párhoz csatlakoznék csak, hogy legyen már valami, aztán nyilván meggondolják magukat.. ez kb olyan, mint a pároknál, hogy belavalók vagyunk mindenre nyitottak, aztán mikor a férfi, aki kezeli a lapot rájön, hogy ha szóló pasit vagy párt találnak, akkor bizony ott az van, hogy a kis barátnőjét a szeme előtt fogja valaki kényeztetni, és akkor elszáll az ichlet, éppen ezért, aztán vált a lapon, hogy inkább csak lányt keresnek, ott meg éppen az ellenkezője áll fenn és ilyenkor van, hogy az iszonyat belevaló, bevállalós, mindenre nyitott pár aztán eltűnik az oldalról, vagy csak fent marad a srác verni a farkát más párok képeire.
Meg, amikor a srác úgy ír az adatlapon, mintha a női tag lenne fent... "nőként szívesen látnám a párom másik lánnyal"
, vagy "keresek párom mellé pasit", aztán mikor e-malre terelődik a szó, akkor írja egyből, hogy mutass képet a farkadról, mert a barátnőm ilyet vagy olyat szeret..
és akkor, mégsem a lányé az e-mail cím? Közösen használjuk, de valahogy mindig a férfi válaszol..
Meg, amikor a srác úgy ír az adatlapon, mintha a női tag lenne fent... "nőként szívesen látnám a párom másik lánnyal"

Jó eséllyel ezek nagy része férfi, nem nő vagy pár, aki a "vonal" másik végén van. Ezert tűnik el éles helyzetben, ezért csak a képekig jut el a történet.
(Ez egy válasz maresz84 üzenetére (2020. 10. 08. csütörtök 23:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 08. csütörtök 23:44

Pasiként sem könnyű.....
Irsz normálisan értelmesen,adatlapod van fent kitöltve fotod van nem faszos,utazni tudsz bi dolog is erdekel
És ilyenkor jön:
-ismerkedünk megfoghatod a cicim 20.000.-
-vissza ir teloszám csere majd a találka napján egyeztetnèl sosem veszik fel
-mailom irtok 5-6 mail megdumaljuk szimpi vagyok tali stb...majd csend 3nap mulva irsz válasz bocsi mást keresünk
-napokig beszèlünk majd sosem ir vissza a tali napján
-képet kunyerál utána mégsem engen keress
Van mèg a kedvencem adatlap kitoltve minden keresèsi paraméter stimmel
Irok normális üzit .....majd bocsi nem keresünk senkit
Akkor minek van fent?minek irja le kit keress....
Én rugalmas vagyok gáláns stb .....de innen még semmi nem volt csak csalódás....
Irsz normálisan értelmesen,adatlapod van fent kitöltve fotod van nem faszos,utazni tudsz bi dolog is erdekel
És ilyenkor jön:
-mailom irtok 5-6 mail megdumaljuk szimpi vagyok tali stb...majd csend 3nap mulva irsz válasz bocsi mást keresünk
Én rugalmas vagyok gáláns stb .....de innen még semmi nem volt csak csalódás....
Pasiként sem könnyű.....
És ilyenkor jön:
És ilyenkor jön:
Ez igy van!
Vicc az egész sima pasikat is kiszivatják csajok is parok! (Ez egy válasz kiskoko34 üzenetére (2020. 10. 08. csütörtök 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 08. csütörtök 14:15
Vicc az egész sima pasikat is kiszivatják csajok is parok! (Ez egy válasz kiskoko34 üzenetére (2020. 10. 08. csütörtök 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)

Ott inkább az lehet a "probléma", hogy biszexuális dolgot keresnek. Sokszor vannak olyan férfiak itt az oldalon (gondolom), akik szintén eljátszanak a gondolattal, hogy mi lenne, ha egy biszex párhoz csatlakoznék csak, hogy legyen már valami, aztán nyilván meggondolják magukat.. ez kb olyan, mint a pároknál, hogy belavalók vagyunk mindenre nyitottak, aztán mikor a férfi, aki kezeli a lapot rájön, hogy ha szóló pasit vagy párt találnak, akkor bizony ott az van, hogy a kis barátnőjét a szeme előtt fogja valaki kényeztetni, és akkor elszáll az ichlet, éppen ezért, aztán vált a lapon, hogy inkább csak lányt keresnek, ott meg éppen az ellenkezője áll fenn és ilyenkor van, hogy az iszonyat belevaló, bevállalós, mindenre nyitott pár aztán eltűnik az oldalról, vagy csak fent marad a srác verni a farkát más párok képeire.
, vagy "keresek párom mellé pasit", aztán mikor e-malre terelődik a szó, akkor írja egyből, hogy mutass képet a farkadról, mert a barátnőm ilyet vagy olyat szeret..
és akkor, mégsem a lányé az e-mail cím? Közösen használjuk, de valahogy mindig a férfi válaszol..

Mi a probléma azzal, ha válogat egy pár? Vagy nő? Vagy pasi, mert gondolom neked sem mindegy kivel fekszel össze. Az, hogy más az elképzelésünk, nem azt jelenti, hogy kamusok vagyunk. Mi pl nem szeretnénk ilyen buliban részt venni, vagy swinger partiba, vagy klubba menni. Viszont egy házbaráttal szívesen eltöltünk pár órát. Nem vagyunk egyformák, a vágyaink sem azok. Ezt kellene tiszteletben tartani. Itt a legnagyobb probléma az arányokkal van. Nagyságrendekkel több férfi hirdető van, mint nő, vagy pár ebből adódóan sokkal kevesebben érnek célba, többen elégedetlenek. Erről nem az oldal tehet. Ez egy esély arra, hogy mindenki megtalálja azt amire vágyik. Akinél magas a mérce, vagy túl korlátozott az idő, stb amit erre fordítani tud annak tudomásul kell vennie, hogy csökkennek az esélyei. Aki pl ráér napközbeni, tud utaznitöbb 100km,vagy tud fogadni bármikor, annak nagyobb az esélye ez természetes.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 10. 08. csütörtök 10:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 08. csütörtök 10:02
Törölt felhasználó (4264102)

Lehet siránkozni, meg kamuból farkast kiáltani
De a legnagyobb kamu ti vagytok
Én már Debrecenben több buliban voltam, mindegyiken ott voltak párok és pasik szép számmal
orgia volt
Jah, és mind a GG-ről..
Szóval nem a társkeresővel, hanem az itteni válogatós kamus párokkal van a gond szerintem...
Én már Debrecenben több buliban voltam, mindegyiken ott voltak párok és pasik szép számmal
orgia volt
Jah, és mind a GG-ről..
Szóval nem a társkeresővel, hanem az itteni válogatós kamus párokkal van a gond szerintem...
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 10. 06. kedd 23:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 06. kedd 23:13

Törölt felhasználó (4334122)

Sose értettem ennek az okát, egy ilyen vonzó nőt kihagyni nagy hiba.
Vagy próbálkozzon rúdugrással
Nos lehet azt a mércét ide vagy oda tenni de tudod hagy legyen az ember igényes és megválassza azt kivel akarja átélni a tőbbes gyönyört... nem vagyunk se szépek se csúnyák, de igényesek vagyunk és ráérünk keresni... csak szért nem fogjuk le vinni azt a bizonyos lécet higy valaki ugyan legyen már velünk! Továbbra is nem siránkozunk, csak a tények. Örülünk annak aki megtalálta akit keresett, mi is megtaláljuk, vagyis már meg us találtuk (reméljük ) (Ez egy válasz doors67 üzenetére (2020. 10. 08. csütörtök 10:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 08. csütörtök 10:53

Nos lehet azt a mércét ide vagy oda tenni de tudod hagy legyen az ember igényes és megválassza azt kivel akarja átélni a tőbbes gyönyört... nem vagyunk se szépek se csúnyák, de igényesek vagyunk és ráérünk keresni... csak szért nem fogjuk le vinni azt a bizonyos lécet higy valaki ugyan legyen már velünk! Továbbra is nem siránkozunk, csak a tények. Örülünk annak aki megtalálta akit keresett, mi is megtaláljuk, vagyis már meg us találtuk (reméljük ) (Ez egy válasz doors67 üzenetére (2020. 10. 08. csütörtök 10:53), amit ide kattintva olvashatsz)

Ha valaki igazán keres, itt lehet játszótársat(társakat)találni.Ha valaki annyira magasra teszi a lécet hogy még ő sem éri fel,az ne panaszkodjon hogy nem talál.
Ha valaki igazán keres, itt lehet játszótársat(társakat)találni.Ha valaki annyira magasra teszi a lécet hogy még ő sem éri fel,az ne panaszkodjon hogy nem talál.
Ó köszi hogy mondod lehet kamusok vagyunk meg válogatósak?? Ezt te honnan tudod? Senki sem siránkozik csupán a tények. A tények makacs dolgok. Örülünk hogy Nektek szerencsések volt. Hajrá!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 10. 08. csütörtök 10:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 08. csütörtök 10:02
Törölt felhasználó (4264102)

orgia volt
Jah, és mind a GG-ről..
orgia volt
Jah, és mind a GG-ről..
orgia volt
Jah, és mind a GG-ről..
orgia volt
Jah, és mind a GG-ről..
Akkor szerencsétek volt
Jó nem mondom hogy nem volt már iinnen, de inkább régebben. Mostanában full kamu az egész.
(Ez egy válasz Kávébab üzenetére (2020. 10. 06. kedd 11:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 06. kedd 11:26

Világos, a végleteket én sem kedvelem. Végülis igazad van, volt már olyan akinek nem voltam hajlandó beülni az autójába.

Mai tapasztalat Mint az adatlapunkon is látható swinger klubban ismerkedünk Volt már sokféle képen , de most így van és ez szerepel az adatlapunkon. Senkinek nem kötelező klubba járni mi szeretünk és nem is titkoljuk. Az átlag hogy pasi ír ,,randiznék " Megírjuk a dátumot helyet és ha jön ok ha nem az is 99% ban vissza sem írnak. Mai zseni
Írt az ember ,,randiznék" Írjuk neki xx dátum xx hely mi ott leszünk Ha gondolod gyere le ismerkedjünk. Erre a pasi azt írja hogy neki nincs arra ideje hogy itt a faszát verje mert neki a sok nagyképű emberből elege lett és különben is akkora az egzisztenciája hogy két céget is vezet Vannak ismerősei amúgy is de azokat nem akarja megdugni..... Ja meg nincs ideje levelezgetni-úgy hogy azt írtuk gyere ismerkedjünk
A másik hogy itt amúgy is hogy néznek ki az emberek ... Gondolom mi nem tetszünk neki ,de akkor minek ír
Siralom
Írt az ember ,,randiznék" Írjuk neki xx dátum xx hely mi ott leszünk Ha gondolod gyere le ismerkedjünk. Erre a pasi azt írja hogy neki nincs arra ideje hogy itt a faszát verje mert neki a sok nagyképű emberből elege lett és különben is akkora az egzisztenciája hogy két céget is vezet Vannak ismerősei amúgy is de azokat nem akarja megdugni..... Ja meg nincs ideje levelezgetni-úgy hogy azt írtuk gyere ismerkedjünk

Sziasztok,
Eddig a pasikat kellett szapulni mert olyanok amilyenek, persze nem mindenki
most pár szó a párokról... itt sem rózsás a helyzet... több oldalon is fent vagyunk, ezek az oldalak a swinger életmódot próbálgatók vagy megélő emberek gyűjtőhelye... ha elmegy az ember egy klubba akkor ott a nem az nem és ezt mindenki elfogadja megadja a tiszteletet. Na most ez a tisztelet hiányzik itt a kereső oldalakon. Ha az ember elkezd ismerkedni valakivel és akkor érdekesnek rűnünk egymásnak, akkor nirmális esetben történik egy arcos képcsere, tehát ne csak a szexi rucis tetrészeket lássuk hanem a másik pár arcát is. Igen a legfontosabb az IQ/EQ, de mégis kell a vizuális vonzalom is. Tény ha ez nincs meg akkor nehéz továbbképni, valaki szimpatikus vagy sem ennyi. A gond akkor van mikor jön s képcsere és várjuk a visszajelzést... hát ilyenkor olyan divat lett szó nélkül eltűnni... miért nem adjuk meg a tiszteletet egymásnak hogy annyit mondunk: bocsánat fe nincs meg a 2 igen. Sok sikert! Miért olyan nehéz ezt leírni... felnőtt emberek vagyunk. Tudomásul vesszük. A másik sem jobb megoldás hogy elküldünk egy arcos képet, válasz jön hogy bocsi de nem... viszont képet pedig nem küld, nem vállalja fel magát...
Szóval ezek mennek sajnos mindenféle...
Szóval sok-sok és még több türelem kell aki partnert vagy partnereket akar találni, pláne annak aki nem modell alkat mint mi
Eddig a pasikat kellett szapulni mert olyanok amilyenek, persze nem mindenki

Szóval ezek mennek sajnos mindenféle...
Szóval sok-sok és még több türelem kell aki partnert vagy partnereket akar találni, pláne annak aki nem modell alkat mint mi

Sose értettem ennek az okát, egy ilyen vonzó nőt kihagyni nagy hiba.
(Ez egy válasz maxim üzenetére (2020. 10. 06. kedd 21:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 06. kedd 21:21

Talán nem szabad általánositani,mert persze nem mindegyik pasi komolytalan itt az oldalon.
Hanem inkább türelmesen várni,nekünk újra megérte.Az utóbbi egy év mérlege nálunk is az,hogy az utóbbi 3 gyászhuszár sajnos minket is felültetett az utolsó pillanatban,egy hirtelen jött autókiállitás,a másik a találka elött egy órával már nem válaszolt,egyszerűen szánalmas.Elbújnak egy nick név mögé egy nemlétező világba.Magukat jellemzik ezzel a viselkedéssel nem mást.
De kifizetödő volt várni mert a 4. fiú eljött és szuperül éreztük magunkat.
Hanem inkább türelmesen várni,nekünk újra megérte.Az utóbbi egy év mérlege nálunk is az,hogy az utóbbi 3 gyászhuszár sajnos minket is felültetett az utolsó pillanatban,egy hirtelen jött autókiállitás,a másik a találka elött egy órával már nem válaszolt,egyszerűen szánalmas.Elbújnak egy nick név mögé egy nemlétező világba.Magukat jellemzik ezzel a viselkedéssel nem mást.

Talán nem szabad általánositani,mert persze nem mindegyik pasi komolytalan itt az oldalon.
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2020. 10. 06. kedd 16:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 06. kedd 16:08

Mi 3 oldalon vagyunk fent... szerencsére vannak normális emberek sajnos messze távolból... de szóló pasi(k)... azok sehol egy normális.... szóval szép feladat ez a keresgélés, csak egy idő után annyira sok a rossz tapasztalat hogy az ember általánosít hogy minden pasi komolytalan itt az oldalakon... hála a sok kamusnak, chatszexelőnek, és még sorolhatnám...