Találtál már szexpartnert itt a Goldengate-n? Hogyan találj?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

... 228 229 230 231 232 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#6470   2019. 11. 12. kedd 17:27
Dbpasi57 Dbpasi57
Szia! Ne haragudj, ha beleszólok a diskurzusotokba. Nekem is nagyon fontos a biztonság és a diszkréció. Nehezen ismerkedem és hosszú idő, amig megerősödik a bizalom bennem. Amit leírsz, azt nem nagyon tudom elképzelni, ha az utazást megelőzte jó pár beszélgetés esetleg telefon oda-vissza.Talán ez elég muníciót ad, hogy elinduljon bármelyik fél a másikhoz. Természetesen nem zárom ki azt sem, amit Te példának felhoztál. De ha az ismerkedésben elértek egy szintre, utána távolabb tolhatod mgadtól az aggodalmaid, 100% garancia nincs az első élvezetes együttlétre.
Azt viszont aláírom, hogy az a legjobb, ha a harmadik fél a közelben lakik és szabadon tud alkalmazkodni Hozzátok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 11. 12. kedd 15:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4164962)
2019. 11. 12. kedd 15:56
És mi van ha utazol 200 vagy több km-t aztán a rétek megeszi őket vagy csak 2 foga van a nőnek meg bajsza? Vagy csak a faszi van otthon és buzulni akar? Vagy fordítva? Hozzánk ha idejonne igenytelenul nem csak elzavarnam, lehet meg is vernem, pláne ha kamukepet küldött volna előtte. Vagy mi mennenk egy putriba 200 km után...
Senki ne azt gondolja hogy lenezoek vagyunk, nem az anyagi helyzetre gondoltunk, meg a tisztaság nem is pénzen múlik. Itt az igénytelenség re gondolunk.
Ezért jobb a kozelbol keresni és előtte összehozni egy kötetlen találkozót, mielőtt hazaviszed, vagy hozzájuk mész. Lehet hogy kirabol, vagy csak a terepet méri fel.
Olvastunk olyat is hogy valakinek az asszonyát alázta a vendég, meg úgy baszta mint a rohadt tokot. Mondjuk állítólag fizetős vendég volt de akkor is. Mit tud csinálni mondjuk egy 60 kg-os férj egy 120 kg-os agresszív állat ellen?
Hála istennek nálunk ilyen veszély nincs.
Vagy mi van akkor ha odautazik egy pár valahova aztán nem is csak egy fiú van ott hanem az egész haveri társaság? Vagy ... Gondolom értitek!
#6469   2019. 11. 12. kedd 15:56
X Törölt felhasználó (4164962)
És mi van ha utazol 200 vagy több km-t aztán a rétek megeszi őket vagy csak 2 foga van a nőnek meg bajsza? Vagy csak a faszi van otthon és buzulni akar? Vagy fordítva? Hozzánk ha idejonne igenytelenul nem csak elzavarnam, lehet meg is vernem, pláne ha kamukepet küldött volna előtte. Vagy mi mennenk egy putriba 200 km után...
Senki ne azt gondolja hogy lenezoek vagyunk, nem az anyagi helyzetre gondoltunk, meg a tisztaság nem is pénzen múlik. Itt az igénytelenség re gondolunk.
Ezért jobb a kozelbol keresni és előtte összehozni egy kötetlen találkozót, mielőtt hazaviszed, vagy hozzájuk mész. Lehet hogy kirabol, vagy csak a terepet méri fel.
Olvastunk olyat is hogy valakinek az asszonyát alázta a vendég, meg úgy baszta mint a rohadt tokot. Mondjuk állítólag fizetős vendég volt de akkor is. Mit tud csinálni mondjuk egy 60 kg-os férj egy 120 kg-os agresszív állat ellen?
Hála istennek nálunk ilyen veszély nincs.
Vagy mi van akkor ha odautazik egy pár valahova aztán nem is csak egy fiú van ott hanem az egész haveri társaság? Vagy ... Gondolom értitek!
(Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2019. 11. 12. kedd 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 12. kedd 13:54
Természetesen mindenki maga dönti el, hogy mi az a távolság, ami neki elfogadható, ki mennyit tud, vagy akar utazni. Nekem is voltak ebben mindig akadályaim. Viszont a logika egyszerű volt a távoliak irányába való nyitásra. Itt is látjuk, hogy alig akad nő a környékről, nagyon nagy a kereslet, nagyon kicsi a kínálat. Jobbnál jobb pasikkal kell versenyezni, nagy szerencse szükséges hogy megfelelőre akadjon az ember. Nagyobb lehet az esély ha az ember mondjuk a néhány milliós populációból senkit nem zár ki a távolság alapján, mint ha csak a környék néhány tízezres, vagy százezres kínálatát nézi eleve. Én egyébként szeretek utazni, ha semmi más nem akadályozna az ország bármelyik részére elmennék akár egy személyes találkozás miatt is, mint ahogy régen, amikor több lehetőségem volt meg is tettem.
#6468   2019. 11. 12. kedd 14:48
colamatyi colamatyi
Találtam de csak egyszeri alkalom volt pasi egyedül szinte lehetetlen.
#6467   2019. 11. 12. kedd 13:54
egysportospasi egysportospasi
Természetesen mindenki maga dönti el, hogy mi az a távolság, ami neki elfogadható, ki mennyit tud, vagy akar utazni. Nekem is voltak ebben mindig akadályaim. Viszont a logika egyszerű volt a távoliak irányába való nyitásra. Itt is látjuk, hogy alig akad nő a környékről, nagyon nagy a kereslet, nagyon kicsi a kínálat. Jobbnál jobb pasikkal kell versenyezni, nagy szerencse szükséges hogy megfelelőre akadjon az ember. Nagyobb lehet az esély ha az ember mondjuk a néhány milliós populációból senkit nem zár ki a távolság alapján, mint ha csak a környék néhány tízezres, vagy százezres kínálatát nézi eleve. Én egyébként szeretek utazni, ha semmi más nem akadályozna az ország bármelyik részére elmennék akár egy személyes találkozás miatt is, mint ahogy régen, amikor több lehetőségem volt meg is tettem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 11. 12. kedd 08:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4229512)
2019. 11. 12. kedd 08:35
Persze én se úgy gondoltam, hogy csak az utcából kell keresni. Nyilván van egy terület, ami tőlem ésszerűen megközelíthető. De annyira nem vagyok mobilos, hogy a lent említett többszáz km-es távokban gondolkodjak. smile
#6466   2019. 11. 12. kedd 11:07
X Törölt felhasználó (3549202)
Igen, sikerült már! smile
#6465   2019. 11. 12. kedd 08:55
X Törölt felhasználó (3715492)
vigyor2
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 11. 12. kedd 08:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3989732)
2019. 11. 12. kedd 08:01
Jaja, ezen is filóztunk, de rájöttünk, hogy igazából indok mindig van, hogy miért látják a srácot hozzánk érkezni (sok ügyfél jár hozzám, mivel itthon dolgozom); és hiába mondanák, hogy a páromhoz jött, hiszen láthatóan én is itthon vagyok, ergo semmi rossz nem történhet a házban... nyes (Mondjuk nem is rossz, ami történik. nyes )
#6464   2019. 11. 12. kedd 08:35
X Törölt felhasználó (4229512)
Persze én se úgy gondoltam, hogy csak az utcából kell keresni. Nyilván van egy terület, ami tőlem ésszerűen megközelíthető. De annyira nem vagyok mobilos, hogy a lent említett többszáz km-es távokban gondolkodjak. smile
(Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2019. 11. 11. hétfő 15:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 11. hétfő 15:58
Szinte mindennel egyetértek, egy dolgot azért hadd tegyek hozzá a régi tapasztalataim alapján. Szinte sosem utasítottam el az ország másik végén, mondjuk 300-400 km-re élő hölgyekkel való társalgást sem. Érdekes módon ez eredményre vezetett. A neten egyetlen egyszer sem fordult elő 10-15 év alatt, hogy olyan emberrel futottam volna össze, aki ugyanott élt ahol én. Kevés nő volt akivel szexuális kapcsolatot tudtam úgy kialakítani, hogy netről ismertem meg. A legközelebb lakó kb. 400 km-re élt. Akkoriban még többször utaztam ide-oda és amikor elmentem, biztonságban éreztem magam, mert szinte 0 volt az esélye, hogy ismerőssel találkozok.
#6463   2019. 11. 12. kedd 08:01
X Törölt felhasználó (3989732)
Jaja, ezen is filóztunk, de rájöttünk, hogy igazából indok mindig van, hogy miért látják a srácot hozzánk érkezni (sok ügyfél jár hozzám, mivel itthon dolgozom); és hiába mondanák, hogy a páromhoz jött, hiszen láthatóan én is itthon vagyok, ergo semmi rossz nem történhet a házban... nyes (Mondjuk nem is rossz, ami történik. nyes )
(Ez egy válasz albapar üzenetére (2019. 11. 12. kedd 07:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 12. kedd 07:39
Érthető!
Csak vidéken jól működik a térfigyelő rendszer!
Azért vigyázzatok!
#6462   2019. 11. 12. kedd 07:39
albapar albapar
Érthető!
Csak vidéken jól működik a térfigyelő rendszer!
Azért vigyázzatok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 11. 12. kedd 06:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 12. kedd 06:39
Ahogy mi sem a falunkat adtuk meg, hanem pont ugyanúgy, ahogy ő, a legközelebbi nagyvárost. Az első privát üzenetben tisztáztuk, hogy a város környékén élünk. Aztán még jobban pontosítottunk, és akkor írta, hogy konkrétan a falu is egyezik. Ami érdekes, hogy soha a büdös életben nem találkoztunk még vele, de párjával és a párja szüleivel például igen.
Nincs ebben semmi különös, amíg nem vagyunk biztosak valakiben, addig konspirációs okokból nem fogjuk leírni, hogy "én vagyok XY faluban a ....-os, a feleségme ugyanott a ....-ban dolgozik. Mindketten eléggé szem előtt vagyunk ugyanis.
Az, hogy ő is ugyanezen elvek mellett tette ki magát ide, pont azt mutatta számunkra, hogy nem egy buta ember. Ha Székesfehérváron élnénk, simán beírnánk. De egy Fehérvár környéki falut már nem. wink
#6461   2019. 11. 12. kedd 06:39
Ahogy mi sem a falunkat adtuk meg, hanem pont ugyanúgy, ahogy ő, a legközelebbi nagyvárost. Az első privát üzenetben tisztáztuk, hogy a város környékén élünk. Aztán még jobban pontosítottunk, és akkor írta, hogy konkrétan a falu is egyezik. Ami érdekes, hogy soha a büdös életben nem találkoztunk még vele, de párjával és a párja szüleivel például igen.
Nincs ebben semmi különös, amíg nem vagyunk biztosak valakiben, addig konspirációs okokból nem fogjuk leírni, hogy "én vagyok XY faluban a ....-os, a feleségme ugyanott a ....-ban dolgozik. Mindketten eléggé szem előtt vagyunk ugyanis.
Az, hogy ő is ugyanezen elvek mellett tette ki magát ide, pont azt mutatta számunkra, hogy nem egy buta ember. Ha Székesfehérváron élnénk, simán beírnánk. De egy Fehérvár környéki falut már nem. wink
(Ez egy válasz albapar üzenetére (2019. 11. 11. hétfő 21:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 11. hétfő 21:09
Na várjál csak!
Akkor mennyire volt korrekt, ha a bemutatkozásában nem a falutokat adta meg? Mert ugye akkor nem derült ki, csak utólag nem?
Akkor már valami sántít nála-kicsit hamiskás.... smile
#6460   2019. 11. 12. kedd 06:36
Épp ez a jó benne, hogy nem... wink
(Ez egy válasz albapar üzenetére (2019. 11. 11. hétfő 21:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 11. hétfő 21:07
Na Mi biztos ilyet nem szeretnénk...
Még képes lenne papucsban átszaladni, egy kis potyára! smile
#6459   2019. 11. 11. hétfő 21:09
albapar albapar
Na várjál csak!
Akkor mennyire volt korrekt, ha a bemutatkozásában nem a falutokat adta meg? Mert ugye akkor nem derült ki, csak utólag nem?
Akkor már valami sántít nála-kicsit hamiskás.... smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 11. 11. hétfő 20:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 11. hétfő 20:43
Igen, minden téren nagyon bejött a srác, és úgy tűnik, mi is neki.
Egébként párként a durván szigorú szabályaink mellett azért rugalmaska voltunk, mert olyat kerestünk, aki nem a szomszédban lakik, és független, és nem fiatalabb nálunk. Ehhez képest a faluban lakik, van barátnője és egy tizessel kevesebb... nyes De az egész lénye, habitusa, mentalitása überelte ezeket a dolgokat.
#6458   2019. 11. 11. hétfő 21:07
albapar albapar
Na Mi biztos ilyet nem szeretnénk...
Még képes lenne papucsban átszaladni, egy kis potyára! smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 11. 11. hétfő 20:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 11. hétfő 20:43
Egébként párként a durván szigorú szabályaink mellett azért rugalmaska voltunk, mert olyat kerestünk, aki nem a szomszédban lakik, és független, és nem fiatalabb nálunk. Ehhez képest a faluban lakik, van barátnője és egy tizessel kevesebb... nyes De az egész lénye, habitusa, mentalitása überelte ezeket a dolgokat.
#6457   2019. 11. 11. hétfő 20:43
(Ez egy válasz albapar üzenetére (2019. 11. 11. hétfő 20:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 11. hétfő 20:35
Akkor Ti jól beválasztottatok?
#6456   2019. 11. 11. hétfő 20:35
albapar albapar
Akkor Ti jól beválasztottatok?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 11. 11. hétfő 16:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 11. hétfő 16:10
Mi úgy indultunk, hogy "csak nehogy környékbeli legyen", azaz legyen köztünk egy-két város a biztonsgá kedvéért. Aztán a végére kiderült, hogy ugyanabba a faluba jár aludni a srác minden este, ahol mi lakunk. nyes De esetünkben még jól is sült el a dolog.
#6455   2019. 11. 11. hétfő 20:25
SzofiBobi SzofiBobi
Az, hogy a biszexekkel mi a helyzet, azt nem tudjuk. Mi mindketten heterok vagyunk. Igaz vannak jelentkezők akik bevalottan szeretnének mindkettőnkel..... de azokat mindíg elutasítjuk.
(Ez egy válasz gabi606 üzenetére (2019. 11. 11. hétfő 15:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 11. hétfő 15:18
Igen ez igy igaz ahogy irod...viszont ha bi férfi kerül képbe rögtön csupa kedvesség elözékenység elfogadás kerül képbe ami párokra nem jelemzö ...én igy vettem észre...ha pár kedves ott a találkán nem lesz hölgy tag én igy vettem észre
#6454   2019. 11. 11. hétfő 16:10
Mi úgy indultunk, hogy "csak nehogy környékbeli legyen", azaz legyen köztünk egy-két város a biztonsgá kedvéért. Aztán a végére kiderült, hogy ugyanabba a faluba jár aludni a srác minden este, ahol mi lakunk. nyes De esetünkben még jól is sült el a dolog.
(Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2019. 11. 11. hétfő 15:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 11. hétfő 15:58
Szinte mindennel egyetértek, egy dolgot azért hadd tegyek hozzá a régi tapasztalataim alapján. Szinte sosem utasítottam el az ország másik végén, mondjuk 300-400 km-re élő hölgyekkel való társalgást sem. Érdekes módon ez eredményre vezetett. A neten egyetlen egyszer sem fordult elő 10-15 év alatt, hogy olyan emberrel futottam volna össze, aki ugyanott élt ahol én. Kevés nő volt akivel szexuális kapcsolatot tudtam úgy kialakítani, hogy netről ismertem meg. A legközelebb lakó kb. 400 km-re élt. Akkoriban még többször utaztam ide-oda és amikor elmentem, biztonságban éreztem magam, mert szinte 0 volt az esélye, hogy ismerőssel találkozok.
#6453   2019. 11. 11. hétfő 15:58
egysportospasi egysportospasi
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 11. 11. hétfő 13:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4229512)
2019. 11. 11. hétfő 13:41
Szóló pasiként nekem az a véleményem, hogy rugalmasnak kell lenni, nem szabad megsértődni, erőszakoskodni, ha elutasitó válasz érkezik (vagy akár nem is jön válasz). Tudom csúnyán hangzik, de kicsi a kereset és nagy a kínálat. Ráadásul a férfiak között is rengetegen vannak, akik csak kiverni, képeket gyűjtögetni jönnek ide. Sokan képtelenek adatlapot olvasni és úgy is írnak, hogy alapvető kritériumoknak nem felelnek meg. (Alkat, kor, távolság, stb.).
Ha egy pár intelligens, dekoratív, szimpatikus, de teszem azt Veszprémben vagy Nyíregyházán lakik, akkor nem fogok írni, mert semmi értelme. Lehet, hogy hibátlanul passzolnánk egymáshoz, de úgyse tudunk találkozni a távolság miatt.
Ugyanez a helyzet az életkorral. Ha világosan ki van írva, hogy 30-40 év között keresnek, nem fogok írni, mert nem annyi idős vagyok. Ezeket sokan nem veszik figyelembe, bombázzák érdektelen levelekkel, üzenetekkel a párokat, akik nyilván megcsömörlenek.
Ott a következő: a külső. Én nem vagyok egy csúnya pasi, de el kell fogadni, ha a hölgynek nem jön be a testalkat/arc/haj/akármi.

Ha valaki úgy jön ide, hogy 100% biztonsággal fog találni magának partnert, az nagyon téved. Ezer, meg egy dolognak kell passzolnia, hogy szerencsénk legyen.
#6452   2019. 11. 11. hétfő 15:20
Adamausztria Adamausztria
Meg nem de nem adom fel!!!
#6451   2019. 11. 11. hétfő 15:18
gabi606 gabi606
Igen ez igy igaz ahogy irod...viszont ha bi férfi kerül képbe rögtön csupa kedvesség elözékenység elfogadás kerül képbe ami párokra nem jelemzö ...én igy vettem észre...ha pár kedves ott a találkán nem lesz hölgy tag én igy vettem észre
(Ez egy válasz SzofiBobi üzenetére (2019. 11. 11. hétfő 12:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 11. hétfő 12:51
Nekünk is van már pozitív tapasztalatunk. Sajnos azonban megszakadt a dolog. Így most ismét keresgélünk..... smile !

... 228 229 230 231 232 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2013. 01. 10. csütörtök
Üzenetek: 11050db
Utolsó üzenet: tegnap 22:54

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!