/ 18 oldal
Hozzászólások
Mi így szűrünk:
Rendesen meg kell írni az adatlapot és ragaszkodni hozzá. Ha nem tud a jelentkező egy sort se leírni helyesírási hiba nélkül, akkor jó eséllyel lesznek más gondok is. Nálunk a nagy része a jelentekzőknek az írás-olvasás részen hullik ki.

Ha elolvasta az adatlapot, akkor e-mail címre küldjön arcképet, fontos, hogy nem farkat, nem teljes testet, csak és kizárólag ruhában arcképet (most volt nálunk egy srác, aki azt mondta, hogy van aki azt kéri, hogy az aznapi dátumot kis papírra írja fel és úgy fotózza le magát, ez se rossz). Ez is rendesen megszűri a társaságot. Ha van képe az adatlapján, akkor azokra egy Google image search-öt rá lehet ereszteni. Ha küld képet, akkor azt is. De ha kézzel írt dátumot, vagy bármilyen rajzocskát kértek, akkor ez nem szükséges.

Ezután találkozó, lehetőségekhez mérten nyilvános/semleges helyen (otthon is lehet, ha nem zavar, ekkor a no show legalább nem annyira bosszantó), egy kis beszélgetésre.

Ezután lehet tárgyalni bármi másról.

Amitől minket a hideg kiráz: cyberszex, chatelés, képcsere (a lehető legnagyobb red flag). Amikor ilyet akartak csinálni, akkor kamus/képgyűjtő/bolond volt az illető.
Talán a S4Y. Nem nagy klub (előny is, hátrány is). Nincs túl nagy tapasztalatunk a klubbokkal eddig voltunk kétszer a DL-ben és egyszer a S4Y-ban, de alapvetően a S4Y szimpatikusabb, normálisabban le lehet ülni, kicsit beszélgetni, felmérni, hogy szimpatikus-e a másik, kezdőknek szerintem ideális.

A hátrány, hogy fene tudja, hogy mennyien lesznek. December 30-án volt 4 pár, meg 5-6 szóló pasi (közülük 3 külföldi). Ebből az egyik pár teljesen passzív volt, egy másik kettesben elvonult az egyik zárható szobába, mi meg a negyedik pár csináltunk valamit egy-egy fiúval, de egy másik sráccal még itthon folytattuk.
Nem kifejezetten téged céloztalak, csak amit írtál ahhoz kapcsolódik.

A szingli csajhoz gratulálok, nekünk csak bolondok és kamu csajok írtak. Párral és szóló pasival korábban sikerült már, de mostanában 10-ből 9 el se olvassa az adatlapot (különösen sajnálatos ez pároktól, ráadásul olyanoktól, akik amúgy szimpatikusak lennének).
A nem válaszolás valóban gond, viszont mi is csináljuk, mert nálunk az adatlap ki van töltve, így, ha valaki elolvassa rájöhet, hogy őt, vagy nem őt keressük. Nem nagyon van hangulata az embernek napi 5-6 válaszban ugyanazt leírni.

A hogyan találj rész (általában mindenknek szól): ha szimpatikus valaki, akkor olvasd el az adatlapot , ha nincs kitöltve, vagy megfelelsz a követelményeknek, akkor írj nyugodtan, ha nem, akkor is írhatsz, de ne várj csodát, ugyanis ez az első szűrő. Ha ezt nem tudod megugrani (olvasás és szövegértés, akkor buktad).
Mi leírtuk az adatlapunkon, hogy mikor nem foglalkozunk a megkereséssel (igen, a bejelöllek szó nélkül kapcsolatnak benne van), de abszolút nem olvasnak el az emberek semmit, pedig nekik is egyszerűbb lenne.

Amúgy minek napokig levelezni? Amikor aktívabban kerestünk, akkor ha egy napon belül nem tudtuk, hogy valóban pár (arckép, lányok között telefon), akkor vagy kamu, vagy nem gondolták komolyan. Utána még lehetett ismerkedni, meg randizni.
A vicces az, hogy már törölték is magukat. smile

Mindegy, hátha más kezdő is jár erre:
Hármashoz lányt még nem sikerült se innen, se más oldalról találni, ami tapasztalatunk van, az a baráti körből jött össze. Párral sikerült innen. De több éve nem kerestünk már.

A legunalmasabb a kamusok, képgyűjtők és unatkozók kiszűrése. Most, hogy van két gyerekünk kicsit változtattunk a stratégián. Régen arckép->telefonszám csere, a lányok beszélnek egymással->semleges helyen randi->bármi egyéb (ha időnk engedi rögtön folytatódhat is a buli).

Most, amikor pasit kerestünk, a telefonhívást átugortuk és a semleges helyet is a lakásunkba tettük át, cserébe erős hátránnyal indul az, aki nem tud két mondatot leírni komoly helyesírási hiba nélkül és amúgy is ez kínálati terület (remélem ezzel minden kedves pasi tisztában van). Amit pasiként nagyon fel kéne mindenkinek ismernie, hogy az nem egy jó taktika, hogy kiírod, hogy még bi dolgokra is hajlandó vagy (csak, hogy punci közelébe kerülj). Akkor már tisztább lenne mindenkinek, ha profihoz mennél.

Kicsit elkalandoztam az eredeti felvetéstől. smile
Szombaton lesz innen pár a Swinger for you-ban? (Amúgy mennyire szokott ott zajlani az élet?)
Sziasztok! A DL-ben a gang bang mit szokott jelenteni (normál esetben tudom mit jelent)? Hivatásos lányok adják meg az alaphangulatot?
Sziasztok! Péntek este, szombat délután estére keresnék pasit/párt Budapesten (3. és 12. kerületek preferáltak).
Sziasztok!
Milyen társaság szokott lenni a Hegedűsben? Mikor érdemes lemenni?
Ki beszélt itt Király utcáról? Szövegértés megy?

Azért kérdeztem, hogy van-e értelme menni bárhova, mert se a Király, se a Hegedűs Gyula utcában nem voltam/voltunk, ráadásul mindkettőről azt hallottam, hogy 95%-ban melegek járnak oda. Mivel azóta a Dob utca bezárt, elképzelhetőnek tartottam, hogy akik párok voltak rendszeresen, azok átmentek máshova és mivel a Glory nem jött be, ezért gondoltam rögtön kizárom, hogy gyorsabban kapjak használható információt. Ezek szerint kár volt próbálkozni is.
Nem mintha bármi közöd is lenne hozzá, de a feleségemmel voltunk ott, aztán inkább átmentünk a Dob utcába.
Lényegében bármikor, amikor ott voltam üres volt, kivéve egy pénteket, amikor megjelent a törzsgárda és álló fasszal várták a hivatásos lányt.
Hali! A Dob utca helyett szombaton hova érdemes menni (a Glory Cafe nem jön be)? Király utca?
Ez mondjuk nekünk is fura volt, hogy nagyon sok pár kiírja az adatlapjára, hogy "Barátkozni szeretnénk" vagy "Elsősorban baráti és csak másodsorban szexkapcsolatot keresünk.". Akkor mozduljatok ki! Csak nekünk fura ez a hozzáállás vagy tényleg marhaság?
A boltból. Amit az ott dolgozók mondtak, az az, hogy nem vitte a pénzt, viszont a tulaj megunta, hogy foglalkozni kell azzal is. Nekünk szimpatikusabb volt, mint a glory, ahol csak akkor van élet, amikor hivatásos lányt hívnak. A Dob utca mondjuk teljesen véletlenszerű volt, hogy egyáltalán lesz-e lent valaki ízlések és pofonok.
Ez mondjuk engem is érdekelne, illetve azok is, akik írnak egy A4-es oldalnyi levelet (kis túlzással), hogy ő mennyire figyelmes, és mennyire szexi a hölgy, stb, de azt már nem nézte meg az adatlapunkon, hogy szóló pasit baromira nem keresünk. Aztán még 4-szer leírja ugyanazt (2-3 hét különbségekkel), ötödikre meg letiltom, mert unalmas. Ez miért jó?
Nyilván voltak más jelek is. A szokásos küldök kihívó/meztelen/stb képet, küldjetek olyat sémát követte, pedig mi csak ruhás, arcos képet kértünk, meg a képek 10 évesek voltak, a kedves jelentkező meg 23, tehát vagy 33 csak hazudik az adatlapján, vagy 13 volt a forgatás idején, vagy full kamus. Általában a legegyszerűbb magyarázat a legvalószínűbb.
Ha a kép EXIF-je megvan, akkor az ottani sorozatszámmal is lehet keresni (lopott fényképezőgép, vagy pont, hogy ilyen ellen regisztrált gép beazonosítása céljából). Egyszer bukott már le kamus így nálunk. Google képkereső nem dobta fel a képeket, az EXIF megvolt, rákerestem és egy pornóforgatás képeit dobta fel.

Amúgy meg egy párszor meg lett már ez a téma énekelve itt. Képcsere, telefon/viber/skype (lényeg a hanghívás), személyes találkozó ez a szentháromság, nem kell túlbonyolítani.
Pedig a mozi rész bezárt (már vagy 2 hete elvileg). Már csak az üzlet van nyitva, de legjobb tudomásom szerint az is költözni fog.
Mondjuk ahhoz nem ártana párt találni, nem csak unatkozó férjekkel, kamusokkal és olvasni nem tudókkal szenvedni (illetve még a képgyűjtők és a prostik is szép számmal képviseltetik magukat). Úgyhogy amíg ez nem változik, addig marad a swinger.
A Dreamland ennyire gáz? Egy ismerős pár meg egy srác ajánlotta, így tervezünk is menni most szombaton (első látogatás swingerben).
4-kor még elég üres szokott lenni, de amúgy is teljesen véletlenszerű, hogy kik, mennyien és mikor vannak lent, sajnos elég lutri.
Sziasztok! Feleségemmel ismét elkezdtünk gondolkodni egy klub látogatáson. A Dreamland-en és a Tic-Tac-on kívül milyen opciók vannak még? Legutóbb amikor néztem feldobott a gugli olyan honlapot is amelyik már bezárt.

Köszi a válaszokat!
Holnap délután/kora este tervez valaki ellátogatni a Dob utcai moziba?
Szombaton tervez pár menni a Dob utcai moziba?
Nyitva van ma a Dob utcai mozi?
Újra nyitva a Dob utcai mozi lesz lent valaki?
Az egész lenti rész le volt zárva (a fenti kabinokat nem tudom).
A Dob utcai mozi mozi része november elejéig nincs nyitva...
Tervez valaki menni a Dob utcai moziba ma délután?
Mi már jártunk. Nyugodtan írjatok.
Az, hogy nem ismersz/találkoztál ilyen emberrel nem jelenti azt, hogy nincs. smile Csak képzeld el azt a hetero kapcsolatban élő embert, aki nem szexel a párjával, vajon miért? Rengeteg oka lehet, pszichológus legyen a talpán, aki kitalálja.

Emellett a dako által említett skálás buli is bejátszik/bejátszhat.

De azzal tökéletesen egyetértek, hogy az emberi szexualitás ezeknél sokkal bonyolultabb.
Nem túl régen olvastam, valamit. Az hogy hetero-, bi- vagy homoszexuális elég jól benne van már a köztudatban, de ez szigorúan véve tényleg csak a szexuális aktusra való hajlandóságról szól, azonban van az éremnek egy másik oldala is, az érzelmek (pont jó oldalon írom, tudom nyes ). Ugyanis vannak hetero-, bi- és homoromantikus emberek is, lényegében a kettő már elég jól magyarázza a lentebb is említett dolgokat (kell a nőiség a dologba). Ugyanis egy heteroromantikus ember csak az ellenkező nemmel képes romantikus (szerelmi) kapcsolatra, míg ha emellett biszexuális, akkor a saját nemével való szex IS izgatja, egy biromantikus, homoszexuális ember lehet szerelmes mindkét nembe tartozókba, de szexuális vágya csak (vagy legfőképp) a saját neméhez tartozók felé lesz.

Részemről soha nem volt kételyem, hogy én hetero vagyok (heteroromantikus), mert egyszerűen idegenkedem egy másik férfi érintésétől (nem erotikus környezetben), e mellett biszexuálisnak mondanám magam, mert szex közben szívesen eljátszadozom egy farokkal is (engem nem annyira izgatnak shemalek, travik stb).
Hogy ki a kamus? Például az, aki netről szervált képeket küldözget, vagy egyszer szóló csajként máskor meg párként van fent (különböző regek), és emellett a fentit műveli.

Esetleg az, aki a telefonos beszélgetés hallatán eltűnik egy "Nem szeretünk telefonálni." üzenettel.

Illetve ott van, amit te is említettél: megbeszélt randira nem jön el (nem lemondja, hanem nem jelenik meg).
Eldönteni nem lehet, de van összefüggés. Ha nem tetszik külsőre, akkor lehet, szimpatikus, intelligens, jó humorú, stb. (kinek mi tetszik). Nem lesz jó, mert nem izgat fel. Ugyanakkor ez fordítva is igaz, amit írsz is, attól még, hogy jól néz ki, lehet, hogy passzív, fantáziátlan az ágyban és ez zavar. Ezért nincs is értelme a hosszú ismerkedésnek, chatelésnek. Fénykép, randi, aztán vagy lesz valami vagy nem, teljesen lutri a dolog.
A többi ember függő, de ez a mondat nagyon fontos: "Az ember ne hobbiból vagy csak azért mert úgy pároknál pinához jutt!!!!". Láttam már itt egy-két ilyet, talán már üzenetet is írtak ilyen felhanggal, ezt én lehet, hogy kicsit erős, de szánalmasnak tartom.
Lehet szűrni a társkeresőben, hogy legutolsó belépés szerint tegye sorrendbe az adatlapokat.
Teljes mértékben a témához kapcsolódó válasz volt, gratulálok!
Megint kicsit eltűnt a topic. Történt valami mostanság a Dob utcában?
Többeknek válaszolok egyszerre: Van ilyesmi (ott, ha ismered az illetőt élőben akkor jelezheted), fizetős oldalon. Jó ötlet, de nehéz elkezdeni, ha nem swinger klubba akarsz menni.

A Facebookon​ vannak olyan beállítások, hogy idegenek nem láthatják az ismerőseiteket, így nem is tudják elhíresztelni a titkot, másik beállítás, hogy minden faladra érkező posztot először engélyezned kell (mmint, ha nem te írod). Illetve, ha valaki nagyon paraszt blokkolod, akkor nem is láthat téged.

Nem kell félni tőle, használni kell tudni.

Inkognitó feladása: nem szoktatok arcképet cserélni? Csak, hogy lássátok egyáltalán szimpatikus-e az illető? Mert ha ezen az oldalon engedélyezed a képet, akkor az le is tölthető, onnantól meg tök mindegy (ha láthatja, már akkor lelophatja egy print screen-nel).

Az egyik legtöbb energiát igénylő dolog az itteni ismerkedésben, a kamusok szűrése.
Sziasztok!

Kíváncsi lennék, hogy mennyien lennének vevők egy titkos, ellenőrzőtt Facebook​ csoportra (csak a meghívottak és a tagok láthatják az ilyen csoportokat). Bejutni csak úgy lehet, ha küld az érdeklődő egy szigorúan ruhás képet, amin egy papíron a dátum és egy kód van (amit előzőleg kapott), ha párról van szó, akkor mindkettejüknek szerepelnie kell a képen, valamint a Fb profilképnek is felismerhetőnek kell lennie (összehasonlítható legyen a küldött képpel).

Vélemények?
Mi ezzel nem szoktunk foglalkozni, van, hogy kérünk képet, van, hogy küldjük magunktól is, mivel ruhás képet kapnak nem kitakart arccal, nem érdekel, hogy csak képet gyűjtöget-e.
Jó lenne egyetérteni, de nem tudok. Azért itt alapvetően testi kapcsolatot keres a legtöbb ember, tehát a kinézet igenis fontos (nem feltétlenül a kigyúrt test/top modell alkat), de ha szimpatikus az illető arca az sokat segít, itt megint nem a szépségről beszélek, egyszerűen arról, hogy egy házibulin ismeretlenül odamennél-e hozzájuk beszélgetni, ha ez nincs meg, akkor a többi, hogy jönne össze? Nekünk legalábbis erről szól a képcsere.

Nyilván benne van, hogy elszalasztasz egy lehetőséget egy nagyon rosszul sikerült kép miatt, de semmi se tökéletes.

A chates dolgokat meg nem szeretjük, a eddig akik chatelni akartak, vagy nem mertek találkozni, vagy alapból kamusok voltak.
Egyetértünk az alattunk egyetértőkkel és Télanyóval is. eljen

Most vasárnap 3-an írtak nekünk:

Egy szokásos, rettentő módon érdekeltek, csak éppen az adatlapotokat nem olvasom el szóló pasi.
Egy pasi aki elvben párban keres (csak épp az adatlapja nem párra van kitöltve), persze képet nem küld amikor kérünk.
Végezetül pedig egy csajszi, aki vagy az vagy nem. Ha az, akkor bunkó, mert nem reagált a képcsere után annyit se, hogy bocs, nem titeket kereslek (vagy rondák vagytok, vagy bármi), ha nem az, akkor elég gyász a felhozatal, mert ő az eddigi legszarabb kamus, akivel összehozott a net. nyes
Ha megnézed a társkeresőben a regisztrált tagok számát (most néztem meg), akkor láthatod, hogy 2624 női adatlap van (5,8%), 35549 férfi (78,4%) és 7178 pár (15,8%). Tippre a női adatlapok kb. fele kamu és van egy jelentős hányaduk, ami inaktív. A párok között hasonló lehet az arány, vagy pusztán csak fantáziálnak (vagy csak apuci fantáziál, anyuci meg hallani sem akar a dologról), illetve vannak akik nem tudnak ismerkedni (Most komolyan, ha van egy elképzelésünk, hogy milyen párt keresünk, és nem írtunk nekik, akkor ha kapcsolatnak jelöl, és nem ír egy szót se, majd írni fogunk? Ismétlem az elképzeléseinkbe nem fért bele, értsd a kereső nem dobta ki.)

Az eddigi kedvencünk az a pár, aki írt nekünk, hogy akarunk-e ismerkedni, lefutottuk a szokásos köröket, de az időpont megbeszélés nem megy. Írunk e-mailt, egy-másfél héttel később válaszolnak, hogy 2 nap múlva jó lenne-e (amit kb. ki is zártunk már akkor, amikor írtunk.), de semmi gond, ha nehezen jutnak el levél írásig (sok meló, fáradtság stb.), akkor hívjanak fel minket (telefonszámot adtunk). Azóta sincs rá válasz. A vicc, hogy az email cím, amiről írtak egy létező névhez tartozik, egy nem kamunak tűnő Facebook profillal.

Szóval lehet pasiként találni nőt? Nem hinném, próbálkozzatok inkább a Tinderen vagy Badoo-n, vagy fene tudja hol. Párt? Erre már nagyobb az esély, de a párok válogathatnak, ilyen a kínálati piac.

Párként keresni szintén egy másik bicikli. Mi találtunk itt egy párt (egy alkalom, elég is volt), egy másik oldalon szintén találtunk (2 alkalom, még folytattuk volna, eltűntek. Most voltak akik megrémültek a telefon említésére, pedig szimpatikusak voltak.). Aztán tavaly egyszer lementünk a Dob utcai moziba és találkoztunk egy párral, múlt hétvégén voltunk negyedszer együtt kicsivel kevesebb, mint egy év alatt (gyerekkel nehéz időt találnunk). Lányt találni hármashoz szinte lehetetlen.

Ebből nekem az jön le, hogy személyesen sikeresebben lehet ismerkedni, mondjuk egy swinger klubban/ilyen jellegű házibuliban (persze fene tudja, ilyeneken nem voltunk, egy kicsit idegenkedünk tőle). A hátránya, hogy nem mindenhol van az országban.

Tanulság: Mindenki vonja le magának.
Köszö az infót! smile
Sziasztok! Egy 30 eleji párnak (swinger klubban még nem voltunk, moziban viszont igen és 4-esben is párszor) melyik budapesti klubot ajánlanátok?
Ha valaki kér ismerkedéskor, akkor kap tőlünk arcos képet, igaz, azon fel vagyunk öltözve. A meztelen képen meg nem látszik az arcunk, és nem adunk többet, mint ami kint van az oldalon. Ha ennél többet akar valaki, akkor gyanús, nem képet nézegetni akarunk, hanem találkozni. Szívtuk már meg, de túl paranoiddá válni sincs értelme, mert akkor törölhetném is magunkat rögtön.
Kitakart arc, de teljes alakos ruhás és/vagy alsónadrágos. Szerintem.
/ 18 oldal
/ oldal   Összesen: 884 hozzászólás, Listázva: 1-50

jh0nny

Nem: pár

Beállítottság: biszexuális

Regisztrálás ideje: 2007. december 15.

Ország: Magyarország

Eddigi beküldései

 

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!